gigi hadid on my lips

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 

weekend

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Min helg har varit otroligt lugn. Jag behövde faktiskt det för det har varit små men många förändringar på kort tid så jag försöker återhämta kroppen och hjärnan så mycket jag bara kan! Idag åt jag lunch med mamma i Skärholmen för att sedan shoppa lite och åka hem för att städa hela huset. Love fresh smells och glansiga ytor haha.
 
 
 
Värsta kapet. Dom kostade 649 men mamma hade rabatt så jag betalade bara 488 (HEHEHE LOVE THIS)
 
 
 

styleholm

| Postat i: Emis days
0
Hallåj! Styleholm var GREAT! Jag hade ca 15 tjejer från både Stockhom och andra städer, tror Gävle var en av dom, som kom och tog min workshop. Vi körde en queen-koreografi med lite hypeade steg och ren explosivitet. Tjejerna catchade jättefort och jag hade jättekul när jag lärde dom, så det blev lyckat! Jag tror att det kommer komma ut en ''sammanfattnings-video'' så då kan jag lägga upp den här :)
 
För övrigt så har jag varit hundvakt åt en liten Hercules från mitt jobb, jättegullig liten skit hehe, tror han är min favorit efter Scoobi =) Vad har jag mer gjort...jo pluggat och shoppat lite :)
 
 
 
Och denhär bedårande lilla valpen heter Bonzo och är ny hos oss. TOTALT älskad av alla by the way haha..

hello sun

| Postat i: Emis days
0
 
Jag och en av våra fd gatuhundar Linda =)
 

danz

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis world of dance
0
Idag har jag varit i Subtopia och dansat! Jag förberedde inför min workshop till eventet Styleholm och körde lite egna grejer också. SOM jag saknat den salen. Den är ljus, luftig, har väldigt högt tak och speglar från golv till tak. LOVE IT. Måste försöka vara där mer hehe. Jobbet har gått jättebra, mycket roligare att gå me hundarna nu när Sverige fått in solen :) 
 
 
 
 
Utanför Subtopia hittar man alltid sånthär. DET GÖR MIG LYCKLIG.
 

nytt från boohoo

| Postat i: Emis shopping
0
 
Shorts som ser ut som en kjol. Kommer tyvärr inte kunna använda dom då man ser igenom BRUTALT. Kanske om man har typ vita cykelbyxor under....haha.
 
 
Mag/knyt-top. IN LOVE!
 
 
En enkel kjol, också lite transparent där bak men äääsch :')
 
 
VINRÖDA popper pants. LOVE
 
 
Världens skönaste shorts
 
 
Vida byxor som är öppna där fram så benen syns (försökte visa på bilden hehe)

hej april!

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej bloggen och Hej april, du är efterlängtad! Eller ja, våren dårå.
Hoppas ni som läser mår bra. Jag mår bra idag, igår hade jag den värsta migränattacken i hela mitt liv, fortfarande ganska småseg och utslagen idag men definitivt bättre. För några dagar sen fick jag min skoluppgift ''tillbaka'' med resultat..jag var HELT CHOCKAD, fick ett C (!). Hade ingen aning om hur det nya betyg-systemet funkar så när jag såg att det står för VG blev jag faktiskt lite glad i hjärtat då jag försökte göra uppgiften så enkel och tydlig som möjligt haha. Så efter några dagars ''kämpande'' kände jag att jag måste dansa ut glädjen! Det gjorde jag på Johanna Enough's dhq klass där även min vän Nora dansar så med andra ord var det en toppen kväll!
 
Jobbet går bra, jag fick en jätterolig ide om att sätta upp foton med våra namn på så att alla hundägare vet vilka som jobbar och vad alla heter. Världens bästa Emelie har ju såklart en Polaroid kamera! Så jävla bra!!! Så vi fixade fotona och såhär blev det:
 
 
 
 
Och alla hundägare älskade dethär, hahaha <3 (Såklart fick min älskling Scoobi va med på min bild). Vi tog dessa bilder efter en regnig och blåsig dag, helt slitna haha. Men det visar ju hur vi ser ut vanligtvis på jobbet :')
 
Idag har jag försökt återhämta mig och så har jag börjat på nästa skoluppgift. Kommit en bra bit om man tänker på hur jag mått. SO proud of myself, faktiskt. Om jag hinner imorgon så kommer jag att lägga upp min senaste shopping, I gotta show it hihih.