neon

| Postat i: Emi - Creative
0

död

| Postat i: Emis days
0
Jag är helt död! Hej på er! Käkade påsklunch med släkten idag, vi kollade på gamla videos från typ 2002 och när jag var typ fem år gammal, vi hittade massa roligt, skitkul var det! Vid fyra åkte jag in till stan och nu är jag här, helt trött efter 3 ½ timmars dans haha, det var ett tag sen! Kommer decka gött ikväll! Ja, det är så min dag sett ut!
 
Ägg o polska grejer!

degat

| Postat i: Emis days
0
Idag har jag degat heeeela dagen. Det har varit otroligt jäkla skönt! Imorgon ska jag käka påsklunch med släkten och sedan ska jag iväg och dansa 3 timmar i stan..det är väl det, har inte planerat något annat men vi får se, det kanske dyker upp något ändå!
 
 

reggae mix

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Här har ni en skön reggaemix som jag börjat spela sönder litegrann hihi!
 
 
 
 

kaos eller?

| Postat i: Emis days
0
Igår alltså, haha! Planerna ändrades så jag drog ut med syrran & hennes vän! På bussen till hennes tjejkompis satt e tjej och typ petade på mig, jag sa det på polska till min syster och hon ba ''Vah? Det sitter ju ingen där?'', så började vi kolla runt och asgarva, sen så dyker den där tjejen upp från UNDER min stol på bussen? Alltså haha vadfan? Sen iallafall så förkrökade vi hos Camilla som hon heter, och vi drog till Amnesia för lite gratis dricka och Jonas bra musik! Men igår spelade han tydligen nostalgi så det var inte riktigt vad vi tänkt oss, men det var kul iallafall! Träffade på Tyson och hans vänner där och jag dansade med syrran o Camilla, satt lite med Tyson och dom, och så fortsatte det! Ramlade i trappan (HAHAH), blev armbågad av en snubbe (aj!) och träffade på min lilla söta vän Sakura, åh!
 
Vi fick skjuts hem vid halv två av syrrans kille, köpte med oss donken och väl hemma så ramlade jag (bokstavligt då alltså) innanför dörren, dööööör vad vi skrattade! Mamma vaknade så vi satt i köket och åt, fick som vanligt min garvattack, ramlade av stolen, satte fejjan i den där förpackningen av hamburgaren (med hamburgaren i, den vart ju ganska platt efteråt) och sen ramlade jag i badkaret. HAHA alltså klumpiiiig! Jag var inte ens så full, det var nåt med min balans igår alltså, aaaah bra kväll iallafall!
 
 
 
Så kan det gå... HAHAA skrattar fortfarande..

i wanna get crazy to dis song

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
 
Fett efter jag är, men vad skööööön den är!

långfredag

| Postat i: Emis days
0
Hejsan alla fina läsare! Här ligger jag i sängen och vet inte riktigt om jag ska börja med att städa eller duscha. Städa är nog bäst, ellerhur? Jag är fylld med tankar, allt ifrån vänner, that boy och dansen! Hur slapnar man av? Det går inte om man heter Emilia, haha! Ikväll ska jag träffa Shiggi, wiiii! Vet inte vad vi ska göra men det märker vi! Nej juste jag skulle tvinga honom till att kolla på Ps I love you hahahah så taskig jag är, riktig tjejfilm. Äsch! :D
 
Jag är sjukt nervös, alltså åh, på söndag ska jag göra en grej som är bäst för MIG. Följer bara mina drömmar, så nej, jag sviker ingen. Även om det känns så..men man vet aldrg vad som händer, jag kanske blir besviken istället för lyckligast på jorden? Ni får veta mer när det är 100%. Håll tummarna för mig iallafall, snälla? Puss!
 

ett tag

| Postat i: Emi pics, Emis days
1
Till er som inte sett mig på ett tag! Första bilden är från idag, de andra är från igår! Puss på er! Nu ska jag göra en hemlig grej...Frida, du vet vaad, tihi. Puss!
 
 
 

last day in school

| Postat i: Emis thoughts
0
Jag har varit off, jag vet.
 
