Slag från <3

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
Jag orkar inte, dom är så bra!
 

Regn o rusk!

| Postat i: Emis days
0
Heeeej! Igår var det världens mysigst dag typ. Baby kom hit efter jobbet och vi hann väl inte göra så mycket, jag somnade vid tolv och har nog aldrig sovit så bra i hela mitt liv haha! Han höll om mig heeeela natten! Naw! Imorse, eller ja vid tio/elva drog jag till skolan och hade Naturkunskap o Svenska. Helt OK! Läxor och uppgifter, det blir bra däää!
 
Idag stannar jag hemma! Fryser bara jag kollar ut, brrrr!
 

jag börjar #redan kolla på studentklänningar hahahaha

| Postat i: Emis days
1
 
Jag börjar REDAN kolla studentklänningar liksom. Hur sorglig är inte jag? HAHA! Jag tror att det blir antingen nr 2,4 eller 5. Helt kär i den sista <3

Chillpill

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Idag lyckades jag försova mig två timmar, duuuuktig! Hade design hela dagen och fick faktiskt ganska mycket gjort! Nästa vecka ska vi börja med ideér till projektarbete, spännande! Pandeliiiiis kom och hälsade på i skolan också, sen fick jag sällskap hem av honom! När jag kom hem käkade jag och nu ska jag till mormor för & hjälpa till med lite grejer! Puss!
 

Tooo much

| Postat i: Emis days
0
Helt plötsligt har jag så sjuuukt mycket att tänka på! Är det såhär det känns att vara vuxen?
XOXO

Books

| Postat i: Emis days
0
Som de flesta vet så älskar jag att läsa (BRA böcker hehe). Oftast läser jag bara sådant som är baserat på sanna historier osv! Tycker såna böcker är bäst! Iallafall, i sommar har jag haft ganska tråkigt så jag köpte en bok men hann inte läsa den höhö. Idag köpte jag två till! En svensk och en engelsk. OM jag kommer få Engelska C som extra val i skolan så är boken bra då Engelska C innehåller mycket muntligt. Jag vill iiiiinte tappa engelskan så därför är det perfekt att läsa! Och de svenska böckerna köpte jag för att jag ska försöka få MVG i svenska i år och ju mer man läser, desto bättre blir man! :) Ingen av dessa böcker är baserade på sanna historier men skitsamma! ;)
 
 
 
 

It can be funny

| Postat i: Emis days
0
Hej fina! Idag hade vi Design och Religion i skolan! Jag tror faktiskt att jag änligen kan tycka att Religion är kul då vår lärare verkar superbra! Vi slutade tolv och jag åkte in till stan med mamma! Vi kollade lite på Second hand och hämtade ut ''biljetterna'' till MakeUp Stores visning i oktober! Nu är jag hemma och det som står på schemat är mat & plugg! Eller ja, bara läsa igenom ett häfte om vårt Projektarbete but still!
 
Emsi, 06:30 imorse

products

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Igår fick jag dessa grejer av mormor, från Polen! Helena Rubinstein mascara och ett ascoolt barbie rosa nagellack! Jag har ett liknande men det håller på & ta slut. Detta lyser verkligen, fick jättemånga komplimanger för det idag! :D
 
 
 

skratt attack

| Postat i: Emis days
0
HEJ! Jag är hemma från skolan nu, vi fick sluta tidigare! Alltså herregud, på snickerilektionen vi hade idag så har vi en lärare vi hade i ettan. Han är stor och ser ut litegrann som Sid i Ice age, haha sengångare ni vet? Han är asrolig och idag var alla vi i klassen fett fnittriga och övertrötta så det resulterade i att jag fick den fetaste garvattacken på åratal! Ni vet när man inte får men vill skratta? Alltså jag skrattade så jag grät och han ba skrattade med mig. Tillslut fick jag gå ut ur klassrummet för att få luft men när jag kom in igen gick det inte att hålla sig för skratt. Amajgad, dethär är inte första gången det händer, skrattar bara jag tänker på det. AAAAH hahah vad kul asså, jag vet inte ens själv vad jag skrattade åt liksom..Aja haha.
 
