ego-bomb

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cheers to 25 years

| Postat i: Emis friends&family
0
Då var denna dag här. Dagen lilla Emsipemsi fyller 25 ÅR. Alltså det är heeeelt sjukt. När jag var liten hade jag en helt annan bild av hur livet skulle se ut. Helt andra drömmar och förhoppningar. Men som dom vuxna alltid sa; livet blir aldrig som man tänkt sig! 
 
I helgen firades jag av både vänner & familj. Jag var på Thaibåten med tjejerna och var SÅ nöjd. Vi fick ett eget litet bås, hade egen musik, fick sjukt fin service och en superfin upplevelse.Efter det begav vi oss till Quality Hotel i Globen där jag bokat rum! Vi skålade och gjorde sånt man gör när det är fest, haha. Körde lite drickspel, hade musik osv osv. Vi skulle festa vidare på Kraken men hörde av bekanta att kön hade inte rört sig på 2 timmar så de flesta drog hem/vidare och jag gick tillbaka till hotellet. Jag var sjukt taggad på att sova där men jag fick i mig lite för mycket alkohol så det blev noll sömn för mig, har aldrig kunnat somna full. Det bara snurrar och snurrar; en av anledningarna till att jag ej vanligtvis dricker. MEN min kväll var TOTALT Wonderful och jag är oändligt tacksam för att tjejerna ville fira med mig! 
 
Dagen efter var jag självklart lagom hängig men det var bara att bita ihop och fixa allt här hemma och invänta släkten! Vi käkade mat och Dumletårta (yes den är himmelsk). Min morfar skrev även en dikt/en toast till mig! Han brukar göra det när någon fyller ''jämt'' och det innehåller typ populära historier om en som barn/vuxen ihopkopplat med vad man gör nu osv. Älskade den och fick mig ett gott skratt <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Evigt tacksam för detta firande! Dessutom fick jag exakt det jag hade önskat mig! Smink (urban decay av Rev!), produkter från Rituals av Hana, presentkort, ljus, pengar och choklad av min familj <3
 

fav right now

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
 
 

noemi 1 år

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggeeeen. Idag har jag varit på Noemis (kusinbarn) 1-års kalas! Var där med min syster och hennes kille. Underbara lilla sockerboll. Den lilla flickan alltså. Önskar henne allt gott här i livet. Tyvärr stannade jag inte länge. Jag hann bara vara där en stund eftersom jag ska iväg och göra iordning hotellrummet med Hana inför ikväll :)
 
 
 
 
 
Jättesnygg bild haha. Fanns ingen bättre på oss 3 :')
 
 

back on track soon

| Postat i: Emis days
0
Hej o god kväll! Sitter här och kollar på The Originals men kände för att ta en liten paus för att smälta allt som hänt haha. För övrigt så ger den serien mig sjuka drömmar hahah. Senaste dagarna har varit bra, träffade Hana i helgen, fick passa Kayah och så har jag gått & tittat på en ny danssal samt bokat den några veckor framåt. Ny miljö behövs för både kropp, själ och kreativitet! Känns jättebra!
 
 
Skitful bild men den bjuder vi på haha
 
 
Något annat? JA faktiskt. Idag ansökte jag om att få gå en kurs i Naturkunskap 2 inför mitt sökande till en yrkeshögskola lite senare. Känns såååå nervöst men jag MÅSTE göra den för att komma ett steg närmre mitt mål/min dröm! Det är en intensivkurs och jag kommer verkligen att ''isolera'' mig för att verkligen bara fokusera på kursen och jobbet! Jag börjar jobba nästa vecka, yay, jag mår bäst med rutiner! Har lite annat att berätta också men det tar jag en annan gång =)
 
 
 

dansa bort lite känslor

| Postat i: Emis days
0
Hej på er. Idag har jag varit på ett förjävligt humör faktiskt. Det började med att jag skulle boka bord till min birthday och det var såklart FULLBOKAT. Jag totalt älskar koh phangan så blev skitsur haha. Lyckades dock boka på Thaibåten, nästan samma sak hehe. Dagen ''flöt på'' men jag mådde inte bättre, så jag åkte till Bredäng för att dansa av mig allt. Jag bokstavligen körde slut på mig själv. Självklart mådde jag 10 gånger bättre efteråt och det är jag så tacksam för. Utan dansen vet jag inte hur jag hade bearbetat allt. Alla dessa känslor..
 
Imorgon ska jag jobba och ser fram emot det. Saknat alla vovvisar och speciellt motionen man får! Yas.
 
 

sad days

| Postat i: Emis days
0
Helluuu. Så Scoobi åkte hem i fredags. Bä, så tomt utan en hund här! Fick en sen julklapp av honom (hans matte hehe). Hur gulligt? Och jag ääälskar dethär mäket. YAS tackar tackar!
 
 
För övrigt så har jag jobbat lite på hunddagiset eftersom det varit personalbrist och jag behöver cashen. Kanske får jobba mer, får se! Jag har väl mått bra osv, igår var en jävligt tuff dag. En wakeup call for sure. Inget jag vill ta upp här & nu men jag ville ändå visa er en sak. Jag var ju som sagt ledsen och fällde väl ''några'' tårar och titta vad dom bildade. Ett litet hjärta <3 Är hemma just nu, sjuk igen. Haft feber och ont i halsen. Yay.
 
 
 
 
FÖRRESTEN! om 20 dagar fyller jag 25 år (!)
Fyller såklart på en tisdag haha..så helgen innan ska jag firas med både vänner och familj. Ska bli en mysig helg, ser fram emot all kärlek och allt gott <3
 

3 januari 2018

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Helluuuu 
Hoppas eran nyårsafton var fin! Jag var hemma med Scoobi och mamma. På kvällen fick vi besök av min moster Paulina o hennes familj. Vi åt gifflar, godis, mamma fick en massage av Paulina, hennes man flätade mitt hår, hahaha ja ni hör ju, skitmysig kväll och så fick Scoobi sällskap av deras Kayah! Älskar det paret 
 
 
 
 
Igår träffade jag Hana förresten! Vi åt sushi, snackade och snackade för att sedan ta en efterrätt (läs: Milkshake) på en Diner som dom öppnat i Fruängen. Alltså Jag ♥ Milkshake, året runt!