Idag är det min sista dag i gymnasiet. Sedan har jag praktik fram till studenten.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker och känner eller tänker. Det är sorgligt eftersom jag fått så fina vänner här som jag hoppas jag håller kontakten med i framtiden. Det har varit sjukt kul, på rasterna, på Designlektionerna, när man dampat på varandra och haft skojbråk för att man varit så jävla övertrött. Det är skönt eftersom jag slipper sena nätter med plugg och stress inför prov vilket resulterat i att jag tappat aptiten och gått ner i vikt..
Det har dock varit värt det eftersom jag fick mitt VG i svenska nu. Jag vart så jävla lycklig för det var det jag ville ha. I religion fick jag dock bara G, men det gör inget för jag fick VG i Entreprenörskap också, thank God!
Helt ärligt så vill jag gå kvar i gymnasiet. Jag vill inte ta studenten, vem fan vill jobba livet ut? Samma rutiner every day, trååååååk! Jag är helt ensam om att tycka såhär & mina vänner tycker att jag är knäpp, men så får det vara, haha! Jag trivs i gymnasiet, atmosfären, tiderna, bara gymnasiet liksom. Det är inte det att jag älskar plugget, så jag tänker inte plugga vidare, inte än iallafall. Någon gång kanske. Jag älskar att skriva och det är just därför jag pluggat ihjäl mig istället för att sova under nätterna, haha.
 
Fyfan, fyfan vilken konstig känsla. Har det verkligen gått tre år? Ska tömma skåpet och allting idag, alltså gud vad konstigt. In i vuxenlivet, usch neeeeeej jag vill inte! Haha, åh, sorglig dag..
 
Jaja, ska jobba med det sista nu så att jag iallafall får ett G i Design, vi hörs när jag inte har så jäkla mycket tankar längre haha! Puss puss puss på er!

throwbackmonday

| Postat i: Emis days
0
Slänger in en bild från i somras, då mitt hår var friskt och glansigt. Nu är det torrt, delar på sig i fem/sex delar och känns seriöst som svinto, kan inte styla det på något sätt heller, men jag vill inte klippa ÄN, vill ha långt till studenten så jag får hålla ut! Stackars hår haha. Tillochmed mina killkompisar ba EUUWWWW va haru gjort me dtt hår?! Jaadu, plattång och hårfön varenda dag! DÖDAR verkligen mitt hår :p
 
Här hade jag fräknar och var inte så jäkla vit i fejjan heller. Åh härliga sommar, du är så efterlängtad!
 

beröm

| Postat i: Emis days
0
Fick typ beröm på dansen idag. Eller inte typ, det var beröm, haha. Denna dag alltså.
Alltså. Jag. Är. Helt. Jävla. Lycklig. Just. Nu. Och. Den. Som. Sabbar. Är. Död. !.
Kommer inte kunna somna för jag ler bara, för mig själv, åt allt som sker just nu. Typ.
Underbart.

alltså hahahaha

| Postat i: Emis days
0

måndag förfan

| Postat i: Emis days
0
Heeeej! Jävligt bra dag känner jag! Igår gjorde jag om lite i mitt rum, bytte gardiner, överkast och tog fram alla ljuslyktor som jag lagt undan! Ska göra mig av med mina fåtöljer också så att jag har lite dans-space, kommer bli jävligt tomt i mitt rum men ääääsch! Idag vaknade jag vid tio, tog en dusch, åt frukost och drog till skolan! Hade ingen Svenska, vi sa mest ''hejdå'' och sånt till vår lärare! Sista lektionen så fick jag reda på att jag kommer få VG i Projektarbetet, boooooooooom! Solen skiner idag och jag ska få dansa om två timmar! YAYYYY!
 

 
 
 

A NI mal

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
Checka!! I videon ser ni Jackie (min lärare) Enough. Så tung, orkar inte. Godnatt!
 
 

SLAKTHUSET

| Postat i: Emi pics, Emis world of dance
0
 
Bästa kvällen asså, vill uppleva det igeeeen!

the weekend

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Hoppsan, hade inte tid för att blogga alltså! Igår var jag hos min moster Paulina halva dagen, släkten samlades, vi käkade massa gott och firade henne, yummi stuff! Efter det åkte jag hem & packade väskan och sen drog jag till Tyson. