schleten

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Vaknade för typ en timme sen rättare sagt hehe. Är sååååå sliten idag! Har skitont i halsen också, buuuu. Men vi får se hur jag mår sen för har planer med Darian eller baby, får se vem av dom det blir, men äsch helgen har ju tre dagar ;) Hoppas ni mår bra, nu ska jag gå och kolla tv med mamma och dricka teeee <3
 
Ps. Grattis till min növerlyckliga nyblivna 18-åring Frida!!!

<3333

| Postat i: Emis days
0
 
Från babyyyyy!!!
 
 
Kortet från baby och ljuset från Hana
 
 
Förstår ni min lycka? HERREGUD. Så mycket lycka. Våren, är du här snart?!
 
 
 

my 21st birthday

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hejsan hoppsan! Idag fyllde jag hela 21 år, hoho, vad tiden går! Känns som att jag hade min 20de födelsedag igår liksom. Jaja! Vaknade upp med min fina pojke, käkade frukost, fick present från han och sen så chillade vi tills familjen kom! Inte alla kom men det var okej ändå för jag fick ha både Hana och Felicia där också hihi. Sen så sjöng min moster Paulina för mig åååå rysningar gånger tusen, den kvinnan alltså! Iallafall, vi käkade mormors goda kinamat och efter blev det DUMLETÅRTA! När alla dragit så åkte jag och Hana till Heron och åt frozen yoghurt, drack en skitäcklig drink och avslutade på donken of course!!!
 
Ja, har haft den bästa födelsedagen på många år och den finaste presenten är självklart från pappa samt från Hana (EN ZEBRARYGGSÄCK!!!!!!!!! JAG DÖR!!)
 
 
 
/ Riktigt jävla glad tjej
 
 

Fix å trix

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Håller på o fixar för fullt här hemma med mamma! Imorgon kommer släkten för att fira mig! Min sista dag som 20 åring haha vad hemskt! Vill inte bli 21 :p Jaja vi höööörs! :) 

mucho mysigt

| Postat i: Emis days
0
Igår drog jag som sagt till Felicia! Vi gick och handlade mat och när vi kom hem till henne så käkade vi! Sen kollade vi på film och snackade, åt glass, godis, drack cola, te, allt möjligt! Riktig tjejkväll! Och hennes lägenhet är sååååå mysig! Hon drog till jobbet idag och jag drog till frisören och gjorde lite fler slingor! Jag ser inte sååå stor skillnad för mitt hår är rätt svårt men det blir ju bättre för varje gång thehe. När jag kom hem så städade jag och mamma hela lägenheten till bästa musiken: AQUA. HAHA. Doctor Jones, Barbie girl, you name it!
 
 
 

fallen ängel

| Postat i: Emis Inspiration
0
Förstår inte hur man kan ha en sådan vannsinnigt fin röst som Isabel har. Sjukt.
 

min favvogrej i rummet

| Postat i: Emi - Interior Design
0
 

tre dagar sen

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hej hopp! Tänkte bara uppdatera lite om vad jag haft för mig. Skulle fika med Ida men det blev inte av så jag  handlade med mamma & mormor, sen så har jag varit hos min moster och tittat o tittat på bebisen, gulliiiiiiiiii. Sen har jag myst med killen, varit på 20 års fest, passat Ossian med mamma och nu ikväll så har jag bara ÄTIT. Blir fan aldrig mätt haha. Imorgon kommer Hana hem från Kosovo, hell yeaaaah! Och tror det blir träning, om inte så åker jag till min twinie <3
 
 
 
 
 
 
 
 

åhåh

| Postat i: Emi - Interior Design, Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
Önskar att jag hade typ 100 olika rum som jag bara kunde inreda & inreda. Varje rum skulle säkert dock ha nåt som har med zebra att göra haha, närå, men hur kan det vara så kul att inreda!!! (Speciellt med zebra ;) )
 
 
 

2

| Postat i: Emi pics
0
 
 
VARFÖR har jag alltid sagt att iphone kameran är bra? Helt otydliga bilder, plus så hackar den mobilen jättemycket. Vill ha iphone 5s alltså! Kanske när jag fyller år, haha man får ju önska iallafall.. :)
 
