Throw it on the floor

| Postat i: Emis days
0
Hej! Ligger här i min säng och lallar lite! By the waaaay!!! Nu är Syster Sol's och Dirty Jens nya låt ''Throw it on the floor'' ute på spotify! Den överfeta videon som jag och Laura var med i kommer ut i veckan! WOOOO!
 
Ska strax börja göra mig i ordning lite, det blir träning ikväll! :)
 
 

hana

| Postat i: Emis friends&family
0
Haha, alltså åååh vilken ful teckning. Gjordes i ettan, lol på den. MEN vet ni vad? Imorgon kommer min underbara Hana hem från Kosovo där hon varit i en månad nu, god daaaaamn vad det ska bli skönt o ha henne här i Svealand! Saknat hennes humor, hennes garv, hennes sjuka idéer, ALLT. Igår fyllde hon år också, så presenten ligger här & väntar. MAAAAH CAN'T WAIT!
 
 

vem har missat?

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis shopping
0
VEM har missat att jag älskar Zebror/Zebramönster? Förut hade jag gardiner, överkast, kuddar, pennställ, anteckningsbok, pennor, ALLT! Nu har jag dock bara kvar kuddar, pennställ och lite smågrejer! MEN när jag gick runt i affären och såg den här, den sista dessutom, då jäklar gick det inte att gå förbi den. MIN MIN MIN. Så jäääääkla mjuk, ni ANAR inte. BABYMJUK!!!!! Finns en zebra-tavla på Ikea också, funderar på att kanske köpa den...eller?
 
 

Mys-helg

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Hoppas allt är bra med er! :)
Igår hade jag världens mysigaste myskväll! Åkte hem till pojkvännen vid fyra, så runt kl sex åkte vi till Metropolen i Flemingsberg med hans syster och käkade.Very very gott! När vi kom hem kollade vi alla på American Virgin i vardagsrummet och sen somnade vi rätt tidigt! Idag har vi bara slappat, käkade på Metropolen igen (haha vägra laga mat) och sen åkte jag hem! Har städat och shajt vilken förändring det blev lol..har kollat på ''Date Night'' och skrivit ner lite grejer i ett häfte. Nu ska jag kolla lite Sabrina-avsnitt och sova!
 
 

god frukost é bra

| Postat i: Emis days
0
Tjänna! Igår gick jag upp vid nio och åt en asgod frukost som jag käkat ett tag nu. Banan, ananas och vanilj-yoghurt. Himmelskt! Åkte iväg till Haninge centrum och jobbade, sjukt skön dag med jätte trevliga människor, woop! Efter jobbet mötte jag upp my man i flempan och käkade pizza/kebabrulle! Sen åkte vi till mig & somnade under mitt feta duntäcke, brrr så kallt det är i mitt rum!
 
Han drog till skolan imorse och här sitter jag i min säng, har precis startat ett sparkonto och fått fraktbekräftelse för mina ordrar. Shoppade lite på nätet. Hittade världens bästa sida med lösnaglar för 20 kr, lösfransar för 20 kr, sminkpenslar under hundringen, jag dog. DOG. WOHOO.
 
 

Laura Pausini

| Postat i: Emis days
0
När jag var tio eller elva år gammal så hörde jag denhär låten för första gången. Än idag lysnar jag på den. Den har något speciellt..
 
 
 
 

my new closet

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Juuuuste ni har ju inte sett min nya garderob! Inget märkvärdigt, men det är skönare för den är större än den jag hade och den är frääääääsch. Feels good. =)
 
 

shopping och jobb

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Halloj! Igår på kvällen åkte jag och träffade min kille & hans killkompis. Vi drog till donken & handlade lite godis & så! Sen var det bara myskväll! Idag åkte jag till SKHLM för att leta efter jeans & hittade de perfekta jeansen, vill nästan köpa ett till par, aldrig haft ett par bra svarta jeans och dessa var sjukt stretchiga och bra pris (299:- på GinaTricot). Sen köpte jag en bh (BEHÖVDES!) och lite andra underkläder, skal till mobilen (tappar den så ofta asså haha) och lite mat till hemmet & frukost till imorgon!
 
Imorgon är det jobb i den nya butiken i Haninge centrum, ska bli sjukt kul (& lööööning!)! Så nu ikväll och efter jobbet imorgon ska jag fortsätta på min korre!
 
 
 
 
 
 

Sit pon di cocky lalala

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

Mitt nya fat

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis shopping
1
 
 
Utan blixt & Med blixt
Fatet är av någon typ av ''sten''. Helt underbart.
CARPE DIEM!
 
