precious wallet

| Postat i: Emis shopping
0
Köpte mig en ny plånbok igår. Min gamla var SÅ sliten hahah. Känns fräscht nu iallafall och den kostade bara 60 spänn så catchiiing
 
 

this week

| Postat i: Emis days
0
Hejheeeej! Redan torsdag, shit vad denna vecka gick snabbt! I måndags var jag på Subtopia och vikarierade för Ferri från Decent Ladies på deras sportlovs-camp. Jag och Cesar höll i en lektion för ca 8 småtjejer. Det var bra energi och vi blandade dancehall med lite street/modernt, blev en häftig grej hehe. Kidz tho!
I tisdags chillade jag hemma och hade träning på kvällen! Igår Onsdag så blev jag och Cesar samt en parkour-kille intervjuade av Sveriges Radio p4. Pratade lite om dans, visade ett danssteg,osv osv. det var kul! :)
Efter det åkte jag till Skärholmen och handlade lite. Och idaaaag är det träning :)
 
 
Max lär sig ''Gimme Space''
 
 
 

dhq låtar

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
 
Okej, skumma storlekar, fattar inte denhär datorn hahaha, men det är dancehall-queen låtar för er som brukar twerka loss haha. :)
 
 

jävligt bra torsdag

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Igår hade jag en finfin dag! Jag vaknade ganska sent så jag satte igång med att städa mitt rum, byta till mina nya favvo-lakan, rensade lite ur garderoben och tog en dusch! Jag hade brist på mat-fantasi så jag gick till Ica och handlade lite och när jag kom hem så fixade jag en fräsch pastasallad med pesto o kidneybönor i, yummmm. När matkoman kickade in så la jag mig i sängen och läste lite ur min bok, kort därefter kom Mati hem till mig. Fixade hennes naglar och chillade, vi skulle till sub för att dansa men det blev så sent så vi struntade i det. Kanske blir idag! Vill filma en gammal koreografi så jag har den på film i alla fall, köra lite styrka o stretcha ordentligt. Yup :)
 
 
 
 
 
 

onsdag

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsaaan! Idag har jag haft en bra dag, faktiskt. Jag väcktes utav en mardröm och var väldigt ledsen, men det gick över sen. Har drömt så mycket dåligt den senaste tiden, det påverkar mig psykiskt, usch. Alltid haft så :/
 
Idag kom Becca hit i alla fall, vi catchade upp, bakade kladdkaka och ba myste. Min gäääre. Fick en parfym från henne (hennes jobb) också, så nu e min samling lite utökad i alla fall hehe. Nu tänkte jag göra fixa maaat och kolla serie. Puss!
 
 
 
 
 
 
 

påfågel (smink)

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Vad jag älskar påfåglar, och denna tjejs skilllzzzzz. Tal Peleg. True freaking makeupartist. Om man kunde rita skulle ju detta va lätt som en plätt haha. Hur gör man ens? Spegelvänt också..WOW. Kolla bara, kollaaaa! WOW.
 
 
 
 
 
 
 

I'm dead

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Söndagar, pjuuuuh. Två klasser och sedan träning till 23. Har iiiingen energi kvar så jag säger Godnatt med denna bild på mig från idag! Pusspusspuss.
 
 
 
 

ha en fin söndag

| Postat i: Emi pics
0
 
 
Ha en fin dag, skratta, njut, var snälla, sprid kärleeeeek!

valentines day

| Postat i: Emis days
0
Holaaa! Så, igår åkte jag till subtopia med Matilda och koreograferade lite osv. Det var nice men vi båda var lite knasiga så vissa grejer tog längre tid än vanligt. Retard-nivå. Efter Subtopia drog vi hem till mig och öppnade en flaska vin! Vi satt uppe till halv fem och drack, pratade, lyssnade på musik, ni vet girl-stuff. Matilda är verkligen en utav mina närmsta vänner, så ren och godhjärtad, intelligent och rolig människa.. Skitmysigt var det i alla fall. Hon drog runt 17 tiden idag och jag kollade missade avsnitt av VD och umgicks med mamma! Senare på kvällen tog jag en promenad med min granne, bääääh vill ha sommar nuuuuu!! :D
 
I alla fall, tänkte sova nu, ska undervisa hela dagen imorgon och behöver sööömn. Puss och Kram!
 
 
 
 
 
 

fredags-naturell

| Postat i: Emi pics
0
 

trasig dator

| Postat i: Emis days
0
Heyeeee. Fan, min dator funkar när den vill. Har åkt till siba men dom var ju inte till stor hjälp, har försökt återställa den flera gånger men den funkar som sagt när den själv vill. Jajaaa...hoppas ni mår bra? Jag mår super, tränar för fullt, trasig kropp haha. Ska iväg till subtopia ikväll och koreografera lite tänkte jag, finns massa nya steg som jag vill slänga in här och där i vissa låtar, så why nooot. Tror att Mati kommer joina mig så kanske vi kan hjälpa varandra. Late night trainings, älskar dom, ingen struktur (vilket kan vara bra ibland) och man köööör bara. Ha en fin fredag! :)
 
 
 
 
 

fredagens emi

| Postat i: Emi pics
0
 

måste ju ha coola bilder när man e ung o kry

| Postat i: Emi pics, Emis world of dance
0
 
 
 

en vecka sen

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Halloj bloggen. Har inte glömt bort den nej, bara det att jag 1; haft mycket att göra och 2; min dator vill inte alltid starta då strömsladden är cp. Hehe. Vad har jag hunnit med på en vecka då? I helgen fyllde mormor år och vi firade henne, har klippt håret, varit på en intervju, lekt med min fina systerson, shoppat för presentkorten jag fick på min födelsedag, skaffat en nyare iphone hehe och..dansat! Har lite projekt på gång nu så nu jäääävlar :)