när man är sjuk

| Postat i: Emis days
0
Shooooo! Här gick jag o blev sjuk, haha! Har typ väntat på det så nu är det skönt att det nästan är över :) Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, blev ju sjuk..har gjort massa chokladbollar och klippt mitt hår thihi. Annars då? Räknar ner dagarna tills jag drar hem till Poleeeen <3 Känslan av att man vet att man ska dit går inte att beskriva, det är helt enkelt HEMMA. Dansen då? Revolution jobbar på en show inför Konshens & I-octane konsert! WAAAAH ska bli så jävla FETT allting!!!! Så ja, oktober du är efterlängtad!
 
 
 
 
 
 

tisdag

| Postat i: Emi pics, Emis days
0

Hejhej! Hade såååå kul igår!!! Var med Mary och Charly, cruisade i Marys nya bil, sen softade vi o bakade kladdkaka o kollade tv. Bra kvällar med bra människor <3 Fuck detta pissväder haha, blir bara sömnig av regn. Ska gosa ner mig framför oitnb mina kakor och te hihi..senare ska jag träffa Matilda och sen träna! Wieee <3

workie work

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Har ångest för att sommaren är slut, fryser konstaaaant, wäh.. Snart åker jag till polen så tankarna kommer inte att vara inställda på ångest haha! Haft en braaa helg! I lördags jobbade jag tillsammans med Cesar och Subtopia på en gårdsfest. Det var superkul, fick pyssla med barn, göra armband, nyckelringar, körde lekar, hade karaoke, dans och fika! Typ min bästa jobbdag någonsin haha :) Efter det hade HELA revolution en reunioooon! Franca och Vendela ska stanna i Sverige ett tag nu och Amanda åker tillbaka till NYC så vi var tvungna o ta ses innan vi splittras igen hehe. Det var jättemysigt, mat och efterrätt + en tripp till stan, love them maaaadly!!! Idag ska jag träffa Mary, vad vi ska göra återstå att se, måste fixa naglarna också. Pusshej!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

outfittttt rå

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 

70 års fest

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hey yaaaaaa.
 
I helgen firade vi min morfar som fyllde hela 70 år! Det var typ 70 pers, MASSA mat som min mormor gjort, ofattbart mycket alkohol (haha) och liveshow med jazzmusik utav morfar o hans vänner/kollegor. Mostrar sjöng, kusiner höll tal, jag lekte med alla barn i släkten och hängde med släktingarna från polen & usa, drack bål, hoppade studsmatta, haha! Hade en sjukt fin dag och kväll som slutade på söder med Mary och Charly och lite dans till reggae o dancehall, boup boup :)
 
Family
Boooozzzzz
 
 
 
Syrran och min Ossian <333
 
Tipsy mami haha
 

Morfar o jaaag, han är inte lika läskig och sur som han ser ut o vara haha
 
 
Älskade mormor
 
 

Birdie nam nam