warszawa

| Postat i: Emis days
0
Det har vart mycket att göra idag, nu är jag nästan färdigpackad (haha två dagar i Polen men ni vet hur tjejer är!) Inatt drar vi, jag och min kärlek. Ska bli så härligt, bara jag och han! Vi har gratis wifi där vi ska bo så det händer nog att jag bloggar från mobilen, woo! Ha det så himla bra allihopa, nu ska jag ta ett bad, inpackning, osv osv & packa klart helt. Pusspusspuss!
 
 

i octane the god

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
För hans röst döööödar mig. Jag får gåshud gånger tusen. Speciellt när han sjunger ''Badmind dem a pree dem a pree dem a pree'', dööööööööööör.
 
 

bästishäng

| Postat i: Emis days
0
Tjenaaaa! Läget rå? Här är det bara bra! Igår kom Felicia hit vid halv åtta eller något, vi satt och pratade massa och hon fick lite kläder av mig! Sen åkte vi hem till henne & på vägen käkade vi på donken, yum. Hemma hos henne rensade vi hennes garderob (haha jag ba släng, släng, släng) och så fick jag lite kläder hohoho, vi ba byter liksåååm. Sen kom hennes kille & vi stt och snacka massa & lite sånt! Mysig kväll helt enkelt, saknat det!
 
Idag skulle jag träffa Nina och va på summercamp, meeen det blev icke så tyvärr! Aja, ska duscha nu & fixa naglarna och börja tänka på vad jag ska ha med mig till Polen, imorgon på natten åker viii, woooh!
 
 
 
Dessa två plagg fick jag bland annat :)

lite si och så

| Postat i: Emis days
0
Tjenaaa! Igår var en hektisk dag, hade lite mycket att göra och mot kvällen kom min kille hit, det var skönt att få relaxa, vi tog en promenad, sen käkade vi och sen kollade vi på Remember Me, love that movie! Idag gick vi upp vid elva, bara chillade, planerade lite inför Polen (bara jag och han som åker) och vid halv tre drog han till en kompis och jag träffade Harumi en stund och ba snacka & lite sånt! Ikväll ska jag hänga med min bästis! Så aa, Felicia kommer hit efter jobbet och är sjukt glad för vi ses ju aldrig woooo <3
 
Imorgon ska jag följa med Nina till Blackouts summercamp för hon gör en audition till den nya gruppen, hon gjorde en audition idag och det gick tydligen bra så ja, jag veeeeet att hon kommer komma in, I can feel it! Men ja vi tar den biten imorgon hehe. Ska äta nu och städa lite för mitt rum är K-A-O-S sååå puss!
 
 
(igår)
 

igår och idag

| Postat i: Emis days
0
Tjena allihopa! Igår kväll vid halv elva eller nåt så drog jag ut med Pandan & Wisam, super skönt var det för det var inte alls kallt ute och vi pratade massa! Boys asså, haha. Idag har jag bara ruttnat med huvudvärk och ett dåligt humör, oh well, better days will come! Pratar lite med Harumi just nu som mått lika bra som jag idag haha, läs hennes blogg eller nåt om ni har tråkigt!
 
 
igååååår
 

drömjacka

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 

instagräm

| Postat i: Emi pics
0
Posade litt bahh
 
 

dagens

| Postat i: Emis outshits
0
 
 
 
 

fix

| Postat i: Emis days
0
Ska börja fixa mig lite smått nu för ikväll ska jag träffa min älskade Frida! Det var ett tag sen så nu jeeevlar blir det promenad och massa prat, wii! Slänger in en superskön låt med bästa Chris Maaartin yuh kno! Ha en fin kväll!
 
 
 

ny dansgrupp - audition

| Postat i: Emis days
0
 
 
Nu startar en helt NY dansgrupp som leds utav Binta & Mathilde från Blackout! Det är ingen jobbig solo audition eller så utan det är en helt vanlig workshop! Du måste vara MINST 14 år och du ska gärna ha dansat tidigare! Kom igen nu, SÖK!!! Gå in på evenemanget på facebook och läs mer. SÖK SÖK SÖK!!! Det är 4 timmar i veckan så det är ju perfekt för någon som precis bestämt sig för att satsa. SÖÖÖÖÖÖÖK FÖRFAN! :D

sol sol sol

| Postat i: Emis days
0
Tjaaaa! Har legat på balkongen i typ två timmar nu, dock var molnen lite jobbiga men men det gick bra iallafall! Höll på att dö så gick in nyss! Ska svalna lite, duscha och sen iväg till mormor för att skriva ut flygbiljetterna & boardingkort osv osv, wieee snart åker vi, dör av längtan!!!! Hoppas ni mår bra!
 
