changed plans

| Postat i: Emis days
0
Men gooo kväll. Planerna idag vart helt ändrade. Jag å Hana käkade på donken, sen blev det frozen yoghurt och efter det biblioteket! Sen fick jag ett samtal om att träningen var inställd så jag åkte hem och tog ett bad & kollade film! Imorgon ska jag till min pojke och vi ska ha en jääävla bra kväll, woo! Ligger just nu i min säng och njuter av hur mysigt jag gjort mitt rum! & på tal om rum, hur häftigt vore det inte att ha detta rum? Fast med lite mysigare säng & möbler hehe!
 
 
 
 

work in the waaay

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Eller, jag vaknade runt tio men sen somnade jag om, sov så skööönt! Fick sms av en kollega och nu ska jag jobba några måndagar också, känns hääärligt, då kommer jag ha råd med julklappar haha! Vardagar är ju bäst, fler timmar också :)
 
Ligger i min säng just nu, ska strax måla naglarna och vänta på bättre tider heh. Nä men lite senare ska jag träffa Hana och kolla lite komvux kurser (så sugen på att pluggaaaa) och sen blir det träning! :)

Teamet från videoinspelningen

| Postat i: Emis world of dance
0
 

i wish i had you

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 

frissan, träning, regn!

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Idag gick jag upp strax innan elva. Babys samtal väckte mig och shit, visste inte vilken planet jag var på så borta! Vid två hade jag en frisörtid och därifrån kom jag ut väldigt nöjd! Köpte med mig lite chineeeese food hem, käkade och drog till träningen! Vi satt mest & snackade och planerade och ooohohoh snart händer det grejor! Jättekul :)
 
Nu har jag tänt lite ljus och dämpat belysningen, dags för serietittandeeee, my favourite thing tihi :)

m.o.i tonight

| Postat i: Emi pics
0
 

gentleman good as always

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, GENTLEMAN <3
0
Det bästa med denna människa är att han ALLTID låter PRECIS som i sina låtar. De gör knappt om hans röst för den är redan så jävla stark, and I love that. Längtar till att få se hans film! :)
 
 

psychosandra

| Postat i: Emis Inspiration, Emis MakeUp obsession
0
En helt galen tjej. Hennes kreativitet är helt sinnessjuk, likaså hennes fantasi och hur hon uttrycker allt på sitt egna ansikte! Besök hennes blogg här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha sorry för de som är känsliga men så JÄVLA bra gjort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

!

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis shopping
0
 
 
 
Den lampfoten bev det, inte så fin, ville ha en silvrig, men detta var det jag hade råd med nu hehe.
 Lampskärmen är från jobbet!
 

förkylning osv osv

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Allt bra? Igår låg jag hemma å mådde skit hela dagen, sen kom min pojke hit, lika förkyld som mig. Så vi låg bara i sängen & kollade vänner och drack varm O'boy. Yum! Idag mådde jag lite bättre så jag åkte till Ikea med mamma för & köpa en lampfot och lite ljus så man slipper köpa hela tiden theheh. Jag är verkligen beroende av ljus. Finns inget bättre :') Efter det käkade vi i Heron och nu är vi hemmaaaa.
 
 

binta blackout dhq

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Igår var det Europas Dancehall Queen Contest i Österrike! Binta Blackout tävlade och yes, hell yes, hon VANN. Alltså Sverige bara leder å leder, vi har så sjukt många titlar från detta land så det är sjukt! Men iallafall, Binta är iallafall en sjukt värdig vinnare, verkligen. Här är ett klipp där hon får reda på att hon vunnit. Gulle!
 
 
 
 

Sjuklingen

| Postat i: Emis days
0
Hallå där, här ligger jag å dör. Har sovit så sjukt dåligt då det varit både asvarmt och kallt i rummet/under täcket. Svettats, frysit, snytit mig, hostat ihjäl mig, ja, vad mer kan man säga än att jag är sjuk? Hehe. Lite småarg är jag också eftersom jag fått 570 kr för lite i min lön, så jävla fult alltså. Nåväl..på tal om jobb så ringde en ASBRAAA butik mig och de vill träffas på onsdag. Ohhhhhh hoppas jag får deras extra tjänst, skulle vara så jävla tungt! :)
 
Nu blir det film i sängen. Mwah!

då var det min tur igen

| Postat i: Emis days
0
 

stan å så

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Nu är jag hemma, i min säng, i värmen. Helt lovely! Det var faktiskt kul att gå till skolan, det har blivit så fint och vi hälsade på vår skolsyster som är väääärldens bästa. Hihi. Sen gjorde vi våra business i stan och passade även på att prova lite peruker! Jag vill göra något med mitt hår och nu vet jag att jag ska skita i att röra det, får ha fet utväxt för jag vill prova på hur det känns att ha lite ljusare (typ så som jag egentligen har). Får se hur länge jag håller mig ;)
 
Känner mig småförkyld och otroligt seg i huvudet så jag ska lägga mig nu. Puss å kram!
 
