igår med mami

| Postat i: Emis friends&family, Emis outshits
0
 
 
 

konsert

| Postat i: Emis days
0
En väldigt fin helg har jag haft. Pojkvänsmys & McDonalds på fredagen. Dancehall undervisning, god kina mat och polsk konsert med mamma på lördagen. En väldigt fin kväll! Och idag ska jag fika med min älskade Hana! Kan inte bli bättre! Att jag sträckt mig och äter 24/7 skiter vi i just nu hihi..Har även införskaffat mig en liten kalender för ibland när man har mycket datum att hålla koll på så räcker inte mobilen thehe.
 
 
 
 

Kan det bli bättre?

| Postat i: Emis shopping
0
 
Älskar boken, redan efter tre sidor får man jättebra tips om hur man ska ändra tankesätt, hantera olika situationer osvosv (även som singel)! Tummen upp! Koppen är från Indiska förresten :)
 

dans

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Idag väckte min älskling mig vid halv elva. Jag gick upp, klädde på mig och åkte till Skärholmen! Jag fick min danslön och köpte grejer som jag veeeerkligen behöver. Typ strumpor, lite mer underkläder & en bra concealer/foundation som inte är för tjock eller så, så att man inte ser så sminkad ut för jag tycker inte om det! Fick med mig en bok på rean och en fet jävla kopp också thehe. På kvällen var det träning och Angiie körde styrkan med oss. Är såååå glad att jag inte gav upp trots min träningsvärk från Vendelas klass i söndags! WOO!!!
 
 
Franca, jag och Matilda
 

redan måndag

| Postat i: Emis days
0
Hej! Vilket fint väder Sverige bjuder på idag, härligt! Imorse hade jag en arbetsintervju, har en till på onsdag, det gick iallafall förvånansvärt bra! Får ju bara hålla tummarna, det är 2014 liksom, omöjligt att få jobb haha. Vad har jag gjort då? I Fredags åkte jag till Darian, vi käkade pizza, godis, kollade på Escape Plan å snackade lite skit osv. I helgen hade jag träning med Revolution innan min klass, kändes jättebra både på träningen & klassen, bra energi! Sen var jag hos min moster Paulina & firade henne och min kusin Marcel, mysigt att vara med släkten :)
 
Igår dansade jag för Vendela och sen sa vi hejdå till henne, alltså åååååh vad sorgligt! Men ja, all lycka till henne, snart är hon här med oss igen! Idag har jag världens träningsvärk, dear lord! Men inge vila, för jag ska strax iväg till träningen och vi ska ha möte också. Big tings ah pon di way! Goodie goodie. Hoppas ni mår fint. Kram!
 
(inga bilder...sorry..)

en sån fin kväll

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Kom precis hem från Jakobsberg där vi var hos Angiie. Det var en myskväll samt en hejdå kväll då Vendela flyttar till USA i typ tre månader...Vi åt jättegod grekisk mat, vi fikade och blev även spådda av Angiies mormor. Så himla sjukt för man känner ju ändå tjejerna och allt stämde verkligen på alla. Det jag fick fram stämde otroligt mycket och ''nyheterna'' jag fick gjorde mig otroligt glad. Verkligen. Älskar sånthär, haha! Iallafall, vi kramades med Vendi vid dörren och jag vart helt gråtfärdig..vilket jag VERKLIGEN kommer att bli på söndag då jag ska på hennes sista dansklass innan hon åker..alltså herråååå kommer bli ett av av tårar! Men ja..vi bestämde även att jag kanske ska med på One love kryssningen och lite mer..berättar om det blir aktuellt :) Är iallafall jätteglad just nu, det är det viktigaste. :)
 
 

2.2.

| Postat i: Emis days
0
 
 
 

god morgon snöiga sverige

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Vaknade för typ en timme sen och har käkat frukost. Första gången någonsin tyckte jag att det var nice att vakna upp till dagsljus haha, gillar när det är mörkt annars. Låg kvar i sängen och bara tittade ut på snöflingorna som attackerade marken. Och helt plötsligt var jag sjukt nöjd över att jag låg i min varma säng hihi. Idag ska jag träffa Hana, så det är sjukt jävla cp nice :) Och juste, jag har gjort en totalförändring i mitt rum, känns nice!
 
