jobbtröja

| Postat i: Emis world of dance
0
På jobbet har vi inga ''bestämda'' jobbkläder. Dock får man (om man vill) välja något plagg som man kan jobba i och jag valde denna! Jag tycker det är både roligare och bättre när en kund kommer in och ser att jag har något dans-relaterat på mig, då kanske man ser att jag är personal lite lättare.
 
 
Den är ju för söt?! Otroligt skönt tyg och bästa texten ;)
 
 

okej hur lycklig kan man vara?!

| Postat i: Emis days
1
ALLTSÅ. HEJ! Jag hade nog världens bästa morgon. Vaknade upp till världens finaste sms av killen, mamma sa att det finns nybryggt kaffe (yay!), jag hade ashög musik på (hon brukar sova länge men på sistone har hon gått upp tidigt så då behöver man inte vara tyst hehe) som fick hela min kropp att bubbla av glädje, jag åt en mäktig frukost och allt var bara GOOD VIBES! Dagen på jobbet gick otroooooligt fort! På lunchen träffade jag min kusin och snackade lite osv, nice att jobba nära varann! Haft en otroligt bra dag bara och jag tackar alla möjliga gudar för det :)
 
 
 

tidsinställt inlägg

| Postat i: Emi - Creative
3
Lite kreativa och roliga saker som jag tänkte att någon kanske vill prova? I'm a sucker for these kind of things!
 
 
En hemlig liten plats i en bok, tadaaa! Man kan förvara pengar, flygbiljetter, viktiga saker kanske, ja, vadsomhelst!
 
 
Enkelt sätt att göra en snygg bädd åt vovven!
 
 
Ubersöta burkar blev det ju!
 
 
Blomkrukor utav bildäck är populärt just nu :)
 
 
Alltså....fruktiga iskuber, JA TACK!
 
 
En ganska så söt rätt/lunch/mellanmål :)
 
 
Fint litet meddelande i ett ägg. Underbar idé!
 
 
 
 
 
 
 
 

godmorgon!

| Postat i: Emis days
0
God morgon kära läsare! Vaknade upp SÅ trött men nu börjar det bli lite bättre hehe. Ska ta med lite frukt till jobbet så man äter något fräscht och sött och inte bara mat. Det blir så varmt i butiken så man behöver något saftigt :) Slutar 18:15 idag, så vi hörs efter det om jag överlever mohaha, ha en superfin torsdag! Puss puss!
 
 
Vårt gulliga fönster! Haha jag fastnar alltid för random-saker!
 

krigare typ

| Postat i: Emi - Creative
1
Jag började pyssla..sen gick jag ut med Hana en stund, haha, så bra gick det! Jag kom hem efter någon timme och har nu suttit i köket i hundra timmar känns det som och pysslat! Jag gjorde om en tråkig vit liten bok (som jag ska ha i Spanien under lektionerna) med hjälp utav lite bilder från en tidning, den blev genast roligare att se på! Inte så proffsigt, men ändå liksom! Har även hållt på med pärlplattor, en liten kollektion som mina småtjejer ska sälja under This is Alby-festivalen. Snart klar, bara några nyckelringar och kylskåpsmagneter till!
 
FÖRE
 
EFTER
 
 

jobbdag två

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Igår jobbade jag inte utan den dagen bytte jag mot lördag (ob haha). Jag låg hemma och vilade för att jag hade lite problem med min kropp haha...på kvällen åkte jag till killen, vi spelade basket med hans kompis, var lite livrädda för blixt&åska osv osv, somnade i skaplig tid också, greaaaat! Så idag var jobbdag nummer två! Kör 12-18:15 fram till lördag då jag kör till 13 eftersom jag undervisar! Det gick bra idag, otroligt mycket kunder, jättemycket nytt att lära sig och i vissa stunder känns allting hopplöst, men det går bra, jag klarar kassan, det är småsaker som måste banka sig in i huvudet och jag hoppas det häder också! Annars kommer det bli jäkligt tufft, lära sig allt nu, åka till Spanien och lära sig något heeeelt annat och sen komma tillbaka när det är högsäsog, haha tummen upp! Det ska nog gå bra, positive mind... ;) Nu ska jag duscha och sedan blir det lite småpyssel, ni få se är jag är klar... :)
 
 
Otroligt vacker himmel igår, bilden är inte redigerad och jag tycker detta är perfekt, inte för mycket och inte för lite. Vad vår jord är breathtaking :)
 
