2012

| Postat i: Emis days
0
Okej, alla sitter och skriver årsresumeér och jag har alltid gjort det, men jag orkar inte gå igenom hela 2012. Haha. Kan säga att 2012 varit en rejäl berg och dalbana. Har tappat bort mig själv, gjort helt fel val. Sårat oskyldiga personer. Försökt att inte öppna min själ så mycket för vänner, men har redan förlorat några. Senast inatt förlorade jag ännu två vänner, av helt idiotiska skäl. Fattar inte..
 
Ikväll ska jag och Felicia äta gotti middag här med mamma och syrran, sen ska vi över till Kristofher och vara där en stund tror jag, sen hem & mysa! Vi orkar verkligen inte med fest, haha! Emi & Fellie style! Hoppas ni får en superfin kväll, ta det lugnt med alkoholen så ni inte hamnar mitt ute i ingenstans haha! Och ja, till nästa år ska jag försöka skärpa mig med bloggningen, har ändå saknat det, trots min bloggtorka!
 
 
Detta halsband från BikBok ska jag ha på mig ikväll..till mina mjukisar HAHA. Nej får rota fram något, blöh! Puss!

ken ring ft lutan fyah

| Postat i: Emis days
0
Jag har aldig riktigt fastnat för Ken Ring, vet inte varför. Alla jag känner lyssnar på hans musik men ah, det är något som fattas enligt mig! MEN denna låt som han gjort tillsammans med Lutan Fyah gick raaaakt in i hjärtat, speciellt när jag verkligen lyssnade på hans text nu när jag varit i Afrika. Åh. Så bra.
 

jag köpte detta i gambia

| Postat i: Emis shopping
0
 
En reggaeklänning, min baaaaaaby!
 
 
En ryggsäck som jag själv fick välja storlek & tyg till! :)
 
Ja, detta var de enda grejerna jag köpe därborta. Jag fick ju rätt mycket gratis, och det fanns inte såååå mycket jag ville ha. Hade bara 300 med mig så detta är jag nöjd med! Köpte lite småsaker som Red Bull, cigg osv. Menmen! Är så nöjd <3

döende. halsfluss. skjut mig.

| Postat i: Emis days
0
Jag har inte varit levande. Haft så jävla hög feber nästan 40 grader. Bara legat i sängen och sovit. Jag har nog aldrig upplevt sån fysisk smärta någonsin i mitt liv. Varenda ben i min kropp gör ont, har inte kunnat andas, min mage har varit så spänd, som att någon draaaaar i den, mina knän och höfter har typ låst sig. Alltså ni anar inte hur mycket jag gråtit av smärtan, aldrig aldrig aldrig mer! Nu har jag inte haft feber på några timmar och hoppas den försvinner helt! Nyårsafton om två dagar ju, de här gååår inte! Jag och Felicia ska på party på dansskolan me alla våra vänner och danstränare/dansvänner juuu! :( Får hoppas på de bästa!

video

| Postat i: Emis days
1
 
 
Dessa klipp var allt jag filmade i Gambia. Borde filmat mer, då skulle videon blivit superbra! Min pappa filmade massor men jag orkar inte vänta tills jag får de filerna haha, men här kan ni se lite utav miljön & så i Gambia! Och låten, den kommer alltid att påminna mig om Gambia för vi hade den alltid i bilen och min lillebror började sjunga den hela tiden haha! Finns tre låtar till som kommer påminna mig om Gambia men ja! :)

mellandagsrea me like

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Hejsan allihopa! Hoppas ni mår bra! Själv har jag haft feber sen igår, misstänker att det är av malariatabletterna, läste att man kan få feber av att ta dom! Suck! Jag mådde ju piss två veckor innan showen, sen mådde jag bra i Gambia och nu mår jag såhär igen, hoppas det går över foooort! :)
 
Igår drog jag till SKHLM för o kolla lite, ville inte slåss med alla på mellandagsrean men det var inte så farligt som jag trodde haha!
 
Bh från New Yorker
Tights från BikBok
 
Två lite oversize tröjor. Eller okej vadå lite oversize, tog XXL liksom HAHA! Från Gina Tricot.

Bästa aqces

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis world of dance
0
För någon månad sen bestämde vi i AQceS att göra en liten video! Dock spelades den in när jag var i Gambia, och det där är inte ens hälften utav AQceS medlemmarna, vissa kunde inte osv. Men jag vill ändå lägga upp videon här! :) Kommentera ifall ni inte kan se videon. Btw, den sista koreografin dom gör körde vi också på showen, Kevin har gjort den.
 
 

presenter från joe

| Postat i: Emis days
0
 
Detta fick jag av Joe, så gulligt! Han gav mig lite grejer till andra också, alltså FÖR gullig människa! Jag gav honom pengar iallafall, han kan inte ge bort alla sina grymma grejer bara sådär. Men ni ser ju att halsbandet och armbandet är speciellt gjot för mig hihi, juste ringen också!
 
Av Alex och Philip fick jag två halsband och ett armband med mitt namn, men armbandet råkade jag lämna kvar på flygplatsen i Gran Canaria, åh :'(

bildbomb - gambia 2012

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
1
 
Mellanlandade på Gran Canaria
 
 
Framme i Gambia!
 
 
Bakotu Hotel
 
 
 
Första doppet!
 
 
 
Checkar in havet med ett leende på läpparna!
 
 
 
Frukost hihi
 
 
Här gick man förbi när man skulle till stranden!
 
 

Jag & min bror Patryk
 
 
 
 
 
 
Aporna på hotellet älskade oss, vi hade bananeeer haha!
 
 
Domoda!
 
 
Käkar i Senegambia, mittemot African Queen restaurangen hihi där hade dom god mat!
 
 
 
En kväll på stranden med en hemlös hund, kryllade av dom där. Heartbreaking..
 
 

First day on the beach, happy! Nergrävd i sanden höö
 
 
 
 
 
 
Mönkey hälsar på!
 
 
Står o posar efter middagen i Senegambia
 
 
De som spelade på stranden på kvällarna!
 
 
Påväg mot Safari!
 
 
 
Efter safari, helt svettig och äcklig haha
 
 
 
Senegal
 
 
Åh en paaaalm. Lol, haha
 
 
Åh, sunset!
 
 
 
 
Världens bästa Joe!
 
 
Waiting for food! Min lillebror Filip
 
 
Nomm eller NOMMM?!
 
 
Julafton
 
 
Patryk och hans vänner
 
 
En sköldpadda ba promenerade runt hotellet, haha
 
 
Jag och Joe innan jag skulle åka till flygplatsen igår! :( Han gav mig lite presenter som ni ska få se i ett annat inlägg!
 
 

gambia 2012 (långt inlägg)

| Postat i: Emis thoughts
1
Wow, vet verkligen inte vart jag ska börja!
 
Vårt flyg var försenat, så vi satt på Arlanda från klockan fyra på morgonen till halv nio, aldrig varit så trött haha! Vi kom fram till vårt hotell (Bakotu hotel) runt fem, sex och gick & åt. På hotellet hade de inte så bra mat, så vi åt oftast ute, förutom frukost. Denhär veckan gick så snabbt. Jag solade knappt, för vi gjorde hela tiden saker, samtidigt som vi knappt hann med någonting känns det som! Pressade i solen de sista timmarna innan flyget igår men nejnej, mamma bara skrattade och ba ''Har du verkligen varit i Afrika?'' haha! Säger ju det, min hy är konstig, inte ens i Afrika blri jag brun!
 
Iallafall. Vi var i Senegammbia och åt och promenerade där några gånger, många restauranger & sådär. Var även på en stor marknad i Serrekunda, det var så sjukt mycket folk, de flesta bara satt och gjorde ingenting..En dag åkte vi med färjan över till Senegal och skulle på safari! Varmaste dagen ever, alltså tänk er ALLA mina dansträningar under alla mina 19 år, slå ihop dom och ni inser hur svettiga vi var, hahahaha så sjukt! Aldrig velat duscha så mycket som då! Men det var ändå en bra dag! Vi åkte dit med vår guide som heter Alex, han bodde bara en bit bort från vårt hotell, supersnäll och söt kille! En dag åkte vi ut med en båt på havet och skulle fiska (jag solade bara) meeeen alla mådde illa så vi var bara på båten i typ två timmar, om ens det. LOL. En kväll hade dom en FET reggaenight på en bar på stranden, jag mådde inte så bra men jag dansade med Alex och Philip ändå! Kvällar då det inte var reggae i högtalarna var det afrikansk dans och musik live. Så härligt!
 
Varje kväll tog jag strandpromenader och plockade snäckor, om det inte var med Alex så gick jag ensam, fast det kom så många bumsters att man aldrig fick vara själv. Så det var även därför vi knappt solade och badade vid havet, där fanns det FÖR mycket bumsters. Från hotellet till havet tog det ungefär 3 minuter att gå, men för oss tog det typ 25 minuter då alla ba ''Come look in my shop'' och dom vääääääääääääägrade ta ett nej. Fyfan haha. Dock blev jag typ poppis, haha as konstigt. Hörde hela tiden ''ey rastagirl, ey rastababy, my empress how are you today'' asså SÖTAAAA!!
 
Fick många fina vänner där borta, Alex, Philip och Joe. Speciellt de tre. Joe är en riiiktig rastaman, han hade en butik med handgjorda grejer, små statyer, väggprydnader, smycken, wow, han är verkligen DUKTIG! Vi satt ute många kvällar och pratade och skrattade, haha en kväll var vi så övertrötta att vi skrattade bara typ jag rörde på mig. Han har verkligen ett hjärta av guld och vi kunde inte sluta kramas när jag skulle åka, ååhhh människorna där alltså!
 
Nu till miljön eller vad man ska säga. Gambia är ju typ Afrikas fattigaste land. Jag trodde inte på det förrns jag själv såg det med egna ögon. Jag ska aldrig mer klaga på hur jag har det, folk där borta bodde i små skjul, om ens det. Deras kläder var helt trasiga, de sträckte fram sina händer när man åkte förbi, gatorna var smutsiga, fanns inte en enda papperskorg alltså. På marknaden var det värst, alltså jag fick hålla mig många gånger för annars skulle jag gråta hela tiden.. Hemskt. Men trots Gambias fattigdom så ÄLSKAR jag landet. Jag ska DEFINITIVT tillbaka dit. Människorna är snälla rakt igenom, vädret är helt underbart, maten, drinkarna, wow! Fattigdom stoppar inte mig, detdär landet har något extra. Något som alla måste få uppleva. Gambia, I already miss you!
 
Bilder får ni i ett annat inlägg, bildbomb :D
 
 

hej fran gambia

| Postat i: Emis days
0
Hej allihopa! Sitter pa ett internetcafe just nu och tar igen allt jag missat pa facebook haha nord. Vadret har i Gambia ar underbart, 35+ varje dag och en massa MASSA dancehall och reggae pa gatorna. Vill inte beratta for mycket sa jag gor det nar jag kommer hem, tisdag natt! Kan tyvarr inte lagga in nagon bild da jag har alla pa min mobil, it sucks i know. Min yngsta lillebror Filip har agerat fotograf under resan haha gullunge. Menmen, hoppas ni har det bra dar i slask sverige mohahah. Pusspusspuss.
 
Ps, mamma och Pati, love you!

getting readyyyy!

| Postat i: Emis days
0
Hej! Idag åkte jag till skolan, helt onödigt, för det var ingen där typ haha! Nämen hängde lite med Tyson och så! Nu har jag packat klart, 8 kg väger väskan (trodde jag skulle ha mer haha) och jag tog för mycket grejer, så tog ut en massa men det känns fortfarande mycket. Tjejer & packa alltså! Inatt drar vi till Gambia, woop woop! Om jag hittar något internetcafé där eller så, så hörs vi! Annars får ni ha en superbra vecka, fin julafton & så! Puss på er allihopa. Om flyget kraschar vill jag bara säga I LOVE YOU ALL. Haha okej fett grov, men aja that's me! Pusspusspuss!
(Kan ej blogga mer för vårt internet bråkar alltså!)
 

vi tjejer alltså!

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggisen! Hoppas ni alla mår bra! Jag är fortfarande lite förkyld, men det börjar släppa! Nu blev dock min fina bästis sjuk, undra om det var jag som smittade henne, haha, nutteeee! Har precis gett upp packningen, det gåååår inte! Vi tjejer vill alltid ta med oss allt vi har i garderoben! Jag vill ju ändå ha fina outfits, och det är bättre med för mycket än för lite, visst? Jag suger på att packa så mamma får hjälpa, hon är bäst! Har lite grejer i tvätten också som måste bli torrt, sen kan jag packa resten, får bli imorgon! Yay, imorgon natt åker vi! Africaaa <3
 
Jag vet inte om jag kommer uppdatera bloggen därifrån så följ mig på instagram (emiliamarley) där kommer det säkert upp lite bilder under resans gång! :)
 

headtop

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Älskar denna bild på mig och Karolina som min mosters man tog i Torsdags. Real dancehall vibe!
 

present

| Postat i: Emis days
0
Fick denhär av min mosters man Daniel. Man hänger den nånstans, vart man vill. Hihi! Fick svarta hängslen också, yaaaay!!!!
 

Fix fix innan giget

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
 

outfit for the show at slakthuset!

| Postat i: Emis outshits
0
 
Såhär såg jag ut på showen!

bio

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Mår ni bra? Shit alltså jag vaknade runt halv tolv, gick upp & åt mackor..sen kände jag för att lägga mig i sängen och smsa lite, så somnade jag om och vaknade precis! Knaaaas, haha! Iallafall, igår så var jag bara hemma & återhämtade mig höhö, sen på kvällen var jag på bio med en vän & såg den sista Twiligt filmen. Vet inte om den var bra eller dålig, helt okej I guess! Haha :p
 
Nu ska jag byta sängkläder och städa mitt rum, sen blir det en dusch, sen får vi seee! :)
 

aqces dancerz @slakthuset

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
 

dancehall lucia bash

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
HEJ!!! Okej, som de flesta vet så blev Demarco inställt. Han kommer till Sverige den 19 december istället! Astråkigt, blev asledsen, men det är okej nu! För vi fick uppträda iallafall haha!
 
Igår möttes vi alla upp i Afridas skola och fixade oss, duktiga Kevin fixade mitt hår och jag kände mig som en dragqueen med allt smink haha! Vi käkade donken innan, för att inte ha en empty belly liksom! Vi kom till Slakthuset vid tio och fixade oss lite mer, hade pepp talk och övade övade övade! Fy vilken glädje denna grupp ger mig! Vid halv ett gick vi ner till dansgolvet, Dj Patuu ropade in oss, vi gjorde en fet ring, värmde upp med lite danssteg & sen hörde vi ''Aqces, get your positions now!'' och ställde oss i våra placeringar. Alltså adrenaliiiiinet!!! När vi dansade, alltså woooow vilken respons man fick av publiken, såg min syrra, Felicia och mosters man Daniel där framme och jag hade så jääävla kul! Vi krockade lite när vi bytte placeringar men det glömde man bort eftersom vi var så TUNGA!!!! Vi levererade som fan! Alltså shit vad nöjd jag var, och våra lärare berömde oss som FAN! ALDRIG haft så kul i hela mitt liv. Älskar det här så jävla mycket!!
 
Efter showen fortsatte några av oss att dansa ett tag till, gjorde ringen, Kevin körde grov daggering med alla typ hahahhaahha dog, askul! Sen var det Melpo's tur att stå på scen, hon körde typ fyra av sina låtar, duktig tjej! Hon nämnde Aqces två gånger yaaaaay haha, och Big up'ade oss, glädjee! Aaaah, iallafall! Påväg hem var det jag, Felicia, syrran och Daniel. Vi fick gå ända till Gullmars, Daniel ramlade och slog i röven (HAHAHA) och ja, alltså hela kvällen var verkligen magisk. Hade mina närmsta där och min fina dansgrupp. Är evigt tacksam för att vi fick chansen till detta, hör ni det Enough?! Hehe.
 
Hoppas vi får fler fler fler såna här gig. Love this. Vet inte vad jag ska skriva mer för det blir en uppsats ändå haha, så jag slänger in en MASSA bilder i nästa inlägg! Puss!!!!
 
 
Innan showen
 
 
 

!!!!!!!!

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Hola! Idag var jag i skolan för första gången på en vecka haha! Kom hem från träningen hyffsat tidigt idag (vid tio). Okej shit det är 24 timmar kvar tills mitt älskade crew kör. SÅ TAGGAD!!!!!!! Ska försöka ta masssssa bilder åt er! Imorrn är det skola, åka direkt och fixa oss alla tillsammans, sen en låååång natt! Ses vi där? Det hoppas jag! Shit..för ett år sen var detta något jag DRÖMDE om och LÄNGTADE efter, och så står jag här idag, ett år senare och ska få göra det jag älskar, på DEMARCOS konsert, nyp mig. Godnatt! :D 
 
 
 
 

Busy girl

| Postat i: Emis days
0
Jag vet, jag suger på att uppdatera. Men jag tror inte att ni förstår hur upptagen jag varit och är! Nu är det två dagar kvar till Demarco och mycket fixas! Kom hem från träningen för inte så längesen och har börjat packa smink och smycken, hårspray och sånt till torsdagen! Imorgon är det skola, köpa fransar, dra till dansen! Yep! Taggad till tusen! Nu ber jag till Gud om att få må lite bättre! Om jag hinner så hörs vi mer imorgon! Juste åååh min Frida är hemma i Sverige nu, gosiiiis!!!! Aja puss på er!
 
 
 

julklapp

| Postat i: Emi wants this&that, Emis MakeUp obsession
0
Jag vill ha dessa saker i Julklapp! :D Heeeelt kär! ''Kaviar'' nagellack, pensel''väska''! Dock vill jag helst ha pengar, så jag kan börja spara till ni vet vad :)
 
 
Från eleven.se. Nagellacket kostar 199 kr och väskan kostar 210 kr. För er som är intresserade :)

!

| Postat i: Emis thoughts
0

snälla gud gör mig frisk till torsdag

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
1
Hej bloggen! Usch igår hade jag feber hela dagen och klarade verkligen inte av att gå till träningen! Är jätte ledsen för det men what to do, skulle inte ha kört så hårt i lördags, aja :/
 
Även om jag mådde skit igår och höll på att dö typ, så åkte jag till Felicia! Behövde låna lite kläder till Gambia/till showen och vi har ju inte setts på en månad så ville inte dissa henne bara för att jag är sjuk! Vi började rensa hennes garderob och jag fick lite kläder, yaaay glad tjej! Brukar alltid vara tvärtom hah! Konstigt nog mådde jag bättre när jag var där, tog iförsig en värktablett och åt rätt bra igår så det kanske var därför? Aja, klippte ihop en liten video på hur det såg ut när vi var hos henne. Alltid knasigt, men that's us! Hoppas ni gillar den, hehe :)
 
Nu ska jag ta ett bad och fixa lite käk, och vila!
 
 

writing in english #5

| Postat i: Emi writes in English
0
Hey guys! Wow, I'm so exhausted! Anyway, I haven't been writing in English for a while so I'll just do it now since I don't have sooo much to say! Practice was fine, got a headache though, too many people with too many opinions, yelling them out. Woah! So umm, when I came home I went to the pizza place with mom, bought some food and watched tv while we were eating! I was supposed to meet up with Roro but I figured I should stay at home and rest. Tomorrow we are going to dance from 13:00 to 16:30. So I need my beautysleep (haha)! Hope u guys have a good evening! XOXO
 

on the first page of our story the future seemed so bright

| Postat i: Emi pics
0
 

Lördag den 8 dec

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen! Usch, min hals alltså! Smärtan är kvar även om jag knarkar halstabletter! Ajaaaa! Ska strax iväg till träning med min ''lilla' grupp, haha vettefan hur vi ska få plats på den där minimala scenen meeeen vi får se! :p Efteråt ska jag kanske träffa Roro, får se hur jag mår! Ska försöka att inte överanstränga mig idag, men vill verkligen ta i! Haha ilandsprobleeeeeeeeeeeem. Puss!
 
 

juice it out

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Såhär på kvällen, om ni har tråkigt, kolla in detta nya dancehall steg som min fina Steve och hans vän skapade! Big up!
 
 

countdown!!!

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen min! Fyfän, sjuk - check! Igår drog jag till träningen, vi körde i en lokal utan speglar, satte placeringar, fick lyssna på mixen ( SÅ JÄVLA TUNG; DÖÖÖÖÖR!!!!) och gå igenom allt tusen gånger! Det blev lite för mycket för mig så jag vart asledsen och lite arg på vissa men ah iallafall!
Idag var vi tydligen lediga i skolan så jag har sovit ut, och ska bara ta det lugnt, idag har jag inte träning så vilar extra mycket. Alltså nu måste jag bara va sådär pinsamt ärlig; varför har det exploderat en massa finnar på mitt ansikte för? Det är så sjukt, när jag tar ppiller går det över, men dessa, nej de sitter där i två veckor. Och hela fejjan är fan förlamad, hahahahaha orkar inte, håll tyst Emilia. Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaa puss, haha!!
 
Nej juste, vill ni skrattar lite så kolla på denhär videon! Ni minns väl min vän Nina, från dansen? Hur bra är inte hon? Hennes videos sprids över hela facebook haha!
 
 

8 days

| Postat i: Emis days
1
Hej bloggen! Imorse försov jag mig.. gick till köket, kollade ut, gick och la mig igenom HAHA no way att jag skulle ut i den stormen! Meeeen jag var tvungen att gå ut senare ändå, hade ju träning och den ville man inte missa! Det gick bra, dom ändrade dock slutet i en korre & la till en mini korre, sen har vi ett ''intro'' att lära oss. Wow, sjukt mycket nu! Imorgon sätter vi placeringar osv! Shit, bara åtta dagar kvar, det närmar sig! Helt sjukt dethär!
 
Och guess what? Jo, jag har blivit förkyld! Kommer säkert bli sjuk nu också, alltid så med mig. Jag viiiiiiiiiisste det, när jag verkligen inte HAR TID att bli sjuk så blir jag det. DAAAAAMP. Aja, tänka positivt blire nu då!
 
 
Nu ska jag sova, natti!

enough and aqces

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
Vad tyyyyycks? :D :D :D
 
 

hejhej

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
Kikar in här för att säga hej! Ska äta & plugga nu, så duktig jag ääär, höhö! Sen blir det dans, och på onsdag, och torsdag, och lördag, och söndag. HAHA. LOVE IT! Puss!
 
 
 
Cameltoeeeeeee <3 haha dör. LOL, okej puss!

plus och minus

| Postat i: Emis days
0
Plus
- Älskar min dansgrupp, vill dansa hela tiden
- Åker till Gambia om 15 dagar
- Fått fina vänner

Minus
- Min hy är FETT dålig sen tre månader tillbaka (slutade med p-piller)
- Frida har åkt utomlands!!! :(
- Cpkallt ute, kan ine ha mina fina leggings
- Inte pluggat till Eng provet, oooooops.....
 
Hoppas ni mår bra, pusspusspussssss i vinterkylan!
 
 

stressens mamma! :)

| Postat i: Emis days
0
Oppa, vad trött och stressad jag är! Om vi får lokalen så är det träning mån,tis,ons,lör och sön fram till Demarco! Hoppas vi hinner göra klart allt så att vi får stå på scenen! Annars är det också kul att vi får vara där och hypa, vibea, bara vara! Men man hoppas ju på det förstnämnda.
Åh, vad jag mår bra när jag dansar.

treeening

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Okej nu har jag fått i mig en fet frukost & ska börja chilla lite smått och sen iväg till Solna för träning! Igår körde vi i två timmar, utan lärare, och det var sjukt bra vibe. Alla peppade varandra, gav kritik och massa tips och sådär. Jeettebråååå! Åh, vill lägga ut video på Kevins korre för den blev så tung på min video asså, men vi får tyvärr inte lägga ut..Blöööö. När jag kommer hem blir det plugg. Får inte skjuta upp det mer!
 
 
Igår liksom :)

amandas ''firande''

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Alltså faaaaaaaaaaaaail. Vi skulle ju vara typ tio pers igår, men tror ni inte alla sket i & komma/bangade? HAHA. Det var bara jag, Amanda och Ida. Fail som fan! Men iallafall, vi var på Hellströms en stund eftersom det var proppfullt. Sen skulle vi in på Snaps men jag orkade inte slösa pengar på inträde så stod & snackade med Nklas & Emma en stund haha! Sen drog vi till Amnesia, astidigt men ändå! Träffade på Kimani där, supertrevligt! Drack fruktdrinkar och sådär, men vi var så jävla otaggade då det blev helt ändrat i planen så vi satt bara i sofforna och surade. Hahahaha dör. Efter typ en timme på Amnesia drog vi till Burger King och sen hem. ASNICE. HAHA.
 
Jag fick skjuts hem av en fin person! Sen skulle jag ge en cigg till Dennis & K men stannade där till typ fyra och kollade på Kill Bill. Jag var ju lullig så skrattade hela tiden, lovar dom ville typ slå mig haha.
 
Alltså bilderna, ah, ingen kommentar! :)
 
 
Ida och jag, lite suddiga kanske?
 
 
Mandy o Ida, lite trötta på livet
 
 
Alltså HAHAH Amanda, så söt!
 
 
Alltså, ja...Amanda ville att jag skulle fota hennes fot när hon tig av sig klackarna.....????
 
 
Flickseeeen!

new jacket

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Hejsan! Idag gick jag upp vid halv tolv och åkte till Huddinge med mamma. Hade lagt undan en jacka som jag blev kär i för några dagar sen, provade den igår när jag och Linnea var på H&M och jag visste att den va min, mohaha. Egentligen vill jag ha en FET baseballjacka (en varm såklart) men de kostar ju så fruktansvärt mycket!
 
Nu ska jag ta & äta något och sedan iväg till träning! Slutar dansen vid sju, hemma vid åtta, fixa sig & sedan utgång! Fuuuuu*k  vad kallt det är. Bu.. kommer ju bryta benen om jag ska ha klackar ikväll haha! Nä, får nog ta mina air force i väskan. Yup!
Så jag tror inte vi hörs mer idag. Ha en fin lördag! Puss!