linda pira @mosebacke

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Heej! Vilken otroligt seg vecka, bläh! Har inte gjort mycket förutom att hänga me min granne, ätit, ätit och ätit, haha. Igår var jag och Angiie på Mosebacke för att kolla på Linda & Combat dancers på scen för att sedan fira henne efteråt och ba festa, ha kul! Träffade Agnes också!!! (min roomie från Spanien) Blev såå glad, åh! Showen va TUNG som fan, både Stor & Bamma gästade showen så stämningen var maaaagisk. Punkt!
 
Vi fortsatte att festa och dansa, helt plötsligt ser vi AMANDA FRÅN REVOLUTION! Back from New York/Jamaica, waaaaow vilken känsla! Alla är samlade igen, lyckorus lyckorus lyckorus!!! Vi dansade o hängde, sen splittrades alla osv, men jag hade en FETT bra kväll. Behövde den kvällen om jag ska vara ärlig. <3
 
 
 
 
 
Stabila bilder haha, ni vet va som sägs. De bästa kvällarna blir foto-lösa heheheh

ememem

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
Show-outfit /look
 
 
 
 
 
 
 
 

show i hågelby

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Hejsan! I söndags var det dags för vår show i Hågelbyparken på hjärta Botkyrka festivalen! Det var jättefint väder, hågelby fylldes med barn och familjer och vår show gick bra! Efteråt så hängde vi kvar och softade med Anki och rev-bebis Aliyah, Franca och hälsade på våra familjer osv. Jag är jätteglad att min mamma, mormor, morfar, moster + hennes man o barn kom och kollade. <3 Vi hade svarta jumpsuits från Asos, kängor från skopunkten och ansikts-smyckena gjorde Angiie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sommar i ett inlägg

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
0
HEJ! Min dator har strejkat, grovt. Jag orkar inte sitta och göra flera inlägg om vad jag gjort och inte, jag tar det lite kort och lägger till en bildbomb! Jag har tränat varje kväll med tjejerna inför vår show på söndag, jag har hängt med Mary, jag har promenerat, jobbat lite, chillat med rev, chillat me grannen, lekt med Ossian, ya, inget wow-igt men jag har haft det bra!
 
Utekväll med Rev!

Stina o Mati posar framför sitt plakat me Linda Pira
 
 
 
 
Mary bokade hotell där vi glodde tv och käkade donuts
 
 
Promenerat mycket vid vattnet
 
 
Lekt med Ossian och hans lera
Tränat utomhus!
 
dans-skada haha
 
 
 
 
Grill o chill med familjen