EMMA <3

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan bloggen! Igår åkte jag in till stan, käkade hos min kusin och pratade lite! Sen mötte jag upp Emma som jag inte träffat på aaaaasläge. Vi umgicks varendaste dag förut i typ tre år haha. Har iallafall känt henne i 6 år nu och det var helt underbart att ses igen! Vi åkte hem till henne, snackade, lyssnade på musik, bara catchade upp litegrann! Stannade i några timmar och sen åkte jag hem till mig där min baby var. Vi kollade på ''The green mile'' ääääälskar den filmen!!!
 
Idag ska jag träffa upp en fritidsledare och hon ska visa mig danssalen och så ska jag få träffa mina elever. YAY! Är så himla taggad och glad för detta! Kommer ha mia EGNA klasser. Sjukt! Efter det så ska jag till träningen!
Ha en fin fin dag. Puss puss!
 
 
 
 

sjukling

| Postat i: Emis days
0
Jag har haft den (förmodligen) värsta veckan i mitt liv. Det började som en vanlig förkylning, sedan fick jag otroligt ont i magen vilket utvecklades till att mina höfter och ländryggen höll på att gå av. Jag har inte kunnat sova, äta, ingenting. Bara gråtit, lidit och gått ner i vikt. Det har strålat ut smärta i hela min kropp vilket resulterat i att jag nu är otroligt svag, blek, påsig under ögonen och väldigt sliten. Nu börjar det bli bättre men jag vågar inte säga något mer asså. Har hunnit med ett sjukhusbesök och åkt i ambulans, varit rökfri i en vecka (!) och blivit omhändertagen av pojken min. Trodde det skulle vara jättesvårt att inte röka men helt ärligt, det bästa är att sluta när man är sjuk! När jag har ont i halsen kan jag inte röka, sen har jag helt enkelt ingen lust. Och nu räcker det med att jag bara luktar så mår jag illa haha. Jag saknar själva grejen och att ha något att hålla i, men det finns så mycket annat, men vi får väl se hur länge jag klarar mig hehe :)
 
Nu vill jag bli frisk så att jag kan undervisa, gå på intervjuer och dansa! Åh.
 
 

binta's birthday bash

| Postat i: Emis days
0
 
Snart är det dags att fira vår fina Binta! Det gör vi stort! Peetah Morgan och Chi ching hing samt massa shower av grymma dansare. Älskade Revolution ska köra men jag tror jag bara vill vara med i ett fåtal danser då jag inte tränat på länge och nu är sjuk så vet inte hur mycket jag kommer att missa. Ska iallafall bli otroligt kul. KOM!
 

valentines day

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 

Alla hjärtans dag

| Postat i: Emis days
0
Var den bästa och mysigaste dagen på länge. Jag åkte till killen vid tre. Där förberedde jag lite grejer och han kom hem en stund senare. Min present till honom var en skattjakt som ledde till hans present (ett häfte där han kan skriva sina texter i) och lite massage-kuponger samt godis hehe. Vi hade otroligt roligt när han sprang runt där hemma och letade, mycket skratt! Jag fick en ros, godis och pysselgrejer så nu kan jag göra massa örhängen igen :)
 
Efter allt detdär så lagade han mat till oss och det var supergott! Efter maten käkade vi godis, popcorn, kakor och kollade på film med hans mamma och syster; Pursuit of happiness. Sjukt bra film! Efter filmen blev det en dusch och sedan låg vi i sängen och pratade massa om hur det var i början när vi träffades osv..och kramades. Jättegosigt hehe. Den killen <3
 
 
 
 
 
 

honesty

| Postat i: Emis days
0
Jag ska vara helt ärlig. De senaste 3 månaderna har nog varit de värsta i mitt liv. Jag har inget jobb, jag har inte många vänner att träffa för typ ingen har tid nuförtiden. Jag känner mig misslyckad på alla jävla tänkbara sätt. Ingen kommer nånsin kunna vara stolt över mig, lite så känner jag. Jag ligger bara i min säng om dagarna och jag tröstäter hela tiden, vilket kanske är rätt bra då jag äntligen gått upp två kilo, men ändå. Jag har absolut ingen inspiration till att klä mig snyggt, sminka mig eller skriva nya texter eller pyssla. Just nu är jag pretty much at the bottom. Så ifall bloggen bara dör, så är det därför. Som pricken över i:et måste jag köpa p-piller, jag MÅSTE gå till tandläkaren för jag kan inte ens tugga längre och det gör sjukt ont, jag måste kolla upp min höft som värkt sen jag var 14..men jag kan inte. För att jag inte lyckats få ett jobb. Jag är väldigt öppen jag vet, men det är för att jag absolut inte har många läsare och de flesta är vänner o familj. Aja, skitsamma. Jag mår iallafall SKIT..aldrig mått såhär och jag längtar till dagen då allt vänder..Är verkligen, verkligen trött på att gråta. Japp!
 
Så om NÅGON vet någon som vet någon som kan fixa en plats till mig i butik eller något så snälla hör av er. Jag saknar den glada lyckliga Emilia och jag vet att många gör det för det är typ det enda jag får höra..
 
Ta hand om er. Vi hörs när jag har något kul å lägga upp!

while i'm cooking

| Postat i: Emi pics, Emis thoughts
0
Medans jag lagar mat får ni en bild på mig så länge, från i lördags! Visst har mitt hår blivit ljust? Det kommer bli ännu ljusare med tiden sa frisören. Woo!
 