 

rusk!

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! USCH vilket äckelvädeeer! Vill bara stanna hemma å mysa! Meeen, jag ska iväg till skolan där jag å Hana gick, vi ska kolla hur fint de gjort (de byggde/bygger om) och så ska jag hämta lite arbeten och mina betyg på svenska & engelska ifall jag någonsin pluggar utomlands eller nåt! Sen ska vi iväg till stan & kolla jobb och så!
 
Ha en bra dag även om den ser förjävlig ut :')
 
 
hur mys?!
 
 
 

black and white that's my thing

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 

Scandinavian dance academy

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Heeeeeeeeeeej min svarta lilla blogg! Idag har jag haft en bra dag! Var hemma hos killen & ba myste järnet vid tv:n när regnet gjorde sitt! Vid två fick jag ett samtal av min tränare Vendela, och det samtalet gjorde så att jag vid 17:00 befann mig på Scandinavian Dance Academy (The voice som bytt namn) och vikarierade för Eve som inte kunde undervisa. Jag körde en nybörjar klass och en fortsättning. Min gulliga älskade Frida kom å dansade för mig också och allt gick skitbra och det var suuuuperkul att undervisa där! Var heeelt dyngsur efter haha, min tröja alltsååååå. Har precis duschat och ska käka å ba slappa nu! Puss!
 
 

lil me

| Postat i: Emi pics
0
 

lite onödig info liksom

| Postat i: Emis shopping
0
Stod & frontade lite i butiken (ställer allt i snygg ordning, ställer fram så det ser fullt ut) och såg denhär muggen så tog två. PERFEKT för varm choklad och annat, så söööööta koppar!
 
För övrigt, på tal om något heeeeeelt annat så har jag ändrat mina sminkvanor. Har i tre veckor nu gått runt med bara lite solpuder och minimalt med rouge och bara dragit ett eller två streck med ögonbrynspennan. Är faktiskt mer bekväm så, även om jag varit ''rädd'' för att gå ut så innan. Tycker det är asskönt och när man väl ska någonstans och fixar med eyeliner osv så känner jag mig sjukt fin. YAY. Är dock inte redo för alla ego pics, för riktigt såååå fin känner jag mig inte än hahah lol.
 
 
 
 

workdays over

| Postat i: Emis days
0
TJA! Ligger i min sköna säng nu och småpratar med min fina Hana. Jobbdagarna är nu över och det har varit rätt dött i butiken. Juste, skrev på mitt avtal idag (bättre sent än aldrig) så nu är jag officiellt anställd på In&Finn wooo! Är uppskriven på schemat några veckor nu också så det känns bra! Mest helger men ja, what to do!
 
Shoppade lite också, det går ju inte att motstå när man jobbar där jag jobbar, haha, så typiskt!
 
 
En gullig mugg med lock, Body Scrub, En sparbössa inför roadtrip hihi, Body butter och lite penslar!
 
 
 

u remember these?

| Postat i: Emis days
0
Så himla gamla bilder, jag är så sugen på att testa något likadant nu snart. eller typ fotografera lite olika bilder med färgglada eyeliners, oh yes. =)
 
 
/Lunch-break-girl
 
 
 

good mawning baws

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Shuuu! Uppe med tuppen, haha, helt ärligt, aldrig velat ligga kvar i sängen så mycket som jag velat idag. Men men, dags för två jobbdagar i Haninge! Efter jobbet kanske det blir pizza eller nå mys med godis och himla bra personer. Yupp. Hoppas ni mår bra. Puss!
 
 
Serious as always
 

lyckan från igår

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nails and shiet

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Har precis kommit hem från posten där jag hämtade ut ett paket, mina naglar som jag beställt från Kina har kommit, wooo! Så nu ska jag klippa mina riktiganalar så dom förstärks och klistra på falska, haha! Kommer kännas askonstigt men äsch! När jag är klar med det så ska jag hem till pojken min och så kommer jag hem ikväll för i helgen är det jobb!

gatukonst

| Postat i: Emis Inspiration
0
Favorit sen jag var ett litet barn. Himla fint.
 