 

what am i longing for?

| Postat i: Emis thoughts
0
Hittade en sida..håll musen över en av stjärnorna och skriv ner/fundera över det ämnet som visas. Jag höll musen över en lila stjärna där det stod ''What are you longing for?'' och ja, då svarade jag på det! Klicka här om ni har tråkigt och vill prova något nytt!
 
What am I longing for?
Det jag verkligen, verkligen, verkligen längtar efter just nu är att få ett jobb. Har jag ett jobb så har jag rutiner. Jag slipper vara uppe till 4-5 på morgonen, slipper sova bort hela min dag och jag slipper vara så energilös.
Man går upp, äter frukost, jobbar, kommer hem, myser, äter, duschar och sover. Tyyyyyyyyp. Sen har man två dagar där man kan göra exakt vad man vill. Hur nice? När jag får jobb vill jag kunna ge min mamma pengar så att vi allid har mat på bordet.. Sen har man ju funderat på att lämna fågelboet, bli vuxen, hitta en roommate kanske, hehe. En sak som jag verkligen vill är att spara pengar till en yrkesutbildning samt resa. Jag vill se världen. Jag har alltid varit fast i denna förort och jag vill se saker, kulturer, historia, jag vill se så mycket. Utforska, uppleva. Inte bara sitta här i Vårby och se samma tråkiga saker varje dag. Jag är ingen person med många vänner eller mycket att göra förutom dansen. Det låter säkert helknäppt, men gud vad jag önskar mig ett jobb. Bara jobba i typ ett år, och sen plugga, för att sedan kanske starta ett eget företag eller arbeta med det man verkligen brinner för. You know?

happytimes

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Hejsan hoppsan! Igår var jag så otroligt glad, det kom fler än vad jag hade förväntat mig till min första riktiga klass. Det var riktigt kul. Alla var verkligen inne i grejen och det var jättekul att se. Det kom en tjej från tidningen Södra Sidan eller vad den nu heter och fotade oss under uppvärmningen (Bilderna nedan) också, grymt! Efter klassen fotades jag och några tjejer utav Cesar som är ansvarig, han ville ha lite danspics :)
 
Sen åkte jag hem med Kimberly, eller ja till dom. Det var soligt men så jävla kallt ute och man vart helt seg efter dansen så jag och baby degade mest i soffan, sen kollade vi på en halv film för vi deckade sååååå fort!
 
 
 
 
 
 
 
 

coat + sporty shoes

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
 
Det är tillochmed mysigt UTANFÖR Vurma, hehe.
 
 
 
 
 

vurma in my heart

| Postat i: Emis days
0
Kommer ni ihåg caféet jag pratade om förra året när jag praktiserade på Makeup Studion? Jag sprang iallafall ofta dit och köpte kaffe till mig och min handledare och jag har aldrig fastnat så mycket för ett café som detta. Det är så bohemiskt, mysigt, som ett vardagsrum. Totally my style! Idag var jag där med Hana och hon tyckte också om det! Hana åt grillade mackor och jag åt en kyckling/avokado sallad. Jättegott, men det skulle vara bättre med isbergssallad istället för dehär ''lövaktiga'' haha vet inte vad det heter. Men ja! Som dessert blev det kaffe och en AAAASGOD chokladkaka med vaniljkräm. MUMS! Påvägen hem handlade Hana på In&Finn och sen åkte vi hem tillsammans.
 
Imorgon undervisar jag och sedan hem till killen, två dagar är för mycket utan honom hihi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dancehall i alby

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
2
Kom igen tjejer, var inte blyga! Prova på Dancehall på nybörjarnivå! Mina klasser kommer att pågå hela våren och sommaren (tror jag) så vänta inte! Det är främst för 14-16 åriga tjejer men är du 17 eller 18 går det också bra! Kommentera/maila för vägbeskrivning. WOOP!
 
 
 

torsdagen

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Igår var det träning, dock tog jag det lugnt för min mage knasar fortfarande. Vi tränade med Reverse och det är alltid lika kul, det blir så bra stämning i salen! Mycket kärlek. Feels good! Efter träningen mötte jag upp syrran å hennes kille och vi käkade på O'learys sen spelade vi biljard. Kul!!
 