 

hejhejhej

| Postat i: Emis days
0
Tjennaaa! Idag vaknade jag upp väldigt sent, typ tio i ett! Vaknade upp med både huvudvärk och mensvärk så jag la mig igen och somnade om till halv tre, lol. Gick till mormor och umgicks med min moster och bebis och alla! Vi käkade, satt å snackade och såntdär! Idag sover Ossian och syrran hos oss, ifall någon ville veta, haha. Åh, är så taggad för Polenresan!!! Visst det är typ två dagar men ändå, ska försöka shoppa billigt, fika massa, KFC (!!!!!!!!!!), öl å mys! Woo!
 
Ska kolla film nu. Ciao!

1 - 3 juli

| Postat i: Emis days
0
 
 
Snart åker vi till Poleeeen! Warszawa! Jag, Tyson och hans två vänner (också ett par). WOOOH!

! ! !

| Postat i: Emi wants this&that
0
 
 
Sånahär ''favoriter'' just nu. Kolla penslarna, 32 st gjorda av gethår för bara 300, dör lite.

det är dags

| Postat i: Emis days
0
Japp! Min röv är så jävla hängig, helt jelly så nu jävlar! 22 Juni let's begin! Ska hålla en ''dagbok'' för hur många squats jag orkat göra varje dag i en månad. HÖH vi börjar med två da..lol skoja. Får se, har ändå styrka i benen osv osv men jaaaa nu börjar jag!
 
 
 
 
 
 

klänning and shiet

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 

midsommar

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Tog seriöst inga bilder, bara dessa två, haha. Äsch!
 
 
 
 

an outfit

| Postat i: Emis outshits
0
 

pre midsummer

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Sååå hej! Igår var det midsommar, hoppas ni hade en bra dag? I onsdags fick jag ryck och bad mamma klippa av nästan hela mitt hår lol, är jätte nöjd men har inte riktigt vant mig än! I torsdags var jag och pojken på ett thaiställe & käkade, yummy! Sen på kvällen drog vi till Hellströms med två utav hans vänner och det var skitkul, vart mer full än på min student hahaha men det var skojsiiigt liksom!
 
Igår åkte jag och Kimberly till Östberga för att hämta lite grejer och sen tillbaka till Tullinge. Käkade sallad, drack lite och sen drog ja o Tyson till hans vän Adam där det var grill & chill, sedan vidare på någon fest men jag var inte så taggad så jag drog hem till Tyson och la mig hahahaha. Najs ändå!
 
 
 
Håreeet
 
 

internet

| Postat i: Emis days
0
Tjoosan! Internet hemma vill inte funka så jag skriver & lägger in foton när det går. Puss!

revolution

| Postat i: Emis days
0
Fina Rev! Synd att inte jag var med men det kommer fler chanser, här är iallafall alla officiella medlemmar except me! Snygga tjejor vaaa? På fredag åker dom till London och på söndag tror jag att jag & Amanda (längst upp/ut till vänster) från gruppen ska vara med i en musikvideo. We'll see!
 
 

kimie

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
En fin dag, en skön låt! ;)
 
 

i'm happy

| Postat i: Emi pics
0
 

skiiiitdag

| Postat i: Emis days
0
Japp, SKITDAG. Vaknade upp på skithumör, promenerade till Skärholmen eftersom jag inte har något sl-kort, fick världens allergichock för allt gräs. Kom in på arbetsförmedlingen & de sa ''Vi kommer ändå inte hjälpa dig som är ungdom under sommaren så det är ingen idé att du skriver in dig'', så jag skrev in mig iallafall och gick därifrån, IDIOTER, dom ska väl hjälpa en vilken tid på året det än är?!
 
Sen skulle jag hem och då blev min allergi ännu värre så nu ligger jag här hemma som en död fisk. Sjukt arg och ledsen för att det ska vara så jäääävla svårt att få jobb utan kontakter. Imorgon ska jag träffa min syster så då ska jag lämna runt mitt CV. Nu jävlar.
 
/Sur tjej

hår problem

| Postat i: Emis days
0
Tro mig, jag VILL klippa mitt hår men jag våååågar inte. Fast jag tror min vilja kommer vinna denna gång. Jag är så sugen på att ha håret som dessa tjejer! Visst ser jag yngre ut i kort hår meeeen ärligt nu vill jag verkligen!
 
 

igår

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 

new week

| Postat i: Emis days
0
Nu är det söndag och en ny vecka börjar om några timmar! Hur har er vecka varit? Min var helt ok! I torsdags var det träning och det var så kul att träffa alla! Kan alla koreografier nu också så det känns bra! Wie!
I fredags fick jag vara med älskling & han kom hit med en ros, hihi gullig. Igår var jag och baby hos Robban & hans tjej med några och hade det trevligt med dricka och musik, jarrå! Har rätt så mycket att göra this week om någon vill veta, eller ja, hehe. Ska till arbetsförmedlingen, en behandling, träning, skissa/leta lite på tattoo nr 5, och ja, det var väl det, höhö!
 
