Tiden flyger

| Postat i: Emis days, SPANIEN 2014 UTB
0
Nu är det bara en vecka kvar av utbildningen och tiden bokstavligen flyger iväg! Jag har haft så sjukt kul på alla events, i skolan och hemma med tjejerna. Jag trivs så otroligt bra här men det ska bli skönt att få komma hem till killen, mamma, dansen och jobbet! Utbildningen går bra, och det är superkul! Visst har man sina dåliga dagar men min lärare hr sagt att jag utvecklas skitsnabbt och att min kreativitet flödar! Så det känns otroligt bra! Nu ska jag käka lunch med mina roomies. Pusspusspuss!  

Spanien

| Postat i: Emis days, SPANIEN 2014 UTB
0
Heeeej allihopa!!! Wifi här är kefft på många ställen men nu så! Resan gick sjukt bra, mötte upp makeuptjejerna och vi har redan haft SÅÅÅÅÅ KUL! Dessa, de är äkta. Underbara tjejer. Trivs otroligt bra <3 Bor med fyra andra tjejer å har klickat såinihelvete med Rebecca å Cissi (kolla min insta hehe). Vi har skrattat så vi gråtit, och tänk att det är många dagar kvar här. Åååååh finaste tjejerna!!! Är superglad, livet är gött! Har fått nån skum dialekt eftersom det typ bara är folk från umeå-luleå-göteborg-kalmar här haha! Skolan har gått bra också, idag börjar det praktiska = sminkaaaaaaa!!! Vi hörs snart igen :) 

bye bye sweden!!!!

| Postat i: Emis days, SPANIEN 2014 UTB
0
Nu är vi här, denna dag, på detta år, som jag har längtat och drömt mig bort!!! NU JÄVLAR, IT'S ON! Ni får ha det så suuuuperbra här så ska jag se till att också ha det! Jag vet inte hur det blir med bloggningen men ni kan ju följa mig på instagram (emirevolutioncrew) där jag säkert kommer att lägga in bilder (smidigast). Men jag ska absolut kolla upp hur det blir med bloggen. Dock är inte den en prioritering just nu, hoppas ni förstår :) Ha en superfin dag så hörs vi...när vi hörs! Espana!!! WOOO!!!
 
 

sista fixet! (fixet?!)

| Postat i: Emis days, SPANIEN 2014 UTB
0
Halloj halloj! Idag är det måndag, den 4 (!) och imorgon, IMORGON åker jag. HERREEEE! Så pirrigt! Har snackat med några ''klasskompisar'' så det känns lite bättre nu hihi. Nu ska jag åka och växla pengarna och undervisa, ska försöka filma en till koreografi också! När jag kommer hem ska jag packa det sista och mysa söndeeeer med mamma och älsklingen! Pusspusspuss! (Jag har gjort en ny kateogri också där allt som har med Spanien att göra kommer att läggas in :) )
 
 

Bend ya back

| Postat i: Emis world of dance
1
Mina elevers koreografi som jag gjorde i klackar. WOO!
 

at my aunts

| Postat i: Emis days
0
Tjabba tjena! Vilken härlig söndag jag haft! Jag och kusinen Marcel åkte till min moster Paulina o hennes man. Vi lyssnade på deras låtar, det blev lite live konsert också haha! Dom är så grymma på musik, så behaglig hiphop med magiska beats och hennes röst är gudomlig. Rysningar varje gång. Efter det gick vi alla ut på en promenad men jag och Paulina powerwalkade före och gick till ett utomhus gym, amaaaaazing! Solen stekte på och vi kämpade i 50 minuter. Hon var sååå duktig :) När vi kom hem fräschade vi upp oss, käkade och kollade roliga klipp. Bästa sällskapet, bästa dagen, bästa familjen. Skrev även ut min flygbiljett och nu på kvällen har jag packat...2 nätter till sen åker jag..
 
 
 
*Yayyy vi är klara!* Hehe. Och som sagt så vill inte Paulina synas så det blev lite mindre bilder ;)
 
 
 
 
 
 
 

blackberry

| Postat i: Emis world of dance
2
Precis som jag älskar denhär låten blev tjejerna också förälskade i den. Jag gjorde en liten koreografi på plats så filmade vi den. Tumme upp/ner?
 

At work

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Är på jobbet just nu & chillar innan öppning! Idag kör jag 10-13 och sedan undervisa mina små tjejer! Matilda från Revolution ska komma och dansa med oss också, så det ska bli kul att få träffa henne innan Spanien! Vi hörs senare då :) Ha en superfin dag, kramis! 

trött tjej

| Postat i: Emi pics, Emis days
2
Idag har jag haft en bra dag! Har dock känt mig lite ledsen nu på kvällen, tänker mest på att jag kommer sakna mina närmsta så stört mycket..Jag vet att det kommer gå snabbt, men ändå. Jag ska sova strax för jag är otroligt trött, så detta får bli det enda inlägget för ikväll. Kram.
 
 
 
 

fredag dårå

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Nä men GOD MORGON! FREDAG IDAG WOOP WOOP! Inte för att jag ska göra något speciellt då jag börjar ännu tidigare imorgon haha, men ändå! Sista helgen i Sverige på ett tag, den blir lugn och skön precis så som jag vill ha den! Nä, nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska fixa mig och dra till work. Puss och Kram!
 
 
(Bild från i onsdags)