följ era drömmar

| Postat i: Emis days
0
Även om det tar tid, glöm inte era drömmar, ge inte upp. Gör en plan, längta.
 

treeening

| Postat i: Emis days
0
Heej! Haha gud, idag var alla på träningen helt blåslagna, jag var dock värst men ja! :p Vi gick igenom lite detaljer till showen & sådär sen blev det mest prat typ! Imorgon är det mösspåtagning i skolan & som alla andra ska vi väl till Snaps och vid fem ska jag iväg på träning! Vet inte vad jag gör på kvällen (valborg ju, ''wow'') men kanske åker till Tyson! Återstår att seee!
 

watch out fi dis

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
SHAJJJJT vad denhär låten är BRAAA! Checka the swedish dancers också ;)
 
 

you

| Postat i: Emis days
0

träningen dårå

| Postat i: Emis days
0
Alltså träningen idag, har aldrig haft så mycket frustrationer på mig själv! Jag måste verkligen lära mig att göra kullerbyttor med en snake typ, det GÅÅÅÅÅR inte. Ja, på bilden nedan ser ni hur bra det gick för mig på dagens träning. Sur tjej, jarrå. La mig i soffan när jag kom hem och kollade på film med mamma! Hon hämtade filtar, Marabou & mjök, haha så söt. Ska ta ett ad nu & vila..puss!
 

fram & tillbaka

| Postat i:
0
Heeej! Sitter på tuben just nu påväg till träningen så tänkte bara säga att jag lever hehe. Hela helgen har jag pendlat mellan mitt hem, träningen & Tullinge haha! Alltså på lördag får ni faaan inte missa Blackout familys show på medis! Kommer vara den tyyyngsta showen i världshistorien hihi! Hoppas ni haft en bra helg sötisar o tack flr att ni klickar er in här trots att det är rätt dött med roliga inlägg..Puuusss!

new in.

| Postat i: Emis shopping
0

new

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Tänkte bara säga hej & sådär! Kom nyss hem från Skärholmen och ska alldeles strax iväg för träning med Blackout Family! Vi håller på till tio & sen ska jag sova hos my boy! Same story imorgon! Ha en fin helg hörrni, ska försöka ta lite bilder eller spela in något till er :) Kram!

things to remember:

| Postat i: Emis days
0
Lite saker som kan vara bra att veta
- Mitt knä är helt lila från inspelningen då jag hoppade ner i spagat
- Fick ny mobil av min mormor idag (så gullig!) en galaxy s3, fattar ingenting men de löser sig säger vi!
 
Fram till den femte maj kommer jag inte ha något life, det är träningar inför Urban Connection!
 
26/4- 18.00-22.00
27/4- 15.00-21.00
28/4- 12.00-16.00
29/4- 17.00-20.00
30/4- 17.00-20.00
1/5- HELDAG
2/5- HELDAG
3/5- träning tidigt
4/5- TÄVLING
5/5 - Elevshow
 
Jaaa mina vänner det var trevligt att lära känna er osv osv, hahah nejdå..men så alla mina vänner vet, dessa tider gäller! Vill någon träffa mig får ni fan boka tid med mig HAHAHHA. Okej vad leker jag viktig för, men ni förståååår! Nu ska jag pilla lite med nya mobilen hoho, puss!

smink

| Postat i: Emis MakeUp obsession
1
Här har ni en liten video om smink! Kom ihåg att detta är MITT sätt att sminka på och det finns tusen olika sätt att sminka sig proffsigt på, så dethär är inte riktigt ''Såhär SKA man sminka sig''. Blandar ni en fetbas så stäm alltid av med halsen för då behövs det inge solpuder! Haha råkade säga ''där ska solpudern vara'' men menade självklart rougen. Hoppas ni gillar den trots att jag var supertrött, lite virrig & hes höhö. Puss!
 
Ps. Jag vet att man inte riktigt ser färgerna på produkterna med tanke på att jag har svartvitt (ljuset i badrummet är så skumt, det är därför) men vill ni se produkterna så säg till så kan jag ta bild!
 
 

lips

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis days
0
Idag på Makeupstudion är det fokus på läppar! Att framhäva och förstora/förminska, ja, ni fattar! Sprang iväg o köpte kaffe till mig & min handledare också, snäll vaaaa? Min lärare var här på besök också så vi pratade lite, fick papper med viktiga datum såhär innan studenten osv! Ska strax styla lite hår på dockorna och sminka lite!
 