 
 
 
 

panta mera

| Postat i: Emis days
0
Ni MÅSTE kolla denna! Revolution fick vara med i den nya Panta mera låten/reklamen, så jävla coolt. Haha videon är störd så man garvar som fan, kolla! Nu såhär i efterhand önskar jag att jag kunde varit med den dagen, men så blev det icke Anyway, kolla! :D
 
 

linnea <3

| Postat i: Emis friends&family
0
 

jajaja

| Postat i: Emis days
0
Jahaaa, blogguppdateringen är på topp som vanligt! Ligger i min säng, lyssnar på musik och regnet haha..och så skriver jag lite också. Det var ett tag sen. Hade mycket idéer och ord så jag började liksom. Tror jag kan få till en riktigt bra text denna gång! Igår hängde jag med Pandelis! Vi var i skärholmen, hos hans syster, hemma hos honom och sen i Heron. Vi ruttnade sönder men det var ändå kul!
 
Idag är det träning med fina Revolution och sen ska min boy komma hit, yaaay!
 
 
 
 

lycka

| Postat i: Emis thoughts
0
För när man känner att man bara vill skrika utav glädje och låta hela omvärlden få höra det, då är man lycklig. Det finns inget stopp och ingen pausknapp. Det bara kommer. Naturligt. Man står där och ler som ett fån, utan en aning. Man vet inte varför, men med ett djupt andetag tar man emot det. Man ler och viskar till sig själv hur bra det faktiskt är. Att det är värt att vänta på sin tur. Att allting kommer, sakta men säkert. Att vandra omkring och övertänka, att yra omkring och hoppas, det hjälper till någon viss procent. Men att göra saker själv, that's the progress of being happy. Och när man nått den punkten då allting känns som ett paradis fyllt med blomhav och glittriga bakgrunder, då är det dags. Bara att fortsätta. Gå samma väg, samma stig, samma ruta.

träning och sådär

| Postat i: Emis days
0
Igår drog jag på träning och det var stört kul, dock är jag så jäkla stel nu efter tre veckor så det var lite jobbigt haha! Efter kom baby till mig, vi kollade på film och somnade vid tolv! Idag gick vi ut med Ossian och lekte och spelade fotboll, han älskar Tyson haha! Nu har baby dragit och jag ska börja fixa mig, ska på jobbintervju i Kista nämligen. Så att, ja! Ikväll har jag lite osäkra planer så vi får se!
 
Puss!
 
 

bad mood

| Postat i: Emis days
0
Helluu people..idag är jag ganska ledsen to be honest.
 
Fick en kommentar på bloggen om hur smal jag är once again, alltid ska det handla om min vikt. Jag har verkligen försökt att tänka bort det men det är ganska svårt. Sen så fick jag inte ihop tillräckligt med pengar så jag är den enda i Revolution som inte ska med till London och det känns förjävligt för jag måste betala dansen också. Jag har en jobbintervju imorgon så hoppas på det bästa..
 
Puss.

vänner

| Postat i: Emis friends&family
0
 
Mina underbara <3

from my boyfriend

| Postat i: Emis shoe-love, Emis shopping
0
 
HUR feta? ÄLSKAR de babylåa skosnörena, aaaah!

mysdag

| Postat i: Emis days
0
Idag käkade jag och mami och sen köpte vi lite nödvändiga saker som bh:ar då mina boobies vuxit lite tack vare mina ppiller höhö
 

värme!

| Postat i: Emis days
1
Tjenaaareee! Jag mår så braaa! Hehe, igår var jag och baby och hans vänner vid vattnet & solade och såntdär! Sen käkade vi kebab på TB's och tog en öl/cider och chillade där en stund, nommm! På kvällen firades Tysons storebror och det var sjukt mysigt, grillade vid vattnet och det var massa gott, me like! Haft en sjukt bra vecka, woop!
 
 
 
 

vapiano, himlen, wifey

| Postat i: Emis days
0
 
 

nallar och såntdär

| Postat i: Emis days
0
 
 
Pennan fick jag från min pojkvän (för att jag älskar att skriva hihi), gorillan från min moster, den beiga nallen från mamma, igelkotten från syrran och den lilla nallen från Felicia!
 
