18 april gott folk

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Yep, då är det reggae o dancehallfest på g! Revolution ska även köra en show så komsi och festa med oss! :)
 
 

up up up

| Postat i: Emi pics, Emis world of dance
0
 

jag lever

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Jag lever ja! Det har funnits NOLL tid för datorn haha. Jag har haft såååå mycket roligt för mig dessa tio dagar (då jag sist bloggade haha). Vi hade en inspelning och det var sjukt roligt, kändes naturligt faktiskt, så det kändes bra! Får tyvärr inte lägga ut bilder men ni får se de när videon kommit ut (om någon månad eller två). Jag har undervisat mina energiska småtjejer, de gör mig så glad!!! Och så har jag hängt med Matilda, Alex o leopardgeckon :) I helgen har Revolution myst och sagt hejdå till Franca som åkte tillbaka till New York ett litet tag till, snaaart är dom alla hemma (förhoppningsviiiis hihi).
 
 
We chillin
 
 
Mati, så nöjd haha!
 
 
 
 
 Ankis bebis <3
 
 
 
 
 
 
 
 

proppad vecka

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Hejsan hejsaan! Denna vecka är KAOS, glad att den snart är slut haha! Haft träningar, läkarbesök, försökt klämma in häng med Alex o Gabbe samt hängt med Matilda o planerat med Rev osv! I tisdags hälsade Laura på oss i Rev! OCH så blev vi överraskade av Franca som varit i NYC i 6 månader, VILKEN GLÄDJEEEE!!! Vi alla grät och kramade sönder henne, nu fattas bara Amanda o Vendela! Yaaaaa, det var underbart! I helgen blir det möte, jobb, träning och videoinspelning! Hoho :)
 
 

heeelg

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Gud vad jag mår bra när våren är här! Veckan har varit proppad, i torsdags hade vi träning och Anki (och hennes bebis i magen)hälsade på oss <3 Helg råååå! Underbart har det varit! Igår var jag på infokväll inför jobb på en klubb med Angiie, Matilda, Samy och Oktay. Det var kul! Efter det drog jag och Matilda till mig och softade! Iag har vi chillat galet i solen och bara njutit, SOOOOOOOL! Har kollat mello med mamma, hade inte följt det så mycket men låten som vann var väl okej. Nu ska jag packa väskan inför imorgon. Söndag = dans-dag
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nice veckaaa!

| Postat i: Emi - Creative, Emi pics, Emis days
0
Hallå bloggen! Jag mår så sjukt bra, wäääh! Igår var jag med Alex hela kvällen på Örnberget, sen drog vi hem till honom och chillade med några. Fick döpa hans underbara leopardgecko, nu heter hon Nooki! Hon är SÅ söt, blev kär direkt, saknar henne redan haha! Jag åkte hem vid nio och då kom Matilda för att ha en sleepover här :) Vi hade fett mys, målade naglarna (mina är dock skitfula nu för alla gått av då&då) och kollade på Törnrosa med kladdkaka, Disney for life. Idag vaknade vi och tog en promenad upp till tippen med Dennis, det var verkligen härligt, så varmt också, VÅÅÅR <3 Sen skulle vi mixa till en show men vi hann inte riktigt, vi får göra det i helgen :)
 
Ska snart iväg till träning, ska bara käka något och sådär. Hoppas ni haft en bra dag!!
 
 
 
 
 
 
 
 

selfietime

| Postat i: Emi pics
0
 
Ha en fiiin måndag!
 
 
 
 

dhq fraules

| Postat i: Emis Inspiration, Emis world of dance
0
Återigen, fuckinfuck vad hon är grym på det hon gör. Stark, vig, musikalisk, she's got it. Vilken inspiratioooon.
 

helgen

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Halloj! Min helg har varit otroligt lugn, men så najsig! I fredags promenerade jag, mamma, min moster och Ossian till Skärholmen och handlade lite osv. Sen rätt sent så åkte jag till Matilda och sov där! Vi gjorde allt från att fixa naglarna till att gå promenad och äta massor. Hehe. Igår så följde hon med till mina klasser i Subtopia och det var en sååå fin dag. Sol, värme, skratt och massa dans. Mot kvällen bev vi väldigt trötta dock och träningen blev inställd så det blev en lugn hemmakväll! Idag ska vi ses igen och promenera upp på tippen här i vårby, vi ska försöka hinna till solnedgången, så myyyys.
 
 
 
 
 
 

pon yuh head

| Postat i: Emis world of dance
0
 
Någonting jag aldrig började med var denhär headtop grejen när man släpper händerna. Det gäller att spänna hela kroppen och försöka hitta balansen. Förr eller senare ramlar man men jag ska öva öva öva och se hur länge jag kan stå. Det är bara några millisekunder but still.
 
 

Hängt med mati, sleepover med mati, träningar

| Postat i: Emis days
0
Hello there precious lil blog, thehe. Hoppas ni mår stråååålande. Jag ska inte klaga..:)
Jag har umgåtts mycket med Matiiiii, vi har chillat galet och gått promenader! Träningarna börjar ge lite resultat nu, måste bara köra hårdare :D I helgen umgicks jag med min moster Paulina, hjälpte henne lite hemma och vi pysslade också med barnen, yaaay! Sen..ja, varit med Matilda..dansat, sökt massa bra jobb och läst. Känns också sjukt bra att jag kommit igång med BÖCKER igen. Saknat det sååå mycket.

Imorgon har jag ingenting planerat. Tänkte typ ta dagen som den kommer. Kanske kolla lite serieavsnitt som jag missat och...LÄSA! :D
 
 
Made myself some flowers hos Paulina heheh smart va ;)