hej stress jag tycker inte om dig!

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hejsan! Idag gick jag upp tidigt men somnade om till tolv, sköööönt! Åkte till Skärholmen med Hna, gick runt och pratade lite och så! Sen köpte jag lite showgrejer och mötte sedan Anki och kollade lite mer! Efter det hade vi träning och herrrrreeeguuuuud vad vår show kommer vara överfet, nu är jag så gaaaalet taggad!!!!!!! Eventet är flyttat till Blå huset i Tensta, men KOM alltså WOOOWWWW jag längtar!!! Såhär glad var jag idag hihihi!
 
Imorgon är det jobb och väldigt SEN träning thehehe. Ha det så bra fina, pusspusspuss!
 
 

Your excuses won't work

| Postat i: Emi pics
0
 

Jag mår skit juuuu

| Postat i: Emis days
0
Hej! Jag har världens pms och min lön var skitdålig, har mindre än 300 kr kvar efter att jag betalar dansen, köper julklappar och ger mami pengar och aaahhh blir bara så ledsen..nu har jag världens stressvecka! Jobbar o så tränar jag varje kväll inför tävlingen på lördag och det är MYCKET vi har kvar..fyfan. Stress är min största fiende, I don't need it right now! Positiv ja visst.. Vi hörs! Puss!!! 

idol-elin

| Postat i: Emis days
0
Asså hon är för jävla ballllllll. Stör mig på vissa gånger då hon sjunger me lite mörkare röst haha, men annars är hon skitgrym och hennes egna låt The fire tror jag den heter, asbra är den! Fastnade direkt! Hoppas verkligen att hon eller Erik vinner, helst Erik, men jaaaa! Venne hur intressant detta var men whatevvaaaa! :)
 
 
 
 

anytime is coffeetime

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Helt ubertrött är jag men upp å hoppa för nu blir det jobb! Har precis fått i mig en kopp kaffe och ska fixa lite mer att ha på vägen, får aldrig nog av kaffe, hihi. Efter jobbet kommer min pojke och vi ska över till en familjevän en stund och fixa lite grejor, sen sova tidigt för jobb två dagar till! 
Ha en fin fin lördag!
 
 

stan i kylan

| Postat i: Emis days
0
Hej! Idag vaknade jag rätt sent, det var bara så himla skööönt! Fixade mig och sådär och sen åkte jag till stan med min moster Paulina! Vi gick runt och kollade lite i affärer, hon handlade på Lagerhaus och sen käkade vi. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag kolla tv å fixa te, för alltså det har varit så kallt idag och jag fryser fortfarande! Sinnes jö!
 
 

! HELL YESSSSSS

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

el träning

| Postat i: Emis world of dance
0
Hejsan svejsan! Idag gick träningen bra! Vi blev dock lite sega i slutet och lallade till Konshens låtar heheh. Har kollat på filmen Yesman som gick på tv och nu har jag fixat lite varm O'boy och ska kötta 2 broke girls - avsnitt. WOOP! Imorgon är jag ledig men helgen plus måndag består utav jobb!
 
 
 

one knock

| Postat i: Emis days
0
Den 30 novemebr är det dags för eventet One nock igen! Förra året var det i Handen och i år är det i Skärholmen, andra hemmet. Ett dansevent där man får se battles, delta i workshops med dansare från Frankrike (CAMRON ONE SHOT!!!) och Italien och det kommer även att vara tävling i Showcase (grupper kör sina shower) och jaaaaa vi i Revolution ska tävla, man kan vinna CASH! :) Kommer bli en sån jävla överfet dag, kom diiiiit!!!
 
 

happy

| Postat i: Emis days
0
Jag är så glaaaaad! Vaknade rätt sent men äsch, såg att min fina kille lagt upp en finfin grej på instagram så där satt jag och bölade lite lyckotårar med frukosten i munnen haha. Sen chillade jag i min säng och fick för mig att prova en kullerbytta med ''snake'' som jag försökt i sju månader nu och jag klaradet det!!!! ÄNTLIGEN! Ser lite klumpigt ut men bättre än innan då jag bara föll bakåt direkt wohoooo!!!
 
Ska strax till mormor en stund och sen hem och städa lite för mamma är sjuk & vill va lite snäll hehe.
 
Puss!

vuxengrejer

| Postat i: Emis days
0
Hej! Helt slut är jag annars mår jag helt okej! Hoppas ni också mår bra i detta höst-depp-väder! Idag har jag jobbat och det var sjukt segt då det knappt var nå folk..sen drog jag till träningen helt hungrig och sömnig haha, ingen bra kombo. Men nu har jag fått i mig mat och tagit ett bad. Handlade lite på jobbet (som jag gör varje gång haha) typ julgrejer (ja jag vet, jag hatar ju julen men gillar de mysiga inredningsgrejerna) och lite presenter OCH detta på bilden. SUPERBRA och billiga lösfransar som jag tänker ha till kommande shower osv :)
 