 
Blåa blommor från pappa, vita rosor från min moster, blåa rosen är från Harley och den röda från Tyson <3

student look

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 

studenten 2013 - bildbomb

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
2
HEJ! Okej så nu tänkte jag berätta om min student!
Vaknade 05:15 för att kunna fixa mig i lugn och ro och inte glömma något hemma! Vi hade champagnefrukost hos Pernilla i segeltorp och det var så mysigt, vi alla pratade och skrattade och Ida var med också, så kul! Det var frukt, baguette, choklad, bål, ja! Vid halv tio rörde vi oss mot skolan där vi fick våra betyg och lite snack & sådär! Sen gick vi ut och väntade ganska otåligt på att få rusha upp till våra parents and friends, haha!
 
Väl där möttes jag av Pandan, Felicia, Tyson, Mamma, syrran, två mostrar, mormor&morfar och min pappa! Wiiee! Kände mig som en packåsna med alla grejer runt halsen och det var såååå varmt! Kunde knappt stå rakt för att jag var så lullig också hahahha askul ändå!
 
Sen var det dags för flak vilket tog hundra år för oinbjudna människor vägrade gå av när dom sa att det var för mycket folk! Men efter många om och men så åkte vi iväg och wiieee vad kul det var! Iallafall den första timmen, sen blev det lite kallt och musiken slutade fungera, loool på den. Jag o Hana hoppade av i Slussen för det fick räcka!
 
På kvällen drog jag och käkade med min syster, mamma, Felicia och Harley på Vapiano i Skrapan. Det var asgott och sen spelade vi biljard som var så jävla kul, oj vad vi skrattade! HAHA! Helt awesome dag helt enkelt!
 
Tack för alla gratulationer och presenter, blev såå glad! Nu kommer bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappa, jag o Mamma
 
 
 
Felicia o jag kramades <3
 
 
 
Syrran, lite full eller? Haha
 
 
 

studenten 2013

| Postat i: Emis days
0
Då har denna dag kommit. Som jag försökt fly från den.. för jag VILL inte ta studenten.
Skolan ÄR kul om man GÖR den kul med rätt personer. Men jag kan väl glädjas åt att jag
faktiskt har kämpat med tidiga morgonfighter med väckarklockan och PLUGGAT sena nätter
osv och FAKTISKT fått de betyg jag ville (de flesta iallafall). Jag skulle aldrig springa ut där om
jag hade IG eller streck i allt för vad är man då glad över? Jag tänker fanimej sjunga ''fyfan vad
jag är bra'' idag för att trots att jag är ett år efter med studenten så gick jag kvar i skolan och
gjorde det jag skulle. BAM!!! Nu börjar det skitiga vuxenlivet, cheers to that! #graduation
 

crejzi

| Postat i: Emis outshits
0
HAHA, jaaaaahh..

senast i lördags ju

| Postat i: Emis days
0
Tjo tjoooo! I lördags var min Pandan hemma hos mig, det var mysipysi! Vi kollade lite vänner avsnitt & sen började vi kolla på en film som heter Silver Linings Playbook...MEN den var så tråkig så vi stängde av & tog en promenad istället haha! Sen kom min baby hit & sov här, dagen efter var det lite andra bullar haha, men sen solade vi lite & åkte till Tullinge! Vi skulle på bio men det blev inte så, så vi drog & käkade pizza där i Tullinge! På kvällen ville grabbarna ta ett dopp, dock åt myggorna oss föööör mycket så vi drog snabbt!
 
Idag va jag i skolan för att plocka isär lägenhets & butiks-modellen jag gjort på Design & så tog jag hem lite arbeten! Efter var jag i Huddinge C med Linnea, Amanda & Hana och köpte lite alkohol till på onsdag hoho..
 
 
 

skuggor

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
För några dagar sen tömde jag vissa glitterburkar och slängde lite gamla ögonskuggor. På så sätt fick jag extra burkar till nytt smink! Tycker det är skitkul att blanda egna skuggor, dessa blir lite krämiga men det är ju också snyggt! Blandade till glitter också så att det är lättare att fästa. Wiieee smart Emi!
 

something..

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Det är NÅGOT med denna låt..vet inte vad. Men blir så taggad på o ba göra steg, steg, steg till den. WAAH.
 
 
 
 

en outfit

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
Airforce och rasta-ryggsäcken också, som man inte ser på bilden!

då var det juni

| Postat i: Emis days
0
..och om FYRA dagar tar jag studenten. Hjälp.
 
Jag orkar verkligen inte skriva om mina dagar haha, hann iallafall med en tripp till stan med baby och hans vänner, dom shoppade lite och jag fick en rasta-navelpiercing hihi så söt! Träffade på min fiiiina Linnea också wii! Sen så har jag fått vaxa Tysons bröst hahahaha herreee vad han skrek och slog i väggen. Aj aj aj. Ikväll ska jag ha myskväll med Pandeliiiiis, åhh ska bli så kul, veckoooor sen vi sågs! Hoppas ni har en bra lördag! Pusspuss!