På träningen idag är det fun stuff! Vi ska bestämma/beställa kläder inför en photosession och showkläder samt kläder med tryck på, yayy! Vet inte om det blir dans också, det får vi se! Vendela/Blackout ska iallafall köra en show innan Tommy Lee's show på Kolingsborg i Slussen idag, fett kuuul!
 

frida <3

| Postat i: Emis friends&family
0
 
Jag får cpryck på dig ibland, typ idag när du ville vänta med bilden, tänk vad jag hade missat om jag inte stött på Laura?! HAHA, nejmen ärligt, du är så jävla bra min fina (min sniiiiigel hihi). <3

alltså haha

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Nu är jag tillbaka! Helt stress alltså! Var på andra hemmet & kollade på när Reswag, Somad och Million Dollarz körde, tuuuunga tjejer! Sen kom Tommy Lee & körde en mini show typ, kändes inte ens som tjugo minuter haha men jag förstår honom för det var pinsamt lite folk. Ajaaaa, hälsade, tog en bild & drog! Nu blir det ett baaad!
 
 
 
 
Okej inte nöjd alls för de va så sjukt mycket folk i dedär rummet meeeen bättre än inget right? Tvingade Laura att va med på bilden haha

tommy lee för ungdomar!

| Postat i: Emis days
0
Ikväll är det på 2:a hemmet i Skärholmen ni ska vara! Workshops av Blackout och Enough, uppträdanden & en konsert med självaste Tommy Lee, 80 kr för alla under 18! Komsi!!! Hoppas vi ses där? ;)
 

fin bild på rev tjejer

| Postat i: Emi pics, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Denna bild la Vendela (min tränare) upp på insta idag! Fotot togs efter min & Lauras tagningar med bara Tommy Lee. Älskar denhär bilden om jag ska vara ärlig, haha! Ignorera att jag ser skitlång ut baraaaa :p
 
 
Laura, Angie & jag

videoshoot with tommy lee

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
VILKEN DAG! Det roligaste jag gjort på länge alltså! Mötte upp Blackout family (de som kunde) i Slussen vid halv ett där vi började filma all the dancers! Körde på två olika ställen och det gick helt okej! Det var lite stelt eftersom man aldrig gjort något sånt förut, men ja! Efter det drog vi till Denzil där vi väntade på självaste Mr Lee och så väntade vi på maaaat! Efter några timmar körde vi igång! Vi filmade ute och inne och alla var sååå duktiga! Låten är en tjejig låt ju och vi skulle köra RAW WINE haha, loool! Man blev så jäääkla slut i benen och det var sjukt svårt att tänka på ansiktet också haha! Måste ju skryta lite och säga att jag fick stå ensam med Tommy i en scen hohoohho, dock kändes det sjukt stelt då jag inte skulle dansa utan mer stå och se cool ut haha, men det blev lite wine ändå! Aa vet inte vad mer jag ska säga än att vi tillslut fick käk och n ska jag duschaaaa och sova! Så jävla glad.. åååååh!
 
Jag har inga ''backstage bilder'' för vi fick inte fota, men jag lyckades smygfota så man ser honom på en bild! :p
Jag vet inte när videon är klar men självklart åker den upp här när den är färdig! Kan ta veckor, månader, who knows, haha!
 
 
 
Några från Rebound & jag!
 
 
Göööörls!
 
 
 
Franca & jag
 
 
oops..hihi

musikvideo

| Postat i: Emis days
0
Hejsaaan! Sitter och äter just nu! Strax är det dags för fest sminket att åka på & sen ska jag möta upp Revolution + Rebound och alla och spela in en musikvideo till Tommy Lee's nya låt Bun Nu Nu! Sjukt tråkigt att det inte är soligt då vi ska vara ute hela dagen, men ja, får se ut som en eskimå me tjocktröja, mjukisar osv mellan tagningarna haha! Vaknade upp förkyld idag, buuu, men äsch skiter i det nu haha! Aja, de ska bli så sjukt jävla kul och att få träffa Tommy Lee är aldrig fel! :)
 
Ha en bra daaaag! <3
 
 

bun nu nu nan na na na

| Postat i: Emis days
0
Shosan finisar! Har inte haft internet så att, ja! Efter praktiken idag chillade jag hemma och sen åkte jag in till stan med Frida & dansade! Frida tog dock queen klassen och jag tog den ''manliga''. Nu är jag hemma och äter, ska in i badet och fixa massa inför imorgon! Blir halvdag på praktiken och sen är det inspelning ute i några timmar, yähooo om de är soligt, buuuu om det regnar haha, vill inte bli förkyld!
 
Hoppas ni mår bra, hörs imorgon med bilder förhoppningsvis =D

lashes

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
 
Igår satte jag på lösfransar för jag ville känna mig lite fin, jag är ju en vandrande zombie om dagarna så atttteeeee, ja..det var väl det jag ville säga haha! Godnatt :)

mucho mucho

| Postat i: Emis days
0
Hejsan min älskade blogg, åååh ärligt, jag saknar att skriva här! Jag kom nyss hem från dansen & det gick superbra idag! Har hängt i Tullinge sen igår & det var självklart mysigt as usual! Det är sjuuuukt mycket på gång så jag kommer seriöst inte ha tid för bloggen, jag menar verkligen det! Det kommer vara träningar flera kvällar i rad inför två shower så jag ber om ursäkt redan nu! Här nedan ser ni lite av vad som händer de kommande dagarna/veckorna!
 
Hoppas ni mår bra, jag ska verkligen försöööööka skriva så mycket jag bara kan & ta outfit bilder eller något! Jag gjorde precis sminkvideon till er, den är supertråkig och fett stressig, men det var nu jag hade lite tid över så, ja! Ska fixa den imorgon! Puss på er!
 

hmm?

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Lördag idag och jag vaknade upp vid tio med huvuvärk, not good! Har precis kommit ut ur badet och ska mysa med Ossian tills ikväll då jag ska träffa my boy! Skulle egentligen iväg till Solna där det är battle på gång men jag har inget åkkort just nu! Hoppas det går bra för Revolution/Rebound, tror Frida ska battla, yay vad roligt! Får gå nästa gång helt enkelt! :/
 
Hoppas ni har en bra daaag! Puss!

dagens ben, haha

| Postat i: Emis days
0
 
Dagens ben då, något nytt haha! Nä men tog denna bild när jag väntade på bussen. Tok-kär i mina zebtra tights!

segis

| Postat i: Emis days
0
Hejsaaaan! Lääget rååå? Jag är trött som fanfanfan! På praktiken idag var det lugnt och skönt så det var nice! Eferåt mötte jag mamma i Skärholmen där vi handlade lite gott och sen deckade jag hemma haha! Skulle träna men träningen blev inställd så jag träffade Pandan & Wisam, wohooo! Vi bowlade och spelade massa i Heron City, mycket trevligt att träffa dom igen <3
 
Nu ska jag käka gooodis tills jag somnar hoho!
 

gentleman birthday

| Postat i: Emis days
0
Grattis till denna underbara man som fyller år idag! Min hjälte, min idol och min medicin!
 

videos

| Postat i: Emis days
4
Jag har tänkt slänga upp en video här ett tag nu! Vet bara inte om jag ska köra ''tio saker ni inte vet'' (den kan bli ganska rolig haha) eller vill ni ha tips när det gäller smink/att sminka sig? (är ju lite mer erfaren nu efter lektionerna på Makeupstudion höhöhö). Kommentera/maila med tips! :)

bloggen

| Postat i: Emis days
0
Glöm inte att läsa Revolution's blogg! Där hittar ni bilder och videos från träningar, gig, shower, you name it! Klicka här för att komma till bloggen! Snart är det träning, ska bara käka något, woop :)
 
 
 

rött hår!

| Postat i: Emis days
0
Det var väl ändå dags för en förändring haha, ellerhur?!
 
 
Okej jag skojar bara, det är en peruk hihi! Men fett jävla BALLT att ha så rött hår? En vacker dag så!
 
 

älskar min praktikplats!

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Idag på praktiken så blev jag sminkad på morgonen och sen fick jag sitta med på lektionen och lyssna! Sen höll vi på med dockhuvudenas hår, askul haha! På eftermiddagen höll vi på att rensa i lagret inför flytten till den nya lokalen. Min handledare hittade en fet resväska och öppnade den..vad tror ni ba FORSADE ut? Masssssor av smink och produkter! Hon stängde den och ba ''här, tack för att du hjälper oss så mycket''. HAHA alltså jag DOG lite inombords! Plockade på mig det jag ville ha och sen fick jag gå, yay meee! På bilden är det typ hälften av det jag fick!
 
