bekräftat å klart!

| Postat i: Emis thoughts
1
Dagen efter julafton bev jag riktigt glad. Ni vet ju hur jag slutat gå runt så sminkad och börjat trivas mer? Vi satt och käkade hos mormor när min kusin plötsligt sa ''Emi, du är osminkad!'' Då mamma svarade med ett ''Vadå hon är ju alltid osminkad''.
 
HERREGUD vad skönt det kändes att få det bekräftat. Jag har hela tiden trott att det bara är jag som känner att jag är osminkad och att folk inte ser det som jag. Men nu var det tydligen så. Det är flera som har sagt att jag ser mycket mer naturlig ut nuförtiden och woooow vad glad det gjorde mig. I vissa lägen vill jag vara en såndär brud som sminkar sig varje dag å är asvacker men helt ärligt så är detta så bra för mig. Har vant mig så mycket att när jag väl har smink så känner jag mig inte som mig själv, haha. TVÅ månader tog det. BAAM. Så jävla stolt att jag vågade och klarade det. Från att ha solpuder, hårt ifyllda ögonbryn, mascara och eyeliner VARJE dag till att bara sätta lite rouge och mascara när jag går ut på stan. TÄNK vilket steg, haha. Jag tycker faktiskt att ni som känner att ni börjar bli eller är beroende utav smink ska testa min metod. Skippa/minska alla grejer gradvis och tillslut kommer ni älska er själva precis som jag. JAG LOVAR. Detta är nog det bästa jag har gjort.
 
 

!!=?#%/%¤¤!!!

| Postat i: Emis days
0
 
Jag har mens, låt mig vara bräääääh. Nä men, har ingenting å säga idag! Puss!
 

=)

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 

T R E

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 
 

#zebrapants

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis shopping
0
Hej! Idag vaknade jag sent, vid kvart i två hihi oops! Snackade med Angie i tele medans jag fixade mig och sen åkte jag till Skärholmen. Köpte mina efterlängtade ZEBRABYXOR. Är officiellt den lyckligaste zebra-byx-ägaren på denna jord!!!!! Sen köpte jag en ny ''dagbok'', bara ett vanligt häfte hehe. När jag kom hem drog jag å mamma till donken, sen blev det att kolla på Victorias Secret fashion show. Så fina tjejer (bortsett från hur spinkiga vissa är)!
 
 
 

pms och det där suget

| Postat i: Emis days
0
 
 
 

i'm so strong

| Postat i: Emi wants this&that, Emis shoe-love
0
Fatta hur stark jag ääääär. Har inte köpt sneakers på typ ett år, förutom de från baby efter studenten. WOHOO. Men ville gråta lite när jag såg dessa, vem vill inte ha dessa liksom..
 
 

dancehall all the way

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Tjenixxxxen! Idag är jag heeelt SLUT! Igår drog jag ut med två Revolution tjejer, Laura och Angie och deras två vänner. Dock drog dom rätt tidigt. Vi var på Grabbarna Grus där det var mycket latino & dancehall musik! Vi drog dit för att öva lite på freestyle och ha en bra kväll helt enkelt! Vilket det blev, hade såååå sjukt kul, ni anar inte. Behövde verkligen det! Vi dansade som faaaan och promotade oss själva lite haha, det blev hemgång runt tre tiden och hemma somnade jag direeeekt. Såå bra kväll!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är jag klar!

| Postat i: Emi pics
0
Nu är jag klar och ska strax iväg till stan där jag ska möta upp Angie, Laura och nå mer folk! Vi ska till Stampen, sedan till Toxic och sedan kanske vidare, får se. Woo :)
 
 

julafton på två ställen

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Hoppas allt är bra med er, här är det prima. Igår var det ju faktiskt Julafton, jag var hos killen på morgonen/förmiddagen och sen vid halv fyra åkte jag hem till min släkt. Baby fick en Bob Marley tavla av mig som jag kämpat med och stressat med, hehe, men han blev superglad vilket gjorde mig nöjd! Blev lite grinig hos mormor för att jag var hungrig men sen var allt okej när man väl var mätt haha! Älsklingen kom hit senare på kvällen så kvällen avslutades perfekt med bra sällskap (kusinen å syrran). Helt OK jul, vore FAKTISKT mysigt med snö, hehe.
 
Idag ska vi till mormor och äta jul-lunch och senare ikväll tror jag att de blir utgång med Revolution gäris ;)
 
 

oldie

| Postat i: Emis thoughts
0
Instängd i mitt eget kött och blod. Tar två steg bakåt fastän att jag egentligen vill springa allt vad jag har framåt. Håller tillbaka fastän att det inte existerar varken någonting eller någon med tillräckligt stort emotionellt värde att leva miserabelt för. Ställer frågor fastän att svaren är inristade strax ned till vänster om mitt hjärta för att jag aldrig skulle ha chansen till att glömma dem. Fria själar och vilda hjärtan. Iväg måste jag bege mig ty det är där jag hör hemma.