 

Welcome Otilia!

| Postat i: Emis days
0
Hellluuuuu! Igår kväll kom lilla Otilia till världen! Jag och min kusin la oss vid tolv men vi låg och snackade om allllllllllttttt mellan himmel och helvete (haha) till typ två, otroligt bra kväll! Det gick superbra att vara med lillan både igår och idag, när hon sov så städade jag lite och vid två kom min moster å hennes man hem med minstingen hehe. Otroligt gullig liten tjej! Jag fick en sååå otroligt fin belöning. Ett BUSSKORT. YAY, så nu kan jag åka till träningen och buss/tåg-luffa hur mycket jag vill! (Inte för att jag brukar göra det men kul att möjligheten finns haha). Nu ska jag städa lite i mitt rum och ta en dusch :)
 
 
 
 

babysitters

| Postat i: Emis days
0
Hej! Imorse vid sju fick jag ett samtal från min moster om att hon börjat få värkar. Så efter några minuter satt jag i taxin påväg till henne. Väl hos henne var det rätt lugnt, inte akut än. Min kusin Alex kom hit också för vi ska passa Rozalia tillsammans. Moster å hennes man åkte in till sjukhuset innan fem någongång och vi har klarat oss galant! Vet inte hur länge vi stannar här, beror på när bebisen vill ploppa ut :) Ha det bra sålänge! :)

sorry

| Postat i: Emis days
0
Ber om ursäkt men har verkligen kassa dagar just nu. Pms, loneliness, jobless, you know the story. Puss <3

90 talet

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Sitter å lyssnar på Spotify's 90's låtar. Jag DÖR. Såna jävla FAVORITER. Blir helt varm! Här är mina ABSOLUTA favoriter från 90 talet. Såna låtar jag alltid kommer kunna texten till haha! Men ärligt, vad har hänt med musiken nu för tiden. Folk sjunger inte ens längre (typ Avicii, SHM osv, de är mest house nuförtiden? Iallafall på klubbar). Nåja, here you go!!! Hoppas ni också blir helt nostalgiska hihi! Mina ABSOLUTA favoriter är Coco Jambo, det är något med den låten som väcker glädjen i mig!!! Och Freestyler, för att jag har så fina minnen från när jag dansade här i Vårby med just denna låt.
ENJOY!!!
 
 
 
 
 

p3 guld

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
Ikväll kl 21:00 på svt kommer bland annat Stina från Revolution och några till från Blackout Family att köra bakom Linda Pira på P3 guld. MISSA INTE! När jag ändå snackar dans, kolla in denna låt/video. Låten fastnar, så häääärlig! Ni kan även se Blackout i videon :)
 
 

think outside the box

| Postat i: Emi - Creative, Emis MakeUp obsession
1
 
En slarvig testgrej bara, ska göra om den någon dag och ta nån cool bild!
 
 

en kall jävla tripp

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Idag vaknade jag vid halv tolv och drog till kungens kurva med mamma. Hon gick runt, jag delade ut cv:n, sen handlade vi presenter på ikea. Fick två blockljus för 5 kr/st och två jättefina glas för 5 kr/st av mamma, woo. När vi kom hem satte jag mig i soffan och kollade konståkning (EM), nu är det paus men det börjar snart igen. Älskar konståkning!
 
 
 

omänskligt viga

| Postat i: Emis Inspiration, Emis world of dance
0
Denna video är typ 60 år gammal. Spola fram och kolla från 1:00. HUR KAN MAN VARA SÅ VIG?!
 

fantasy day

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis days
0
Hade en riktigt tråkig och grå dag. Så jag tog fram alla penslar å allt smink jag hade och började leka. Resulterade i persikofärgade ögonlock med guldigt glitter, svart eyeliner både under och över och så glitter på undre fransraden också, mörka bryn och mörka läppar samt lite smalare näsa med hjälp av skuggor, wohoo. Skräck? Haha.
 
Behöver en digital-kamera, man ser INGENTING med iphone kameran, skitsynd för la ner mer än en timme på detta. Man vill ju sminka för att visa, men jag vill liksom inte visa för att bilderna blir så dåliga. Bu.
 
