egopics har dött ut för mig

| Postat i: Emi pics
0
Jo men seriöst. Inte ofta jag tar bilder på mig själv mer. Damn you confidence.
 
 

livet vänder

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
God Morgooooooon! TÄNK att solen hittat Sverige ännu en gång, hehe. Jag blir så lycklig!
Mina veckor rullar på, verkligen. På morgnarna får jag skjuts till jobbet av min mosters man (min uncle helt enkelt)! Så det blir lite roligare resväg med roligt sällskap. Vi lunchade även i tisdags, KINABUFFE! YUM! Sen vet jag inte om jag skrivit det men jag har fått rollen som ansvarig på dagiset vilket gör mig så varm i hjärtat <3 Att få det förtroendet, att vara så uppskattad för det man gör av både chef, kollegor och kunder. Det känns mer än FINT.
 
Har blivit väldigt lite dans nu när jag pluggar men jag kompenserar det med små workouts här hemma, absolut inte samma energikick och man blir inte boostad på samma sätt, men jag smådansar och stretchar, så det får gå tillsvidare :) 
 
Jag känner mig glad just nu, dessa dagar. Uppskattar småsakerna. Kan också vara för att jag passat på att små-shoppa haha..
 
 
 
 
Här är alltså min första skoluppgift. Ämnet är celler och fotosyntes. Så det är ett experiment här på gång som jag ska skriva en labbrapport på senare idag. Inte taggad direkt men det måste göras. Måste dessutom läsa läsa läsa och memorera alla nya ord och begrepp. Yay...

grönt är skönt

| Postat i: Emis shopping
0
 
Alla som känner mig vet att jag älskar färger, motiv och mönster. På nåt sätt lyckas jag alltid shoppa svarta/gråa eller vinröda kläder..men denna gång köpte jag ett grönt set som jag faktiskt gillar jättemycket! Man blir liksom trött på alla kläder i samma färger annars.. =)
 

afrobeats <3

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
 
 
 
 

dansade i torsdags, fortfarande full av blåmärken

| Postat i: Emi pics, Emis world of dance
0
 
 

slutet på mars

| Postat i: Emis days
0
Hallå igen! 3 veckor senare..haha, bättre sent än inte alls :)
Fan vad tiden flyger, kommer typ aldrig kunna acceptera hur fort livet passerar hehe..Iallafall; Mina dagar består utav jobb och så har jag börjat träna lite hemma då jag inte dansar speciellt mycket just nu. Anledningen är att jag precis börjat plugga och ska fixa 2 Naturkunskaps-kurser på 4 månader så det finns inte direkt tid. Försöker iallafall köra en gång i veckan! =D
 
I helgen var det födelsedagsfirande för min kusin Marcel. Det var ett väldigt lyckat kalas som avslutades med att alla körde face-swaps på varandra och vi skrattade så vi grät. <3
 
 

fredags-emi

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 

bra jobbvecka..eller?

| Postat i: Emi pics
0
Helloooooo. Har haft en väldigt kämpig vecka på jobbet. Why? På grund av vädret såklart. Snöstorm, halka och...snökaos. Men för övrigt, mentalt, så har den varit jävligt bra. Faktiskt. Har även hunnit vara hundvakt åt lilla Lovis en natt. Träffade förresten Nora igen för att dansa lite meeer och vi filmade min koeografi och postade på instagram. Yay! Tror ja hittat min tvilling haha, vi tänker fett lika och vibear som fan bara, känns fint :) Igår efter jobbet så käkade jag middag på Pong med min vän Buba! Blev djupa konversationer och mycket skratt. Vaaaad vore livet utan vänner? Var självklart helt mätt & trött när jag kom hem så jag somnade ganska fort :')