packar för fullt

| Postat i: Emis days
1
Halloj! Håller på att packa inför One Love för fullt. Man vet ju inte vad man ska ha med sig för man vill vara så flippad som möjligt då alla andra kommer att vara det haha, älskar att SKAPA liksom. Har packat ner allt möjligt, dock känner jag på mig att jag kommer att vara helsvart ändå, haha så typiskt mig i sista sekunden! Har även smörjt in mig i BuS typ 130 gånger så man ser sådär härlig brun ut (läs orange och fläckig hahaha) bredvid alla som mördat sig själva i solariumet. Nåväl! Snart kommer killen hit och vi ska bara mysa hela dagen. Imorgon har han mösspåtagning och jag åker, tjohej! Ska bli underbart att slippa internet, täckning och allt för en dag (typ två dagar) och bara hänga med mina girls. WEEEEYYYY. Vi hörs när vi hörs, ha det så himla bra, pusspusspuss!

r e v o l u t i o n

| Postat i: Emis world of dance
0
 
Helt döda tjejer efter audition, älskade tjejor <3
 
 

saturday's kiss-pic!

| Postat i: Emi pics
0
 
MWAH!
 

QQ !

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
QQ har alltid så härliga och bra låtar att dansa till! Minns första showen på Marikas, då dansade vi till ''Tek it to dem'' och sedan dess har jag älskat QQ! Nu har vi en period i Revolution då vi lyssnar mycket på ''One drop'' som är ett steg och även denna låten här nedan. Den är ASBRAAAA. Vi har ju även gjort koreografi till ''Ghetto gyal''. QQ to di world!
 

audition day

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
1
Hello people!!! Såååå bra jag mår alltså! Älskar det! Igår hade jag min klass i Alby och körde en jätterolig koreografi jag velat göra med mina elever jättelänge, sen jag började på den hehe. Kändes bra! Tjejerna i Revolution kom efter, vi övade lite och fixade oss och sedan åkte vi till Farsta! Vi körde show och det gick jättebra...det måste det ju gjort annars skulle vi inte...GÅTT VIDARE TILL FINAL :) I Finalen kommer de att välja ut vem som får köra på festivalen i sommar. Vår konkurrens är bästa Million Dollarz haha så vi får se :)
 
Efter showen så åkte vi runt i bilen, sjöng, skrattade och tillslut hamnade vi på Koh Phangan, en jättemysig restaurang med djungelkänsla och helt sjukt god mat!!! Så stört gott, mat for life! Vi satt där ett tag och sedan drog jag och Matilda för vi hade våra egna things to do haha. Nä men jag åkte till min baby! Är hemma nu, ska äta något och lägga mig på balkongen och bara SLAPPA. Min kropp mår inte bra idag!
 
Spana in Revolutions instagram för en video från igår :)
 
 
Matilda, Anki och jag
 
 
Matilda, Anki, jag, Angiie o Franca som kör :)
 
 
 
KÄRLEK
 
 
 
 

Dancing friday

| Postat i: Emis days
2
Halloj! Allt bra? Jag sitter här i min säng med en kopp te och vilar lite bara. Min helg kommer att bestå utav dans! Idag tränar vi från 16:00 till ca midnatt, imorgon undervisar jag och sedan är det dags för en audition med Revolution! Ska bli så otroligt kul! Sen har jag inte så mycket planerat, man hinner ju inte med annat liksom! Men men, det ska bli en rolig helg :)
 
Ja, det var väl det jag hade att säga! Ha en fin helg så hörs vi när vi hörs :) Kram!

hur går livet då?

| Postat i: Emis thoughts
2
Läste igenom massa gamla inlägg på min blogg och även kommentarer. Att man kan ha så fina läsare :)
 
