det blev kyrkan ändå!

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Hallåå igen! Mamma vaknade ca 15 min efter att jag skrev sist haha. Så vi fixade oss och drog till kyrkan! Kändes mycket skönt och stötte även på gamla bekanta där. Efter det kämade vi oss ut i kylan och lunchade i Kungshallen (heter det så?). Åt världens godaste currypasta hehe. Sen kollade mamma lite snabbt på loppisen på Sergels torg och vi begav oss till gallerian. Ville köpa skor som jag kollat på ett tag på Footlocker men sjäääälvklart så fanns de inte i min storlek, alls, i nån butik. Så jag körde på dom klassiska favoriterna. Dock känns dom jätte hårda & stela än för några år sen? Hoppas dom töjer sg för känner att skavsåren kommer komma ganska snabbt...
 
 
 
 
 
 

ziaja på lyko

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
EMI TIPSAR!
Så länge jag kan minnas har jag köpt med mig produkter från detta märke i Polen. Nu finns Ziaja på Lyko (!!!). Klicka här  för att komma till deras utbud. Älskar älskar älskar serien med gurk extrakt osv. Ansiktsvattnet och ansiktskrämen är mina favoriter. Gurka for life haha. Så för er som vill ha bra, återfuktande, doftande saker i ansiktet för ett BRA pris. Gå in & kolla!
 
 
 
 
 

s ö n d a g

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
God morgon! Fan vad fort det går, det var ju tisdag nyss och jag bloggade haha. Som sagt så dansade jag med Nora (och Katia) i torsdags i Skärholmen. Nora är en tjej som tävlade i DHQ som mig förra året. Vi började snacka på instagram i typ augusti och har velat linka sen dess...and now we diiid! Lärde henne en koreografi som vi tänkte filma nästa vecka =)
 
Igår var det ju lördag och jag krigade för att få nån att träffa mig och åka till stan men alla var upptagna haha..så jag tog mig ut i kylan och snodde med mig mitt kusinbarn Mariola för att åka pulka! Det var hennes första gång och i början var hon superglad och tyckte det var skoj. Efter att vi åkt några gånger blev hon lite grinig så vi vände hem igen. Jag tror hon frös för hon var alldeles röd om kinderna och inte alls bra klädd..stackarn. Men det var ändå en ny upplevelse för henne & det är jag glad för att jag kunde bidra med 
 
Idag var det tänkt att jag och mamma skulle åka till kyrkan; för let's face it, det var ett tag sen. Men jag lyckas inte väcka henne så...får nog stå över det.
 
 
Screenade en bild från en av videosarna med Nora, hahahah. Hade sååå kul. Och såklart: BLOOPERS IS THE SHIT!
 
 
 
 

en tisdag

| Postat i: Emis days
0
Halloooooj. Hoppas allt e bra! Här är det helt okej, längtar ihjäl mig tills våren kommer. Surprise surprise.
Haft världens mysigaste vecka på jobbet pga fina kollegor och alla älskade vovvisar (Ja speciellt Scoobi haha).
Idag efter jobbet mötte jag mamma i Flempan för att äta middag. Yummy. Så va händer mer då? På torsdag ska jag dansa med Nora och i helgen ska jag försöka ta mig till stan och haffa mina favvoskor från Footlocker.
 
 
 
 
 

måndag den 19de

| Postat i: Emis days
0
 
Två måndagsbilder får räcka för idag :)
 
 
 
 

min lördag

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Heeeej och trevlig helg på er! Idag har det varit full rulle typ hela dagen. Började med lite jobb i Täby och efter det åkte jag in till stan för att spendera lite presentkort haha. Fick med mig några plagg från BikBok iallafall. Efter det mötte jag upp Hana och käkade/fikade. Eller okej hon drack en milkshake och jag med + åt en FETT god macka på Joe & The Juice. Sen vandrade vi lite och småshoppade tills benen dog och man ville hem. Skulle på bio med min kusin sen men vi var lite försent ute så alla bra platser var redan bokade. Oh well, en annan gång.
 
 
 
 
 
 
 
 

svettig emi

| Postat i: Emis days
0
 

fettisdagen, valentines, hundar

| Postat i: Emis days
0
Tja tja! För er som undrar; JA jag är frisk nu hehe. ÄNTLIGEN. Dagarna rullar på och jobbet går bra men jag känner att vintern kan vara över nu. Trött på alla jackor, extra kläder osv. Nu är det dags! Fettisdagen på jobbet firades med semlor som chefen fixade, yaaaay. Brukar inte vara så förtjust i semlor men just den dagen hade jag riktigt tjockis-mode och åt typ hela dagen hahaha. Dagen efter var det ju VALENTINES <3. Jag och Carro (min kollega) fotade hundarna med lite hjärt-bakgrund osv och det uppskattades av ägarna, yay! Väl hemma fick jag godis av mamma & så rökte vi vattenpipa och kollade på film. Myyyyys!
 
 
Scoobi o ja
 
 
 
 
 

sjukdomarna attackerar

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Hejsan alla som fortfarande klickar in sig här. Haha.
 
Jag önskar att jag kudne säga att jag mår bra. Men det gör jag inte. Sen oktober har jag varit sjuk 5 gånger. Det är tufft, otroligt tufft för min känsliga kropp. Jag gick på en antibiotikakur för 2 veckor sen men blev ändå ännu sjukare bara någon dag innan den var slut. Jag var dum nog att jobba hela veckan, tog det såklart jävligt lugn men ja..har inte blivit bättre. Ska boka en tid till min husläkare imorgon. Det tär på mig att bara vila och vara hemma. Jag behöver röra på mig, dansa, socialisera mig. Speciellt i dessa mörka tider. 
 
 
Shoppade lite på Rituals nån dag här när jag mådde lite bättre. Schampo, handkräm och lakrits/grönt te!
Det är såklart roligare att shoppa när inte ljud, ljus och lukt påverkar en, dock behövde jag komma hemifrån en stund hehe.