 
 

ett mail som fick mitt hjärta alldeles varmt

| Postat i: Emi answers
1
Hej Emilia. Jag ville inte kommentera detta på din blogg, vet inte varför. Kändes mer personligt på mail :) Om du vill kan du svara på bloggen, spelar ej roll. Hur mår du? Jag gillar att läsa din blogg, den är så personlig och rolig att läsa. Jag gillar din personlighet, det du gillar, liksom pyssla, bra musik och sånt. Jättekul. Jag har läst din blogg i snart två år och det känns som att jag känner dig. Du vet liksom inte vem jag är eller nåt om mig, men jag ville bara säga att jag beundrar dig, inspireras av dig och jag vill bli en lika bra förebild som du en dag! Hur känns det inför Spanien? Är du nervösm vad har du för tankar? Jag är säker på att du kommer få en bra tid där, bara njut! Kram Melissa
 
Gulligaste ever. HEJ MELISSA! Jag mår bra tack, det är mycket på gång nu den sista veckan i Sverige! Tack snälla, det betyder jättemycket för mig att någon uppskattar det jag gör här på min lilla blogg. Och ja, alla vill väl kanske vara en bra förebild, nyckeln till det är att jag alltid är mig själv. I allt jag gör. Spanien, ja herregud. Jag är så himla nervös, jag vet inte riktig för vad..men jag är det. Jag tror att jag mest är exalterad, nu ska jag liksom göra det jag velat så länge nu. Och detta har jag sett fram emot i 7 månader då jag köpte kursen. Jag ville plugga utomlands och det ska jag göra, en intensivkurs, men ändå! Jag ser fram emot alla människor jag kommer att träffa, jag ser fram emot att träna i Spanien, att upptäcka nya saker, ny mat, ny kultur, allt. Jag ska njuta utav varendaste sekund. Samtidigt är jag väldigt ledsen, jag har aldrig varit ifrån min mamma så länge, vi står varann väldigt nära även om vi bråkar mycket. Min pojkvän kommer ju att vara här också och jag blir tårögd utav tanken på att vara utan honom så länge. Han är min lilla pusselbit, vi funkar bäst tillsammans. Men i slutändan kommer allt vara värt det, ensamheten, tårarna (som jag inte hoppas fälla), hemlängtan osv. Det kommer att bli mitt livs största upplevelse, hittills iallafall. Tack för dina fina ord. Puss!

work work

| Postat i: Emis days
1
Halu! Alltså, livet. ♥
Allt bra med er? Här är det toppen! Idag jobbade jag i butiken för första gången och allting gick superbra. Jag fick mycket beröm och de sa att jag lär mig otroligt bra! Yay-poäng! Kassan var lite old school och det var klurigare system när det gäller returer osv, men det gick in i skallen iallafall! :) Jag kan säga redan nu att jag trivs otroligt bra där, jag har den skönaste chefen, han är verkligen en ängel! Det är ju bara en extra tjänst för September så jag ska passa på och njuta av att jag har ett skönt jobb med otroligt schyssta kollegor osv, händer ju kanske inte överallt..Men ja, otroligt bra ställe med otroligt fina människor! Ser så mycket fram emot denna vecka där ♥
 
 
 
 

igår då

| Postat i: Emis days
0
Igår var en jääävligt varm dag, det tackar man för! Jag var i danssalen i en timme (därav videon) och när jag kom hem höll jag på att slockna va värmen hehe. Men jag gjorde lite pärlplattor och på kvällen kom baby hit precis lagom till middagen! Vi käkade, kollade på ''The blind side'' och käkade chips! Imorse när det regnade osv så la vi oss vid tv:n och höll om varann (jag hatar åska hehe) bara. Idag blir det att bara chilla för imorgon börjar jag jobba, wääähååååå!! TAGGAD! FKB! Nä skoja haha, men jag är sjukt exalterad, wiiee!
 