Efter skolan mötte jag upp Wisam & Pandan som är hemma från Grekland nuuuuu! Vi käkade, sen träffade jag på min mormor och följde med henne för att hjälpa henne med & handla lite grejer!
 

la escuela

| Postat i: Emis days
0
Hola amigas! Sitter i designsalen just nu och tråkar! Haha det är verkligen ingen i vår klass (på 8 pers) som vill jobba med inredning så vi lider typ varje gång vi har designtimmarna! Efter lunchen är det tre timmars snickeri, yey. Not. För övrigt så älskar jag mitt schema! Slutar halv fem idag, sen ska ja träffa Ismail för att planera lite inför torsdag (om vädret är bra då!). Ha en bra dag! Kramis!

Film

| Postat i: Emis days
0
Tjejveckan är här! Då blir det film och glass! Woo :)
 

jag vill oxå ha såna rosa grejor!

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0

sweet reggae

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Har älskat denna låt sen första gången jag hörde den!
Killen som sjunger var i Uppsala 2009 när jag var där också!
 
 

back to school!

| Postat i: Emis days
2
Hey heeeey! Okej så imorse var det dags för skola igen, last year! Det gick faktiskt bra att komma upp hehe! När jag kom till skolan var jag tvungen att kolla ifall det var rätt (men typ asså) haha det var bara massa småbarn där (okej ettor men dom är så SMÅ?!) och dom håller på att bygga om så det var flera väggar o korridorer som var igenmurade haha wtf? Iallafall! Vi fick info, schema, SL-kort och sådär! Inget märkvärdigt hehe :)
 
Har precis käkat mat och ska leta efter lite bra musik till luren!
 
 
Haha ''skola yeeeeeey''

Konshens

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Jag får en kick av denna låt, dunno why, Det är någonting med den.
 
 

Svampar! Ye

| Postat i: Emis days
0

Zallad

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggis! Idag vaknade jag elva, halvsov till tolv, herregud hur ska jag komma upp klockan SJU imorgon? Hjälp! Iallafall, var och handlade med mamma & mormor, sen har jag städat, bytt sängkläder & gjort pärlplattor! Tog precis en dusch och snart blir det att se på film! Baby överraskade mig igår och kom hem till mig med MASSA GODIS! NOMMNOMM gulli! Så det ska jag mumsa på idag + glass som vi köpte, wii :D
 
 
Dagens brunch!

Tagg/otagg

| Postat i: Emis days
0
Även om jag har en liten svacka just nu kan jag inte låta bli att längta till så mycket saker. Jag ska fotas av Micaela ännu en gång (awesome tema också), jag ska dansa med min efterlängtade vän Amalia min polackjävel (:D), jag ska på MakeUp Stores höstvisning och jag ska se Flying Steps uppträda på konserthuset. Ni anar inte hur taggad jag är! Plus att skolan börjar och då har jag äntligen grejer att göra och jag får hänga med mina fina tjejor. Åh
 
Mina älskade tjejer Linnea & Hana. Känns som igår fast ändå skitlängesen. Som jag älskar er!!!

Levande zombie..?

| Postat i: Emis days
0
Jag är så död. Haha. Jag blev väckt av syrran imorse vid nio (!) och åkte med henne till akuten. När hon ramlade igår så stukade hon visst foten, helt svullen och shit så vi satt där i några timmar! Har huvuvärk också, usch vill bara sova! Inte okej att sova 6 timmar när man hela sommarlovet sovit MINST 10, HAHA. Måste hålla ut, om några timmar får jag lägga mig igen tihi.
 
 
Glamourös morgon!

Make Up Stores höstvisning

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis days
0
Åh herre min gud!!!! Kollade precis min mail och jag VANN biljetter till MakeUp Stores höstvisning den 12 September! Jag läser ju Linda Hallbergs blogg och hon tipsade om denna tävling. Jag tänkte why not? Åh!!! Jag har aldrig någonsin vunnit något fyfan vad kul, ååååh!!! Äntligen ska jag få vara i Stylistmiljön för en kväll! Vem ska jag ta med mig då, hihi :D
 

U had me at hello

| Postat i: Emi pics
0

Solidaritet

| Postat i: Emis days
0
Tjena bloggen! Haft en bra helg änsålänge? Igår drog jag, syrran o hennes vänner till Solidaritet! Det var väl helt okej, jag var inte på värsta partymodet och har pms så ja, de blev som de blev! Syrran lyckades ramla, sen ramlade jag, sen hällde hon ut sin dricka över hela mina jeans, haha komiskt! Jag drog hem vid ett, superskönt att få sova höhö. Herregud, bara imorgon kvar sen är det Schooltime!
 

