Jobb och Dans

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Igår var min första dag på In&Finn och det gick bra! De flesta vet hur det är första dagen i skolan eller på praktiken eller jobbet! Men hade en asskön tjej som lärde upp mig! Det var kul iallafall! Efter det åkte jag till träningen och det var kul som vanligt! Kom hem runt halv elva och deckade inte långt efter det! Idag är det likadant schema hehe. Ha en bra dag pusspuss!

Just the real me

| Postat i: Emi pics
0
 

Candy for the ears

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

J O B B !

| Postat i: Emis days
0
Hej!! Allt braaa? Jag mår bra, men så trött och nervös! Imorgon tisdag fram till lördag ska jag provjobba (betalt också manneeen) på In&Finn. DÖÖÖÖR, älskar den butiken och blev så glad när de ringde! Så hoppas det går bra för mig dessa fem dagar nu! Bloggen kommer få lida för efter jobbet kommer jag träna fram till ca 23:00 inför ung 08 som nu heter We Are Sthlm. SÅ KUL det ska bli!!! Ska försöka tidsinställa lite inlägg, men nu måste jag skriva lite personal stuff in my diary och ta ett bad. Kramis!

Nytt halsband

| Postat i: Emi - Creative
0
Hade lite småtråkigt så satte på lite Anthony B och made myself a new necklace! Tycker det blev rätt fint hih! Kan ha det på Ky-Mani Marley konserten om jag lyckas gå :)
 
 
(För er som inte fattar är det ett kassettband)
 

Bad

| Postat i: Emis days
0
Efter mitt senaste inlägg käkade jag lite glass i soffan medan tvn var på. Sen åkte jag ner till stranden, hängde med familjen också och sådär. Nu är jag hemma och ska duscha och bara chilla. Astrött idag, säkert solen, höhö.
 
 

Dancehall mix

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Denhär mixen använde jag när jag undervisade. Ohh, det var så kul!!!!
 
 

Heels and shit

| Postat i: Emis outshits
1
 
 
 

Me. Me. Me

| Postat i: Emi pics
3
 
 
 
(Igår)
 
 
 
 

Helgen

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Shoooo! I helgen har jag badat med killen och hans vänner. SÅ nice i vattnet, varför har jag inte badat tidigare i år? Knäppt! Men ja, har iallafall hängt där, i fredags ville baby dricka med sina vänner men jag orkade verkligen inte så jag stannade hemma med hans familj! Igår drog jag med min syster till hennes tjejkompis och grillade och hade mys! Vi skulle ut senare men det blev inte så, vi drog till stan vid ett och käkade (haha) och promenerade och sen åkte vi hem!
 
Idag ska jag träffa Hana men det blir nog på kvällen! Annars vet jag inte vad jag ska göra än, vaknade typ nyss hehe..
 
 
 

Flyttat ut?

| Postat i: Emis days
0
Jag kom precis hem från en kväll med syrran. Berättar om min helg imorgon med bilder! Pusspusspuss!

Varm dag

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan! Idag steg jag upp strax innan tio och gick över till mormor & solade och läste lite. Har lite Brun utan sol på kroppen så blev inte direkt brun eller nåt men det var skönt att bara sitta där! Vid ett fick jag, min moster & kusin skjuts till gömmaren där vi badade och satt och pratade. Skadade min fot också på en väldigt vass sten, ajaj!
 
Tror baby ska komma hit idag (yaay) men nu ska jag duscha och byta lakan osv. Imorgon har jag en till arbetsintervju, det är bara extra, men bättre än inget!
 
 
Helt taggad!
 
 
 
 
Haha ''aaaaaaaaaaj min fot''
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svampar

| Postat i: Emi - Creative
0
 
Gjorde de lite större denna gång och värmde de lite längre så de inte går sönder så lätt!
 

Danzaaat

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Helluuu! Kom nyss hem från träningen! Det var nice, vi håller på och planerar/tränar till ett uppträdande i kungsan, woooo! Innan var jag hemma & gjorde nya örhängen, lite större svampar! Sen träffade jag Pandelis en stund innan träningen också :) Nu ska jag göra lite fler pärlplattor, b.la ett halsband! Pusspuss!
 
 
 

S N A R T

| Postat i: Emis world of dance
1
 
 
(Magen ska vara helt platt mot låren/knäna) Snart där, liiite mer träning bara!

Sola osv

| Postat i: Emis days
0
Jag mår braaaa. Därför jag inte uppdaterat. Har mest njutit av allt bara! I måndags dansade jag lite hemma o körde styrka, woo! Igår köpte jag massa gott och hade myskväll! Idag har jag legat i solen litegrann, orkade inte mer än 40 minuter, all min färg är borta nu då det inte varit perfekt väder så dags för BuS snart! :p Ikväll ska jag iväg och träna, äntligen få dansa! Blev inte av i måndags så nu jefvlar!
 
 
 
 
 
 

He changed me

| Postat i: Emis days
0
I början när jag och Tyson började ses hade jag sjukt dåligt självförtroende. Hade en lång, väldigt lång fulperiod. För någon månad sen började jag märka att den försvann mer och mer. Han har alltid försökt övertyga mig om att jag är bra som jag är, att jag inte behöver förändra mig, att jag är en perfekt version av mig själv. Jag var alltid den som sa ''sluta, du vill bara vara snäll'', men efter många filmer, låtar, olika bloggar, så har jag börjat älska mig själv igen, som jag gjorde förut. Jag har alltid gråtit över minsta lilla kommentar om hur smal jag är, men nu har jag accepterat att jag är en av de som har svårt med vikten. Visst stör jag mig på vissa saker, men dom är acceptrade nu. Folk får kolla hur mycket de vill, det finns så jävla mycket värre grejer att oroa sig för nowadays. Jag har slutat sminka mig varje dag, jag har börjat läsa mer, jag har börjat tänka mer som en vuxen, tagit mer ansvar, tänkt ett steg längre. Jag är så tacksam över att min pojkvän hjälpt mig, med mig själv, min tro, hopp, allt egentligen. Han har fått mig att tänka så som jag gjorde förut. Den gamla Emilia är tillbaka, hon gick bara lite vilse.
 
Försök ta åt er utav andras ord, när andra vill hjälpa er. Och försök att inte påverkas mycket utav alla dessa we<3it, tumblr bilder på alla photoshoppade brudar med isblåa ögon, solbränd hy, asfeta rumpor o smala midjor. ALLA storlekar duger, så länge man har en fin insida. Helt ärligt. Okej omg så virrig text, men ville bara dela med mig utav mina framsteg och lite tips osv. Pusssss!
 
 

Dansa

| Postat i: Emis world of dance
0
Shit, jag har varken dansat, stretchat eller överhuvudtaget rört på mig den senaste månaden. Nu jävlar vill jag upp på hästen igen! Min headtop måste bli perfekt igen, likaså min spagat och så tränar jag hela tiden på min 360 & Broad Out & annat. Inge mer slappa nu!
 
 

Helt piffig och tjejig

| Postat i: Emis outshits
0
 

Helgen

| Postat i: Emis days
0
Tjotjoooo! I lördags var det som sagt dop för två utav Tysons syskonbarn! Det var fint väder och en mysig fikastund efter! När vi var klara med det så åkte vi till älsklingens kompis Tobbe ute i Grödinge (mannen det var ute på landeeeeet haha) där det var minifest eller vad man ska kalla det. Det var de närmsta vännerna, grill & lite alkohol! Vi sov över där och kom hem igår och var HELT slitna och bara degade hela dagen! Nu är jag hemma hos mig, måste städa mitt kaos rum och förbereda mig lite inför träning ikväll. Helt taggad! :D
 
 
 
 
 
 

Busy

| Postat i: Emis days
0
Hej! Ser att min blogg fuckar ur..skulle aldrig ändrat kodmallarna & det, den krånglar bara, buuu. Jag skriver & lägger in bilder imorgon då jag kommer hem. Puss på er!

Kinda freakylicious

| Postat i: Emi pics
0
 
 

Hope

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Hörde denhär nyss & fick en flashback från sommaren 2010. Herre, vad bra den sommaren var! Love dis song.
 
 

Sporty with a long skirt

| Postat i: Emis outshits
0
 

Parmiddag och intervju

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Igr drog jag och älsklingen till Felicias crib! Där grillade Felicias kille åt oss, massa gott! Kött, kyckling, majs, ananas och sen var det sallad osv osv. YUMMMMMMMMMM! Vi satt där ute och åt och pratade i typ en timme vilket var supertrevligt! Sen kollade vi på gamla bilder/videos och alla fick sig ett gott skratt, LOL mental breakdown där alltså hahahah. Anyways!
 
Idag hade jag en arbetsintervju på In&Finn! Det gick sjukt bra och jag hoppas verkligen att jag får jobbet, altid velat jobba där hihi! Så nu är det bara att tänka positivt och vänta på telefonsamtalet! Ikväll ska jag till pojkvännen för imorgon är det dop och han ska bli gudfar till två små sötnosar, ska bli trevligt faktiskt! Få fixa sig lite sådär hehe :)
 
 

Bilen ba ser sexig ut

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 
 
He-he-he-he....Finns inget snyggare än en LILA bil. Rawr.

R E A

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
Gina Tricot, 49:- WOHOOO. Plattar till röven lite men äsch, så jävla snygga o sjukt bra pris för lilla Emsi hoho!
 
 
BikBok 49:- fett skönt tyg, speciellt till träningar!
 

SKHLM

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Kom precis från Skärholmen där jag var med mamma och fixade lite grejer! Handlade på rean också och är myyycket nöjd för jag shoppar inte alls lika mycket som förut, förut var det varje månad liksom! Och så nu sist i Polen bara men ja! Vi tog en islatte också och så fixade jag en ny näsplupp för jag har tappat bort alla mina haha, så små s dom bara försvinner! Tofsar köpte jag också, BikBok's är BÄST.
 
 
 

Torsdag den 18

| Postat i: Emis days
0
Hejsan & godmorgon till er som precis vaknat! Jag gick upp för en stund sen, har käkat en minifrukost och tänkte kanske gå ut och lägga mig i solen en stund..fast orkar inte riktigt ta mig till ''mitt ställe'' haha! Jaja, får se vad jag gör! Ikväll ska jag & killen min hem till Felicia o umgås där med henne & hennes kille. Ska bli treeevlans!
 
 

The lamp

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Okej innan jag verkligen går & lägger mig måååååste jag bara visa er denna. Såååå min in the future!
 
 

When I went to town

| Postat i: Emis outshits
0
 

Bada, grilla, mysa!

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejhej heeeeej! Vilken hääärlig dag jag haft! Vaknade upp hos älsklingen då jag drog dit igår kväll! Vi drog och badade/solade/hängde med hans vänner där i Tullinge! Jag vågade dock inte hoppa i, alldeles för djupt, får ju panik, hehe..Efter det drog vi till Flempan & handlade, sen grillade vi hos Jonte. Jättegott, mummmaaaa. Vid sju åkte jag hem och fixade mig, sen mötte jag Felicia i stan! Vi käkade hos min kusin och satt och prata, promenera och prata och sådär. Jätteskönt verkligen! Nu vill inte min hjärna tänka mer så ska sova haha! Kram kram!
 
 
 
 
 
 

Ledsen tjej

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Idag vaknade jag upp lite ledsen, det är nog bara pms jäveln som spökar nu igen! Har bakat hallongrottor och kollat lite på tv. Nu ska jag lägga mig på balkongen med en bok, längesen jag läste! Ni får ha en superbra dag hörrni. Vi hörs sen, kramis!

Tankar

| Postat i: Emis thoughts, Emis world of dance
0
Ja läste igenom min gamla blogg och såg massa inlägg från när jag dansade på Marikas. Shit, det fick mig att tänka så himla mycket. Jag hade ju uppehåll från dansen ett långt tag när jag slutat med pardans & balett. Sen uppmuntrade min killkompis Gogge mig att börja dancehall eftersom jag ändå lyssnar på det så pass mycket. Ja var skeptisk, men jag fick en kurs av min mormor på Marikas just to try how it feels. På den tiden visste jag inte vilka skolor som var bra eller ej men jag var överlycklig för att få dansa igen.
 
Ja gick på Marikas, mådde så jävla bra, lärde känna Jonas, Emma, Cissi, Giannina och många fler. Gud vilken härlig tid! Sen bytte jag till The voice med Cissi och där började jag inse att det inte var pure dancehall jag körde. Så jag började kolla på klipp på youtube varje dag, varje kväll. Lärde mig massa namn på steg, artister och dansare. Tillslut vågade jag stå längst fram på klasserna för att jag var så pass säker på vad jag gjorde. And that's good, för sen uppmuntrade Jonas mig att söka in till något crew. And so I did! Jag kom in i AQceS, trots att jag velat vara en del av Blackout Family ett bra tag. Men jag stannade kvar och njöt medans jag kunde, lärde mig ännu mer och kom närmre Frida som jag varit bekant med från The voice typ, tyyyyyp, haha. Men senare, denna termin fick jag ett wake up call och tog tag i saken, följde bara min dröm. Provdansade i två dagar och jag kom med i Revolution. Alltså, lord have mercy; Så lycklig som jag var den kvällen och fortfarande är, har nog mååååånga svårt att förstå.
 
Jag har haft en jäkla resa när det gäller dansen, men jag är stolt över mig själv, jag har lärt mig så mycket själv, för att jag velat, för att jag haft ett mål och pushat mig själv. Jag har varit min egna coach. Så under två års tid övade jag hela jäkla tiden och jag kom med i Rev. Pure fu*kin happiness.

N Y

| Postat i: Emis Inspiration
0
 

En promenad och gungor

| Postat i: Emis days
0
Hellu allihopa! Igår kväll gick jag på promenad med min Pandelis! Vi började gunga och shit också, haha! Blev deeptalk and that's good sometimes! Senare kom Wisam, vi hann inte göra så värst mycket för sen kom min baby med tolv bussen! Vi kollade på den nya filmen om Hans&Greta (ej tecknad alltså haha) som handlade om att dom var häxjagare. Den var faktiskt bra! Nu har pojken min dragit, jag har tagit en dusch och ska nu noppa mina bushiga ögonbryn lol, sen får jag se vad som skeeeer! Kramis!

K O L L A !

| Postat i: Emis days
0
Dethär är utan tvekan den bästa kortfimen ja sett i hela mitt liv. Ta några minuter ur era liv och se den. Den handlar om ett samhälle där allt är tvärtom när det gäller att vara gay/straight. OM jag grät. Kolla på den, snälla. Ni kommer inte ångra er.
 
 

This tea!

| Postat i: Emis days
0
Detta är utan tvekan världens bästa te. Yum.
 
 

Fantastiska rum. Avlider lite!

| Postat i: Emi - Interior Design
0
ÅH. Kan verkligen inte välja en favorit. Synd att bilderna är så små, men ja, hur finaaa?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Massa tankar..

| Postat i: Emis days
0
Inatt hade jag oerhört svårt för att somna, somna om iallafall. Jag hade somnat, drömt, vaknat upp och sen låg jag bara där & tänkte. Drömde om en tjej som jag var bästa bästa kompis med i flera år. Nu är vi som främlingar och jag vet inte ens varför. Tänker på det, hela situationen, så sjukt ofta. Det äter upp mig inifrån..usch. Jaja..Ska äta något nu och kolla lite tv. Puss puss

I love my Hana

| Postat i: Emis days
0
Vilken härlig kväll! Mötte upp Hana vid nio och vi promenerade mot Max. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Beställde mat och så satte vi oss vid Vårbystranden och bara åt, åt, åt! Snackade om allt, killar, vänskap, vad vi ska göra med våra liv (HAHA) och massa skit bah! Såååå härligt, verkligen saknat att hänga med någon som är mer som jag, en vanlig tjej bara, åhhh ska aldrig släppa den tjejen! Det blev en härlig lång promenad helt enkelt! Nu har jag smörjt in mig, öppnat fönstret i mitt rum och fixat te så det blir gos i min ensamhet!
 
Puss & Godnatt!

Denim yesterday

| Postat i: Emis outshits
0
 

Solat hos bae

| Postat i: Emis days
0
Igårkväll drog jag till älsklingen för jag visste att det skulle bli bra väder idag så ville utnyttja hans tomt och sola lite där, för det är ju mycket mer plats än min fjuttiga balkong haha! Okej fett utnyttjare, lol. Men ja, så jag solade lite idag, sen var vi med hans kompis Isaak och Sami, sen, ja! Kom precis hem och nu ska jag promenera till Max med Hana min älskade vän! Yum!
 
 
 

Det ser inte bra eller friskt ut men man vill kunna!

| Postat i: Emis world of dance
0
 

Jag kan inte sola magen mer haha

| Postat i: Emis days
0
Hejhej på er! Njuter ni av det fina vädret? Do it! Jag drog till stranden med mamma och moster och kom hem vid typ två, drog dit vid elva! Det blåste lite mycket så solade lite hemma på balkongen också. Borde fan inte gjot det, alltså min mage är SVART. Jag fåååår inte sola framsidan mer haha men det är typ ansiktet som vägrar få färg. Får ha något över magen när jag solar för det ser så onaturligt och fult ut att just den är så brun haha!
 
 
 
Så sköööönt att spraya med vatten, pjuu, dog lite!
 
 

Ruttnat lite mycket hoho

| Postat i: Emis days
0
Tjuzan mina bröder. Idag har jag bara ruttnat! Mot kvällen började jag rensa bland mina skor och städade lite smått, tog fram lite kläder som jag glömt bort att jag hade också! Imorgon ska det tydligen bli fint väder så jag och mamma ska gå och bada vid Vårbergstranden, hoppas nu på att det BLIR soligt för jag har inte badat än i år haha, katastrof ju! På tal om helt annat; När vanligt folk sitter och söker typ ''naglar'' på Weheartit.com så söker jag efter detta....
 
 
 

A pic from the night in Heron City

| Postat i: Emi pics
0
 

Bye bye my dear shoes!

| Postat i: Emis shoe-love
0
Ikväll fick jag ett ryck och började rensa bland mina skor! Det fanns så många par som jag inte använde, som bara låg där så bäst att ge bort och slänga sånt som är slitet! Herregud, jag hade 52 par skor och nu har jag 26. Skillnad, eller? Känns skönt iallafall! Vart massa gamla fula klackar och lite sneakers..
 
 
Lite utav det som jag sparade
 
 

Some questions

| Postat i: Emi answers
0
 
Nope, trots att jag bara vill chilla nu i sommar så söker jag jobb dagligen men inga framsteg tyvärr. Vi får hoppas på att det dyker upp något snart!
 
 
Ingenting? Vi har bara inga bestämda träningar nu under sommaren eftersom vi inte har någonstans att träna då typ alla ställen är stängda.. :/
 
 
Hmmm, det tog kanske två månader innan jag var heeelt stabil! Men nu är jag inte så stabil längre för har ej stått på huvudet på ett tag, inte gått ner i spagat heller så jag har blivit ganska stel. Vill dansa o bli vig igen, ni anar inte!!

Bikinifeber & Summerlove

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 
 
 
 
 

Sun is shining, weather is sweet

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Jag steg upp vid tio idag och blev helt överlycklig när jag såg att solen kikade fram! Tänkte kanske gå till Vårberg stranden med mamma, skulle vara mys! Men bara för att det är soligt betyder det inte att det är supervarmt, hehe, i helgen ska det tydligen bli fint! Ska prata med mamma nu så får vi se, ha en fin fin dag! Puss!

Rasta for life

| Postat i: Emi wants this&that
0
 
 
Tror ni jag vill ha dessa eller? Avlider.

Typ detta har jag gjort idag

| Postat i: Emis days
0
 
 

Fucked up

| Postat i: Emis days
0
Skulle ändra en liten pyttegrej på min bloggdesign och fuckade hela. Hittade ingen snygg mall, kämpade med ett knasigt internet i nästa tre timmar, nu får det se ut såhär innan jag får en hjärtinfarkt. Jisses, jävla koder & skit, gillas inte! Men tyvärr asså ni får stå ut, jag har inte det tålamodet idag!

Grov låt

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
GROOOOOOOOOV!
 
 
 
Och när det ändå är ett dancehall inlägg kan jag säga att min älskade Nina kom med i Blackout Familys nya dansgruppp. WOOOOOOOOOO jag visste deeeet <3

Regn & rusk

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Vaknade vid åtta idag av att det regnade, jääävligt kul tyckte jag! Not. Somnade om och vaknade vid elva! Idag ska jag träffa min syrra snabbt och ge henne lite grejer, sen vet jag inte vad jag gör, man vill ju inte ens vara ute när det är så äckligt väder som idag. Euwwwwwww. Men vi får se! Puss!

Just an outfit

| Postat i: Emis outshits
0
 

mycket nöjd!

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Jag har haft en suuuperbra dag! Och hej förresten hehe ;) Jag vaknade runt halv tio, så satte mig & solade med Tyson på hans framsida där det var miiiicket varmt, väldigt nöjd hoho! Out of nowhere startade vi vattenkrig och hade det jättekul, me like! Chillade där till typ fem, drog hem, fixade mig och drog ut med Pandan och Harumi. Wiiiie. Vi var i Heron och spelade biljard&bowling. Neither gick bra haha I suuuuuck. Meeeen min dag har vart mucho mucho good!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have not smoked people

| Postat i: Emis days
0
Goddagens! Idag gick jag upp halv tio, gjorde några mackor, fixade i ordning en vattenflska med gurkskivor i (SKITGOTT), packade väskan och så knallade jag iväg en bit därifrån jag bor och la mig ner i gräset och solade lite! Kom hem nyss och nu ska jag lägga mig på balkongen, det var alldeles för mycket insekter där jag var. Bläh, men det var skönt med alonetime. Läste, lyssnade på musik och bara rensade skallen lite. Jag har inte rökt sen igår så känner mig lite överkänslig o lättirriterad idag men det hör väl till? Kramis!

moi today

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 

here is the thing

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Igår åkte jag till pojken min & vi skulle ''fira vår tre månaders dag'' men vi firade inte rktigt utan vi kollade på filmen Flightplan, åt godis o chips och så mitt i filmen började vi baka kladdkaka. Fysatan vilket kittelkrig det vart i köket, låg på golvet och skrattade, vi hade så ont i våra magar haha shajt, skrattade konstant i typ tjugo minuter, helt underbart! Sen iallafall så åt vi upp vår äckliga kladdkaka och kollade klart på filmen & deckade! Idag satt vi ute en stund i solen och bara njöt, sen p eftermiddagen drog jag hem till Darian där de grillade och drack öl, mysigt!
 
 

helt fail

| Postat i: Emi - Creative
0
Såg en inspo-bild och tänkte göra likadant, blev inte riiiktigt så fint, men jag bjuder på detta! :p
 
 

polen shopping

| Postat i: Emis shopping
0
HAHA fan vad lite jag köpte? Kändes som miljoner saker när man väl var där!
 
 
 
 
CCC & Bershka
 
 
Bershka
 
 
Terranova
 
 
Victorias Secret
 
 
 
Långa skjortor som man kan ha med tights, airforce,nåt löst linne, blir schnyggt!
H&M
 
 
Ansiktsmasker från ROSSMANN & så cigg höhö
 
 

warszawa 1-3 juli

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
öndag natt fick vi skjuts av Tysons bror till Skavsta. Resan gick bra och vi var sjukt taggade. Vi hade sovit ca en halvtimme men det gick inte att sova på planet! När vi väl var framme i Warszawa tog det oss typ 40 minuter att hitta vårt vandrarhem, vi hade gått förbi adressen typ hundra gånger haha ärthjärnor..blev riktigt trötta och griniga men sen hittade vi tillslut! Vi var sjukt missnöjda med vandrarhemmet för det verkade såååå ruttet. Men när vi fått mat i magen (KFC) och lite kaffe så tyckte vi om det! Rummet var litet men mysigt och sängen var superskön!
 
Vi fixade oss och gick ut på stan, shoppade lite, käkade polska piroger och drack öl! Sen promenerade vi runt, gick lite vilse, hittade en restaurang och beställde drinkar! Supermys var det! Vi deckade första kvällen runt elva, haha!
 
På tisdagen käkade vi KFC som frukost, sen gick vi till Starbucks (majgad vad gott!) och vidare till en FEEEET galleria där det var rea ööööverallt, woho! Gick in på Victorias 'Secret meeen det var rätt dyrt så köpte ba ett par trosor höhö. Vi shoppade järnet och när påsarna blev alldeles för tunga så lämnade vi allt hemma och började vandra mot Gamla Stan. Så hiiiimla mysiga gator och massa massa uteserveringar, me like! Käkade polsk mat och drack drinkar & öl, sedan promenerade vi ännu mer och runt elva satte vi oss utanför vårt vandrarhem vid ett litet matställe, drack öl och pratade, ba mys liksom!
 
Hela resan var väldigt lyckad förutom min förkylning som ställde till det litegrann. Men det var otroligt underbart att vara i Polen med bara min pojke, shoppa, äta massa gott och bara vara, med varandra. Nästa gång får vi åka bort typ en vecka så att man hinner göra lite mer! :)
Nu, bildbomb!
 
 
 
 
Cool vägg i en affär
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den läskiga typiska polska gränden haha
 
 
Fick skavsår av ett par skor så det var bara att plåstra om tårna lol!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

back in swedenlääänd

| Postat i: Emis days
0
Hej allihopa! Nu är jag hemma i Sverige igen, buuu! Hade två otroligt mysiga dagar i Polen med pojken min, jag berättar allt imorgon och lägger in massssa bilder för just nu orkar jag inte, är såååå förkyld och mina ögon bara rinner, jäkla förkylning/allergi. Hoppas ni mår bra iallafall, vi hörs med massa pics & kul imorgon. Puss puss puss!