      
 

En faktiskt bra dag

| Postat i: Emis days
0
Hemma från träning och slutkörd! Hade en bra dag i skärholmen med min mamma. Att lämna Cvn gick bra, har även en jobbintervju på torsdag! Vi käkade chinese och frozen yoghurt, sen när vi var klara med allt så drog jag & dansa, härligt härligt! Nu blir det ett bad! Ni får se sakerna imorgon :)
 
 
 
 

shopping and wörk

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Typ, hehe. Ska strax iväg till Skärholmen med mamma. Hon fick inget av mig när hon fyllde år så vi ska minishoppa lite och nästa helg ska vi på mässa! Tänkte försöka hitta nå billiga skor till träningen också, mina är så slitna nu..Förutom shoppingen idag så ska jag lämna ut mitt CV och sen blir det väl nå käk & sen träning med fina Revolution. Sååå ha en bra dag. Puss!
 
 
Hur grova är inte dessa då? I died.
 
 

Mucho done!

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Idag steg jag upp strax innan tolv och åt en minifrukost. Sen tog jag telefonen, pennan & pappret och började ringa till ett 20tal affärer och hell yes, på torsdag ville typ alla dom ha mitt CV så då ere att strosa runt i centrumet och hoppas! Gick över till mormor och skrev ut massa Cvn och Personliga brev och fixade fint i plastfickor hoho. Just nu sitter jag på bussen, är påväg till min moster Paulina, vill känna lite på hennes bebisnage och umgås hihi. Vi hörs sen! :)

hej tomten

| Postat i: Emi - Interior Design, Emi wants this&that
0
Alltså, denna tavla från Ikea. Så himla vacker. Så himla mycket ZEBRA <3
Vill råna en bank och köpa den, haha. Ärligt, har fastnat för den såååååååå hårt.
 
 

things like that

| Postat i: Emis days
0
HEJ! Kom precis hem från träning, gick väl OK! Ett steg fuckar min hjärna dock, och det är sååå snyggt så man vill ju kunna det perfekt! Har bara chillat mig igenom dagen och fyfan, imorgon ska jag ringa min chef för jag orkar inte ha det såhär. Antingen jobbar jag deltid eller inte, han kör med mig känns det som, haha. Behöver jobba och detta känns rätt oseriöst och det är så synd för jag trivs verkligen på In&Finn..Får se vad han har för ''plan'' när det gäller mig. Sen, om det går åt skogen så ska jag ta tummen ur röven och SÖKA MILJONER JOBB! YUPP!

bara mys

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Whaddapp? Sitter i köket och dricker kaffe just nu. Väntar på mamma, vi ska till donken yayy! Igår träffade jag Hana, vi tog en promenad vid stranden och pratade bara, massa planer om framtiden osv, hehe, girltalk what else? Sen kollade jag och killen på The Conjuring, fyfan säger jag bara..haha!
Usch börjar känna mig så rastlös, min chef hör av sig de dagarna jag inte kan jobba eller så hör han av sig fett sent, sjukt irriterande..söker massa andra jobb men ja, inte det lättaste -.-
 
Ha en fin söndags-kväll. Puss!
 
 

paket <3

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis shopping
0
Hejsan! Hur mår n? Jag har haft två tuffa dagar men jag står på benen iallafall! Eller ja, just nu ligger ja å softar hehe. Har städat för ikväll kommer Ossian hit o ska va här över helgen! Fick två av mina paket idag by the way, omg äntligen!!! Bara lösnaglarna som inte kommit fram ännu, men här är det jag beställde när det var superdupercprea på Lightinthebox.com!
 
 
Palett med färger anpassade för ögonbryn (HELL YEAH!) endast 60:-
 
 
 
18 st gethårs-penslar i ett mjukt fodral, 70:-
 
Så jävla nöjd, det är jag det!
 
 
 
 
 
 
 

five years of laughter

| Postat i: Emis days
0
Denhär killen döööödar mig. Har mördat hans videos i säkert fem år nu. Han kommer alltid vara min favorit. JAAAA :D natthumor!
 
 

asså angieeee <3

| Postat i: Emis friends&family
0
 
 
 
Asså Hahahahaha åååh angiiieee, så bäst <3
 
 
 
 
 

vad fan?

