warszawa 1-3 juli

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
öndag natt fick vi skjuts av Tysons bror till Skavsta. Resan gick bra och vi var sjukt taggade. Vi hade sovit ca en halvtimme men det gick inte att sova på planet! När vi väl var framme i Warszawa tog det oss typ 40 minuter att hitta vårt vandrarhem, vi hade gått förbi adressen typ hundra gånger haha ärthjärnor..blev riktigt trötta och griniga men sen hittade vi tillslut! Vi var sjukt missnöjda med vandrarhemmet för det verkade såååå ruttet. Men när vi fått mat i magen (KFC) och lite kaffe så tyckte vi om det! Rummet var litet men mysigt och sängen var superskön!
 
Vi fixade oss och gick ut på stan, shoppade lite, käkade polska piroger och drack öl! Sen promenerade vi runt, gick lite vilse, hittade en restaurang och beställde drinkar! Supermys var det! Vi deckade första kvällen runt elva, haha!
 
På tisdagen käkade vi KFC som frukost, sen gick vi till Starbucks (majgad vad gott!) och vidare till en FEEEET galleria där det var rea ööööverallt, woho! Gick in på Victorias 'Secret meeen det var rätt dyrt så köpte ba ett par trosor höhö. Vi shoppade järnet och när påsarna blev alldeles för tunga så lämnade vi allt hemma och började vandra mot Gamla Stan. Så hiiiimla mysiga gator och massa massa uteserveringar, me like! Käkade polsk mat och drack drinkar & öl, sedan promenerade vi ännu mer och runt elva satte vi oss utanför vårt vandrarhem vid ett litet matställe, drack öl och pratade, ba mys liksom!
 
Hela resan var väldigt lyckad förutom min förkylning som ställde till det litegrann. Men det var otroligt underbart att vara i Polen med bara min pojke, shoppa, äta massa gott och bara vara, med varandra. Nästa gång får vi åka bort typ en vecka så att man hinner göra lite mer! :)
Nu, bildbomb!
 
 
 
 
Cool vägg i en affär
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den läskiga typiska polska gränden haha
 
 
Fick skavsår av ett par skor så det var bara att plåstra om tårna lol!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittills till warszawa 1-3 juli





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: