Lata torsdagen

| Postat i: Emis days
0
Har veeeeeerkligen latat mig idag! Var i skärholmen för att köpa lite student -''presenter'' till Max & Felicia, höhö! Imorgon springer hon ut & sen är det hennes mottagning! Men idag har jag mest hjälpt mamma med att göra plats i vardagsrummet för den nya soffan & lagat mat och ah, inte så mycket mer haha! Hoppas ni mår braaaaa!


Så blyg han är, hah

| Postat i: Emis world of dance
0

Blyga lilla Amir som kör ragga,dancehall, ja lite allt möjligt!


For your hair

| Postat i: Emis shopping
2
Har någon testat denna ''lotion'' till håret? Var bara tvuuuungen att köpa den idag för flaskan e så fin HAHA, iallafall färgerna! Den ska tydligen göra håret ''lent'' och ''glansigt'', men så står det ju på alla produkter höööööh! Ska testa ikväll!


Welcome the queen of the dancehall

| Postat i: Emi pics
0


HA-HA-HA

| Postat i: Emis days
0
Yoyoyooooo! Zup? Kom precis hem från stan dårå! Eventet var väl..ah jag säger såhär: ingen kommentar. Hah..nejmen det var kul att få träffa alla; Max, Pato, Sean, Mario & co. När dancehall låtarna körde igång blev det lite drag eftersom det var hiphop så länge höh, alla drog upp Amir (OF COURSE!!) sen drog vi typ. Mötte upp mamma & handlade lite också!

''superbra'' bild på mig o Nina, HAH <3


Sådär chill & fett bra!

| Postat i: Emis shopping
0
Good day fellaz! All good? Jag kom precis hem från SKHLM där jag var med Hana! Köpte två linnen till showen & sen fikade vi! Latte med hasselnötssmak, yum! Och jag brukar inte gilla nötter överhuvudtaget häh! Anyway nu måste jag börja fixa mig för ikväll är det The voice Goodiebag Party med Niiiiina! Så ni får ha en jättebra dag så ska jag försöka fota lite ikväll! PUSSPUSSPUSS KRAMKRAMKRAM!!!

H&M




Billiga lösögonfransar

| Postat i: Emis shopping
1

Vill ni ha billiga men snygga lösögonfransar? De finns på ÖoB för 40:- ! Jag har inte hunnit testa dom riktigt än men tanken är att vi ska ha dom på showen! Kommer säkert bli snyggt! Vet ni ställen som säljer billigt? Kram!


Di way yuh body move

| Postat i: Emis world of dance
0

 

Bästaste teamet! Vi övade, freestylade, whineade, skrattade, ja allt ni kan tänka er!


Danza meeera

| Postat i: Emis days
0

Heeeej pärlor! Jag har haft en sjukt bra dag om man bortser ifrån huvudvärken! Drog in till dansskolan lite tidigare med Nina för att öva lite eftersom vi hade lånat pole-salen. Yey! Sen blev det sista lektionen med JV innan showen! Vi e redo brudaaaar! Jag är snart hemma, ska strax av, då får ni lite pics! Pusssaaaaahhh!!


Some good shit

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

 

 


''Kängor''?

| Postat i: Emis shopping
0
Jag har aldrig riktigt gillat kängor. Tycker det ser stort & klumpigt ut. Men vissa tjejer har ganska snygga faktiskt, dom sitter liksom tightare & snyggare. Sånt kan jag gå med på! Men jag lyckades inte hitta några, mest sommarskor ute i butik nu, och jag behöver kängor till showen! Men jag hittade ett par tygskor som är liiiite inspirerade, liknar kängor. Det får räcka! :)


My milkshake brings all the boys to the yard

| Postat i: Emi pics
0


Hell YEAH!!!

| Postat i: Emis days
1
Yooooooo! HAr kriiiigat med mitt projekt till Engelskan och nu är jag ääääntligen klar!!! WOOO!!! Behöver bara lägga in lite bilder men sånt gör jag i skolan! Känns sjukt bra! Kanske får mitt VG nu haha :D ! Nu ska jag iväg till SKHLM, måste leta lite grejer till showen, wish me luuuuck!! PÖSS!!

Krigade sönder hähä


Deeper, rasta should be deeper, oh oh oii

| Postat i: Emis Inspiration
0


Emsi idag!

| Postat i: Emi pics
0


Ooooppppaa!

| Postat i: Emis days
0
Wähååå! Kom precis in, har legat på balkongen liksåm! Dansen gick bra som vanligt, väääldigt stressigt bara & jag har inte alla kläder som behövs meeen det fixar siig? Åt en feeet pizza efteråt, dog lite, så hungrgi var jag haha! Nu måste jag tyvärr plugga lite, trots det fina vädret, ja, jag vet! Anywaaays :D

Pato, Max & Jamaldeeeee ;D


Busy day!

| Postat i: Emis days
0
Tjo peeps! Hinner iiinte skria så mycket! Ska iväg och dansa strax, sen blir det sola lite och sedan jobba på mitt projekt till Engelskan! Ska vara inne på onsdag och jag har inte hunnit göra så mycket, oopsi! Senare kommer bebiiii så då blir det att koppla av lite! Iallafall vi höööörs pusspusspuss!

Say hello to Ras Banana! Fick den av Oskar haha skitsöt :D


A few days ago

| Postat i: Emi pics
0


Saknat mig? HÄHÄ!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan alla söta bloggläsare! Jag hoppas ni haft en superdag! Själv har jag inte suttit vid datorn och orkade inte riktigt uppdatera, sorry för dä! Men iallafall! Grattis till vackra Loreen, åh jag ryser när hon sjunger! Finns inte såå mycket att säga så jag säger bara att imorrn blire daaaans och häng med baaaby! Så Godnatt! Puss!!

Åt en jäääääääääättegod Cheesecake idag! YUMM!!


From the photoshoot

| Postat i: Emi pics
2
Okej jag fotades alltså för någon vecka sedan, Micaela var fotograf och en tjej som heter Aracelli fixade smink och hår! Så, temat var barn med koncentrations-svårgheter i skolan, diagnoser t.ex ADHD, Dyslexi osv. Såna som inte får hjälp i skolan, som blir ''bortglömda''. Så vi körde på en ledsen och sorglig fotosession med brinnande böcker och sadface! Det var otroligt svårt med tanke på att jag var superglad den dagen haha! Men kul som fan var det! Bilder kommer nog rulla in här lite då & då!







Oj, såg precis att kvalitén försämras här på bloggen. Men ajaaa! Tyckte dom blev bra, det var ändå min första gång och suuuuperkul var det!

Marley stuff

| Postat i: Emi wants this&that
0


Syrebrist haha!

| Postat i: Emis days
0

Såhär har min dag sett ut! Gjorde klart min Donald Duck tavla, haha enklaste ever, men iallafall! Hana med sin fina hulken-hand haha! Sen har jag legat på balkongen och hjälpt till här hemma med Ossian, varit på promenad med syrran o Lady och nu blir det en duuuuschhh! Kan ju inte gå ut helt svettig idag liksom ;D


Sun sun sun

| Postat i: Emis days
0

Godmorgon!!
Hoppas ni vaknat upp på rätt sida & håller er glada heeela dagen! Jag är påväg till min skitskola (haha)! Slutar runt tre och ikväll tror jag att det blir att ta en cider eller så, yäää! Vi hörs sen! KRAM!!


Ems todäy!

| Postat i: Emi pics
0

Har hängt med min fina A, donken och sådär! Braaa kväll!!


Some new stuff

| Postat i: Emis shopping
0


En konstig torsdag? :)

| Postat i: Emis days
0
Hejsan finaaa! IDag har det varit en så konstig sag, i skolan då alltså! Inget har gått rätt, jag har fått typ 564321 utbrott för att det är så stressigt, usch! Snart är det lov så då får man koppla av! Efter skolan solade jag, eller ja, baksidan av kroppen hähä och..ja, haha! Har inte gjort så mycket sen dess! Meeen nu måste jag kila, ska träna asset av mig! Puss på er!

Jag, Hana o Amanda tog en glass i solen ;D


#glitter

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0

Ni hittar dessa eyedust's på FACE


Today I was wearing..

| Postat i: Emis outshits
0

Färgglatt linne, min fina klocka, pärlörhänge & svarta shorts! Plus skjortan när det blåste ;)


Oh happy day, ooooh happy day!

| Postat i: Emis days
0
Heeeej!!! Finaste dagen!! Sol, skratt, värme, vattenkrig, promenad, melon & gotti!  Hoppas ni haft det bra? Jag började dagen i Visättra med skolan där ettorna hade ''friluftsdag'', de fick gå till olika stationer och ja, det var olika utmaningar! Vi tjejer låg och solade istället haha! Senare startade ett väldigt roligt vattenkrig, åh så man skrattat idag! Sen har jag varit i Skärholmen med mamma, syrran och Ossian + moster! Promenerade både dit och tillbaka och nu är mina fötter heeeeeeeeeelt dead! Hä!

Lunch!

Hade mina nya shorts, man ser hela min röööv i dom, så mycket  glider dom upp hahaha!

SLUUUSH!!!


Hellyeah!

| Postat i: Emis days
0
Tjooooho! Kom preciiis hem! Är så jäääääääääääääkla trött, ni anar inte! Nu är det bara en träning kvar sen är det genrep och sen shoooow! Dagens träning, ojojoj vad blöööta vi var i slutet! Helt sick! Kändes sjukt sjukt bra! Efter de drog jag o Nina till solariumet där även söta Alania var! De tre brudarna som dissade Marikas, haaaaaaaaa! Drog förbi Skäris för att köpa en sallad också, imorgon har vi ''friluftsdag'' så det blir chill bräää! Hoppas ni haft en bra dag finisar, min glädje är enormt stor just nu!

Ahahah, Alania & Nina (Giannina)




Bigsis. Now and forever

| Postat i: Emis friends&family
0

<3


''Skoldag''

| Postat i: Emis friends&family
0
Heeeeeej!!! What a daaaay! Very very nice, uppskattas!! :D
Skoldagen var inte riktigt en skoldag, hah vi hade håltimme från tolv till två så vi brudar satt & solade där ingen var, wohooo striptease hah! Är hemma en snabbis nu, för att käka & byta om! Idag blir det dans i några timmar! Finslipning, placeringar osv! 19 dagar kvar till showeeeeeennnn!!!

''Glada'' tjejer på idrotten. Haha

Svettig tjej, myz!

 


Min dag i 4 bilder

| Postat i: Emis days
0

 

Bigsis <3


Wonderful!

| Postat i: Emis days
0

Heeeeej alla fina läsare!!! Ligger på balkongen & svettas just nu hähä! Supersköööönt om ni frågar mig hoho! Ska ligga här till fyra för då ska jag gå ut med Lady som ska vara hos oss ett tag nu! Gullis! Så ha en bra daaag! Puuuusss!!


Busy's nya låt

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

LOVE IT!


Whooops

| Postat i: Emis days
0
Whoooops! Jag glömde visst bort bloggen litegrann hähä! Nejmen jag har verkligen haft en chilldag! Under kvällen var jag med min fina A! Var i Heron & sådär! Yee! Sen har jag käkat massa gottiiii! Imorgon har jag bara en lektion och det är snickeri, kul? NOT! Ajaaaa hah, :D


Clarks

| Postat i: Emis days
0
Heeeeyyyy! Kom precis hem från min ragga klass! Dagens lektion var superrolig! Jag & Nina fick lite utbrott här & där, men när vi fick ett litet ''solo'' till showen blev vi glada igen haha! Sitter här och äter melon, väntar på att mamma ska komma hem med maaaaat! Aldrig varit såhär hungrig! Ska chilla på balkongen också med some sweet reggae music!


Tonight?

| Postat i: Emis days
0
Såååååå va händer ikväll? Ville först gå ut & ta en drink, sen tänkte jag fika, sen tänkte jag bio...meeeeeen jag ska nog bara va hemma, HAHA! Solariumet ropar..haha! Nej gud vad jobbig jag är. Jag har iiingen aning! Jo..ska nog sola, & sen lägga mig tidigt för imorgon är det dans & fokus som gäller! Yep yep! Puss!!!


Mami idag


Dope stuff -GinaTricot

| Postat i: Emi wants this&that
0


#shopaholic

| Postat i: Emis shopping
0

Cubus

GinaTricot. De svarta sitter så PERFEKT!

Lindex


Such a good day!

| Postat i: Emis days
0
Heeeeeeeej! Är hemma nu igen! Haft en sjukt mysig dag men nu värker fötterna litegrann hehe! Vi promenerade från Zinkensdamm till Slussen för att sedan käka i Liljeholmen & kolla runt lite! Hittade en sjukt billig jacka på Cubus, barnavdelningen haha! Köpte en parfym för halva priset (yay) och två par shorts, ena paret till showen! :)
Så skönt väder också, gjorde allt bättre, kunde glida runt i baggyjeans& linne, mwaaaaaa happyyy :D


Away!

| Postat i: Emis days
0
Hej och godmorgon bloggen! Jag vaknade as sent idag, usch inte bra! Har slösat många timmar nu! Ska ha en såkallad mor&dotter-dag, mamma och jag brukar ha det typ en gång i månaden! Ska kolla lite kläder till showen & sen får vi se vad vi gör! Ha en bra dag nu har jag sååå bråttom! Pusspusspuss!

Tack mamma

| Postat i: Emis thoughts
0
Ett inlägg till min mamma. Det är så mycket jag kan och vill säga, men jag ska försöka sammanfatta det litegrann..

Mamma, tack för att du uppfostrat mig till den tjej jag är idag. Jag försöker vara dottern du alltid velat ha. Vi har haft våra bråk, svåra tider, men vi har även löst det. När jag mår dåligt eller gråter finns du där och försöker trösta mig med dina konstiga metoder haha.
Jag är tacksam, för du har gjort mig till en bra tjej. Folk säger ibland att det finns få som mig. Och jag tackar dig för just det. Det finns många jag försöker intala att livet inte bara är utseende och alkohol och svartsjuka. För det är ju synd att se folk som dricker varje helg, ligger runt, whatever. Du har lärt mig att man ska bete sig bra, att man ska ta ansvar för det man gör. Jag tänker inte som andra tonårstjejer, jag är rättvis i mitt tankesätt. Jag gläder mig åt andra, ger kärlek. När jag var liten och frågade om vad falsk betyder sa du alltid ''Du förstår när du är äldre''. Och det gör jag nu. Du har alltid fått mig att tänka som en bra tjej ska. Jag är glad att jag inte ligger runt, dricker, ljuger, hatar. Världen är så mycket mer. Du har alltid sagt att man är ensam oavsett vad fast att man blir stark av det. Fast där har du lite fel ändå för att den enda som stannar är alltid ens mamma. Iallafall min mamma, du. Tänk att du kämpat i så många år, uppfostrat mig, fått se ett & annat, mått bra, mått dåligt, gjort ditt bästa. Om jag kunde ge dig den tiden då du kämpade så länge skulle jag gett dig varenda minut, extra, att leva för, göra sånt du inte kunde när du var för upptagen med att oroa dig för mig. Förlåt för allt jag utsatt dig för, allt oroande, all ilska, du vet. Jag är så stolt att just du är min mamma. Det kunde varit så mycket värre. Någon som inte brydde sig om hur man ska vara. Jag säger inte att jag, eller du, är perfekt. Men jag tror att du gjort mig till en bättre tjej än vad jag någonsin kommer kunna bli. Och jag tänker vara den tjejen, för inte bara jag, utan folk älskar den sortens människa. That's who I want to be. Trots allt jag kan säga ibland, skrika, slåss, gråta, tjata, gnälla, så älskar jag dig. ♥

2009


FIKA IN MY HEART

| Postat i: Emis days
0

Jag skulle kunna dricka kaffe hela dan, varje dag! Can't get enough!

(bild från idag)


New

| Postat i: Emis shopping
0

Kneehigh socks från American Apparel 99:-

ROSA (haha) bandana från Punkt Shop 29:-

Yey!


Babblar på som vanligt? Ursäkta ''flamsigheten'' :)

| Postat i: Emis days
0


My new haircut!

| Postat i: Emis days
0
Okej så jag vet inte om jag ska älska eller hata det? Haha! Känns FRÄSCHT noch FRISKT nu iallafall! Frisören kanske inte stylade det på ett modernt sätt utan mer som en 80 årig tant skulle ha, hahahaha, men på ett sätt gillar jag det! Ska låta det vara idag & så imorgon styar jag det som vanligt så får vi se! Äsch screw it, jag är nöjd! :D


<3

| Postat i: Emis days
0


Yesterday!

| Postat i: Emis days
0
Heeej peeps! Igår hade jag en braaa kväll! Jag o baby promenerade och skrattade i några timmar! Och sen solade jag och lyckades bränna halva ansiktet. Haha, da fuck? Iallafaaaall! Idag åker håret aaaav, mmhh längtar tills det är tunt, kortare, friskare! Efter frisören ska jag in till stan med Pandeliiiiiiiiis! Ska väl gå runt, käka, fika, u know! Ska försöka uppdatera med en bild på håret innan jag åker in till stan! Annars får ni ju se det ikväll!


Girls, we run the world

| Postat i: Emis Inspiration
0


Thank god it's thursday!

| Postat i: Emis days
0
Heeeey peeps! Morsningkorsning liksom ;) hähä!
All goooooood? Goodi good? Haha känner mig helt flamsig todäys! Iallafall! Började dagen med ett mini-tränings-pass här hemma. Mage & roooompa! Blev duschen direkt & sen så har jag hjälpt mamma & moster med lite shopping på Ica, hah. Nu ska jag frossa i mig donuts & vattenmelon, omg heaveeeeen! :D
Idag ska jag träffa min fina A & sen förhoppningsvis sola en stund! Gotta work on those freckles! Börjar tycka det är gulligt faktiskt, kan ju inte ha komplex för dom går ju inte bort så ba accptera :D


Fredaaag!

| Postat i: Emis days
0
Heeeej peeps! Jag har hunnit med en massssa saker idag! Bokade frisörtid så håret (eller ja, en del av det) försvinner på fredag! Wooooo! Är så trött på att det bara är helt långt och jobbigt, haha! Uppklippt blire! Och tunna ut masssa! Har även städat, gjort en delicious sallad och tränat! Wo! Nu bl det film med min mami! Mystime för en gångs skull! Ha! Ha en bra kväääällll!

mami


I love feeling this way

| Postat i: Emi pics
0

Yesterdäys!


Hmmm?

| Postat i: Emis days
0
Hejhej på er! Igår blev min kväll iiiinte som planerat, jag festade inte och det kändes astråkigt! Men livet brukar bli lite upp&ner ibland sååååå! Jag hade världens bästa danslektion iallafall och solade en kort stund efteråt! Hittade några tior hemma haha yäy! Idag stannade jag hemma, har känt mig lite krasslig (IGEN!!) även fast jag nyss var sjuk, helt sjukt alltså!

Nina & co


Got swag?

| Postat i: Emi wants this&that
0


Hola chicas!

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhejheeeeeeeeej jääättemycket hej! Jag hinner inte skriva så mycket idag! Igår var det fullt upp också!
Men idag är det iallafall Dans, Sola, Träffa P & sen Partaj! Yäy! Ska bli kul! Så önskar er en bra bra dag! Ska försöka klicka lite bilder, har slarvat med det! :) XOXO!

I söndags


Sneakpeak/Smakprov from the photoshoot

| Postat i: Emi pics
1

Foto: Micaela Lopez

MakeUp & Hår: Aracelli Ramos

Modell: Jag


Dance to Gentleman

| Postat i: GENTLEMAN <3
0
Jag har nog aldrig sett någon dansa till Gentlemans låtar och igår fann jag denna video!
Tycker om den för att det är ganska svårt ändå, att dansa till hans musik! Dansarna är inte riiiiktiga proffs men jag tycker att dom gjorde det bra!


''Behind the scene''

| Postat i: Emi pics
0

Ignorera hello kitty grejen haaaah, det var andra sidan på den som hjälpte till ;D


BEST DAY EVER! :D

| Postat i: Emis days
0
Heeej min fiiiiiina blogg! Haft en såååååå jäkla bra dag! Började dagen med en raggalektion med Amir, och GRRR + MJAU säger jag ba! Haha längtar bara ännu mer till showen, yea! Åkte hem efteråt, käkade thaaai, nommnomm! När jag var klar åkte jag till Vårberg hem till Micaela där jag blev sminkad av en MUA & sen drog vi & plåtade i skogen! Jag berättar mer om temat & sådär när jag fått vissa av bilderna som ska redigeras & såntdär! Men det var SÅÅÅÅ KUL! Kanske inte gladaste ''ämnet'' men iallafall!


Gentleman in di movie

| Postat i: GENTLEMAN <3
0
Okej jag är fett seg med tanke på hur längesen denna video släpptes. MEN, jag SKA se denna film! Gentleman, Alborosie, Luciano och many more medverkar i den där de talar om budskap osv. Kolla in denna video, olika klipp från filmen. Jag ryyyyyyyyser!

Alborosie sa något som verkligen fastnade:

'' To have a relation with god, you don't need to go to church every day, because church is you. Your heart is a church ''


Where did Emsi goo?

| Postat i: Emis days
0
Haha sorry guys. Men att ha tjejveckan, it aint easy, u know what I mean? Ska försöka uppdatera mer, jag vet jag har mina ups & downs meeen det är okej! Hä! Så hur mår ni? All good? Jag har umgåtts me la familia idag. Varit med mormor & sådär! Är fett avundsjuk på Cissi btw, hon är i Asien och ska vara där i hela fem veckor, åååå! Have fun bebi!


FAZELOOK

| Postat i: Emi pics
0

A yah so nice


Two months little kitty!

| Postat i: Emis days
0
Har hjälpt min mormor med att färga håret, haha söt! Sen lekte jag med hennes adorable little kitten! Har precis käkat en hel Galiamelon..haha jag klarar inte av att ta en bit. Måste alltid äta hela på en gång! Cpunge ja är haha ;D


I LOVE NAIL ART !!!

| Postat i: Emis Inspiration
0


The weather is not OKAY!

| Postat i: Emis world of dance
0
Heeeeeeeeeeej på er!! Mår ni braaaa? Jag mår liiite bättre idag! Helt seg bara haha! Idag är det tänkt att jag ska in till stan & fika meeeeen vi får se om jag pallar det! Vill ju bara sitta inne och mysa med familjen! Hih! By the waaay, i år kör vi igeen! The voice , ye!


Migrän

| Postat i: Emis days
2
Hej fina! Hoppas ni haft en bra dag! Jag har legat i sängen exakt heeeela dagen! Har alltid migrän när jag har tjejveckan, men dessa dagar har varit brutala! Har inte kunnat röra mig eller öppna ögonen, usch på det! Iallafall, idag tror jag att baby kommer hit en stund! O på söndag blir det dans och en ascool plåtning om vädret tillåter! Temat/uppgiften är annorlunda, ska bli kul, an experience! Puss på er!

DHQ, one day

| Postat i: Emi pics
0


Butik

| Postat i: Emi - Interior Design
0

 

Nu fattas det bara alla produkter, skyltning och smågrejer som hyllor, kassa, osv osv! Kommer nog bli jättefint! Vet bara inte varför jag valde att göra en ''stureplans-butik-för-folk-med-cash-upp-till-öronen'' - butik. HAHA!


Resursdag..or not

| Postat i: Emis days
1
Hej bloggen! Idag hade vi egentligen resursdag men vi drog till skolan iallafall, vi i vår klass på 9 personer (haha) ligger efter i Design sååå vi var liksom tvungna! Det var helt chill, förutom att jag vaknade upp med både migrän och ont i magen sååå idag har jag inte varit sååå happy! Men jag hann med mycket iallafall! Feels good! Lite kvar ba!

Idag måste jag plugga inför ett ganska stort prov vi har imorgon! Tyväääärrr. Känns som att det enda jag gör nuförtiden är att plugga..hmmm? Men jag är stoooolt, så många av mina vänner ba skiter i skolan, synd faktiskt.

Hah, sadface


Min kärlek för Jamaica, Dancehall, Reggae, osv.

| Postat i: Emi - get to know me
3
Alltså jag vet inte, det här är ett såntdär inlägg då jag bara får ryck och måste skriva av mig! Jag kan sitta i TIMMAR framför datorn och bara kolla in dansklipp, bilder från olika artisters konserter. Att se t.ex olika Dancehall crews dansa ger mig sånt hopp, ger mig tro, jag känner ett rus genom min kropp. Och det är så svårt att få bort mig från datorn. Alltså, jag sitter och söker på olika grejer på youtube och hittar alltid roliga klipp som förstärker min kärlek till Jamaica & all dess innehåll. T.ex när Mavado garvar åt Örebro ''palatset'' som han säger, alltså ni anar inte glädjen, skrattet som går igenom min kropp.

Jag är beroende utav dancehall och alla reggaeartister. Dagen jag drar till Jamaica, oj vad jag kommer dö av lycka känner jag. Det finns dagar då jag bara vill sluta dansa för att jag känner att jag halkar efter och utvecklas segt när jag kollar på proffs och sånadär duktiga jävlar. Men jag har alltid sagt till mig själv att jag kan om jag vill. Och jag försöker tro på mig själv, att jag kan. Nu är den stora frågan: ska jag söka in till ReBouND? Jag vet inte varför jag tvekar. Eller jo det vet jag. För att jag inte är tillräckligt bra. Jag har hört det alldeles för mycket. Men ska man ta risken att skämma ut sig? Men tänk om det går bra? Så mycket tankar så man ba typ snurrar ..or something.

So what should I do? A dat mi fi aks yuh n yuh fi tell me!
Virrigt inlägg. Sorry , hehe!

Mavado i Örebro

 

Jag har inga ord kvar för denna video..


DEAD

| Postat i: Emis days
0
Skriver när jag har lite energi i kroppen. Puss på er!!!! <3

For your hair

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
- Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare.
- Att fläta håret innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel.
- Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.
- Om du ska ha balsam: Applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.


Haha, rolig bild. Dock är det där inte snyggt!


SO PINK <3

| Postat i: Emis friends&family
0
Kolla vad jag fick av A igår! Vi firade 4 månader..eller ja, det var väl för 4 månader sedan det blev officiellt men ja! ÄLSKAR den mer än.. ah jag vet inte, mer än mycket haha! Den är mer rosa in reality, här ser den ganska orange/röd ut, men jag lovar er färgen är to die for!






So how did it go?

| Postat i: Emis days
0
Shuzän igen! Listening delen gick åt skogen HAHA helt depp vi blev, alla som gjorde den alltså, haha! Ajaaaa! Kom hem vid halv ett, har ätit frukost/lunch och nu ska jag vila lite för sedan blir det STENHÅRT pluggande! Känner mig FETT duktig måste jag säga! Tur att det inte är värsta awesome weather och sådär, då är det okej att vara inne! ;D

Helt chill (ser ut som en säck egentligen alltså, haha) idag!


Nationella yao

| Postat i: Emis days
0

Godmorgon bloggis! Wa gwaan? Hehe, är i skolan just nu. Har precis haft reading delen i Eng B, nationella! Det gick faktiskt bra, jämfört med writing hähä! Snart är det listening delen, woooh kinda nervous but whatever! Idag mååååste jag sitta MINST två timmar & plugga samhälle och jobba på mitt projekt! Kan iiinte skjuta upp det mer häää :D hörs sen pööööözzzz!!!


Totally naked

| Postat i: Emi pics
0
Jag gillar att folk kan vara så fördomsfulla & säga att jag är ytlig osv osv. Hmmm... såhär har jag gått runt idag. 100% NATURAL! Ytlig va? In my sexy aaaaaaaaaaassss! HA! :D


THÄVOICE

| Postat i: Emis days
0
Tjeeeeena! Läget rååå? Jag kom precis hem från dansen, eller ja jag stannade kvar en stund också & fixade lite! Har köpt med mig godis & ikväll blir det mys framför Desperate Houewives med A. Wii! Köpte de sista biljetterna till showen idag också, feels good! Kommer ha mina bästa där! Yeee!


Zola & kötta & götta..öh va?

| Postat i: Emis Inspiration
0
Shoooosan! Drog som sagt & solade, yey! Sen dess har jag läst lite..men inte något som har med skolan & göra nej, Veckorevyn såklart, ha! Håller på & fönar håret just nu & ska straaaaaax göra mig i ordning för & sova! Lång dag imorgon! Skola till 15:00 & sedan träning med Valdés, happy moment! Avslutar dagen med en bild på Lloyd, oh nu vill jag ha randiga byxor!


WORD!!!

| Postat i: Emis Inspiration
0
That awesome moment when you're fucking happy and you don't know why ;D


Damian Marley & Skrillex

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
Lyssna på denhär låten! Min killkompis från klassen visade den för mig. Helt GRYM! Älskar när man blandar reggae med något riktigt bra!


Happy GURL!

| Postat i: Emi pics
0

 


NYTTIIIIIIIG :D

| Postat i: Emis days
0
Gooaaaaag mina solstrålar! Hoppas ni mår lika bra som jag! Skoldagen idag gick snabbt. Nu har vi bara från 12-16 i skolan på måndagar, yay! Kom hem för ett litet tag sedan & gjorde en jääääääättegod sallad som innehöll b.la. mozarella & avokado, mmmmmmmhhhh! Känner att det blivit lite fööör mycket skräpmat de senaste...19 åren, haha! Nu ska jag chilla lite tills jag blir hungrig igen för mamma håller på & lagar mat (hjälp!) haha! Senare trooooor jag det blir solarium! & sen plugg of course!

Så duktig jag ääär ;D


ROSA

| Postat i: Emi wants this&that
1


Fairytale

| Postat i: Emi pics
0


YESSS!!!

| Postat i: Emis days
1
HEEYYY PEEEEPS! VILKEN BRA DAAAAAAAAAAAG! ÅH! Dansen idag.. säger bara ett ord: YEEEEEESSSSSSSSSS!!!! Alltså haha, jag & Nina skrek typ av glädje. Det är min FAVORIT låt inom dancehall, Vybz Kartel fo life!!! Och den ska vi ha på showen, JAAAAAAAAAAA!!!! :D
Iallafall, nu lugnar vi ner oss lite hehe.. efter dansen drog jag & solade, och sen köpte jag en yummy yum sallad som jag precis ätit. Yummyumm nomm nomm, ah you name it! Hih! Nu ska jag träna magen, armarna och gå igenom alla koreografier wääähäääää!


Oh yeeeee!

| Postat i: Emis shoe-love
0


Tre ställen?

| Postat i: Emis friends&family
0
Heeeej bloggen! Hoppas ni mår braaa! Jag mår helt okej, lite seg bara höhö! Igår träffade jag syrran som sagt! Vi var först på Medis kök&bar, sedan på Hellströms och till sist på Bar 54, haha! Kunde inte riktigt bestämma oss vart vi ville chilla! Men ja, sen kom syrrans två vänner, hade det trevligt & sådär! Avslutade kvällen med en pommes på Burger King! Yey! Good good night! Men nu ska jag gå & käka frulle, måste ju vara pigg för om någon timme ska jag dansa för Amir! WOO!






Ciao!

| Postat i: Emi pics
0

Ikväll tar jag en drink med syrran och Mary! Puss!


Syster 25

| Postat i: Emis friends&family
0

Grattis till min fina storasyster som fyller hela 25 år idag! LOOOOOOOOOOOOVE U!!!!

 


Skarp bild, nooooot

| Postat i: Emis days
0
Godmorgoooooon! Eller ja, jag har redan käkat ''frukost'' och sådär men godmorgon! Sitter här i min säng & funderar på vad jag ska göra, mamma har åkt till syrran som fyller år idag wooo! Jag åkte inte med för att jag är rädd att bli smittad, vill inte va sjuk igen hehe. Ska träffa A idag, vet bara inte när! Meeeeen det får vi ju se! :)

Duckface för någon dag sen

 


The boy in the striped pyjamas

| Postat i: Emis thoughts
0
Har ni sett pojken i randig pyjamas? Tyckte ni den var bra? Jag såg den för första gången denhär veckan och jag måste bara säga WOW. Jag grät som ett spädbarn, speciellt i slutet. Världen har varit så HEMSK. Visst detta kanske inte är en sann historia men denna film fick mig att öppna upp ögonen. Att dessa saker har pågått här på vår jord är bara sjukt. USCH. Slutet var värst, alltså fyfaaaaaaaaaaaaan vad ni måste se den! För er som är känsliga..håll för ögonen..hehe. Rekommenderar den starkt! Kunde knappt sova efter den, så hemsk var den!