 

i just miss it

| Postat i: Emis days
0
Vår sjuka humor tillsammans, våra alltid så jävla oseriösa bilder, våra internskämt. Saknar allt det där. Saknar att skicka och även få helt spontana gulliga vänskaps sms som man ser äkta vänner i filmer göra. Saknar att ha den där vännen man verkligen visste att man skulle ha tills man slutar andas, för du var verkligen det men det hela slutade så jävla fel. Och jag har så mycket ilska och sorg inom mig. Man ska njuta av livet och älska alla möjligheter men alla har rätt till att sörja och det gör jag fortfarande. Vad ska man göra med alla bilder, alla minnen, biobiljetter och videos? Ska man bara slänga det, bara för att det tog slut utan svar eller förklaringar? Jag har mått skit och gråtit mig till sömns, tagit fler jobbpass för att hålla mig aktiv och slippa tänka. Men nu har jag fått nog. Jag ska gå vidare, för jag har redan kämpat och väntat. Det är fan dags nu, tänker inte börja ett nytt år med sorg inom mig. Hell no.

mobildrama

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Idag åkte jag till Skärholmen med Hana för att laga min iphone och så käkade vi frozen yoghurt och kollade lite i affärer. När jag kom hem fixade jag min iphone och det känns så skööööööönt. HATAR samsung, vissa appar är bättre till att fixa bilderna lite finare men nej, annars är den KEFF. Är så glaaad nu hehe! Vill gärna ha den nya iphone men äsch!
 
Ska strax iväg till Skärholmen igen för att kolla på när Steve undervisar hiphop sen ska vi snacka lite och sen ska jag hem igen! Har träning rätt tidigt imorgon så ska inte göra något speciellt idag :)
 
 

chompiz mys

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
Hej! Väntar på Hana just nu, har städat lite det såg förjävligt ut hehe. Vi ska bara vara hos mig tills jag ska på träning. Det blir väl att baka och käka på grillen skulle jag tro hihi. Ha en bra dag! Och btw, slänger in en asskön låt med Ini.
 
 

tv och kaka tihi

| Postat i: Emis days
0
Hej! Imorse vaknade jag av ett samtal från en asbra butik som vill träffa mig, om ett tag dock. Kommer berätta mer när det blir aktuellt, yay! Åkte till stan med mamma, hon ville handla lite i en thailändsk affär och sen så köpte jag en bok (fortsättning på Gömda och Asyl, ASBRA SANN BERÄTTELSE!). Vi käkade hos min kusin och sen åkte vi till In&Finn på Fridhemsplan, handlade lite med min rabatt och åkte hem! Frös så himla mycket idag så när jag kom hem tog jag ett bad och la mig i sängen och halvsov.
 
Mot kvällen gjorde jag en sockerkaka med banan&kanel i, yummyyyy alltså ni anar inte! Sen har jag kollat på tv& myst i soffan. Nu ska jag kolla lite 2 broke girls och sova. Puss på er! Har tyvärr inga bilder att bjuda på..
 
MWAH

! ! ! ! ! !

| Postat i: Emis days
0
VET ni hur LÄNGE jag velat höra en låt med dessa två? FÖÖÖR jävla länge. Och on top of that, den är FETT BRA OCKSÅ! KÄRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK TILL DENNA!!!!!
 
 

Mysdag idag

| Postat i: Emis days
0
- Ensam hemma
- Bakar sockerkaka
- Laddat ner säsongerna av vänner
- Massa ljus tända
- Skitväder = MIN ZEBRAFILT RÄDDAR MIG <3
- ALL MYS!
- PUSS!

Men buuuu

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hoppsan. Idag vaknade jag upp på helt rätt sida, kom till jobbet tidigt och satt å drack kaffe å prata/skrattade med Ida. Sen var det en rätt seg dag som söndagar brukar vara..Mot slutet blev jag på riktigt dålgit humör för fick göra mkt saker själv, så missade jag bussen som går en gång i timmen och fick ta omväg hem. Bajs. Jaja, ligger i min säng nu och ska sova. Puss!

knas in the store

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis days, Emis shopping
0
Men hejsan alla pigga och trötta! Hoppas ni mår bra, jag mår bra förutom att jag fortfarande hör kassapipen haha, det var så jäääävla mycket folk idag alltså, helt sjukt vilka köer! Vi var minus en person också så det var mer å göra. morgon är vi bara två st i butiken (herreguuuud) så vi får se hur det går!
 
Tänkte bara visa mitt nya bord från jobbet, hur jäkla fint? Funderar på att köpa ett vitt fat istället för det silvriga men vi får se, just nu får det vara sådär, I totally adore it. Nu måste jag ha ett litet köpstopp! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fullt upp!

| Postat i: Emis days
0
Godkväll folket! Är hemma nu & vilar upp mig inför helgens pass! Det var FULLT UPP idag verkligen! Snackade med en kollega idag och jag ska jobba typ nääästan VARJE dag i december, oh loooord, moooney, haha. Nämen det ska bli nice, har ändå inget annat för mig. Så det e chiiiiill, kommer vara lite som en vandrande zombie men ääääsch :D
 
Har även börjat planera lite med Hana inför 2014 så nu jävlar måste jag börja spara pengar! HOHOHO :D
 
 
Godnatt!
 