Jag fotade syrran litegrann

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
1
 
 
Jag kör inte ''runda kanter'' på dessa för då försämras kvalitén, hehe.

gulli mami

| Postat i: Emis days
0
Så idag har jag alltså gjort..ingenting! WOO! Haha, bara slappat hemma, lekt med Ossian och kollat massa serieavsnitt! Gillart! By the way, mamma kom hem med en ny tröja till mig idag, gulli! Jag har en liknande fast den är mer som en jacka, denna är helt i bomull, mer som en tröja :)
 

Smile through life

| Postat i: Emi pics
1

Mavados nya

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
Så TUNG den är.
 

helt slut

| Postat i: Emis days
0
Hej guys! Jag är helt slut som människa. Jag har verkligen försökt gå upp vid tio, elva, men det GÅR inte. Alltså min hjärna säger ja, men kroppen vägrar. Hemskt! Och jag som börjar skolan om typ 5 dagar, huuuur ska jag vakna tidigt? Panik! Aja iallafall, har inga säkra planer för idag, vi får se va som dyker upp :)
 
 
igår

Mys o prat!

| Postat i: Emi pics, Emis days
1
Kom preciiiis hem! Var somsagt hos Admirs syster! Vi fikade och pratade och sådär! Supermysigt var det och hon är så gooo! Påväg hem höll jag på att frysa ihjäl, hösten är här, haha! Juste syrran e ju här med Ossian och hon tog med sin kamera som är grym. Så vi fotade litegrann tihi!
 
Puss på er!

mysipysi

| Postat i: Emi pics, Emis days
1
Igår var jag somsagt med kusinen och spelade hela kvällen, supermysigt var det! Idag blir det andra bullar haha! Ossian kommer hit o hälsar på idag, yeey! Senare mot kvällen ska jag och A hem till hans syster, woo! :D Innan det blir det bara chill :)
 

50 kr för allt, haha!

| Postat i: Emis shopping
0

korta dagar

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Kom precis hem faktiskt, jag var först i Hallunda med A, och sen i Skärholmen! Käkade, gick runt, u know! Köpte ett par örhängen och de billiga lösögonfransarna jag köpte förut, dom är asbra ju! Hehe! Snart kommer min kusin hit och vi ska lira playstatiooooon wohooo :D
 

million

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
Örongodis. Hähä.
 

noll

| Postat i: Emis days
0
Jag har typ absolut inget at berätta för er! Knas liksom! Jag gör ingenting om dagarna, jag bara är. Och det behövs, såhär innan skolan börjar! Även fast denna sommar varit lugn så har jag festat betydligt mycket mer än jag någonsin gjort haha! Så det ska vaaaa! Hoppas ni mår bra :)
 
Last summer

Pimpade min almanacka

| Postat i: Emis days
0
Det måste ju vara kul & gå i skolan ellerhur? Haha! Den 27 börjar skolan igen, känns både pepp och inte pepp, äsch det kommer gå fint! :)
 

Sådär chill

| Postat i: Emis days
0
Hey bloggiiiiiiiis! Läget rååå? Jag kom precis hem från stan! Jag var på Sommar med pojkvännen och hans vänner! Det var chill som vanligt, stör mig bara på att det inte fanns mer platser haha! Men deras cider var yummy! Efteråt käkade vi hos min kusin, grillen alltså! Uppskattades som fan haha! Aja nu blir det film! :D
 

Kämpa

| Postat i: Emis days
1
Jag tänker kämpa. Om jag så dansar en gång i veckan eller sju. Jag tänker inte ge upp, för jag vill dethär. Jämfört med andra som bara lallar. Säger att dom vill satsa, planerar en massa att man ska göra si och så, men det syns tyvärr inte. Jag tänker inte vänta på folk, om jag måste så tänker jag göra det själv. Jag tänker utvecklas och växa, både som dansare och person. Jag tänker stå kvar när det är regn och åska, jag har ett beslut som jag tänker hålla mig till. You'll see. Jag vill, jag kan, jag ska. :)

what the hell am i doing..

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Hoppas ni sovit gott? Jag skulle somsagt kunna sova hela dagen, har fått tröttissjukan eller något, helt seriöst! Ska upp strax & äta frukost och sedan iväg och fixa lite ärenden, yey! Igår var jag, Kristofher, hans moster & hennes kille + deras vänner på Café 60! Vi var där sjukt länge och det var askul, skrattade så jag hade ont i kinderna, orkade knappt le tillslut haha! Aja nu ska jag käka frukost eller nåt! Puss!
 

billigt värre

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
 

SKHLM woho

| Postat i: Emis days
0
Hejheeeeej! Idag blev jag väckt av en gubbe som klippte gräset på gården, fick världens utbrott, tänk vad många som måste hata honom för det han jobbar med, gud! Haha..Iallafall! Kom precis hem från Skärholmen där jag var med mami. Vi handlade mat, kylskåpet var väldigt tomt, sen åt vi thai, nommm! Hittade lite grejer på rea också, mi love rea tihi! Ikväll ska jag, Kristofher, Sebbe och en till fika i stan! Blir mys!
 

lilla jag idag

| Postat i: Emi pics
0

Ma new chain!

| Postat i: Emis shopping
0
H&M levererar! :D

good day

| Postat i: Emis days
0
Hello peeps! Idag vaknade jag upp med fet huvudvärk, trodde jag skulle dö typ. Men jag tog alvedon och låg kvar i sängen i typ en timme, sen gick det över, thank god! Åkte sen in till stan med baby och hängde på Lava, sen käkade vi i Kungshallen, nomnom! Fick också en awesome kedja av honom, wiiiiiiii finally en sån jag velat ha! Kom hem vid åtta och vid nio gick vi på bio och såg Ice Age 4! Alltså faaaaan vad jag dog av skratt, helt underbart, så himla rolig film, love it! Mommo, haha! Efteråt fikade vi och nu är jag hemma, ska kolla på någon serie och sen sova :D
 

världens bästa film

| Postat i: Emis days
0

sol och melon

| Postat i: Emis days
0
Hej fellaaaas! Idag vaknde jag vid ett, hihi, och till frukost blev det tre feta melonbitar, så gottttttt! Helt saftig och lagom söt, mnjam! Kom precis in, har legat i solen och njutit utav de sista sommardagarna om man nu kan säga så! Skulle träffa syrran och fota lite idag men det får bli imorgon! Istället ska jag promenera upp till tippen med Kristofher ikväll och käka godis och ba snacka! Dä blir mys dä! Nu: DUSCH!
 
 
yesterday

gifts

| Postat i: Emis days
0
 
Mina älskade menthol-slim cigg och massa ansiktsmasker, yeeey :D Tack mormor <3

Dygnet alltså

| Postat i: Emis days
0
HUR ska jag vända tillbaka mitt dygn? INTE okej att lägga sig fem och vakna två. Humh..Snart börjar skolan ju, måste va pigg då! Anyway, har varit vaken i snart två timmar, ätit väldigt jävla sen frukost (haha) och kollat på tv. Alltså jag är fortfarande trött? Får flipp, så jobbigt! Kanske kan ta en kall (haha not) dusch höh.
 
Helt nyvaken people!

Dancin through life

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
2
Idag satt jag och pratade med Jonas ni vet? Skickade över massa videos ifrån hans klasser och han ''råkade'' klicka in sig på min youtube-kanal och där såg han min senaste dansvideo. Det är en video där Felicia (och pandan också) filmade mig påväg till skumpartyt, helt slut på ideer så jag gör egentligen inte så mycket, därför har jag inte lagt upp den på bloggen för att, ja, den suger haha! Men efter hans kommentar, asså jag GRÄT som en jag vet inte vad och han gjorde min dag, om inte mitt ÅR! Äntligen. FYFAN ni anar inte känslan i min kropp. Så kan väl lägga upp den iallafall. Håller ändå på med en ny, BÄTTRE! :)
 
 
 

pimp my earphones

| Postat i: Emis days
1
Följde trenden och pimpade hörlurarna litegrann! Tänkte göra hela, men sen ba....nä. Haha det blir bra såhär :)
Hur gör man då? Jo, man tar en pärla, skär igenom den på en sida, och stoppar in sladden, OM man har tålamod och är smidig med fingrarna eller vad man nu säger! Jag slängde iväg de där jävla pärlorna tusen gånger hahaha! Om ni inte fattade min beskrivning, klicka här :)
 
 

Yes i'm alive

| Postat i: Emis days
1
Hejhej! Kikar in här för att min söta vän Harumi tvingade mig. Haha! Ville bara säga att jag lever! Idag fikade jag med min bästaste Cissi, oh så BRA den tjejen är! Det var superskönt att bara få prata liksom! Även de gladaste personerna har nedgångar ibland, men jag reser mig upp snart igen, det gör jag alltid! Annars då? Äter som en häst, hamburgare typ tredje dagen i rad nu höhö..Kollat på världens bästa film ''A walk to remember'' ohhhh Mandy Moore är så snyggggg! Men grät som fan, så sorglig haha helt forever alone man är! Juste mormor kom hem från Polen igår och jag fick lite ''småpresenter'' hehe ni får se en annan gång :)
 
Take care :)
 

Bye, for now!

| Postat i: Emis days
0
Som ni själva säkert har märkt så har jag NOLL inspiration till bloggen. Så den åker åt sidan for a while!
Tyvärr, känns as-tråkigt, men bättre att ta en liten paus än att bara skriva massa boring stuff, hah. Jag hoppas iallafall att ni njuter av ''sommaren'' och allt sånt! Jag återkommer när jag har något vettigt/roligt att skriva. Men
don't worry, I'll be back for sure! Om några dagar, någon vecka, We'll see!
 
Take care
Emsi

Today is such a lovely day, stand up and fight again

| Postat i: Emi pics
0
 
Idag är jag den segaste tjejen på denna jord! Hä :D

Oh beautiful..

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
1
CALIFORNIA! I'll see you soon. <3
 

Och dancehall sprids, yeeyyy!!!!

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
 

haha men vafaaaan da

| Postat i: Emis days
0
Herreguuud! Hej bloggen! Igår vart det verkligen ingen lugn kväll! Helt plötsligt var jag i stan med ett gäng och var helt redo för att dra ut haha! Älskar när planer ändras på ett bra sätt! Vi satt på Vapiano med lite dricka, snack och så! Sen hittade vi någon mysig liten krog på Vasagatan, Laughing duck tror jag den heter! Där var vi ett tag och lilla Emilia vart full! Det var ett tag sen kan jag säga, jag gillar inte att bli full, ba lite lullig liksom :) Haha iallafall, natten var sjukt bra! Thank you guys!
 
Hoppas ni hade en bra kväll igår? :)
 
 
Bild 1. Påväg ut!
Bild 2. Halv sex imorse glad som fan haha!

run away from the pain

| Postat i: Emi pics
0

den åttonde idag ..

| Postat i: Emis days
0
Hejhej bloggen! Idag har jag typ sovit hela dagen, helt sjukt! Men när jag väl gick upp så städade jag hela lägenheten med mamma! Nu gör vi mat, nom nom! Asså helt random grejer händer med mig, har gråtit för typ minsta lilla och sen börjar jag skratta, helt schizo hah da fuuuck. Fast det är ändå förståeligt med tanke på allt som varit! Anyway, ikväll blir det mys med öl och kortspel! :D
 
Juste, lilla Ossian började på dagis idag, han kommer vara heartbreaker haha! Jag finns med på listan också, för att få hämta honom därifrån yeey :D
 

kvällsmys

| Postat i: Emis days
0
Yoooo, sup guys? Jag kom typ nyss hem! Har varit med Hana faktiskt! Det var supermys,vi var här i vårby bara o typ pratade i mun på varann haha så mycket att berätta liksom! Sen promenerade vi till Max och käkade där och sen pratade vi ännu mer! Träffade på Raul och Osman också yey! På vägen tillbaka föll regnet ner som aldrig förr typ, så nu är jag dyngsur men glad :D
 
Blöt chey!
 