 

freestyle

| Postat i: Emis world of dance
3
Varm dag = behövs inga inlägg..förutom detta ;)
 

emi, just being happy

| Postat i: Emi pics
2
 
 
 

the most perfect day

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
HEJ! VILKEN DAG! HJÄRTA HJÄRTA HJÄRTA! Imorse drog jag och älsklingen till stranden och solade, svalkade oss och gosade! Vi drog hem till mig och fixade oss efter någon timme och åkte till Farsta med hans vänner hem till Robban & Blondie (hon kallas ba så hehe don't worry!)! Där fixade alla iordning mat osv o och vi grillade på deras gård. HELT UNDERBART! Varmt, bra musik, OTROLIGT bra jäkla grill-mat, de hade typ aaalllllt. Nice nice nice! Efter maten gick vi ner till sjön och satte oss där och fortsatte den fina kvällen! Vid 22 hämtade Hana upp mig och vi käkade (igen hahahaha) thai/sallad på Söder! Yum. Mat for life hehe. Jag är såååå otroligt nöjd med dagen, verkligen. Det kunde inte bli bättre! Kommer somna såååå nöjd inatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

good vibes

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
1
Bra jävla vibes idag! SJUKT varmt, bara jag som höll på att svimma några gånger? Mina ben vek sig var tredje minut efter kl 16, haha helt sjukt! På förmiddagen var jag och badade med mamma och det var mys! Vid två åkte jag till Långholmen med baby o hans vänner! Vi satt där, killarna drack, musik, ja ni vet, sommar-grejer! Vi käkade gyros efter det och fick världens matkoma, så vi satte oss i tanto och softade vidare med glass osv osv! :D BÄSTA! Life is beautiful!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

att resa

| Postat i: Emis thoughts
0
 
Haha, vadå coming home again? Nejnej. Jag personligen älskar att resa. Inte bara för att komma till sol och bad, det är en vikig del ja, men när jag reser brukar jag ofta se mig mycket omkring och studera platsen jag är på. Jag tycker att det är otroligt intressant att se hur människor lever på denna jord. Hur de uttalar saker, hur de för sig, kropps-språk, hur deras land & kultur har format de. Jag älskar att upptäcka nya metoder osv utomlands. Bor man i Sverige (eller vilket land som helst) och har ett vanligt 9-17 jobb så blir det lätt att mn fastnar i sin bubbla och tror att allt är likadant överallt. Jag tycker inte om det..Man har ju ingen verklighets-uppfattning. Jag vill försöka se mig själv i andra länder, tänka hur jag skulle vara, göra saker etc. Kulturer, religioner och människor är så himla vackert. Jag kommer ihåg hur fort jag blev tårögd när jag var i Gambia. Människorna har verkligen inget mer än skjul och hyddor, men de är världens gladaste och snällaste människor. Jag hade bara sett på reklamer och läst lite, men jag kunde aldrig tänka mig känslan av att få se allt det live. I Spanien var folk väldigt trevliga och kärleksfulla utan några ''hidden agendas'', när jag var på Cypern såg jag ganska tydligt ''krocken'' mellan den turkiska och den grekiska sidan. På varje sida var typ ALLT helt annorlunda, inte alls likt varann, i Italien verkade folk väldigt uppåt, aktiva, hängde mycket folk i stan, på caféer, det känns som att folk går ut och gör saker mer där av någon anledning, eller iallafall på ett annat sätt, det verkade roligare än t.ex en utekväll här, haha. Liksom, jag tycker att det är inspirerande och lärorikt att se allt detta, allt man inte ser dagligen. Man lär sig otroligt mycket, man uppskattar mer, man tar åt sig på en helt annan nivå, och det gillar jag, starkt. Så ni kan ju tänka er hur spändjag är inför min Spanien-resa. Nu kommer jag vara där ett längre tag än sist (1 vecka) och jag ser fram emot att titta, lära mig och uppskatta! :)
 

få ut känslorna-låt

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
Jag tror inte att ni som inte dansar FÖRSTÅR hur jävla befriande det är att kunna ta ut sina frustrationer till aggressiva dancehall-låtar. Speciellt om man haft en dålig dag. Jag har alltid lyckats hittat bra låtar som är ''arga'', men aldrig någon som fått mina hårstrån att resa sig. Och denna låt är just så. När jag har den på i danssalen och dämpar belysningen så känns det som att odjuret i mig kommer fram. Låter jätte löjligt, men det är så. Jag tar ut allt det negativa genom att bara freestyla till denna låt och efteråt känner jag mig renad, hehe. Så, alla dancehall-lovers: Lyssna!
 

för jag klarar mer och mer...

| Postat i: Emis world of dance
2
..och jag blir stolt över mig själv! (Bilden i mitten) YEP!
 