Så hur går livet just nu? Jag ska vara ärlig, precis som jag alltid varit och mina läsare uppskattat. Livet är INTE en dans på rosor, man kan inte vara glad, positiv och älska livet varje jäkla dag. Det funkar inte, varje dag innehåller någon sorts irritation, ilska eller bitterhet. Vare sig det är om du missar bussen, råkar ta fel vattenflaska till träningen eller ramlar och skadar dig. Seriously. Jag mår just nu helt okej. Jag försöker att inte bryta ihop totalt pga jobb-problemet. Jag har vant mig vid att ha det mindre bra ekonomiskt, jag har alltid haft det så och för mig är det ingen ''oh my god-grej'' längre. Jag har lärt mig att leva med det. Visst, det är tufft, otroligt tufft, men efter regn kommer solsken, förhoppningsvis. Jag söker jobb som en dåre och jag kan FAKTISKT säga att jag är stolt över mig själv som inte gett upp hoppet än, hehe. De senaste dagarna då det varit soligt och skönt har jag iallafall mått bra. Varje gång en negativ tanke besökt mig har jag bara kastat den och tänkt på något annat istället. Just nu tänker jag mest på One love kryssningen, jag tänker på att vi ska vara med i en musikvideo och så tänker jag på att vi ska göra audition för en festival i sommar. That's it. De sakerna gör mig glad. Självklart gör min kille mig lycklig och glad, likaså Hana min fina vän. Men jag menade lite ''outside the box''. Jag vet att jag alltid sagt åt folk att det är okej att vara ledsen, att man blir starkare om man hinner sörja, vad det än gäller. Och så är fortfarande fallet. Det är okej. Men låt det inte ta över ditt liv. Även om mina problem gjort det nu då jag förlorat rätt mycket den senaste månaden. Bara att försöka resa sig upp igen. Låt det ta sin tid. Släpp in solen och se ljuset.
 
Nu babblar jag på som vanligt. Ville bara skriva av mig i min lilla internet-dagbok. Förresten, jag saknar er mina fina läsare som alltid kommenterade och stöttade mig, vart har ni tagit vägen? Det var så kul att kunna ''kommunicera'' med er. Puss!
 
 
 
 

chokiwi

| Postat i: Emis days
1
Igår gjorde jag Chokiwi! Hittade på namnet hehe, men det är obviously kiwi och blockchoklad (sån man har till bakning alltså, den stelnar direkt). Måste bara säga att det var nog det godaste jag ätit haha. Helt stört! Testa! Skär tjocka skivor för de gick sönder jättelätt när man stack in pinnarna! Kram!
 
 

it's kinda chilly

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Tänkte börja med att säga att jag har fått en vagel på undre ögonlocket. NEEEEEJ. Hoppas hoppas den inte är lika fet när jag ska på kryssningen, haha, det vore ju rätt så tråkigt att se sådär halvt nerdrogad ut på bilder! Idag har jag gjort pärlplattor med Ossian, sen åkte vi med mamma till Heron City där vi åt och lekte på lekplatsen. Vi åt frozen yoghurt och handlade lite. Sedan vidare till en sportaffär och så avslutade vi på ikea! Nu är vi hemma och vi ska snart göra hamburgare! :)
 
 
 
 
 
 

it's getting closer

| Postat i: GENTLEMAN <3
0
 
Varje gång jag tänker på att jag kommer få se denna otroliga människa inom 10 dagar slår mitt hjärta lite hårdare än vanligt. Jag är absolut inte lika galen som alla andra fans (som jag var förr) men jag känner mig lite löjlig ändå. Fast det är okej, jag har ju följt hans resa från år 2005 och nu har han haft TVÅ nya album så denna konsert, oj vad den kommer att beröra. Människan har räddat mitt liv mer än en gång med sina djupa, glada och meningsfulla texter. Snart, snart, snart..
 