Från In&Finn, även FRIENDS-stenen är därifrån
 

I'm still waiting for a person to say ''It's okay''

| Postat i: Emi pics
1
 
 

Nya dagar, nya tag

| Postat i: Emis days
0
Jo men lite så är det. Hej! Hoppas allt är toppen med er!
Jag har haft svåra dagar där jag legat och gråtit och deppat, tröstätit och degat i min säng med serieavsnitt om dagarna och jag bearbetar fortfarande ett & annat men det får ta sin tid! Alla har sina perioder! Vad har jag gjort då? Jag har jobbat, dansat (har världens träningsvärk), har fått en ny garderob och så har jag även träffat bästis! Var hos henne förrigår och vi hade myskväll, åt pizza, pratade och bara myste. HELT underbart! Fick en underbar frukost på morgonen innan jobbet, hon är helt enkelt bäst! Idag efter jobbet åkte jag hem till pappa (tror det är därifrån mitt intresse för inredning kommer för han har det sjukt fint hemma hos sig hehe) för att diskutera min framtid osv. Vi käkade lite & kom fram till lite grejer & nu ska jag bara boka in ett möte :) Woo!
 
Nu ska jag sova, är helt seg! Måste vara pigg imorgon för jag ska göra en koreografi imorgon som var en läxa för oss Revolution-girls! På tal om Revolution aå har vi haft snack och nu har vi en nystart där alla verkligen ska satsa och göra sitt bästa på träningar, shower, med PR och bloggen! Känns sjukt bra!
 
Godnatt! :)
 
 
 

Kärlek i ett tidsinställt inlägg

| Postat i: Emis days
0
För er som har det lite tuffare just nu..
 
Ha tålamod, försök att vara mer positiv än negativ.
Njut av alla små små saker här i livet, le ofta för att du KAN.
Din grej eller ej, be en bön, få ut allt, ALLT som tynger dig.
Det är okej att sörja, bara du inte låter det ta över dig och ditt liv.
Var den DU vill vara, gör det DU vill göra, var med de DU älskar.
Ha en fin söndag ♥
 
 
 
 

Bra skit

| Postat i: Emis days
0
 

Bob Marley, the king.

| Postat i: Emis Inspiration, Emis music, reggae&dancehall
0
 
Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you're living?

Jobb o deeet

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Idag har jag jobbat & ska göra det fram till tisdag! Skulle ut på krogen idag men så blev det inte! Lika bra, ska försöka göra nån annan bloggdesign höh. Mina paint-skillzzzz alltzååå. Jaja ha en fin lördag poss poooosss!

. . .

| Postat i: Emis days
0
 

This girl is so tired

| Postat i: Emi pics
1
 
 
 
 

Dans

| Postat i: Emis days
0
 
Prova på, de som undervisar är supersnälla och det finns verkligen ingenting att vara orolig för. Gå dit! WOOP!
 

Lite off

| Postat i: Emis days
0
Hejhej. Alltså ja, ni märker ju hur bra dethär med bloggandet går när man får ett lite mer vuxet liv. Har blivit väldigt off känner jag. Går mest runt för mig själv, tänker mycket och gör saker jag inte gjort på länge! Skriver noveller, nya texter, läser, rensar garderoben, rensar lådor, osv. För någon dag sedan fick jag lust att ta på mig ett par bruna stövlar/boots som jag köpte på Belle Shoes för längesen, tog fram dom och kände hmmm, det skadar väl inte att börja vara lite mer tjejig. Eller? Trivs ju inte i det, men det är så himla fint. Ja ni hör ju hur förvirrad jag låter, hehe. Är inne i någon konstig period, typ Vet-inte-vem-jag-är-så-måste-utforska-mig-själv-period :')
 
Längtar typ väldigt mycket till helgen för då får jag jobba och det är då jag är i min lilla bubbla när jag t.ex är ute på golvet med varor osv. Haha låter knäpp, man får vara det ibland :)
 
 

Syster Sol

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Igår var det dags för mig & Laura att vakna runt sju på morgonen. Vid nio var vi på plats i Globen där vi skulle vara med i Syster Sol & Dirty Jens nya musikvideo. När vi kom dit kom vi på en koreografi som vi köttade i typ 40 minuter. Efter det var det dags för hår & smink som tog minst två timmar, herrejösses, haha. Fick på oss kläderna och sen fick vi lära oss en dans som alla skulle göra i någon slutscen. Den höll vi också på med rätt länge! Vi filmade i några timmar, sen fick vi mat (grekiiiiskt) och sen filmade vi igen, sen hade vi paus på typ en timme så jag & Laura gick till affären, bensträckare liksom! När vi kom tillbaka hade jag såååååå grov migrän och då kom Isabelle (Syster Sol) och masserade mitt huvud, omg det försvann direkt! Så sjukt. Hon är verkligen en sjukt snäll & fin person. Really humble. Sånt man uppskattar och respekterar. Helt underbar. Men ja, sen filmade vi till kl tio, då blev vi klara och fick japansk mat, seeeeen fick man åka hem. Helt bra dag, verkligen! Lyckad, rolig och minnesvärd! Hoppas resultatet blir tungt. Är sjukt glad att vi fick chansen till detta!!!!
 