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Har sovit fram tills nu typ, inte kunnat sova inatt pga migränen. Den väääägrar försvinna! Arg.
Iallafall! Idag fyller min lilla mamma 45 år, woop woop! Så vi ska åka me syrran o spela biljard ikväll men hon vet inget :)
Ska ta en alvedon nu och kolla Vampire Diaries..
 
 

...

| Postat i: Emis days
0
Idag har jag varit helt utmattad. Haft sån migrän och mensvärk alltså. Bara legat å sovit. Inte kul. Drog till träningen och kollade på, låg i soffan och halvsov typ. Fy, nu ska jag äntligen få sova. Godnatt <3

en kväll på söder

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Men halloj! Allt ing ok här? Med mig är det fint..
Har varit på söder hemma hos Yvo med Felicia! Vi satt och pratade medans han lagade mat, gick ner & handla, kolla serie och hade ett massagetåg haha! Det var kul iallafall! Nu ska jag kolla Sabrina-avsnitt och sen sova! Pusspusspuss!
 
 

kalas och magont

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Ligger i soffan just nu, har så jävla ont i magen, siiiick. Igår var det barnkalas från ungefär två till fem! Ossian fyllde hela 3 år igår och hans piratkalas var jättemysigt! Kul att träffa båda mina mostrar som är gravida samtidigt också och få höra lite om New York som min ena moster var i för ett tag sedan! Fick en Victorias Secret Body Mist från henne, hell yeaaahhhh!
 
Efter kalaset åkte jag till min pojkvän för vi hade vår 6-månadersdag så vi hade myskväll hos honom bara! Massa skratt och gos ♥
 
 

Me today

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Idag har jag hängt med min luvly Hana! Vi gick en promenad vid tippen där jag bor & sen var vi hos mig & ba snackade! Nu ska jag ta ett bad sen ska jag bänka min lilla rompa i soffan & kolla idol! :)
 
 

musikvideon

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
NU är musikvideon äntligen ute! Som sagt, hade så jäääävla kul den dagen och är så tacksam för att ha fått göra en video med världens snällaste tjej Isabelle! Älskar videon för hela den är rolig, mer som ett skämt, åh!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My lovely hana

| Postat i: Emis friends&family
0
Igår träffade jag Hana som nu är hemma, finally! Vi var på hellströms och tog några drinkar (jättegoda!) och snackade, vi har alltid så kul tillsammans! Så det var skönt! Träffade två tjejer från Värmdö-tiderna också, herregud vad längesen, sånt är alltid kul! Behövde den kvällen efter min skitdag igår..
 
Idag händer inte mycket förutom träning :)
 
 
 

kniv i hjärtat

| Postat i: Emis days
4
Jag tror inte ni förstår hur ledsen jag är just nu. Jag har drömt om att studera i USA i flera år nu. Idag vaknade jag upp superglad och gick på möte med min pappa. Fick veta allt jag behöver till resan, kostnader osv. Allt gick så jävla bra. Nu var jag bestämd till 110%. Och så ringer jag CSN och får veta att JUST det programmet jag vill studera får man inte lån till. JUST det jag vill och velat så länge nu. Jag har kollat på andra utbildningar också men inget faller mig i smaken och det är onödigt att ta lån och göra något man inte vill göra, något man inte brinner för. Skulle behöva sisådär 400 000 kr om jag skulle betala allt själv och ja, ni kan ju räkna ut hur taggad man blir om man tänker att jag kommer vara 25 eller äldre innan jag har de pengarna. 25+ på college, öh nää.
 
Nu är jag tillbaka på ruta ett igen och nu måste jag tänka om, vad jag vill göra med mitt liv.
Fan vad jag vill resa bort just nu, behöver space och behöver tänka. Komma bort. Till värmen.
Fyfan.
 
/Otroligt jävla broken-hearted girl.

She did it again

| Postat i: Emis Inspiration
0
Oh, ren perfektion. <3
 
 

hohoho

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Lat tjej här, ligger i sängen och äter godis, nommmmmm. Igår hade vi träning och vi hade sjukt kul! Träffade Jackie i skäris också, min fina tjej vad jag saknat dig!!!! Btw, är sjukt glad för nu är Hana hemma, jaaaa! End of fake bitches för nu är min älskade ängel hemma alltså ni anar inte hur glad jag är! Ska nog träffa henne imorgon för idag jobbar hon & jag har inge busskort todäy.