Idag ska jag...jag vet inte! Kanske ut å käka eller fika med någon, har inte riktigt bestämt mig! Får seee!
 
 

armband

| Postat i: Emis days
0
Fick detta armband av mamma! Jätteglaaaad. Fick även en tygväska, bokmärke å spansk O'boy typ hihi gött!
 
 
 

mami's home!

| Postat i: Emis days
0
Igår kväll kom mamma hem från Teneriffa! Underbart! Skönt att vara ensam 1-2 dagar men sen blir det alldeles för tyst här, haha! Asbrun är hon och jättelycklig, kul att se. Idag överraskade min älskling mig och kom hit när jag var helt nyvaken haha. Vi gick på en 2-timmars promenad runt stranden här och utforskade lite areas! Jätteskönt och inte alls för kallt. Me like!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so happy

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Igår var jag så himla överlycklig. Verkligen log hela dagen kändes det som. Undervisade min första dancehall klass för nybörjare. Det var inte många tjejer men oj vad kul det var! Jag berättade lite allmänt om dancehall och sedan gick jag igenom mycket old school steg. Jag tycker att det är viktigt att man vet vad det är man dansar, vad det har för historia. Så vi körde mest till låten här nedanför. Tjejerna var så glada och hade jättekul så det kändes bra. Det bästa är att man inte känner sig som en danslärare utan man blir mer som en vän och har kul tillsammans. Ser verkligen fram emot lördagar nu denna vår (och kanske höst!) !!! När jag kom hem hade min pojkväns vänner kommit. Jag och Jennifer käkade pizza, folk drack osv men jag höll mig nykter för ja, jag gillar inte att dricka längre! Det var iallafall en toppenkväll med massa skratt, popcorn, mat och mys!
 
 

fredag!

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Eller ja, morgon och morgon thehe. Ligger här i mitt mörka rum, svarta gardiner är bezt. Japp! Ska upp nu, göra lite mackor och äggröra..sedan blir det att vika tvätten, diska och dammsuga! Efter det iväg till mitt nya dansjobb (kan inte sluta le) och sedan kommer killen och några vänner över! Pizza, tv, tvspel, dricka osv osv. Inte jag dårå, nykteriskt mannen haha. Ha en superfin dag allihopa!!!
 
 

in the studio

| Postat i: Emis days
0
I måndags var det träning för de som ska köra showen på Binta's Birthday-bash! Men jag och Matilda åkte dit o övade lite egna grejer! Kändes bra. Hade sån fet jäkla träningsvärk men jag körde ändå och kände mig lite stolt theheheheh. Bra ändå! Det var typ det jag tänkte säga herrååååååå :)
 
 
 

what's new?

| Postat i: Emis days
0
Tja! Mamma har blivit bjuden på en resa till teneriffa så jag har varit ensam i två dagar nu och är det fram till tisdag. Lite blandade tankar om det haha.
 
Idag var jag på möte i Alby angående affisch till mina danslektioner, angående säkerhet, fick kort och massa massa info. Är så sjukt taggad!!! Imorgon är det smygpremiär, ska bli kul att se hur många som dyker upp! Ni som vill dansa kommer att få se affischen när den är klar där all info finns! Nu ska jag tvätta kläder och sedan över till mormor för lite god mat hihi :)
 
Ska fixa musik till luren nu så att vi kan köra till BRA musik imorgon. Så jävla kul är så excited!!!
 
Puss på er!

utmattad

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Halloj! Jag ligger här i sängen och går sakta men säkert tillbaka till mitt gamla jag hehe. Idag åkte jag in till stan med Anki/Revolution och tog klasser för Vendela. JEEEEZ vad jag är ur form alltså. Tre olika danslektioner och på varje lektion skulle man göra 30/50 utav allt (typ situps, armhävningar, grodhopp å rygglyft). Alltså förstååår ni att jag inte ens kunde stå upp när vi skulle hem sen?! Haha, wow kommer inte kunna gå imorgon meeen det börjar gå framåt nu, snart tillbaka på banan! Förut var det där a piece of cake för mig, not anymore people! Thehe. Kom hem och la mig i badet, kände ingen skillad för jag var redan dyngsur hela jag hahaha.
 
Ska kolla någon film nu, vi hörs! :)