Jag gillade allting förutom min frisyr haha den var det töntigaste jag sett. Jajaja, idag är jag förkyld och helt trasig i kroppen, jaja!
 
 
 
 
 
 
 

Work mi a work

| Postat i: Emis days
1
HEJ! Soooom ni vet så har jag jobbat nu i helgen. Det var superkul och jag lärde mig massa nytt! In&Finn gav mig massa grejer, dom brukar slänga grejer som tappat färg eller om något har lossnat men helt ärligt så var det MASSA fina grejer som fortfarande går att använda så jag fick med mig den största In&Finn kassen hem, fullproppad med grejer. Hoohohooh christmastiiiime! I lördags efter jobbet överraskade jag min kille med rosor & choklad, för att han är bäst! Hihi, vi käkade sen åkte jag hem för jag skulle upp tidigt på söndagen...(nästa inlägg;) )
 
 
 
 
 
Fatet var lite trasigt i kanten, glaset var lite sprucket men tänkte att jag kan ha mina penslar i, fint va? Sen en såndär jättefin grej som man hänger i fönstret hohoh! Sen massa grejer, burkar, lampskärm, kroppsprodukter, ljuslyktor osv osv.
 
 
 
 

Rev & Rev

| Postat i: Emis world of dance
0
Hejhejhej! Kikar in här snabbt bara innan läggdags! Idag hade vi träning med Reverse Crew och det var suuuuuperkul, körde en tyyyng korre, kändes verkligen skitbra tillslut! Och underbaaaaaaaaart att få träffa Ninisen igen <3 Nu ska jag jobba tänkte jag skriva haha, nu ska jag sova, jobba ska jag göra imorgon och lär komma hem vid elva efter mötet med peepsen! Puss & godnatt!
 
 
 

Much to do

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej! Busy tjej jarrå! Nämen kom precis hem från en liten promenad med pojkvännen och hans vän (vi firar btw fem månader idag hoho) och vilar lite nu. Om en timme är det dags för träning med Coach Vendela som är hemma från Jamaica samt med nya Reverse Crew, yayyy kommer få träffa Ninaaa!
 
Fredag är det jobb, sen gå igenom en dans med en regissör & en artist + Laura, lördag är det också jobb och på söndag är det musikvideo inspelning hela dagen med en tung tung tjej artist. WOOOOPPPPPPPPPP !!!!
 
Ha en bra dag vi hörs! <3

My room

| Postat i: Emi - Interior Design
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klart rum !

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej! Idag gick jag upp vid tolv, hade så sjukt ont i huvudet hela natten så kunde inte somna. Vid halv två kom Daniel, min mosters man. Han hjälpte mig att få upp spegeln som jag köpte för några dagar sen! Är så glaaaaaad mitt rum är klart nu, bara min garderob kvar men den får vänta tills någon kan hjälpa mig att få hem den med bil hehe. Sen gick vi över till mormor där min moster Paulina & hennes lilla dotter hängde, satt och snackade, käkade och hade mys bara! Är hemma nu & blev väldigt sugen på film så det får det bli! :)
 
 
Dessa fick jag av Paulina & Daniel idag, dooooog. LILA <3
 

I adore her

| Postat i: Emis Inspiration
0
Hon asså. För bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lil dancehall girls

| Postat i: Emis world of dance
0
 
Sjukt kul det var, me love! & nu ska min söta lilla Kimberly börja dansa, åhh <3
 

M E

| Postat i: Emi pics
0
 
Me, before work today!
 

I wanna sleep

| Postat i: Emis days
0
Good mornin'
Vaknade för inte så längesen.
Ska äta något nu, iväg & jobba, undervisa, & sen träna.
Ha en great dag!
Puss puss :)

M O I

| Postat i: Emi pics
0
 
 

Baby lila

| Postat i: Emis shopping
0
 

Bra helg

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hoppsan! Har haft en bra bra helg! Ni då? I fredags shoppade jag lite med Hana i stan, köpte saker som var nödvändiga, typ strumpor, tjocktröja, inflyttningspresent till min syrra, doftljus på rea & så käkade vi frozen yoghurt which I loooove! Hade det sjukt bra! När jag kom hem från stan var jag på donken med mamma & Ossian, sen har helgen bestått av lite alkohol, film, godis & barnkalas. KEWL! :)
 
Hoppas ni mår bra. Nu ska jag ta ett lååååååååångt bad. Imorgon ska jag både undervisa & träna, äntligeeeeeeen!! Hihi!