Simplify yourself and try and find the truth within the lie. Purify and live your life, let in the sun and see the light. Sometimes you might feel unworthy, unlocking motivation in this unkind world. But in time and along the journey blessings multiply cause you earn it
- Gentleman ft Cassandra Steen - Thinking about you
 

Beautiful day

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
2
Idag var det verkligen en FIN dag. På alla sätt. Steg upp, käkade brunch, lekte med Ossian och sedan träffade jag upp Amanda i Tanto. Vi satt där tills resten av Revolution dök upp och vi tränade i soooolen! Vi gjorde mest akrobatiska saker och det var superkul, verkligen sjukt mycket SKRATT!! Speciellt då man misslyckades med sakerna vi försökte oss på hehe. Vi mosade varandra till tusen men det var det värt :)) Låt bilderna tala för sig själva! Första bilden är det jag och Amanda och sen är det jag Angiie och Franca också!
 
 
 
 

a few days

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej! Seg uppdatering I know! Jag har väl inte gjort så mycket sen jag sist skrev. Har hängt med killen, i lördags undervisade jag och sen hade jag myskväll med Kimberly! Vi köpte kladdkaka, godis, åt sallad och kollade på Twilight, wooo! Idag (söndagen alltså) var jag hos mormor där släkten var, vi käkade polsk påsklunch och det var en väldigt trevlig stämning! Sen åkte jag till hornstull för att kolla på när Rev övade inför showen på One Love! Detta är nog den grymmaste showen Revolution någonsin haft och kommer att ha, jag satt ju där helt tårögd.
 
Puss!
 
 
 
 
 

with my students

| Postat i: Emis world of dance
2
För några veckor sedan så var Cesar (en som är ansvarig för dansen där jag undervsar) asjobbig och tjatade på oss att posea för lite promotion bilder, haha. Så vi ställde upp och här är mina favoriter :) Alltså jag och några utav tjejerna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An amazing day

| Postat i: Emis days
0
Igår var det verkligen en bra dag. Intervjun gick ju bra, fint väder, god lunch. Sen så var jag ju med Angelika. Och ja, vad ska man säga? Ni kan ju tänka er två bästisar som inte setts på tre år..Vi satt på ett fik i nästan fyra timmar och bara pratade. Haha. Lite svårt att prata om allt som hänt under tre år på några timmar men ja, det var iallafall en minnesvärd stund. Vi båda var typ nervösa men så otroligt glada. Det kändes jättebra och hon visade massa grejer inför sitt bröllop nu i sommar (!) hihi. Efter det iallafall så åkte jag till min killes kompis där vi grillade, kollade Stand up komedi osv. En otroligt, himla himla bra dag. <3
 
 
<3
 

bilder från igår

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 

soliga tisdagen

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Hejsan allihopa! Jag var helt slut igår så orkade verkligen inte blogga! På dagen åkte jag till Hornstull med Hana. Vi fikade på Vurma och satt ute i solen, så jävla sköööönt! Sen promenerade vi vid vattnet och avslutade på donken! Vid halv nio var det dags för träning med Revolutions egna Personliga tränare. HAHA. Det var ett JÄVLIGT tufft pass. Vi skrek, svor och grät, haha. Jag mådde inte så bra men jag är sååå otroligt stolt över mig själv att jag körde på ändå! Efter träningen var vi några st som satt på en thairestaurang, käkade och pratade, mys! Idag steg jag upp halv nio, åt frukost och åkte iväg för en intervju som gick otroligt bra! Får se vad som sker :) Följ Revolutiondancecrew på instagram för att se bilder och videoklipp från igår :')
 
Nu ska jag göra mig i ordning och träffa Angelika <3 Inte setts på ca två-tre år så det ska bli såååå kul. Åh. Efter har jag lite osäkra planer, men det blir nog braaaa.
 
 
 

they're all gone

| Postat i: Emis days
1
Idag är en tuff dag.  Jag har ju haft både hund och katt och så hade vi Lady som för några år sedan flyttade upp till Delsbo. Hon var här ibland och hon var fortfarande vår hund. Hon skadade sig för några dagar sedan och operationen skulle bli alldeles för komplicerad för en 7 årig hund. Så idag fick hon somna in..Det känns så jävla tungt i kroppen. Nu är de alla borta, förmodligen tillsammans i djurhimlen..Denhär hunden var så knäpp, absolut inte aggressiv, bara otroligt glad och..ja, knäpp. Men underbar och fluffig. Även om man haft denna sorg två gånger tidigare blir det inte lättare..för nu är dom alla verkligen borta. Sov så gott vår fina lilla Lady. We love you Lady ''Loo''!
 
