valborg 2016

| Postat i: Emis days
0
Hejheej! Vilket fint väder vi fick på valborg då! NAJS! Jag och killen spenderade vår dag på Skansen och inne i stan, det var supermysigt och perfekt dag för Skansen! Senare på kvällen skulle vi hinna till någon brasa men vi var alldeles för sega så vi myste på hemma med godis och film istället! Lika bra, jag har fortfarande hosta osv från min tidigare bihålsinflammation hehe.
 
 
 
 

HEEEJ

| Postat i: Emis days
0
HALLOJJJJ. Har blivit något jag säger till alla kunder haha. Jag mår så bra, är riktigt glad över att jag fått ett jobb som jag älskar att gå till. Många frågar mig mycket om det och tänkte skriva lite om min dag, haha, bara för att det ska finnas sparat någonstans..;)
 
Jag går upp mellan 04:45-05:15, är vid dagiset runt halv sju. Börjar då tända alla små lampor i deras små rum/bås hehe, fyller på med vatten i alla vattenskålar, sen ställer jag fram deras lunchskålar så att man har det klart efter promenaderna, när jag gjort det och lite smågrejer så kan jag förbereda min frukost, sätta mig ner och äta och vänta in vovvarna fram till nio,tillsammans med min kollega Elin, även MUA =D
 
Vi börjar gå vid nio, det blir oftast tre promenader och när det är många som är hemma blir det kanske en eller två längre, det är så skönt att gå i solen, i regnet ser man klart och tydligt på vilka som INTE trivs och vill gå in igen hahaha. Vi ger de lunch mellan halv elva o tolv ish, sen käkar vi och sen gör vi samma sak igen :) om man har tid över blir det lekar osv hehe. Vi har några gatuhundar, bla från Rumänien, Spanien och Grekland och det är spännande och intressant tycker jag, att se hur de skiljer sig från de andra på ett sätt.. :)
 
Sen börjar man städa tvätta av kuddar, soffor, filtar osv av hår, viktigt med renlighet, skitbra, jag älskar att städa & ha det rent så de passar mig hahah (polaaack :') ) 
 
Det är så kul och rogivande för hjärnan och kroppen att jobba där, brukar alltid gå in till en mysis Scoobi, han är som klister för att få mys hahah <3 
Finne en jätterolig Rambo, en chihuahua blandning på 11 månader som jagar trasan och är helt hypead, 
Tomi, en Shibavalp på 8 månader som flyger efter fåglar, löv på marken, och inbillade grejer, super-energisk.
 
Ja.. Nu ska jag käka frukost, kram
 
 
 
Rambo <333 hahah sååå gullig.