 
 
 
 
 

man blir ju happy

| Postat i: Emi - Creative
0
Är det bara jag som blir otroligt glad utav sådanahär bilder? Älskar att klicka runt och hitta massa kreativa skapelser, människor är otroliga! Några sånahär skulle jag vilja ha på ett party någon gång, skulle någon ha det så skulle jag bli som ett barn, haha!
 
 

såjävlabra-deluxe

| Postat i: Emis days
0
Jag mår så jävla bra, delux ju! Jag har verkligen spenderat mina dagar åt att vara glad, njuta av min lilla sommar här i Sverige med killen och mamma, bara umgåtts. Vill vara med de så mycket som möjligt innan jag börjar jobba & reser iväg! Igår var vi på hemmafest, jag, baby och hans vänner! Det var helt okej, inte riktigt my kind of people men det gick att stå ut ett tag haha..Idag drog vi till sjön men vädret knepade lite så vi har mest suttit ute i trädgården osv osv. Är hemma nu och ska ta en dusch och spela lite TV-spel, det var längesen! :D
 
 
 

creative shit

| Postat i: Emi - Creative
0
Hej! Detta är typ det enda jag vill lägga upp idag, haha. Massa kreativa grejer som jag vill testa! Oj vad jag längtar tills jag har fast jobb, då ska jag ha ett helt pysselrum haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fläta

| Postat i: Emi pics
0

It's not who you are that holds you back, it's who you think you're not
 

picknick på berget med hana, finfin kväll

| Postat i: Emis friends&family
0
 
 
 
 
 
 

Finally sunny

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hoppsan falleralleraaaa! Sitter här hemma hos min pojkvän, eller ja, på hans baksida och njuter av solen! Han drog till jobbet tidigt imorse och jag vaknade till världens finaste sms <3! Ska sitta här en stund till och sedan ut i hettan för att ta mig till träningen! Bästa: Vendela är hemma från New York nu, wiieee! Så det ska bli kul, hon överraskade oss i måndags och det var ett riktigt happy moment :) Ha en superbra dag pusspuss! 

9 o clock on a tuesday

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
1
 
 
 

wth?

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
1
Hejsan hejsan! Idag vaknade jag runt 10:30 och allt var som vanligt. Vid 12 fick jag otroligt ont i huvudet och har legat och sovit fram tills nu. Känner mig otroligt seg i kroppen, kan det vara vädret? Hoppas det går över snart för jag känner mig inte levande precis haha. Ska iväg till träningen om ett tag, sålänge får ni en video på när Angie, Amanda och Jag dansar en kort liten koreografi. Ha en finfin dag trots det askonstiga vädret. Kramis!
 
 

värt att tänka på

| Postat i: Emis thoughts
0
Livet är inte ett problem som ska lösas
utan en verklighet som ska upplevas
 
En del människor gnäller alltid över att rosor har taggar.
Jag är tacksam att taggar har rosor
 
Ta alltid ut lyckan i förskott
det värsta som kan hända är att du varit lycklig i onödan
 
 

vår show

| Postat i: Emis world of dance
3
Ja alltså jag vet att vi inte lagt upp nåt klipp på hela vår show, men vi blev inte så nöjda som vi trodde att vi skulle bli! Här har jag iallafall klippt ihop en video som faktiskt visar det mesta, förutom en hel dans och en halv. Men ungefär såhär såg det ut! :)
 

glad

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
1
Goddagens! Allt bra? Här är det fint! Är jätteglad då jag fick ett samtal imorse och blev erbjuden jobb hela September! Ska provjobba sista veckan i juli så får vi se hur det går! Hoppas allt går bra och att jag trivs så får man lite pengar i Oktober hehe :) Börjar känna mig lite stressad inför Spanien haha, mycket som ska fixas innan! Igår hade vi träning och det var superkul! Jag och Amanda var så jävla taggade på å dansa haha! Vi filmade även en kort liten koreografi, ska bara kolla med henne om det är okej att jag lägger ut den! :) Efter träningen träffade jag Hana och vi käkade på TacoBar i Gamla Stan! Massa VM-folk där som trummade och dansade, haha jätteskön stämning! Idag ska jag undervisa och direkt till träningen efter det! Ha en fin fin dag! Puss!
 