 Det där såret som magen innehar, och som rivs upp för varje dag som ser densamma ut som den förra, kommer att sluta smärta så fort kraven uppfylls. Sluta backa två steg bakåt och spring som om att du blev jagad av vargar och den enda vägen var framåt. Ty här finns det ingenting att längta efter, den trånande lusten och det hårt bultande hjärtat som suktar spänning hör inte hemma här. Här finns det bara en längtan. En längtan om att fly och försvinna tills den fria själen är fri och det vilda hjärtat är vilt. Tills jag är på flykt i en ovisshet som bara kan stimulera en sådan person som är sådär som jag är. Upprymdheten över att inte veta vad som väntar bakom nästa hörn, och där är jag hemma

emi igår

| Postat i: Emi pics
0
 

great thursday

| Postat i: Emis days
0
Hej hej! Hoppas ni mår bra! Jag mår bra! Idag hade jag en sååå bra dag, verkligen! På dagen hängde jag med Hana hemma hos henne, vi drack kaffe, snackade, kollade pics osv! Hon har varit i Kosovo och ska åka snart igen buuuu! Vid fem började vi röra oss, hon skulle jobba och jag åkte hem till Amanda där Angie och Vendela också skulle komma! Vi lagade massa massa mat, satt och snackade, skrattade och hängde! Sen kom Sabine och då kollade vi på en sjuk film, haha! Hade så jävla kul asså, åh blir helt varm i hjärtat att jag har så bra människor i mitt liv!
 
 
Friterad kyckling, piroger, bläckfisk, glasnudlar, olika såser, och sen cheesecake, yum!!!
 

dis a di truth

| Postat i: Emis days
0
 
 
 

detta är lycka

| Postat i: Emis days
0
Skrivit CV och sökt jobb idag. Ätit en god middag med mamma & älskling. Nu har jag läst tio kapitel. Lycka.
 
 

I've decided

| Postat i: Emis days
0
Det är snart ett nytt år. Och det året ska fanimig bli bra. Vill folk kliva ut ur mitt liv, varsågod, ska fan inte kämpa mer för tydligen släpper jag bara in arslen i mitt liv. Så ändring på det! Ska göra allt tvärtom, tänka till, tänka ett steg framåt, börja se ur nya perspektiv, på allt. Literally. Mitt förflutna, mitt nuvarande liv, mina nuvarande problem, mina ''utseende-hinder'' ska inte stoppa mig från att göra det jag vill och kämpat för. Nu jävlar, så trött på all skit.
 
Har en fin pojkvän, två underbara bästa vänner och en helt fantastisk dansgrupp. And you know what? I'm fucking happy with that! YES, I FINALLY SAID IT. Pjuh. Samhället är fucked up med alla regler, I live by my own freakin rules, förstår inte att jag alltid gått efter vad alla andra tycker och tänker. Jag ska börja vara mig själv mer än vad jag någonsin varit.
 
Allt som jag stängt inne där i mitt lilla hjärta ska få komma ut. Börja pyssla igen, läsa böcker som jag alltid älskat att göra, använda min kreativitet, bara vara EMI.
 
Peace oooooouuuuuut.
 
 
 
 

christmas

| Postat i: Emis days
0
Snart är julen här och i år har jag faktiskt inte varit lika hatisk aka Grinchen som jag är varje år. Kanske hatet börjar försvinna? Återstår att se! Önskar mig iallafall inget annat än pengar för jag vill göra en sak som kostar lite..shit har inte önskat mig materiella grejer på länge, förutom typ nån parfym eller piercing haha.
 
 
 
 

Shabby chic <3

| Postat i: Emi - Interior Design, Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 

candy for tha ears!!!

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
En superskön låt. Kan lyssna på den om & om igen!
 
 

only mys

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan hejsan! Har inte så ycket att berätta faktiskt haha, eller jo. Felicia kom hit igår, vi snackade & kollade på film osv..Idag åkte vi med hennes kille till deras lägenhet (!!!!) och mätte lite, sen gick vi runt i skärholmen & handlade lägenhets-grejer. Fyfan vad kuuuuul jag vill också köpa & inreda! Bu..Men iallafall! Lunchade, kollade lite till och nu är vi hemma. Supermysig dag med twinie! Nu ska jag bara vila upp mig för imorgon ska jag till ett hemligt ställe thehehh. ;)
 
 

japp

| Postat i: Emis days
1
 

Sjuk

| Postat i: Emis days
0
Såååå några minuter efter mitt senaste inlägg började jag må bajs och sen dess har jag varit sjuk and still is. Så jag har verkligen ruttnat hemma alla dessa dagar och håller på att få fnatt. HÖHÖ. Vill tränaaaaa å jobba åå uuuut! Nåja, vi hörs när jag mår lite bättre. Pössssss!