This song

| Postat i: Emis days
0
Åh, hittade denna låt för någon dag sen och fick värsta minnena ifrån Marikas dansskola! Körde denhär ett par gånger med Jonas och det var nog de roligaste lektionerna jag haft! Fy så mycket jag upplevt med honom, skratt, svett och tårar! Så glad att jag började dansa för honom, så mycket peptalks han haft och verkligen fått mig att tro på mig själv! Är så tacksam för ALLT. Jag skulle aldrig vara där jag är idag utan honom..
 
 

Breakfast

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon alla trogna läsare! Hoppas ni vaknade upp på rätt sida! Jag har kvar lite irritation sen igår meeeen det är betydligt mycket bättre med mig nu! Har inte gjort så mycket än, bara hunnit äta frukost. Nu blir det en dusch, ah så skönt! Sen ska jag börja planera min dag! :) Kram!
 
 

-

| Postat i: Emis days
0
Skithumör. Skittankar. Skitdag. Skit ire baaaa! Hoppas ni mår bra, jag ska lägga mig i sängen och kolla film nu, forever alone haha! PUSS!
 

Cpväder igen då

| Postat i: Emis days
0
God morgoooon! Jag steg upp vid tolv, har precis ätit frukost och kollat lite på Project Runway! Nu tänkte jag ta en riktig powerwalk, inte som igår haha vi satte oss vid stranden och lyssnade på musik o pratade! Men de va mys! Hoppas allt är bra med er tjejer! Och killar, hur få ni än är haha!
 

to the beach, haha dör när mr bean säger så

| Postat i: Emis days
0
Haft en bra kväll? Jag är sjukt seg idag! Men nu ska jag och min fina vän Pandan ta en powerwalk ner till stranden och runt där någonstans! Blir säkert ba en vanlig promenad hahah! Ska försöka fota eller filma lite dans också :)
Puss!
 
 

Dezarie my queen

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Dezarie har länge varit en idol. Det är inte många tjejer som sjunger reggae, och de få som gör det är något speciellt! Speciellt Dezarie! Den dagen jag ser henne på scen har jag gjort allt jag vill i livet, nästan. Men jag skulle dö lyckligt haha! Ett plus är att hon och min moster sjunger så liiiiikt! Rysningar! Ps, detta är dock en låt där hon knappt sjunger men den är sjukt bra!
 
 

Pink lady

| Postat i: Emis outshits
0
 

The skumparty

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Heeeeej! Läget råå? Här äre grejjt! Ska berätta lite om igår tänkte jag!
 
Jag o Felicia åkte till Darian där vi grillade smått, pratade, rökte, drack, you know! Det var helt okej, inget drag alls men mysigt haha! Vid elva drog vi till Lyran där det var värsta american-skumparty! Haha det var galet! Alla gick omkring halvnakna, helt blöta, fulla och ja, täckta med skum! Jag och Felicia var nyktra så det var superkul o se alla fulla människor hähä! Vid slutet fick vi (blåa?) shots av en kompis och då började det bli lite roligare haha! Nämen det var faktiskt kul! Träffade alla grabbar o tjejer ifrån Tullinge, gamla vänner ifrån Kästa och min klasskompis Amandaaaaa, snyggo!
 
Vi fick skjuts hem runt tre, och ja. Idag har jag varit i stan med mamma, kom nyss hem och nu ska vi göra hamburgare hihi! Hoppas ni haft en bra helg :)
 
 
 
 
 
 
 
Juste haha precis innan festen stannade vi och filmade lite när jag dansade och en rolig video på Felicia haha! Hade en sjukt bra kväll. Tack baby <3

No myskväll haha

| Postat i: Emis days
0
Jaha, tydligen så bestämde Felicia att vi ska iväg på skumparty med beachtema i någon villa vid Mälaren! Haha låter som i en American movie! Innan det skulle vi hem till min barndomsvän Darian för grillning (hade en oförglömlig grillkväll hos honom 2010!!) men det hinner vi inte! :( Har precis fixat mig och nu kör vi vaaaaaa? Blir en tight, kort klänning haha slampaaaa. Och bikini under! Kommer bli kul! Hoppas ni får en good night! Hörs imorgon med bilder (förhoppningsvis)! Puss puss puss!!! <3
 
 
Grillkvällen 2010!