 

happiness #1

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis days
6
Dagens happiness. Ni förståååår inte hur mycket jag längtar. Det är ett tag kvar, men åååh, jag skakar av nervositet och lycka samtidigt. Äntligen, äntligen, äntligen. Som jag väntat!!!
 
 

mamma-kväll

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Idag har jag haft en chilldag och en riktig mamma-kväll! Vi kollade på en film och sedan började vi göra kanelbullar! Medan degen jäste målade jag mammas naglar, sen käkade vi bullar å kollade på Sex & the city 2. Jävla bra! Ska lägga mig å kolla 2 broke girls nu, längtat sååååå!
 
 

Queenstyle på träningen

| Postat i: Emis world of dance
0
Hej! Tänkte börja dagen med en video från i torsdags. Vi filmade för skojs skull bara och vi ska börja lägga ut mer :)
 

My aunt Zu

| Postat i: Emis Inspiration, Emis days
1
Har jag någonsin visat min moster Zuzanna's tårtor? Hon är helt galen, så kreativ och hon gör allllt från scratch. Det sjuka är hur alla figurer osv liknar! Hon jobbar inte med det, en hobby bara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

they see me rollin

| Postat i: Emis days
0
Hahahaha, Paulina köpte en ny vagn som man kan använda på olika sätt. I just denna video får hunden lite träning och lilla Rozalia vinkar, ser så jävla roligt ut, KOLLA!!!
 
 

ingen rubrik, nope

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 
 

bra dag!

| Postat i: Emis days
0
Hello there my mates!
Idag överraskade jag och släkten min moster Paulina och hade en mini-babyshower! Vi käkade kycklingsallad, drack te, åt cupcakes och bara hängde liksom. Jättemysigt! När alla dragit så lockade Paulina mitt hår och jag drog till Darian! Vi snackade mest och så bakade vi kladdkaka som blev heeeelt misslyckad för att vi inte hade en annan form än sockerkaks-form, hahhaha. Blev sååå besviken, ville ha en SNYGG kaka. Buuuu. Men det var jättetrevligt, saknat honom!
 
Är hemma nu och ska kolla Pretty Little Liars omgomgomg nytt avsnitt! WOOO!!!
 
 
Jag å mamma i bilen idag!
 
 
The big failure, haha
 
 

one knock

| Postat i: Emis world of dance
1
Klicka här så kan ni se en liten teaser på showen från One Knock! Hihi :)
 
 
 
 

hinna ikapp

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
1
Träningen gick bra, eller ja, helt okej. Jag har inte dansat på en månad och känner att jag tappat jättemycket under den korta tiden. Måste verkligen få bort min stelhet, utforska lite mer vad jag kan och inte kan och bara ha kämpaglöden! Vi hade superkul idag iallafall, filmade lite, flamsade lite, nice liksom! Får se om nån klipper ihop videon, då lägger jag upp den här ofc :) Låten här nere körde vi till!
 
Men nu ska jag sova, imorgon ska jag till *secret destination* kan inte säga vart för den personen läser min blogg och vill inte förstöra något thehehe. Jaja godnatt pusspuss!
 
 

UM

| Postat i: Emis days
0
Hallou på er. Inatt hade jag svårt för att somna så la mig i  soffan i v-rummet och somnade dirr. Haha magisk soffa. Idag drog jag till ungdomsmottagningen för att ta blodtryck (tjejen som tog det ba: Önskar alla hade sånt blodtryck som du!) och få p-piller utskrivna. Nu är jag hemma och ska strax käka och packa väskan och dra till träning. Det blir ett litet möte och sedan genomgång av en koreografi inför en musikvideo. Jupp!
 