 
Jag & Amanda på klubben i Finland
 
 

My choreography with my students

| Postat i: Emis world of dance
1
 

mysdagar

| Postat i: Emis days
0
Halu! Har haft riktiga mysdagar! Baby har bott här sen i torsdags och det har varit goooos! Goda frukostar, luncher, middagar, bästa! Jobbet på We Are Sthlm gick bra, varmt och fint var det också! Igår undervisade jag och filmade även när vi dansar, ska försöka fixa ljudet i klippet och lägga upp här! Idag är det träning med Rev inför en show!
 
 
 
 

We are sthlm on tour

| Postat i: Emis days
1
Hej! Sitter just nu i Högdalen med We are Sthlm- teamet och ska alldeles strax ha 2 eller 3 halvtimmes workshops! Astaggad! Ska bli jättekul att dansa i det fina vädret på en asskön dansmatta! Vi hörs när jag kommer hem! Puss och njut av denna vackra dag! 

bränt mig ofc

| Postat i: Emis days
0
Halu halu! Igår var det ju en underbar dag (vädret haha)! Jag var på stranden med familjen och killen och myste! Dock brände jag mig ordentligt på ryggen så jag har legat och sovit från igår eftermiddag, så jävla grovt haha! Mår liiite bättre nu, men jag är fortfarande jätte trött och utslagen. :(
 
Imorgon ska jag jobba på We Are Sthlm, så det är en grej att se fram emot! Ha en fin dag pusspuss!

han ääär ju magisk

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Han bara levererar (!!!) Gillar ni inte låten första gången så lyssna 2-3 gånger till hehe!
 

sis, ossian, me

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stretch it out gyal

| Postat i: Emis world of dance
0
 
YAY vad glad jag är att jag klarade den sista centimetern idag!
 

saknat min blogg <3

| Postat i: Emis days
0
Heeeeej! Åh jag har verkligen saknat min blogg hehe. Allt blir så mycket roligare med snygga kamera-bilder! Känns som att jag bloggat mer när jag fått kameran? Anyway!
 
Igår solade jag lite utanför danssalen innan min klass och det var sååå skönt! Mina småtjejer fick göra en egen koreografi där deras favorit-steg skulle vara med och dom gjorde det SÅÅÅÅ bra. Jag blev nästan lite tårögd hihi. Efteråt så åkte jag med familjen till Fruängens thai-ställe och käkade, så himla gott och lagom mycket. Åk dit! :) Åkte till Jonte (Tysons vän) efteråt och hängde med dom hela kvällen tills det var dags för hemgång till Tyson! Idag steg vi upp vid 10 och gick ner till stranden för att bada & sola, underbar dag! Blev träning på kvällen också
:)
 
 

klipp

| Postat i: Emis world of dance
0
I detta klipp ser ni en liten del utav vår show i Finland! Spola fram till 1:10, där börjar vi! Sedan kan ni spola till 2:52 om ni vill se mig dansa lite hehe. Godnatt!
 

watches

| Postat i: Emi wants this&that, Emis days
0
Nu är jag hemma igen och vi har sagt hejdå till Sina, vilket var otroligt jäkla sorgligt. Vi har sjukt kul ihop, hoppas verkligen vi ses snart igen! Nu till något helt annat - klockor! Jag har fått en grej för sånahär klockor på sistone. Jag älskar att de är så tjejiga samtidigt som de är maskulina, gillar verkligen pastellfärger med silver/guld. Dock kostar de runt 300-500 kr, iiiinte riktigt värt. Kanske..Men fina va? :) Har en liknande men den är väldigt skrik-rosa/orange. Måste börja använda den igen, den kan verkligen GÖRA en hel outfit!
 
 
 
 
 
 

cykeltur

| Postat i: Emis days
0
Vad som skulle bli en cykeltur till fittja (ca 20 min me cykel från mig) blev istället en ''tur'' till Flottsbro där man åker skidor osv, på sommaren har de strand, kiosk osv! Det var OTROLIGT jobbigt, men vi klarade det, wohoo på den! Nu är jag helt slut, vi svettades som grisar hahah. Asbra träning! Vi stannade vid Flottsbro och käkade, sen åkte vi tillbaka. Har precis duschat och ska ut med Sina snart igen, sen åker han! BUU :(
 