- Lösfransar + lim
- Glitterskuggor
- Matta ögonskuggor
- Penslar + borstar
- Eye makeup remover + cleansing gel
- Hårspray & nån grej som ska ge volym
- Hårvax (till nån kille jag känner haha)
- Cape (ibland faller puder eller skuggor och smutsar ner kläder när man sminkar andra ju)
- Pincett
- Mascaror
- Svampar
- Väska
Japp..helt överglad tjej!
 
 
 

boy london

| Postat i: Emis shopping
1
Igår köpte jag dessa UNDERBARA tröjor. Finner inga ord. MWAAAH.
 
 
 
 

stan och sådär

| Postat i: Emis days, Emis outshits
0
Hejsan bloggeeeeen! Idag var jag i stan med min mami! Vi letade studentklänning till mig i tre butiker. Jag var helt bestämd att om det inte finns i de tre butikerna så får jag ta Felicias eller något, för jag tänker inte kolla i alla vanliga affärer som H&M, Gina osv osv. De affärerna jag letade i är det inte många som vet om (haha) meeeen alla klänningar jag provade var för stora (tog ändå minsta storleken i allt) trots att jag hittade min dröööööömklänning. Jaja :( Får leta vidare..nånstans..
Fick två tröjor istället och jag döööööööööööööör, jag dog verkligen inne i butiken. Ni får se varför när jag lägger upp bild på de tihi! Internet är fett segt nu så får bli imorgon! Seeeen så gick vi förbi min kusin och käkade litegrann och begav oss hem!
 
Vid fem drog jag till Tullinge och kom hem för en stund sen! Haha, när jag skulle gå så blev jag omringad av Tysons lillesyrra och hennes vänner som ba ''du är så fin!'' och så ba ''va snygg ryggsäck du har, åh såg när du dansade i en video, kolla hennes ögonbryn va snygga, åååå blev så glad när ni vart tillsammans'', döööör vad söta, kände mig som värsta modellen HAHA! Bra dag!
 
 
 

uppvärmning

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Alltså denhär låteeen, haha orkar inte! Vi har den ofta på uppvärmningarna, den fastnar alltså, speciellt stegen vi gör till den!
 
 
 

tidning och sådär

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggisen! Sitter och käkar samtidigt som jag läser tidningen (Veckorevyn höhö) just nu! Har ni läst om det som hände i Boston tror jag att det var? Uschhh hemskt! Iallafall, idag är det träning i Älvsjö och efter det blir det direkt hem, duscha, äta & sova! Imorgon är jag ledig från dansen så då ska jag kanske åka in till stan med mamma & leta studentklänning! Ha en bra dag fina läsare, puss!

där hänger jag

| Postat i: Emis days
0
Kommer ni ihåg när Micaela fotade mig för ett år sen? Igår såg jag på hennes instagram att hennes kurator fick en tavla och den hänger i hennes väntrum, mitt internet på luren är segt så bilden visades inte direkt. Jag kollade bort en stund och sen när jag kollade tillbaka på mobilen så såg jag mig själv. Haha! Vilken skum känsla! Så där hänger jag i någons väntrum ba sådär! Folk har tydligen kommenterat bilden och gett Micaela komplimanger! Vi lyckades bra med andra ord! :)
 

me dont like

| Postat i: Emis days
0
Uschhhhh nu är helgen över! Me don't like! Igår var vi bara hos Tyson, hängde med hans familj & sen köpte vi godis och kollade på White Chicks, beeeezta filmen! Idag gick vi upp halv tolv, käkade pannkakor och sen drog jag hem för kl fem började dansen! Var där med Frida men efter två timmar kände jag mig svimfärdig för jag hade inte ätit så bra så jag drog hem! Ligger här nyduschad och ska kolla film, sen soooooova! Nej juste måste göra något med naglarna också, juuuuutte! Hoppas ni mår bra!
 

tjockis

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Heeeej! Igår va det e rätt lugn dag & mot kvällen åkte ja hem till Darian som jag saknat sååå mycket! Vi var några pers där hos honom, dom drack och sådär, snackade osv, det var treeevligt! Idag gick j upp vid tolv, åt en feeet frukost och har noppat brynen, tagit ett bad, inpackning, ja, lite sånt! Min lilla kusin Apollonia var förbi en stund också! Ska käka igen srax, haha vilken tjockis jag är..och sen ska jag tillbringa min kväll hos min boy!
 

drömfångare

| Postat i: Emis days
0
En sak jag alltid velat ha är en drömfångare. Vet inte varför jag aldrig köpt någon. Vet inte var man köper såna och de jag sett har inte varit tillräckligt fina, haha, de har varit ganska tråkiga. Vill ha den här ''mystiken'' och det vackra i den. EN dag så lovar jag att den hänger ovanför min säng! Nu jävlar ska jag ut på jakt haha!
 