zebra for life

| Postat i: Emi - Interior Design, Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
Alltså det har ju alltid varit nåt med mig och zebror och zebramönster. Förjävla fint. Vill ha hela hemmet med zebratryck! Måste ta fram mina zebragrejer igen för nu har jag bara min filt och såntdär papper på bordet (som sitter fast). När jag var tolv hade jag allt i zebra; pennställ, skrivbordsunderlägg eller vad det heter, kuddar, gardiner, överkast, lampa, you name it! I LOVE ZEBRAAAAAAAAAAA <3
 
 

new earrings

| Postat i: Emis shopping
0
 
 

:)

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 

So lovely

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Halloj! Usch jag har känt mig så sjuk de senaste dagarna för mamma, mormor och några fler i familjen är sjuka så det kom över lite till mig också men nu mår jag rätt bra! Har varit med baby de senaste dagarna och det har varit helt underbart! Igår vaknade vi upp och baby mådde inte så bra så vi låg i soffan hela eftermiddagen och degade! Vid sex mådde han lite bättre så vi åkte på fest hos hans tvillingvänner i huddinge som fyllde år, helt okej! Hemmafester är inte riktigt min grej längre hehe.
 
Imorgon har jag en intervju med chefen på Panduro och herre vad jag hoppas att jag får detta jobb, tror det bara är extra men man vet aldrig hur det kan utvecklas. Vi får se hur det går hahah!
 
 
 
 
 
 
 

Så jävla överfet

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
HARMONI, japp.
 

shit och sådär hehe

| Postat i: Emis days
0
Hejsan svejsan fallerallreaaaa! Igår hade jag date-night med killen! Vi käkade inne i stan, sen köpte vi brända mandlar & churros med nutella och promenerade längs gamla stan! När vi kom hem chillade vi i soffan och sen gick vi ut med Ludde och bara, gick runt och busade hohoohohohohoh :) Hemligt värre. Nä skoja, men iallafall!
 
Idag åkte jag med Tyson till Subway och käkade, sen åkte jag med mamma till Ica Mxxi och handlade lite och nu är jag hemma! Ska fixa lite julmust och godis och kolla film! MYSMYSMYS!
 
 
Julpyntat i mitt rum by the way! Alla julgrejer är från In & Finn förutom julstjärnan och ljuset med tomten, den är från Ica Maxi 10 kr!
 

i'm so mad

| Postat i: Emis days
0
Alltså jag tror inte att ni förstår hur arg jag är. Jag hatar arbetsplatser och jag hatar alla chefer som finns, ärligt. Har nog aldrig stött på en normal chef. Är på en plats i mitt liv just nu där jag inte vet vart jag ska ta vägen, ärligt. Vet inte vilket håll jag ska gå åt. Vet inte vad jag ska säga så ska bara vara tyst. Vi får se hur det blir i veckan efter en grej.
 
Igår kom min älskling Felicia hit, vi pratade massa och gick till donken, helt bra kväll med min fina bästis! Idag åkte Hana iväg til Kosovo igen, buuu...hade möte på träningen idag, sen så åkte jag hem och nu tröst-äter jag här i min säng.
 
Puss på er som har ett normalt liv jarrråååå.

älskade revolution <3

| Postat i: Emi - Creative, Emis world of dance
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

our theme: fighters

| Postat i: Emi - Creative, Emis world of dance
0
Vårt tema för showen igår var boxare. Där av sport bhn, flätorna och bandaget!
 
 
 
 
 
/ Emi Revolution Crew
 
 
 
 
 
 

ONE KNOCK 2013 ! ! !

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Hej på er! Varit väldigt upptagen men nu äntligen har jag en ledig dag och bara slappar, herregud vad skönt. Ska soooova hela dagen och sen blir det att julpynta och vara med Felicia! :)
 
Igår var det One knock Event somsagt! Revolution hängde hos Angie och tränade och fixade oss och sen fick vi känna på ''scenen'' som var en boxningsring hehe. Det var nice! Efter sex någon gång var det dags för oss att köra vår show i tävlingen. Det var förjäääävla kul, ont om plats, tabbar här o där eftersom man ändrat så mycket i sista sekunden meeen när man kollade på videon var det inte så farligt. Men fyfan vad kul det var asså, saknat att stå på scenen! Mina tjejer är bääääst, hade så kul hela dagen. Både innan och efter. När vi gjort vår grej tog vi lite snygga bilder och sen låg vi och slappade och tog massa fula bilder som ingen nånsin kommer får se hahhhaha. Skrattade så himla mycket igår, så skönt! Ingen vinst för oss denna gång men bästa Rebound vann! WOO!
 
Mötte baby vid mig kl elva och vi deckade duktigt haha! Sov så himla konstigt dock, har ont överallt och mitt knä dödar mig men ja, är man inte sliten idag så har man inte kämpat tillräckligt och det gjorde jag igår asså! NÖJD TJEJ! :)