 
 
 
 
 

Not much

| Postat i: Emis days
0
Nä men tjenare! Vad händer då? Här händer inte mycket. I fredags ringde jag runt till olika butiker och fick massa bra information så imorgon ska jag åka runt, lämna CV:n och sådär. Höll på att skriva ut och sånt idag, kändes skönt! Jättetrist att det är så svårt att få jobb nu pga att jag ska åka bort senare i år, det har varit den enda anledningen till att det gått så segt när jag fått svar av de jag varit på intervju hos. Om min resa var ombokningsbar skulle jag boka om den men det går ju tyvärr inte. Iallafall! Igår kom min kille hit till mig och vi kollade på Crazy Stupid Love, bästa filmen haha! Jag gör inte mycket, bara chillar och känner mig tjock höhö :')
 
Jaja, puss på er som klickar sig in här!

tjejigt

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
1
Hej på er! Idag vaknade jag upp med världens migrän, trodde jag skulle dö. Tänkte skippa min danslektion men jag var ändå taggad så jag krigade mig till Alby och juuust idag så kom det typ 15 tjejer haha, men jag körde på ändå och det gick helt okej! Vi körde en tjejig koreografi och tjejerna verkade gilla den så det kändes bra! När alla dragit fortsatte jag dansa själv i 45 minuter till. Lite gamla grejer från baletten, lite modernt och så lite akrobatiska saker. Märkte verkligen vilken skillnad det är på mig nu och för ett år sen, klarar mer saker (akrobatiska) och yay vad härligt det känns! Ligger nu i min säng med magont och migrän, så, ha en fin lördag <3
 
 

skön, sexig, glad

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Som sagt, en skön, sexig, glad låt som fastnar efter endast första gången. Är man kräsen så lyssna typ 2-3 gånger. Jag knarkar denhär låten, den ger mig gåshud gånger miljoner. AAAAAAHH. Danspanik :')
 
 

sunny like hell

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
På schemat idag: Träning!

monki

| Postat i: Emis shopping
0
 
 

en bättre tisdag

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Halu people! Idag steg jag upp strax innan tolv, degade här hemma och sen träffade jag Hana & vi käkade på Max. A lot of food man! Sedan drog jag vidare till skärholmen med min mamma och jag fick en ny tröja av henne, som klippt & skuren för mig, älskar såna tröjor! (Ni får se imorgon thehe). Efter skärholmen drog jag till träningen och chockerande nog var vi ALLA på plats och det händer typ aaaaldrig hahaha. Träningen var sjukt kul bara, vi körde hråt och så hade vi som sagt skitkuuuul. WOO! Jag och Amanda gjorde en helt störd video haha, ska försöka lägga upp den! Har precis käkat och ska kolla lite serie sen soooova! Pusspuspuss!
 
 

one love cruise

| Postat i: Emis days
0
Hej! Idag har jag bara sovit, bokstavligen alltså. Varit uppe en gång för att gå på toa. Man har väl sådana dagar.. Tänkte bara nämna One love kryssningen så att så många som möjligt kommer dit! Det kommer bli en överfet kryssning, ni förstår inte hur taggad jag är. Jag har velat åka på den sen 2012 och nu är det äntligen min tur då min första danslön kommer gå åt endast biljetten haha..Men ja, jag ser fram emot det något enormt! Revolution (dock inte jag och Matilda) ska köra show, jag kommer att få träffa min idol, min IDOL förstår ni? Galet..och självklart en massa DANS om kvällarna, lovely!!!
 