Sådär fett mä chill brä

| Postat i: Emis days
0
Hejsan alla finisaaarrrrrr! Vaknade precis, åh så skönt att sova alltså! Igår var jag ba hemma och degade, sen åkte jag till Solna för lite dans, luv it! Och sen tog jag en promenad med en killkompis så kom hem fett sent, gillas inte, haha! Vad gjorde ni? Festa som typ majoriteten av Sverige gör på helger? Myskväll? Hoppas ni hade det bra iallafall :)
 
Idag ska jag till Skäris med mamma, sen ikväll tror jag det blir mystime med wifey! :)
 

En tjejig video!

| Postat i: Emis days
0
Klippte ihop en tjejig video till er! Bland annat typ hälften av mina örhängen, lite smycken, smink och så!
 

Buuurned

| Postat i: Emis days
0
Hej o godmorgoooon! Sovit gott? Jag kunde inte somna förrns typ halv fem, toooo much thoughts in my little head! Haha! Men vaknade vid tolv, har precis ätit och smörjt in min fejja som btw är helt bränd från igår. Vart helt röd på kvällen igår och ba aaaaaaaj haha! Har inga planer för idag, vill helst bara va hemma och slappa, mähä ;D
 
 
Me yesterdayyyy!

who would you want to be?

| Postat i: Emis days
3
Om ni fick välja att se ut som någon annan, vem skulle ni vilja se ut som? Ni kan välja veeeemsomhelst! Kommentera nu, tycker sånthär är skitkul! Själv skulle jag välja Rihanna. Hon har kurvor, hon är söt och sexig, hennes musik har alltid olika stilar, hon är helt enkelt ren perfektion! Vackraste jag vet! :)
 

<3

| Postat i: Emis days
1
Jag har haft en underbar dag. Mer än det behöver jag inte säga. Kram på er!
 

! ! !

| Postat i: Emis Inspiration
0

Pics på mig från igår!

| Postat i: Emi pics
0
 

Get tanned bitch

| Postat i: Emis days
0
Hejhej allihopa! Idag steg jag upp vid elva, åt frukost och gick ut och la mig i solen! Kom hem vid tre då det vart ganska molnigt och har precis ätit en määääktig måltid! Maaaat in my heaaaaart! Väntar på att min kusin ska komma hit, han ska låna mitt SL kort och lite sånt! Kanske ska ta en dusch också hähä :)
 
 
 

Emsi på Grönan!

| Postat i: Emis outshits
0

Jimmy Cliff at Gröna Lund!!!!

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis music, reggae&dancehall
0
Hej peeeeeeeeps! Har haft en fantastisk dag&kväll på Grönan med moster, två kusinerna och syrran! Magic! Vi gick runt på dagen och åt, fotade lite och sådär! Innan Jimmy Cliff kom upp på scenen frågade min moster en snubbe från bandet om hon kunde få sin Lp-skiva signad av Mr Cliff! Och han sa bara att han gör det om han får prata med mig, haha han vart helt kääär i mig, ville ta mig till Jamaica och grejer! Sick dude haha, men iallafall så efter konserten fick vi skivan signad åhh lycka! Konserten var så magisk, så bra stämning, så mycket kärlek i publiken! As usual på reggae konserter! Love it! De som inte var där missade nåt! Träffade även på två vänner från förut, Rafaela & Melissa, superkul! Aja här har ni massa bilder! :)
 
 
Jag och min färgglada kusin Alex!
 
 
Ossian o jaaaaa
 
 
FOOOOD!!!
 
 
Jag o min beundrare Dwight! Yey! Haha cpface :)
 
 
Jimmmmyyyyyyy !
 
 
Jag o kusinen Simooon! :)

Jimmy Cliff

| Postat i: Emis days
0
Hey peeeeeeps! Igår var jag med min kusin typ hela kvällen, blev mycket skratt, åh så mycket minnen man har! Sitter och plattar mitt stackars hår just nu, ska börja röra mig mot Grönan snart med min syster och Ossian! Han ska få leka lite i alla barngrejer och sådär, och klockan åtta kommer min moster Paulina och kusin Simon så då ska vi se Jimmy Cliff på scenen! IRIE! Reggae music, finallyyy en till konsert haha! Kommer bli grymt! Ni får massa bilder sen och kanske en outfitbild, tihi! Ha en superdag!!! PEACE AND LUUUUV!!