Workie

| Postat i: Emis days
0
Hello! Solig men kall morgon! Är på jobbet nu & chillar lite innan jag börjar, skönt! Idag slutar jag halv åtta sååå får se om jag är hemma till nio då jag ska sova för å komma upp ännu tidigare imorrn haha! Vi har fått in sååå fina julgrejer ni anar inte! Haninge centrum In&Finn, komsi! :) Jaja pusshej!

lillebror

| Postat i: Emis friends&family
0
Min yngsta lillebror Filip, så duktig liten kille asså. Han kör på med fotbollen och han är så modig! Fick nyss en kommentar av honom på en bild på instagram ''Min fina syster <3'' .
Alltså jag doooog, blev så rörd för det har aldrig hänt, åhhh vilken kärlek. Saknar honom och Patryk massor!
Och angående bilden..han e lite som mig när det gäller att fotografera, just can't stay serious haha!
 
 

så fakking fint!

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Har haft denhär bilden på min dator ett bra tag nu. Det är något med denna inredning alltså! Tänk er ett annat bord och ändring på vissa grejer bara t.ex lamporna, gardiner, och lite annat. Vill flytta bara för att kunna inreda!
 
 

ögonbryn

| Postat i: Emis days
0
Såhär ser mina ögonbryt ut nuförtiden när jag går ut! Ser ni skillnaden? Kör bara lite vid slutet hihi. So proud of myself :)
 
 
 

talang

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hejsan lilla bloggen! Läget rå? Jag blev väckt av att In&Finn ringde men jag missade det samtalet, ringde upp och de ville att jag skulle jobba imorgon. Hell yesss, så i helgen har jag inge liv people! Baby ska snart komma hit, vi ska bara chilla oss igenom dagen å mamma ska göra tacos, yummmm. Sen är det träning för mig! Längtar, Vendela har en ny asfeeeet korre, sjutk svår men JAG SKA KLARA DEN! :)
 
Igår så var jag, min kille, syrran å hennes kille på Talang Sverige! Vi satt i publiken alltså. Det var kul men emellan akterna blev det lite segt, men sen vart det kul igen hehe, många bra och många asdåliga! :p Min gamla danslärare körde & kom vidare wohoooo!
 
Anyway nu ska jag ta en dusch, puss!
 
 
Såhär såg jag ut igår, men sen bytte jag om och sminkade om mig, tyckte inte om mig själv med så mycket smink :o
 

ruined plans

| Postat i: Emis days
0
Idag hade jag feta planer, men jag vaknade upp med migrän och det blev inte av. Har typ sovit hela dagen och den bööööörjar försvinna.
 
Har lekt lite med smink och måste bara berätta en grej. Jag sminkade mig VARJE dag förut, med eyeliner, mascara och ögonbryn som var alldeles för hårt ifyllda. Nu har jag accepterat att jag är blek naturligt, jag har låtit mina ögonbryn växa och det enda jag gör när jag går hemifrån är att köra lite i slutet på ögonbrynen och solpuder eller lite rouge. Helt ärligt så trivs jag FETT bra. Sminkade mig med eyeliner och allt när jag var ute i fredags och jag kände mig inte som mig själv. Alltså åååååh nej men ni anar inte hur bra jag mår med mig själv när jag slutat överdosera med smink. Jag saknar det verkligen för jag älskar att hålla på med smink men min hy mår så mycket bättre. AH! :D Tar dock inte bilder nuförtiden för jag har inte vant mig vid denhär ''looken'' än, men det kommer :)
 
 
 

och så är helgen över

| Postat i: Emis days
0
Hej! Helgen är över nu och jag har hunnit med både festligheter, chillande med god jävla mat och barnkalas! Min moster Paulinas dotter Rozalia fyllde 2 år så igår var vi där och firade henne! Det var tacopaj, pizza, tårta och en kul grej för barnen - banan med persikohalvor på grädde med karamellfärg. Så det såg ut som svampar(kolla bilden!). Ascoolt. Min moster är så kreativ :) Så det var jättemys att få hänga med släkten!
 
Idag jobbade jag och jag har världens bästa jobb typ? Shoppade lite julklappar och så fick jag även massssa grejer. BÄZTA. Nu ska jag sova, HELT död. Imorgon då jävlar händer det grejer!!!!
 
 
 
 

They do it so good

| Postat i: Emis days
0
Tillsammans är dom ju ääääääckligt bra ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
 
 

Crazy eller?

| Postat i: Emis friends&family
0
Alltså kvällen igååååår, helt jävla skruvad. Går inte att förklara. Den var bara verkligen allt möjligt. Bra, dålig, snurrig, vild, seg, snabb, haha, allt på en gång. Både jag o baby mådde skit hela natten/morgonen så nu är man rätt sliten. Men vi var iallafall ett gäng på pizzerian, åt nachos, snackade å drack ''lite''. Idag har jag bara ruttnat på et ändå nice sätt hos baby. Kom hem för ett tag sen & köpte mat med mamma, jättegott. Nu ska jag duscha och kolla på film samt fixa lite ny musik. Imorgon är det barnkalas, wohooo!