 

on and off

| Postat i: Emis thoughts
3
Ett tag har ju min blogg varit på och av, jag har uppdaterat mycket och sen har jag försvunnit. Men vissa inlägg vill man inte ha kvar här, så då är det bättre att det står tomt. Just nu behöver jag verkligen tänka igenom ett & annat..
Grejen just nu är att jag är så trött på att folk springer ut ur mitt liv, gång på gång. It's tearing me apart. Speciellt när det är personer man trodde att man aldrig skulle förlora. I dagsläget har jag två personer kvar i mitt liv, som jag umgås med och som bor nära. Min fina kille och min fina knäppa vän. Det gör självklart ont i mig. Men när jag tänker efter, så har jag alltid varit själv. Jag har aldrig haft ''tjej gäng och tjejkvällar'', jag har aldrig varit populär och jag har aldrig blivit prioriterad. Jag var den flickan som köpte en basketboll och kastade den mot en vägg för att den sedan skulle studsa tillbaka i mina armar. Jag var den flickan som hade en fotboll och rullade ner den för en backe för att sedan hämta den igen. Jag är den flickan som stod ute i regnet med regnkläderna och plaskade i vattenpölarna medans mamma kollade på. Helt själv. Jag har så starka minnen utav allt detta. Hur jag alltid blev vald sist till t.ex uppgifter där man skulle vara två&två, hur ingen ville leka med mig efter skolan för att de hade egna vänner, you know the story. På den tiden var det jobbigt, men nu när jag tänker på det gör det ännu mer ont.
 
Men för ett tag sedan var det en person som kramade om mig och sa ''Emilia, du är nog bäst på att vara själv, du är stark utan alla andra, det är nog därför Gud bokstavligen kastar ur dessa personer i ditt liv, du har de äkta kvar''. Och, lite så känns det. Även om jag hatar att vara själv och blir ledsen av tanken att inte ha någon som verkligen kämpar för att vara MIN vän, så är detta kanske bäst för mig? Jag har tänkt och funderat, min personlighet? Nej, jag är en lugn tjej, jordnära liksom. Folk säger alltid att man kan vara sig själv och hålla sig lugn i min omgivning. Men då tänker jag fan, shit jag måste vara världens tråkigaste människa haha, fast..jag är jag. Och jag tänker inte ändra mig för att få vänner, då är det ju inte jag, så vad är poängen med det hela?
 
Det jag försöker säga är att, detta är nog bäst för mig. Bara ha de närmsta. Mamma, killen. Hana, danstjejerna. Självklart har jag vänner, men det är inte personer jag umgås med dagligen, t.ex min fina Cissi, min fina Frida, Jackie, Emma, Darian..ni fattar. MEN. Själva utmaningen nu är att acceptera detta, för det är inte förräns nu jag INSETT. Så, jag behöver bara lite förståelse från alla som kan tycka att jag är otrevlig eller något, för jag känner mig inte som den gladaste människan precis, vilket ni kanske kan förstå. Thehe. Jag skriver igen när jag har något kul som jag vill föreviga på internet, som jag brukar. Puss på er :)
 
 

1 år <3

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
1
Hej bloggen! Igår hade jag den finaste dagen någonsin. Bästa hittills när det gäller 2014! Jag firade ETT år med min fina kille! På förmiddagen hade jag dancehallklass med mina småtjejer. Sen fixade jag mig och åkte till killen. Vi gav varann små presenter (jag fick en jättefin fotlänk som jag velat ha jättelänge) och sedan åkte vi till stan. Vi åt varsin såndär fyra små rätter på en kinesisk restaurang och så vart det dessert, mmm! Vi åkte sedan hem, och i killens rum stod det jättefina rosor och lite ljus tända. OHOHO! Efter ett tag så hade Kimberly fixat smält choklad och jordgubbar samt lite godis. Underbara unge. Kände mig så bortskämd alltså. Finisar. Det slutade med att vi kollade på Ice Age 2 och skrattade med den smälta chokladen i munnen hahaha, vi älskar tecknat, bästa ju. Imorse kom Kimberly in med smoothies till oss, så det var ju en ganska perfekt dag/kväll och så morgon. Är så lycklig. Åh.
Här kommer bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