VECKA

| Postat i: Emis days
0
Detta är denna vecka, och det kommer se likadant ut i åtta veckor till typ, förutom helger kanske, haha. Kul liv! Nämen, det blir nog bra! Ska försöka hålla bloggen igång iallafall och inte baaara skriva vad jag gör om dagarna, vet att det blivit mycket sånt. Jaja!
 

treningeeen

| Postat i: Emis days
0
Träningen idag var så jävla kuuuul! Vi hjulade, stod på händer, gick ner i brygga, gjorde kullerbyttor och jag blev mobbad för mina hahahah vet inte vad jag gör men ingen gör som jag alltså! Sen så hade vi lite snack i slutet av lektionen och jag kan säga att O-M-G sommaren kommer bli ajjajjajjjjjjj, mmhmmm! Tänker inte avslöja mycket för inget är 100 än så, hehe. Det vi vet låter iallafall sjukt bra!
 
När jag kom hem käkade jag kycklingsallad & kladdkaka, så hungrig tjej, äntligeeeen! Nu blir det några serie avsnitt och sedan sleepytime! Äntligen fredag imorgon, som jag längtat!
 

dance

| Postat i: Emis world of dance
0
Ikväll är det dags för träning & snack med Rev, ska bli trevligt, känner för att mörda min kropp faktiskt, skaaaaa komma ner i splitt igen! Förra veckan körde vi lite akrobatik (bilden). =)
 
 
 

new day dawn

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, GENTLEMAN <3
0
Omg, den 19 april släpps Gentlemans nya album. Dör av längtan! Har redan hört några låtar och gillar so far bara tre st. Han har ändrat sin stil vilket inte gillas men låtarna är ändå bra! Vill höra alla nuuuuuuuu! Bara av att kolla på denhär videon fällde jag nästan tårar haha, jävla geek jag är. Jaja! Checka in hans fb sida, där hittar ni vissa låtar ur albumet. Mina favoriter so far är Missing you around me (den är såååå Gentleman), New day dawn, You remember och The journey.
 
 
 
 

''frukost''

| Postat i: Emis days
0
Heeeej! Okej, hmm, hur mår ni? Jag mår bra men har otroligt ont i min jäkla höft som strulat sen jag var 14 typ. Blir gääälen! Idag tog jag mig tiden att faktiskt äta något på morgonen. Känner mig lite stolt faktiskt eftersom frukost inte riktigt är min grej, det går vissa dagar men sen tappar jag lusten! Förra veckan hade jag ju lov och då åt jag otroligt dåligt, en gång per dag bara och så sov jag sjukt lite så nu tänkte jag försöka ''förstora'' min magsäck igen för jag har aptit nu, den kom tillbaka, den gick typ vilse i några veckor haha! Yay! Så ända sen i måndags har jag ätit ''frukost'', lunch, något litet när jag kommit hem, middag och sen lite frukt efter träningen. Bara att fortsätta så, vem tror jag pallar? HAHA!
 
Nu ligger jag här & slappar, fanns inte så mycket att göra på praktiken idag så jag fick gå! :)
 

na na na

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Träningen blev inställd så jag åkte hem igen när jag var halvvägs haha! Men det är rätt skönt för jag har sjukt ont i min kropp och vill vila, har stressat så mycket så har typ magsår också..blö! För de som är intresserade är detta min nya profilbild på facebook, haha lol på den.
 
 
 

smink o sånt!

| Postat i: Emis MakeUp obsession, Emis days
0
Tjenaaa! Är hemma en snabbis nu för att käka bara! Idag på praon fick jag bli sminkad till en gamling, framhävde alla ''rynkor'' och sånt, HAHA herregud vad hemsk jag såg ut! Efter det blev det en fin sminkning, metallicfärger! Me lööööve! Fick komplimang för mina ögon, höhööö helt glad haha! Sen dååå..Fick packa lite ordrar och sen drog jag iväg till ungdomsmottagningen för att fixa p-piller!
 
Ska iväg till träning nu, snart, ska bara byta om och packa väskan! Hoppas ni mår bra? :) Ni får fler bilder på mig/sminkningen när jag har mer tid, imorgon ska vi göra sår! Blääähähäh :D
 
 
Tjejen som sminkade mig fyllde bara i mina bryn litegrann, jag kom ju osminkad så hon visste inte hur jag annars hade, men jag tyckte det blev bra såhär också, skitsamma liksom :p
 
 
 
 
 

dance til u collapse

| Postat i: Emis thoughts, Emis world of dance
0
Det finns ingen större eller mäktigare kärlek än min kärlek för dans. Det går inte att beskriva med ord hur det känns att kliva in i en danssal och bli ett med musiken. Dansen är min livspartner, min luft, styrkan i mitt liv. Jag är en liten prick i detta universum, men att dansa har gjort mig till något mer. Det har gjort mig till en människa. Jag utvecklas som person och som dansare varje dag. Mitt tankesätt och mina egenskaper har formats utifrån det jag åstadkommit hittills. Jag lär mig mer av mig själv och om mig själv. Detta är bara början. Jag ser fram emot att få uppleva så mycket mer, att få den kunskapen jag saknar, att få leva som jag borde, vara med de jag vill och njuta så som jag borde. Dance is the hidden language of your soul. - Em
 

studentmössa

| Postat i: Emis days
0
Ååååkej, bara för att alla andra gör det: IDAG KOM MIN STUDENTMÖSSAAA! Vettefan varför jag blev glad när jag fick den för jag vill ju inte ens sluta skolan, jag ville till skolan idag liksom, saknar redan!! Men här är den iallafall; silver o rosa tihi, alla har guld känns de som så varför inte silver? Yääää baby! Och om ni undrar varför jag har Marley där bak; varför inte? Vill inte ha mitt fula klass eller skol namn så :p
 

praktik o dans

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejhejhej! Shajjt, är det såhär mina dagar kommer att se ut fram till studenten? Knas! Kom hem från praktiken vid fem, käkade, chillade med min syrra & vår kusin Simon och sen drog jag och Frida in till stan för att dansa queenstyle för Vendela&Melina. Man skulle hjula, göra framåtvolter typ och olika kullerbyttor haha, tro mig, svårare än det låter! Kewwwwl! Är dock helt mööör i min kropp nu haha! Imorgon är det prao, ungdomsmottagningen och träning! Yuppiiii happy göörl!
 
 
En bild på Felicia, Jackie & mig från i torsdags!

Makeupstudion dag 1

| Postat i: Emis days
0

Hejhej! Shajjjjt vad jag är trött! Sov tre timmar inatt (vänt på dygnet som vanligt)! Sitter och chillar i soffan på praktiken just nu! Har fått packa sminkväskor, skicka iväg varor och ja, det är typ det! Idag är det rätt dött här för "eleverna" hade slutprov så kanske får sluta tidigare! Men det verkar vara ett bra ställe, yay! Måste till Tullinge ikväll & hämta min sminkväska kom jag på nu, hur fan kan jag glömma den där? Iddiii. Aja pusspuss!


ingles

| Postat i: Emi writes in English
0
Wow, it really was a while ago with the English writing. Okay so I'm just watching Vampire Diaries right now. Well, I took a break, lol. Right now in this moment I'm listening to ''The Strange Familiar - Run away heart''. I'm feeling kinda tired but I don't really want to go to bed yet. Tomorrow I'm gonna help with some stuff at home and then I'm going to practice! I have to find a second internship, totally forgot about that, not good! The day after tomorrow though it is time for my internship at MakeupStudion. I'm excited but also very nervous, don't know why, guess it's normal right?
 
I miss being in Tullinge, haha changing subject. Feels like my second home now with my boyfriend living there & all that!
 
Anyway..take care! :)

nike air zenith

| Postat i: Emis shoe-love
1
Dessa rockade jag idaaag. Sjukt obekväma (typ vid hälen) då jag bara använt de två gånger innan så de är väldigt stela, men annars så är de sköna, sulan och detdär, hehe. Så balla, my babies!
 
 
 

revolution dance crew

| Postat i: Emis thoughts, Emis world of dance
3
Revolution och Rebound. Ja, mina närmsta vet hur mycket jag följt Blackout Family och alltid älskat deras shower. När min älskade Frida kom med i Rebound (!) var det bara så jävla klart. Jag var faktiskt redo för att söka in till Revolution Dance Crew. Att dansa i AQceS var kul. That's it. Kul. Det jag ville ha var hård träning, gemenskap, kärlek och dansglädje. Det fanns inte i AQceS.
 
Så jag tog kontakt med Vendela från Blackout och efter att ha sett min video och läst ett brev från mig ville hon att jag skulle provdansa för henne. So I did it, och vet ni vad? Jag kom med. Känslan då hon sa ''Vi har träning imorgon'';kan inte ens beskriva den. Det GÅR inte. Mina tårar föll diiiirekt och jag kände hur mitt hjärta kunde ''slappna av''. Provdansade i fyra timmar och min krop var helt mör, men det var så värt det.

Revolution tjejerna välkomnade mig som fan och det känns så jävla rätt bara. Flera träningar, glädje, att verkligen satsa och ha kul med varandra. Jag har äntligen hamnat rätt. Jag har fått mycket skit från folk, att jag svek AQceS och att jag körde en ful stil. Men nope. Jag följer MINA drömmar. Jag gör det JAG mår bra av. Känns inte något rätt så ska man inte göra det, visst? Så jag tog det stora klivet och vågade. Det är det viktigaste.
Vill även tacka alla som trodde på mig och messade/ringde och sa att jag kommer klara det. Inte en enda person tvekade. TACK <3
 
 
Angie, Stina och Sebrin ifrån Revolution dansar i denna video. Nu är vi 8 tjejer. WOOP.
 

emilicious

| Postat i: Emi pics
0
Fyra pics från de senaste dagarna
 

chris martin@nalen

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej & håååå! Nu funkar internet, eller, jag har min syrras trådlösa, såndär tele2 grej ni vet? Tänkte berätta lite om i torsdags! Jag vaknade upp hos Tyson, drog hem, var på träning & efter det fixade jag mig, mötte upp Jackie och Felicia och vi drog till Nalen för att se Chris Martin! Alltså människan kan verkligen sjunga! Ni anar inte rysningarna han gav både mig och Felicia, åh, så jävla värt att gå dit! Det var Felicias födelsedagspresent från mig, hon fyller år idag! :) Efter Chris Martin & Blackouts uppträdande drog vi till donken och sedan nattbussen hem. SÅ JÄVLA BRA KVÄLL!!!! Heeeelt nöjd, hihi!

 Här kommer lite bilder!
 
 
Chriiiss Maaaartin
 
 
Jackie, Felicia  jag
 
Jackie o Jaaaag
 
 
Ännu en bild med Million hihi

Internet

| Postat i:
0

Mitt internet hemma har inte fungerat på två dagar, ååååh har så mycket att berätta juuu! Aja, vi får se när det funkar igen. Kram på er alla!


sommar.summer.verano

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 

rysningar

| Postat i: Emis days
0
Denhär låten ger mig rysningar. Daaaaaaamn.
 
 

whats up?

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Jäääävlar vad bra jag mår! Igår efter dansen drog jag till Tullinge & sov där! Så idag så mötte jag upp Felicia, vi hängde lite hos mig & käkade, snackade & sånt! Sen åkte vi till Tyson & dom och hängde tills min träning började! Aaah, härligt gäng säger jag bara! Träffade min älskade Frida snabbt efter träningen (underbaaaart!) och, ja, nu ligger jag i min säng! Åh, det är så mycket jag vill berätta, men jag väntar någon dag till med det! Hihi!
 
Nu ska jag sova för denhär jäkla träningsvärken är den grövsta någonsin och denna gång är det inte så ''skönt'' haha. Är helt slut och min hjärna känns som geggamojja med all info & allt som händer nu! Mihi! Hoppas ni mår bra iallafall?
 

jävla blogg.se

| Postat i: Emis days
0
Det har inte fungerat att blogga! Har fått värsta utbrotten, haha! Hade massa grejer att lägga upp men nu hinner jag inte! Tänkte bara säga hej! Har kollat film med mamma idag och städat mitt kaos-rum! Ska fixa mig nu och dra iväg till stan för att dansa! Wohäy! Efteråt ska jag träffa Tyson & dom! Stannar nog i Tullinge inatt och imorgon kommer Felicia dit för & umgås om planerna går som de ska! Jarråååå!
 
Ha en superbra kväll! Puss och Kram!