qualitytime

| Postat i: Emis days
0
Nu sitter jag här (har tagit en liten paus) och har lite kvalitetstid med mig själv. Jag tycker att det är jätteskönt att bara halv-ligga i sängen med en kopp te och en bok. Tystnad. Bara min egna fantasi och mina egna små bilder som poppar upp när jag läser och tar en klunk te. Underbart! Just nu läser jag en engelsk bok som jag köpte för längesen. Jag läser ofta några sidor sedan glömmer jag bort boken. Bad habit! Men nu så ska jag försöka..min engelska har ju blivit katastrofal. Jag brukade ju tillochmed TÄNKA på engelska. Hoho. Ska läsa lite till, sedan blir det en film och sova! Imorgon är det träning och sedan ska jag gå på jakt efter kläder till showen i finland..måste typ panta lite flaskor nu känner jag. Min lilla lön är ju slut efter alla läkemedel och så betalade jag ju dansen också. Har någon flaskor så hojjta! HAHA nä skoja...puss på er!
 
 
 

shoes

| Postat i: Emis shoe-love
0
Idag fick jag dehär skorna av min moster Anna. Hur snygga?! Jag älskar sånahär spetsiga skor som är lite lägre, inte så megahöga liksom. SÅ ELEGANTA! Älskar det silvriga där fram!
 
 
 
 
 
 

no time

| Postat i: Emis days
1
Finns verkligen ingen tid att blogga, haha! Jag har träning varje dag fram över och träningarna är mellan 6-9 timmar långa så...om det är VÄLDIGT dött här fram till nästa vecka så är det därför. Vi måste KÖTTA inför finland, ser fram emot det SÅ MYCKET!!! Och att ha workshops utomlands, asså majgadd :') Mina tjejer <3
Förresten, om ni inte smakat på McDonald's Caramell-Frappe så MÅSTE ni göra det. SÅ GOD!
 
 

one love show

| Postat i: Emis world of dance
1
Här är ett klipp från showen på One Love! VÄLDIGT dåligt filmat, men om ni vill kan ni kolla ändå. Denna show ska vi även köra i Finland I think och då ska vi fan få en bra film :)
 
 

Aisha Davis

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

purple ems

| Postat i: Emi pics
0
 
Igår
 

psykos-väder

| Postat i: Emis days
1
Hello hello! Att ni klickar er in här när det är DÖTT, tack! Jättegulligt! Nu är helgen förbi och snart kommer nästa, hehe. Jag undervisade mina småtjejer i lördags, har börjat planera en show åt dom, jättekul! Innan klassen satt jag utanför med en energidricka och jordgubbar och bara chillade, så sköööönt! Helt underbart varmt! Sen så har jag bara softat, inte gjort något speciellt! Igår hade Revolution en show i Sollentuna och det gick bara bra! Hade värsta sommar-outfiten, så gick jag av tåget och det var typ storm haha, så jäkla weird! Efteråt käkade vi på subway och sen sov jag hos min baby!
 
Yes, nu börjar vi träna inför en show i...FINLAND! Fyfan vad jag är taggad, going international haha. Nej men det ska verkligen bli jättekul, en upplevelse! Vi ska ha show den 6 juni och två workshops den 7 juni. Längtar asset av mig! WOO!
 
 

bbq!

| Postat i: Emis friends&family
0
Hejsan hejsan! Igår hade jag träning från 18-20:30 och därefter handlade vi massa mat och gott! Vi gick till Långholmens klippor och satte oss där! Vi grillade, tjejerna drack, snackade och DANSADE hela kvällen. Det var verkligen jättemysigt, vi hade en perfekt utsikt också och vi fick hela berget för oss själva hihi :) Ja, otroligt bra stämning och idag värker kroppen efter all dans igår men det var det värt! Vi hade ju så fruktansvärt kul :)
 
Jag tänkte lägga mig på balkongen och typ bara sova och dega haha, så här har ni pics från igår!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

instagram-tips

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Jag tänkte tipsa er om mina top 4 (fick det bli, kunde inte ta 3 haha) insta-favoriter när det gäller smink & skönhet!
 
