5 grados

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Kom precis hem från jobbet, har varit en otroooooligt lugn dag, gick nästan FÖR segt! Blev ju inte bättre av att det är så kallt? Var ju liksom 5 grader när jag gick upp idag, usch o fy. Jag + vinter = no no. Iallafall, hur mår ni? Jag mår väl, helt okej, har varit lite mycket beslut att ta, aldrig lätt. Blir jobb imorgon igen och sedan ska jag försöka hitta på nåt kul! Blir kanske en fika med Emma eller bio med Banne, vi får se vad dagen har att bjuda på! Ska göra mitt bästa iallafall thehe. Nu tänkte jag ta ett bad, peela kroppen, ansiktet, kanske ha i lite badsalt  ( :D ? ) å bara fräscha till mig efter dessa dagar på jobbet. Man springer ju upp och ner som en galning på lagret hela tiden, tär på lilla Emi! Ni får ha en superfin kväll. Puss puss!
 
 

sweet sweet dancehall

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Lite tunga låtar för alla dancehall-lovers!
 
 
 
 

isbörnar

| Postat i: Emis days
0
HEJ! Alltså vad hände med vädret idag, typ isbjörnar ute?! Haha! Vad har hänt då? Jooo, har hängt massor med min kusin Marcel, och jobbat, hehe. Jobbet idag gick bra, packade mest upp varor från lagret. Efter jobbet träffade jag Banne för en fika inne i stan! Suuuupermysigt att ba catcha upp, älskar sånt! Har precis tagit en dusch och nu ska jag bara softa! Imorgon är jag ledig och då ska jag iväg & dansa! Tränade även i lördags med Matilda, en såååååå otrolig känsla att vara i danssalen igen, massa bra nya låtar och steg vart det också. ME LIKE! Nu ska jag bara köttaaaaa så mycket jag kan! Pusspuss!
 
 
 
 

my package

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis shopping
0
Lyckan i min vardag just nu typ, haha. Fick mitt pakeeeet! Så lyckliiiig! Klickade hem 3 st translucent powders, en läppalett, en rouge/contouring palett, en kajalpenna och sminksvampar. Allting är jättebra, precis som jag trodde! SÅ glad. Lightinthebox levererar <3
 
 

min blogg <3

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis days, Emis shopping
0
Alltså åååååh det här med att jobba är inte min grej, jag hinner ju inte blogga! Nä rå, älskar mitt jobb! Har varit många jobbdagar nu, men på torsdag får jag iallafall en ledig dag :) Idag var det rätt tomt, inte så mycket kunder, så man fick göra allt i sin takt, skönt! Mötte upp mamma efter jobbet och vi käkade och handlade mat o lite sånt. Är helt SLUT nu. Ska ta en kopp te, prata lite till med Becca och lägga mig! Godnatt!
 
 
 
Nu kan jag dö lycklig. I flera veckor har jag suktat efter dessa 2. MAC vanilla pigment, GUDOMLIG! Man kan ha den som ögonskugga OOOOCH den är en PERFEKT highlighter. ÄLSKAR. Håller hur länge som helst också! MIN! :D
 
Och så en IsaDora palett med neutraliseringsfärger + en highlighter som ger så fint rosa/beige skimmer. SÅ nöjd.
 
 

rasta lips

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
When nobody else celebrates you, learn to celebrate yourself. When nobody else compliments you, then compliment yourself. It's not up to other people to keep you encouraged. It's up to you. Encouragement should come from the inside.
 
 
 
 

free time

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Igår var jag en stund med Hana på kvällen, min fina tjeeej vad jag saknat henne! Träffade bara henne en snabbis någon dag efter Spanien då hon kom hit med rosor och glass eftersom jag låg sjuk och hjälplös i sängen. Sötis! Och idaaag..är jag ledig, så jag tänkte åka hem till min man, japp! That's the plan, hehe. Ha en fin dag!
 
 
I min basket-tröja från Bershka igår (Spanien)
 

my editorial look from yesterday

| Postat i: Emis MakeUp obsession
1
 
 
 
 
 
 
 

makeupskolans bilder

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
 
 
Glossy Makeupen jag gjorde på Becca
 
 
 
Min skönhetssotning på Devi
 
 
Här sminkar jag en tjej som kom med sin kompis (Från Irland) och de satt modell åt mig och Becca. Askul!
 
 
De fick naturliga sminkningar (Clean Beauty)
 
 
Hon har så otroligt vackra stora blåa ögon så den orange/persikofärgade skuggan framhävde ögonen! (Syns tyvärr ej på bild).
 
 
 
 
 

börjar bli frisk (?)

| Postat i: Emis days
0
Nuuuu så, snart är jag frisk! Har haft så tråkigt hemma de senaste dagarna, you can't imagine! Så jag har lekt lite med smink och utforskat vilken fantasi jag har theheh. Har även kommit fram till att jag ÄLSKAR och kommer nog hålla mig mycket till editorial looks. Det är looks som ser lite annorlunda ut. Kan va en reklam-sminkning eller något UDDA till det. Jag gör ju alltid så knäppa grejer när jag sminkar hihi.
 