 
Rätt så söta blommor där vi käkade :)
 

good morning

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
God morgon! Vaknade precis och pratar med min baby i telefon. Idag är det tänkt att jag, Sina & Alex ska ut & cykla lite här & där hehe. Ska messa & kolla med dom vad som händer osv osv. Nu ska jag käka frukost och ta en kaffe på balkongen! By the way, vi börjar dagen med en asnice låt :)
 
 

such a great day

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Halloj halloj! Jag kom preciiiis hem och är helt slut! Vi var som sagt i stan och gick runt från Tc till Gamla Stan och lite fram & tillbaka hehe. Vi tog en glass, käkade kebab, bakelser, allt ni kan tänka er, lol! Jag älskar att vara med Sina & Aex, vi har som roligast ihop och det känns helt naturligt att prata engelska med dom, inte alls obekvämt eller nåt. Gillar det! Cali skulle va perfekt för mig thehe. På vägen hem fick jag å Alex skjuts av Amaury som är en barndomsvän. Dock kom jag aldrig hem för jag träffade upp Hana direkt! Vi åkte till Max, käkade, åkte runt och pratade, myspys! Min fina tjej <3
 
Nuuuu dock...nu ska jag SOVA! Bästa dagen, är jätteglad :)
 
 
 
 

5 juli

| Postat i: Emis days, Emis outshits
0
HEJ! Åh! Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker, siiiiick! Känner lyckoruset, woooh! Jag har precis varit i Alby där jag undervisade mina småtjejer och vi blev även filmade och intervjuade, ska bli kul att se resultatet! Vi körde en tjejig koreografi och tjejerna tyckte om den, sååå tummen upp! Nu ska jag fixa mig och åka till stan med Sina & min kusin Alex. Här får ni tre outfit/vardagsbilder sålänge! Pusspusspuss!
 
 
 
 
 
 

spice

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
En helt stört skön låt med Spice. Ni som är känsliga för snuskiga lyrics, lyssna inte, haha. Men äsch den är ändå skön. Dancehall har ju sina negativa sidor och det är ibland de alldeles för grova texterna, jajaaaaa big deal!
 

my boo

| Postat i: Emis days
0
Äntligen sommar-väder! Hej! Idag försökte jag sola men jag mådde bara illa av att vara i solen så jag la mig i sängen och somnade haha. Har bara chillat galet, städat lite också! Snart kommer my boo hit och vi ska promenera ner till stranden, kolla solnedgången och bara vara. Underbart. Ha en fin kväll!
 
 

sina

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Så igår träffade jag o Alex vår vän Sina as you know. Det var en helt störd känsla! Helt obeskrivlig! Det var så härligt, verkligen. Vi promenerade och bara pratade massor! Sen satte vi oss, killarna började hålla på me sina gitarrer, spelade musik, sjöng, as mysiiiiigt! Vi var hemma hos Alex en stund, sen drog vi ut igen med några barndomsvänner härifrån Vårby. Det var jättekul verkligen! Vi ska ses i helgen igen innan han åker tillbaka, buuuu!
 
Jaja, nu ska ja kolla igenom min mail, har fått mina resehandlingar inför Spanien, WOOOH-HOOOO!
 
 

the day

| Postat i: Emis days
0
Hej! Idag kom min kära pojkvän hit igen vid 8 imorse och sov med mig! Vi har käkat frukost/lunch och nu gör vi oss i ordning. Han ska iväg till en kompis och jag ska träffa en gammal klasskompis som flyttade till USA för 9 år sedan! ASKUL! Ska träffa honom med min kusin Alex, ska bli så roligt! Lite nojjigt att behöva snacka engelska haha, har inte pratat på jättelänge! Men det ska nog gå bra! Sjukt bara att han glömt Svenska, glömma ett språk liksom. Jaja, vi hörs! :)
 
 

hello july!

| Postat i: Emis days
0
Oj vad tiden går fort! Redan juli, woh! Idag köpte min älskling lunch till mig och det var underbaaaart! Vi chillade hemma hos mig hela dagen. Han låg och masserade mig, kliade mig i håret, ja ni vet allt man blir helt drogad på haha! Fick även världens migränattack så han la en kall handduk på min panna och bara var helt tyst haha..åh, fatta vilken drömkille! Supermys var det, han är så underbar min man! Han åkte nyss eftersom han ska upp tidigt och jobba imorgon så vi får ha sleepover när jag mår bättre! Jaha, vädret var inte direkt juli men men vi får hoppas på att min sista månad här i Sverige blir någorlunda varm!