Filmen utspelar sig under andra världskriget i nazityskland. En liten tysk pojke blir vän med en judisk pojke ifrån ett koncentrationsläger. Deras vänskap har dock konsekvenser..


Rea är min bästa vän

| Postat i: Emis shopping
0

Bred,lös t-shirt

En vit jeansskjorta...hur fasen matchar man en sån? Ska fixa till den lite, slita den med rakblad hähä ;D


En ''vanlig'' fredag

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina kära! Hur har er dag varit? Min har varit en rejäääl berg&dal bana! Jag hade nationellt prov i Eng B, uppsats. Och det gick såååå dåligt! Det var svåra ord och ah, ämnet var svårt. Uuuuschh. Aja, mitt projekt måste bli jääävligt bra nu! Efter skolan hjälpte jag mormor att handla och sen pluggade jag :) Kom precis från skärholmen där jag fixade lite grejer med mamma, woo! Är helt slut alltså, ikväll blir det läggdags tidigt!


JAG ÄR BESATT. GÖR KOREOGRAFIER FÖR FULLT!!!

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
2

Vybz kartel - Sex and the city

Aidonia - Bubble & Turn

Sean Paul - Running out of time


Hi!

| Postat i: Emi pics
0


Vimmelbild

| Postat i: Emis friends&family
0

 

Här har ni en bild på okänd (haha), Isabelle & mig, ifrån Wisams studentskiva!

ZOLA

| Postat i: Emis days
0
Holaaaaa! Haft en bra dag? Jag mår priiiiima skinka, höhö! Satt å sola idag på lunchen igen, alltså SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT, det ska va sommar året om vafän :D Iallafall, hade Design hela dagen, rätt chill ändå! Nu är jag hemma, ska stretcha lite & sen blir det dans hela kvällen, så veet inte när vi hörs men ska tidsinställa något inlägg ;D


PLUGG..elleeer?

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Haft en bra dag? Jag har solat på balkongen (yey blev lite halvt rosa här & där, hah!) och sen vårstädade jag och mamma på balkongen litegrann! Sen lagade vi en god wok tillsammans & sen så har jag läst lite inför ett prov i Design imorgon! Läste halvt..sen somnade jag, SÅ kul var det! HAHA! Nämen oops..måste fortsätta, liiiite måste jag kunna iallafall! Täh!


Just a bunch of colours

| Postat i: Emis Inspiration
1


Sunnny dääääyyyyyyy!!

| Postat i: Emis friends&family
2
Tjohooooo! Bra dag! Hade det så härligt i skolan, helt OK lektioner och så satt vi ute i solen på lunchen, lavelyyy! Ska sätta mig på balkongen nu i hopp om att få några fräknar eller nåt, hä! Senare blir det plugg, många prov på gång + ett projekt. Ska bli kul, älskar uppsatser/projekt & sånt, hih!

Linnea o ja

Hana o ja

, lite purikura på det hela hoho :D


10 juni smäller det!

| Postat i: Emis world of dance
0
The voice egna grymma show med Seani banani som artist & Jacob Öqvist som standup komiker & konferencier. Jag längtar så ääääääääääckligt mycket! Kommer ha mina kära där som stöttar mig. Åhhh lycka!!!!


Åh sommar!

| Postat i: Emi wants this&that
0


Color, bitch

| Postat i: Emis outshits
3


Tooown

| Postat i: Emis days
0
Heeeej! Hemma från stan nu! Vi gick runt, baby köpte en jättefin tröja/jacka ifrån Footlocker. Grrr! Sen åt vi en feeeet kinabuffé, sååå mätta vi vart! Åkte förbi dansskolan för att hämta ut biljetter till showen också, woo det närmar sig! :D


FÖRSTA MAJ

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon bloggisen! All good? Jag steg precis upp, ska äta något & bege mig in till stan för att spendera dagen med A! Ska väl gå runt & sådär, the usual thing liksom! Men innan det ska jag tända ett ljus för vår älskade Dino som skulle ha fyllt 8 år idag. Som jag saknar honom..! Hoppas de i himlen anordnar en fin födelsedag åt dig!

Här var han bara en liten valp <3