 
Lindasteph - Denhär tjejen kan verkligen göra enkla men så SNYGGA sminkningar som passar hennes hudton och ansikte så så bra. Avundas verkligen hennes lätta drag med penseln, phju!
 
 
Frenchtouchofmakeup - Denhär tjejen gör mest läppar, men även ögon-makeup. Jag avgudar hennes skarpa konturer och otroliga skicklighet. Hon får det att se så otroligt lätt ut. Jag skulle LÄTT kunna gå ut med såna läppar om jag var lika duktig, haha, lite too much kanske men hallå det är så jävla BALLT!
 
 
Naye0na - Alltså den här bruden. Jag avlider lite. Hon gör väldigt mycket mörkt och ofta dramatiskt. Men jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar hennes skarpa linjer och hennes otroliga skicklighet med att allt verkligen ser FÄRDIGT ut. Som ''konstnär'' har man ofta svårt att sätta stopp och säga ''jag är klar!'' Man lägger alltid till lite smågrejer i slutet..och jag vet inte hur hon tänker men här ser det verkligen klart ut. Hon har en otrolig fantasi och jag har sååå mycket inspiration inför framtida photoshoots osv av denhär tjejen. Hon får min kreativitet att explodera lite!
 
 
Tal_peleg - Behöver jag säga något mer?!?!? Hur är det ens möjligt?! Finner verkligen INGA ORD! Hon typ GÖR mina dagar. IN OCH FÖLJ NU!
 
 
Sen har vi mina två svenska favoriter Stjima  - som gör om hela sig själv till häxor, monster, älvor, alltså hon är GALEN, har visat er förut i ett inlägg! Och såklart min favorit sedan ca 4 år tillbaka: Lindahallbergs - Ja...vad ska jag säga? Hon har ALLTID snygga makeup:er, man ser verkligen hur FET fantasi hon har genom hennes sminkningar och hon är så noggrann. Fantastiska tjejer, allihopa!
 
 
 
 
 
 

oh this weather

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Och hej vackra väder! Jag kom precis hem från lite affärer med mamma & mormor. Har suttit lite på balkongen och chillat också! Idag och hela veckan ut är det träningar som gäller då vi i Revolution ska köra en show i sollentuna :) Och ännu en rolig show som jag är såååå glad över (berättar när det närmar sig). Jaha, övrigt då? Har fått en grej för grön eyeliner så det har jag haft i någon vecka nu och det är SÅ jag. Livar upp hela ansiktet och även en hel outfit hehe :) Ha det fint! :)
 
 
 
Bilden ger ingen rättvisa för eyelinern dock :/ Iphone liksom..
 
 

A few days..

| Postat i: Emis days
1
Hejsan hejsan! Det var ett tag sen. Har inte haft lust eller ork att skriva, seriously. Har varit i min egna lilla bubbla på sistone, kan man säga..Men nu är jag tillbaka med halvdan uppdatering som vanligt hehe..Har mest legat i min säng, rensat ur min garderob, gjort pärlplattor, nyckelringar, skrivit mycket och varit med mamma bara. Ja, det var typ det..puss <3

typ sjuk?

| Postat i: Emis days
1
Sorry sorry, har absolut inte mått bra de senaste dagarna. Jag har varit otroligt seg och kämpat med min migrän som hållt sig sen i måndags. Den vägrar gå bort alltså, har tagit alla möjliga piller vilket kanske inte är det bästa thehe, aja, får bara ge upp och vänta tills den går över. Skulle dock vara skönt om den försvann till imorgon då jag ska undervisa liksom! Tror att det har med cola-abstinens att göra haha. Har inte druckit det på snart en vecka ju, så jäkla stolt! Ingen annan läsk heller, bara vatten och saft :) I helgen ska jag bara vara med min älskling, vi har inte setts på en hel vecka pga hans jobb! Ska bli skönt <3 Kram!