goodbye dancehall

| Postat i: Emis world of dance
0
 
Igår fick Vybz Kartel (Adidja Palmer) sin dom för mordet på Lizzard. 35 år i fängelse. Hejdå Dancehall. Nej men, jag hoppas att han kan köra nå låtar från fängelset, för detta går ju inte. Dancehall kommer ALDRIG att bli sig likt igen efter detta. Vybz låtar är så genomtänkta, perfekta för koreografier and that's why all the dancers all over the world are sad. Alltså hur sorgligt...?! Vem ska nu bli den ''nya Kartel''? Åh, var han tvungen å döda snubben?! En riktigt sorglig dag för dancehallvärlden. Free World Boss!!!
 

Answering a question

| Postat i: Emis thoughts
0
 
Jaa, vad är svaret på denna fråga? Jo jag kommer att svara kindness. Sålänge man är trevlig mot andra får man kärlek och glädje tillbaka (om det inte är nån bitch med pms haha) . Jag är ingen sån person som kan kolla snett eller stirra oförskämt på någon for no reason, aldrig varit heller. Det var inte så jag blev uppfostrad och thank god.  Har jag en dålig dag låter jag det aldrig gå ut på främlingar. Aldrig. Hur mycket jag än vill slå dem på käften lol. Alla gånger jag jobbat/praktiserat har jag alltid lyckats hålla mig trevlig och glad. Jag tycker inte alls att det är svårt, det kommer naturligt. Mina problem är mina problem, inte andras. Ibland måste man släppa dem och komma ihåg att ingen i din omgivning vet. Så när jag nu jobbat eller praktiserat har jag alltid gett mina bästa svar, finaste hälsningar och det största leendet jag bara kan ge. För let's face it, det kommer man jävligt långt med. Ni vet själva hur det är när man handlar och kassörskan är FETT otrevlig. Kul...not? Haha, helt sjukt. Jag är rätt glad att jag är en trevlig person in general. Annars skulle det handla väldigt mycket om karma!
 
Och hur kan man förändra ''världen'' till en gladare plats dårå? Jag vet inte riktigt, men jag brukar ofta ge komplimanger till folk jag inte känner. T.ex om jag ser någon med otroligt fina ögon, någon snygg väska eller ja, vadsomhelst. Prova det! Folk LYSER upp verkligen, man blir själv tusen procent gladare. Och snälla, råkar ni gå in i någon eller liknande, säg inte bara ''oj'' och gå förbi. Försök att få upp kärleken och få ut något i stil med ''Oj förlåt, gick det bra?''. TRO mig, det är miljoner gånger bättre än ett oj. Och typ, om ni ser någon stirra på er, eller om någon ser ledsen ut; le mot dom. Ett trevlig, kärleksfullt leende. Det brukar jag göra och man får så mycket olika reaktioner. Jättekul. Ja..nu har jag predikat klart haha. Gillar denhär sidan med massa frågor/ämnen. Man tar sig en riktig funderare :)
 

2 april

| Postat i: Emis days
0
Hängt med mormor & moster, handlat, hjälpt till, kollat på The last song i soffan. Myspys! Imorgon kanske jag vårstädar på balkongen like every year, får se hur vädret e! Puss!
 
 

en såndär dag

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis days
0
Detta inlägg skulle kommit upp igår lol..idag har jag hängt med familjen :)
 
1 april:
Idag är en såndär dag då jag inte rört mig ur sängen. Bara legat vid datorn, sökt jobb, svarat på mail, kollat vänner. You name it. Behöver jooooobbb, hur klarar folk av att leva såhär i flera år?! De som inte har jobb får oftast pengar av sina föräldrar för att kunna gå ut och fika osv men jag har ju inte den lyxen haha, är så jävla fast i mitt hem, tror inte någon förstår. Terapi nästa? Haha..
 
Har suttit och inrett lite olika rum. Vissa blev väldigt tomma osv men det är bara för att vissa möbler inte var fina, inte fanns eller inte passade in osv osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina favoriter är 1,4 och 5