Idag gjorde jag två sminkningar. En Clean Beauty (så naturligt som möjligt) och en editorial. Ni får se Clean Beauty idag :)
 
 
 
 
 
 

smink osv osv

| Postat i: Emis shopping
0
Sååå...jag shoppade mest smink, smycken och nagel-grejer i Spanien. Jag köpte två tröjor från Bershka också! Det finns en butik som heter BodyBell och de hade otroooolig rea på jättebra grejer så, där gick jag loss!
 
 
 
En helt underbar palett från Bourjois (samma labb som chanel) med SÅÅ bra pigment. Kärlek vid första ögonkastet! 100 (!!!) svenska kronor.
 
 
En grön kajal & brun-aktig läppenna!
 
 
Massa nagelgrejer bara hehe. Otroligt snyggt glitter, en såndär pinne (nagel-verktyg för att måla roliga grejer osv) oooo nagellack!
 
 
Trebens-fransar för ett mycket bra pris på Claires (som förövrigt är min absoluta favoritbutik tills jag dör för dom har verkligen ALLT, japp!)
 
 
En tom ask från KIKO, en grön-grå skugga och ännu en grön eyeliner, loooove green :)
 
Inte världens bästa bilder I know, men äsch! Sen köpte ja lite smågrejer som örhängen, dekorationsglitter, doft till mitt rum osv. Mycket nöjd med Spansk shopping :)
 
 
 
 

sjuk: ovanligt?

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Halloj halloj! Jag blev döds sjuk typ, så jag har bara legat och vilat och nu har jag jobbat några timmar om dagen för att sakta men säkert komma upp på fötter igen! Idag jobbade jag till 15:00 och jag har bara legat och vilat sen dess. SÅ skönt! Jag å min säng, bästisar! Åh, jag längtar tills mitt paket från Light In The Box kommer. Har beställt lite smink och grejer till ett start-kit, makeup-galen som man är :) Hoppas ni får en superfin lördag, jag ska bara ta det lugnt! Lite senare kommer jag att lägga in bilder på vad jag shoppade i Spanien :)
 
 

kiko

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis shopping
1
Sådärja, nu har ni fått en rejäl bild bomb! Hoppas ni gillar bilderna! Tänkte visa er min nya kräm-ögonskugga från Kiko. Älskar det märket, dom har otroligt billiga grejer och bra kvalite! Denna skugga var på rea och kostade 30 kr i Spanien. Den är vinröd/mörklila med lite skimmer i och torkar jättesnabbt så det är ju ett stort + !
 
 

spanien: emi

| Postat i: Emi pics, SPANIEN 2014 UTB
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spanien: skolan

| Postat i: Emis MakeUp obsession, SPANIEN 2014 UTB
0
 
Färgar fransar och bryn. Det var väldigt lätt och kul, iallafall om man gillar att pilla & pyssla (perfekt för mig!)
 
 
Här skulle vi göra en wash. En wash är när man har en skugga från ögat till brynet i endast en färg. Man kan ha starkare intensitet på vissa ställen eller samma styrka överallt.
 
 
Jag valde samma styrka överallt för en mer dramatisk look och det uppskattades av läraren!
 
 
Fotade när Becca skulle göra en glossy- sminkning med ENDAST fingrarna. Det var en utmaning!
 
 
Min sminkning på Becca, haha ni förståååår nog inte hur svårt det var att få det jämnt med de kladdiga skuggorna vi hade. Det var mycket finare irl måste jag säga. Ni borde prova detta! Använd endast fingrarna och använd blöta skuggor. A challenge!
 
 
Denna sminkning gjorde Agnes min roomie på mig, det skulle vara sminkat för svartvita foton!
 
 
Här fick jag en bröllops-sminkning, blev så nöjd!
 
 
Nicholie förklarar hur man använder Airbrush, ett magiskt verktyg!!!
 
 
Min höstiga sminkning på Elise med glitter i vitt, orange och grönt samt varma färger under!
 
 
Skönhets-sotning på Devi!
 
 
En lyckad svart sotning som jag gjorde på mig själv!
 
 
 
 
Här fick vi ta den MÖRKASTE foundationfärgen på oss själva, en enorm förändring! Helt plötsligt kände jag mig som Beyonce haha! Fick en komplimang av min lärare på denna, hon sa att jag fick det jämnt och fint utan fläckar och att jag skulle passa i mörk hy. Haha jasså!
 
 
Sista spegelbilden haha!
 
 
Såhääär kul var det att sminka killar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fett me bilder

| Postat i: Emis days
0
FETT me bilder ju..datorn kraschar haha! Har två kategorier kvar: Bilder på mig och bilder från skolan. Ska försöka lägga upp allt idag så jag slipper dra ut på det :)

spanien: friends

| Postat i: Emis friends&family, SPANIEN 2014 UTB
0
 
 
 
Jag och Becka på första bar-rundan. Denhär tjejen, vi klickade redan från första handslaget, hon gjorde denhär resan värd pengarna, inte haft så kul med någon på väldigt länge.  :)
 
 
Jag och Cissi, den enda bar-eleven som va tjej haha! Gulle
 
 
Oko Bay's opening party för deras nya glass!
 