ledsen tjej

| Postat i: Emis days
2
Japp, precis som rubriken säger. Förstår ni hur LEDSEN jag blev när jag såg massa fina och somriga, fräscha plagg i butikerna idag? Det enda jag tänkte på var kläderna jag har hemma som har hål, sånadär små ''fjun'' som sticker upp för att jag tvättar det enda jag använder, alla strumpor med hål i, alla tröjor som börjar bli genomskinliga av överanvändning. Känner mig verkligen så jävla fattig (vilket jag är också haha..) och min danslön måste jag ge till mamma, till mat. Nä, jag hade verkligen gråten i halsen när jag såg möjligheten till att för en gångs skull känna sig bekväm i fina kläder, kunna gå ut och må BRA, känna sig FRÄSCH. Men ja, den drömmen är ganska långt bort nu..tänk när jag gör min stora resa i sommar, kommer liksom gå runt med ihåliga kläder..Snygg tjej. Och jag mådde så dåligt när min MAMMA fick dåligt samvete över att hon inte kunde köpa kläder till mig, det ska ju inte HON må dåligt av. Åh.
 
Aja, tänkte visa er lite favoriter. Njut, o köp om ni kan.
 
 
 
 
 
 

this beautiful person

| Postat i: Emis friends&family, Emis thoughts
2
 
Jag satt och tänkte, försökte verkligen komma på någon vän..men den enda som hela tiden fanns i mitt huvud när det gäller detta är min moster Paulina. Ända sedan jag var liten har Paulina alltid visat att hon verkligen bryr sig om mig, att jag finns. Jag satt alltid med henne när hon fixade sig och beundrade hur vacker hon var (är!), satt med henne när hon kreativt gjorde om möbler osv i sitt rum, hon sminkade mig till alla sorters konstiga grejer och vi förevigade det med fotografier. Hon var den som fick mig in i reggaevärlden, bland annat pga hennes otroliga sångröst som ger mig rysningar varje varje gång samt hennes SJUKT bra-iga musiksmak. Vi köpte tyger, gjorde tröjor, bakade och larvade oss på bara det sättet jag och hon förstår och tycker är kul. Hon var den första som kom hem till mig efter ett självmordsförsök när jag var 13 (!) år gammal, hon var den som grät och visade att jag betyder något. Hon gjorde en låt till mig som jag än idag lyssnar på. Paulina är personen som bevisat att man inte behöver ha tre kg smink för att vara fin, hon är den som alltid peppat mig och stöttat mig vad jag än valt i livet. Skickat tips på jobb-sidor, annonser, roliga makeupgrejer, you name it. Hon har ringt mig tillsammans med hennes man och pratat och pratat tills jag mått bättre eller förstått något bättre. Hon har suttit och krigat med mig och mina läxor och aldrig gett upp hoppet om varken det eller mig. Hon var verkligen mitt ljus i mörkret under de åren vi var som tightast. Tänk att denna person är min moster?! Jag ser henne som min syster, min vän, min ängel. Jag är så otroligt tacksam för hennes stöd när det gäller mitt val av yrke, dansen, speciellt dansen. Gud vad denna människa STÅR KVAR vid ens sida. Hon är så humble, från topp till tå. Tänk att den coola tjejen nu är världens kreativaste, coolaste och finaste FRU OCH TVÅ-BARNS-MAMMA?! Jag sitter här med tårarna rinnandes ner för mina kinder, för denna människa..en sån människa som Paulina är borde ALLA ha i sitt liv. Som finns vid min sida även om hon inte gillar något jag gör eller säger. Hon som kan ringa samtidigt då jag försöker ringa henne, som ger världens bästa tips, råd, komplimanger, stöd, peppande ord, allt bra ni kan tänka er.
 
Jag skulle inte vara något utan henne. Hon har gjort mig till en så mycket bättre människa än vad jag någonsin skulle ha blivit. Jag har inga ord för hur mycket jag älskar henne, hur tacksam jag är för allt hon gjort för mig ända sedan jag var liten och hjälplös. Jag älskar henne så himla mycket, det går bara inte att beskriva..
 