Ha det så bra, pusspuss!

babysitters

| Postat i: Emis days, Emis shopping
1
Hej på er! Nu är jag hemma från min moster. Hon ska ju föda närsomhelst så jag å min kusin åkte dit för att gå igenom lite grejer som behövs att veta när vi ska passa deras dotter Rozalia när dom e på sjukhuset. Det gick jättebra, vi tog en promenad, drack te och sedan käkade vi middag! Nu ska jag ta ett bad och läsa lite :)
 
Idag fick jag hem mina lösfransar som jag beställde för några dagar sedan från Kina, 20 kr för dessa (!) Asbra att ha till shower, photoshoots osv! :)
 
 
Ni hittar de och massa annat billigt här
 

hohoho!

| Postat i: Emis days
1
Godmorgon! Kunde inte somna inatt, bara låg och kollade på min tavla hihi so happy! Vaknade för ett litet tag sedan och har käkat frukost, isch. Ska nu klä på mig och kleta på lite mascara och sen iväg till min moster Paulina med min kusin Alex. Ska bli skoj, Paulina är som min tvillingsyster trots att hon är min några år äldre moster hehe, we are so alike :)
 
Så, ja, ha en superba dag hörrni! Vi hörs lite senare. Puss!
 
 
Blueberry Muffin te, min nya favorit!!!
 
 
 

sminkhörna

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Jag funderar och planerar litegrann på att göra en sminkhörna. Det enda jag egentligen behöver är något billigt bord typ second hand och två st ''stänger med glödlampor'' som man sätter bredvid en spegel, från ikea, EN sån kostar dock 499:- och det har jag inte råd med just nu men det skulle motivera mig mer till att börja öva och göra roliga sminkningar! Här är lite inspiration!
 
 
 

so happy

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis shopping
0
Idag mår jag bra. Fyfan vad bra. Jag är så glad, så glad, så himla glad och lycklig. Det kommer att hända en sak i år, men det tar vi senare, men åh så lycklig jag är. Idag åkte jag till ikea med mamma och skulle handla doftljus och en ny taklampa för min hade massa hål (ni vet domdär pappersaktiga från ikea) sen köpte jag även denhär älsklingen som väntat på mig. Förstår ni nu min lycka? ALLA köper den så sitter jag här och NU HAR JAG DEN!!
 
 
Bob Marley tavlan får vila ett tag, jag har i flera år väntat på att få hänga upp en zebrizebra <3
 

wedding dresses

| Postat i: Emis Inspiration
0
Jag är inte så desperat efter att gifta mig än hehe, men MÅSTE bara visa er dessa klänningar av en helt fantastisk designer. Hon är så kreativ och skapar verkligen DRÖMKLÄNNINGAR som man typ ser i filmer och sagor. Följ henne på instagram: Galialahav.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<3

| Postat i: Emis days
0
Tack för era fina kommentarer! Det värmer något otroligt! Igår åkte jag hem till killen vi hade vår 9månaders-dag, hhehe. Vi körde twister med hans syster, åt massa godis och sen kollade vi på Scary Movie 4 och somnade hand i hand! Idag åkte jag hem och jag har städat rummet, pratat med min moster Paulina och nu ska jag äta med mamma!
 
 
Älskar detta nagellack, har flera st i detta märke och de täcker otroligt bra, är billiga och håller länge! Det fick bli ett neonrosa nu :)
 

Jättebra hemsida

| Postat i: Emis days
0
Tänkte tipsa om en asbra hemsida. De har allt för vardagligt pyssel som man behöver till faktiskt bra priser! Hittade den av en slump och är otroligt glad, någon dag ska jag shoppa loss där! De har saker till smycken, göra egna tvålar, ljus, målarfärger samt tillbehör och accessoarer till allt, etc. Klicka här för att komma dit!
 
 
 
 

så mycket kärlek

| Postat i: Emis days
4
Sitter & läser lite mail av mina fina läsare, de få som är kvar. Alltså bästa ni. Jag får aldrig kommentarer på bloggen längre så är chockad att det ens rullar in mail. Har läst både gamla och nya och fyfan vad ni gör mig glad. Alla dessa ord om att jag är äkta att jag bara talar sanning, om livet och att vara en vanlig tjej, hur stark jag är osvosv alltsååååååå ni förstår inte hur VARM jag blir inomords. De få läsarna som är kvar är den enda anledningen till att jag fortsätter skriva. Skiter i om jag har 100, 50 eller 12 läsare, jag bloggar sålänge jag har över 5! Hehe :)
 
Ni är så fina, verkligen. Det ger mig hopp om en bättre värld där människor är så snälla mot varandra som ni är mot mig fast jag kanske inte alltid förtjänar det.En fråga bara: Finns det några läsare kvar här som följt mig från början? Kan ni då svara på en fråga? Vad är det ni tycker om med min blogg och vad är det som fått er att fortsätta klicka er in här? PUSSSSSS!!!!!