 
Fanns glass, vattenpipa, kokosdrinkar, musik, AWESOME stämning!
 
 
 
 
Vissa utav tjejerna gav lättare sminkningar till gästerna :)
 
 
Otroligt bra tjejer!
 
 
Här var vi i San Pedro där några åkte Cableski osv, best day eveeer!
 
 
 
Som sagt, best day ever haha!
 
 
Becca & Jag påväg ut med gänget
 
 
 
 
 
Alltså frukost på detta ställe, himmelskt..
 
 
Glass vid hamnen, så mysigt
 
 
Vi var inte så mycket på stranden, det var så långt och helt ärligt så var det mycket mer relax-time vid poolen thehe..
 
 
 
Klara för fest?!
 
 
Påväg ut
 
 
Roomies!
 
 
 
 
 
Lyckaaaa
 
 
Efterfest på morgonen med ascoola glassar, tex citronglass i citronskal och kokosglass i kokosnöts-skal!
 
 
Litet avslut på stranden med 8 liter Sangria haha!
 
 
 
 
AVSLUT!
 
 
 
 
Mina roomies <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spanien: omgivning

| Postat i: SPANIEN 2014 UTB
0
 
Utsikten från terrassen
 
 
Terrassen, saknar!
 
 
Vardagsrum
 
 
Kök
 
 
 
Pool området
 
 
Skolan
 
 
Våra platser <3
 
 
 
 
 
Stranden, otroligt vackert med bergen!
 
 
 
Hamnen där alla lyx yachts var, dregglade lagom!
 
 
Cute street
 
 
Nattklubben Pangea
 

Marbella, ett event vi var på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spanien, Text

| Postat i: Emis days, SPANIEN 2014 UTB
0
What a trip! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, vill heller inte att detta blir en uppsats hehe.
 
Dessa tre veckor har varit sååå mycket bara. Jag har bott med världens underbaraste tjejer och vi har haft våra myskvällar och härliga pooldagar samt våra galna internskämt, kommer sakna det såååå mycket!  Det har varit underbart att bara ha en timmes internet varje dag då alla sitter o gör sina grejer och de resterande timmarna har man bara ägnat åt att lära känna varann, skratta och uppskatta momenten! Jag kom dock dit med alldeles för höga förväntningar måste jag säga. Utbildningens upplägg var inte riktigt vad jag tyckte var okej och det var stressigt som fan att försöka lära sig och utvecklas på tre veckor. TUR att jag hade mycket förkunskaper för jag kan tänka mig att folk som inte kan nånting om smink skulle faila hårt.. Koncentrationen var inte heller på topp då man är i samma sal som bartender & dj eleverna. Min lärare, Nichole, hon är verkligen en GRYM lärare och det var tack vare henne och hennes tro på mig som jag fortsatte att kriga trots att hjärnan kändes som gröt hehe.  I början var det jättejobbigt men jag pluggade varje kväll, varje rast, varje lediga stund. Jag festade bara 3 gånger och då gick jag ändå alltid hem tidigast, jag ville helt enkelt plugga och vara pigg under dagarna, saaamt minnas allt jag gjorde! Det var ju därför jag åkte dit! Jag fick iallafall mitt diplom SIST av alla och jag gjorde ifrån mig bäst på proven vilket kändes otroligt bra efter alla grejer jag missade för att plugget gick före. I'm so worth it och det känns fantastiskt! Nu har jag varit makeupartist i en vecka wohoo!

Boendet La Dama De Noche var magiskt! Allt var så perfekt där, så välskött och mysigt, och vi hade världens finaste berg som utsikt, så harmoniskt alltså. Varje gång man kört fast i boken så kollade man bara upp och allt kändes lättare. Älskade det! En gullig granne hade vi också, så det var sjysst hehe. Tyckte att det var lite tråkigt att allting låg så långt bort. Man var tvungen att ta taxi om man skulle till gallerior osv..där vi var fanns mest Gucci, Prada och såna butiker samt barer och klubbar. YAY....eller inte haha. Vägen till skolan var en jobbig sträcka som man gick kanske 5-6 gånger på en dag. Så motion har jag fått, oh ja! Sen var det väldigt dyrt där också. Hitta man något för under 50 kr var det halleluja moment, haha! Lite synd, man ville gärna göra mer roliga grejer men dom tror typ att det är las vegas..hmmm.

Jag är glad för att jag gjorde denna resa. Det var lite tråkigt dock att jag var den enda där som tog det seriöst, som var så ansvarig och skötte allt på bästa sätt och tänkte på konsekvenser utav sina handlingar osv. Ok visst att det fanns personer som var seriösa men resan blev mest en partygrej kändes det som. Inte många som tränade, pluggade eller promenerade (själva) för att utforska. Jaja, I freaking did it! Kommer inte på så mycket att säga mer..så ni får bilder istället :)