 

bestie and me. me and her, her and me.

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
 
 
 
 
 

bra helg

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej! Min helg har varit en braaa helg! Och er? I fredags var jag och älsklingen hemma hos mig, käkade godis, kollade familjetrippen (som förövrigt är den bästa och roligaste jävla filmen jag sett!!!) och gjorde hemmagjord (misslyckad) kola. Gött ändå!
 
I lördags var jag hos Felicia och vi åkte till Agnes för tjejmiddag. Fick träffa min finis Alexandra från Kästa också åååååh! Iallafall, vi käkade pizza, tjejerna drack osv men jag satt mest med Flisan då hon inte mådde så bra pga migrän. När tjejerna drog till krogen så drog jag å F hem till henne där vi åt igen och kollade film. Mys!
 
Igår så vaknade vi, tränade lite (lol) och sen kom min kusin Marcel och joinade oss. Vi pratade mest och lagade middag, jättegott! Efter några timmar skjutsade han hem mig och jag åkte vidare till pojken! Så, ja!
 
Idag är det matlagning med mamma och träning :)

ungdomens hus fittja

| Postat i: Emis days
0
Är hemma nu! Blev ingen träning utan jag fick AKUT åka till Fittja och hålla en workshop på deras ''fritidsgård''. Det gick jättebra faktiskt! Körde tjejigt, killigt, styrka, stretch och lite freestyle med tjejerna. Vissa var väldigt busiga och lyssnade inte så mycket så det blev 20 armhävningar för varje gång nån inte var med ;) Hoho.
 
Men är glad att jag fick göra det, älskar att undervisa och har saknat det så det känns nice! Nu ska jag ta ett bad och försöka få mamma att kolla på nån film med mig thehe. Pusspusspuss!
 
 
On my b-day!
 
 
 
 
 

taggad!!!

| Postat i: Emis days
0
Idag är jag sjukt taggad inför träning! Visserligen är vi bara 6 tjejer kvar nu i Revolution och hälften kommer inte idag MEN jag är taggad ändå! Ska stretcha ihjäl mig och få upp mitt jävla ben hohooh. Funderar på att gå på en workshop för Jr Black Eagle som är här från Jamaica. Får se om Angiie vill också! Ska försöka filma något eller ta lite pics åt er :) Puss!

sjuk eller vad?

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Hela dagen igår och hela dagen idag har jag legat i min säng i mörkret och bara vilat. Har fortfarande migrän men nu är det bättre. Känns skumt dock, har typ ont i öronen och käken också och har jättesvårt för att äta. Kanske börjar bli sjuk? Nåväl. Har precis duschat och innan det gjorde jag lite små övningar, har ju inte tränat på aslänge känner mig så pluffsig haha. Nu ska jag kolla på filmen The heat. Hoppas den är bra =)
 
Puss!
 
 
Med min pappas hund Bella
 

bershka

| Postat i: Emi wants this&that
0
Gud vad jag önskar att Bershka fanns i Sverige. Buuuu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

reverse it

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
J Capri's nyaste låt Reverse it! ÄLSKAR den. Och vad gör den ännnnnu bättre? Jo att min tränare, Angie och fler från Blackout Family är med i den, woop woop!
 
 

hell naaah

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis days
0
Hej på er. Shit vilken migrän jag har, helt sjukt. Igår var jag på In & Finn i Haninge med mamma och mormor och köpte mitt marockanska bord som är lite lägre och större, så nu har jag två, yay! Köpte lite doftpåsar också och tog mina träningsskor som legat där ett tag! När jag kom hem fixade jag bordet osv, sen fick jag dåliga nyheter och mådde jättedåligt så jag åkte till killen. Idag mår jag lite bättre förutom migränen då.
 
Vi har köpt en ny tvättmaskin så nu kan jag också tvätta för nu KAN jag, haha. Emi is growing up, lol. Här har ni bordet iallafall, det ingick 12 små lyktor som man även kan använda som dricks-glas :)
 
 
 
 
 
 
 
 

hur fet?

| Postat i: Emis Inspiration
0
Jag vet, mycket zebra snack på sistone ååååå det kommer mer hohoohoh. Men hur FET skulle inte denna vara som tapet? ÄRLIGT alltså. ÅH.
 
 

Don't worry, it's gonna be okay..

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 

a lot of qualitytime

| Postat i: Emis days
0
Jag har haft en lugn och skön helg. Umgåtts med killen. Umgåtts med släkten och alla bebisar. Och idag var jag hos min pappa i Norsborg och umgicks med honom å brorsorna. Myshelg helt enkelt! Imorgon ska jag till In & Finn och handla lite samt hämta mina skor som är bäst till träningen :)
 
 
 
 

mat för två

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Igår skulle jag ut, men det blev inte så då jag mådde lite halvkasst med migrän och sådär. Stannade hemma å kollade filmer istället! Idag har jag städat lite och lagat mat med mamma. Vi har en bok ''Mat för två'' och i den finns det massa lockande recept hehe. Idag blev det fläskfile i gräddig svampsås med champinjoner och lite pasta. ASGOTT. Blev lite för salt då jag inte visste att mamma redan saltat hahaha men det var gott ändå!
 
Nu ska jag fixa mig för att gå ut, lite öl och lite cider och sådär! Ha en toppenlördag!