Lady

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Idag åkte jag till centralen för att hämta Lady, hon ska vara här tills på måndag, mys! Längesen vi hade hund här, hon bor ju uppe i Norrland typ så vi har bara henne ibland! Har gjort kola här hemma så ska käka det och dricka julmust hähä, o kolla lite på tv! :) Igår var vi ett gäng i Heron City & bowlade, fikade och kollade på filmen Escape Plan. FYFAN va grym film med Sylvester Stallone & Arnold Schwarzenegger, SE DEN! Det var typ det jag hade att säga höhö, pusspuss!
 
Här är trailern ;)
 

10 facts about me

| Postat i: Emi - get to know me
0
Jag tror på spöken.
Jag hatar att folk tränger sig in på bussen om man väntat längst.
Stearinljus: mitt beroende. Farligt men sant.
Har en hatkärlek till vitlök, så gott men lukten försvinner fan inte!
Jag älskar att känna på bakplåtspapper, haha.
Jag följer alltid recept men de blir ändå fel vad jag än lagar/bakar!
Jätterädd för trafiken, håller mig alltid till ljusen och är superförsiktig.
Jag verkligen hatar ''nakna'' naglar, får panik!!! Måla de förfan!
Jag har nånting för rymden, ända sen en teater när jag var liten.
Jag hatar rosor, men om någon ska envisas så vill jag ha ROSA rosor, inte röda. För klyschigt.
 
 

trist väder

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan! Allt bra? Hääääärligt. Ligger i min säng och kollar lite pics, sneglar även på min bok som ligger å väntar på mig. Läste typ två timmar inatt för det var såååå spännande och så sökte jag massa jobb också! Duktiiiig, hihi. Idag (senare ikväll) tror jag att det blir bio med min baby och Robban & Jennifer, :)! Här är tre bilder på mig och Hana från nyårsafton!
 
 
 
 
 
 

Emi at new years eve

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 
Hade på mig min jumpsuit från Asos, silvriga örhängen och stort hår bara :)
 
 
 
 

First page of 2014

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hello my dearest readers! Beundrar er som fortfarande klickar sig in här trots att min blogg är såååå tråkig! Jag har den mest för mig själv, för att lägga in bilder osv och för att ha något att läsa och kolla på när man ibland kollar tillbaka osv :)
 
Igår var vi hos min kille i Tullinge. Det var typ tio grabbar och jag...sen kom Söder och hans tjej hehe. Hana var förbi en stund och det var superkul att vi hann ses! Vi alla samlades runt fem, ba snackade, drack lite smått osv. Sen vid åtta, nio så började vi dricka lite mer! Ja, ni vet vad man gör på nyår hehe, jag och baby dansade lite (naaaw) och sen var det dags för grabbarna att smälla raketer. ''Wohooo'', nej jag var livrädd hahaha! Iallafall, efter tolvslaget gick vi alla in och fortsatte ''festen'' men jag blev så pigg och mest sugen på att dammsuga, plocka undan alla flaskor osv och diska. Och thank god för idag hade det sett kaos ut! Vi la oss vid fem kanske då de sista gästerna drog men somnade inte förrns halv åtta så ni kan ju förstå hur TRÖTT jag är idag då jag bara sov till ett. Hehe ''bara''.
 
Vid tre idag åkte jag från baby till min moster Anna där familjen var bjuden för lite käk! Oxfilé, potatis osv, massssa gott. Har världens matkoma nu och kommer somna närsomhelst men ska försöka att inte göra det ;)
 
Hoppas ni hade en fin nyårsafton och hoppas ni har drömmar, mål och planer även för detta år :)