 
Gamla bilder på Paulina. Hon gillar inte att lägga ut bilder på nätet osv, men ja här är hon. Men vem vet hur hon ser ut nu? ;) Hon kanske blivit smällfet och svarthårig? Haha nä jag skoja bara, men somsagt, gamla bilder. <3
 
 
 
 

Bye bye Coca cola

| Postat i: Emis thoughts
1
Igår såg jag en dokumentärfilm om Coca Cola. Den finns typ ingenstans märkte jag så om ni vill se den så kolla genom swefilmer.com. Denna dokumentär fick mig att öppna ögonen, rejält. Jag har aldrig någonsin tänkt på vad ingredienserna egentligen är, varifrån kolasmaken kommer, vad den gör med våra kroppar. Jag tänkte ''äsch jag kommer ändå fortsätta dricka det hur äckligt det än är (sanningen alltså) '' men nej, jag kommer aldrig mer att dricka Coca Cola. Coca cola har ett hemligt recept som bara två personer i världen vet om. Basically så var det en morfin/kokain-beroende apotekare som skapade Coca Cola. Det innehåller extrakt av kokablad (kokain), ammoniak, syra, äckligt mycket socker och kemikalier, samt karamellfärg. Denna dokumentär var så GRYMT gjord, de visade hur mycket Coca Cola håller för sig själva, hur mycket mystik det är, hur de undviker människors frågor om ingredienserna, de visade att invånarna i Mexico inte har något vatten då Cola fabriken tar allt. Alltså, nej, jag är så jävla äcklad. De visade även hur lederna och tänderna samt hjärnan påverkas utav alla ingredienser som blandats ihop. Jag är så äcklad, så jävla äcklad. Tänk att jag druckit detta i mer än tio år, varje dag i princip. BARN dricker detta. Och hur kan en regering tillåta att en produkt lanseras och säljs där HELA innehållet inte står med? För det är väl en lag, att på baksidan så ska allt innehåll stå? Jag blir illamående. Aldrig mer.
 
 

ego pics bara

| Postat i: Emi pics
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

one love cruise 2014

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
2
Då är man hemma igen! Jag kom hem igår och sov typ hela dagen haha. Var ska man börja då? Vår fina Angiie tävlade i dancehall-queen tävlingen första kvällen och hon var helt stört grym! Hon gjorde de sjukaste grejerna ni kan tänka er! Tyvärr räckte det inte som första plats men hon blev TVÅA i Sveriges största dancehalltävling vilket är GRYMT! Bästa Jackie från Enough blev årets Queen och det förtjänar hon! Natten fortsatte med tjejerna, sedan la jag mig i hyffsad tid, skönt! Dagen därpå var vi i Estland i några timmar, käkade, gick runt, handlade på taxfree och sedan fixade vi oss! På kvällen körde Anthony B och direkt därpå min älskade GENTLEMAN! Han var så jävla grym as usual, grät floder verkligen. SÅN LYCKA <3 Efter konserterna körde Revolution sin show och fick mycket mycket bra respons från publiken. WOHOO!! Många andra crews körde och alla gjorde ett sjuuukt bra jobb! Sen spenderade jag hela kvällen med att leta efter Jackie då hon skulle hjälpa mig med ett möte med Gentleman, när jag väl hittade henne var det rätt sent och han hade gått och lagt sig. Jag var ju självklart förkrossad och var ledsen ett bra tag..det var ju en fet chans att få tacka människan. Men men, det kommer väl fler chanser.
 
Natten spenderades på dansgolvet med mina girls där vi dansade till Dj Patuus mästerverk :') Jag och Matilda somnade runt sju och gick upp kl nio då båten skulle ''tömmas''. Ja, direkt hem och sova sen då!
Så vad ska man säga då, är jag nöjd? Jo men det är jag väl, jag fick uppleva dancehall och reggae i två dagar med människor jag älskar, och vad är en kryssning utan lite drama? ;)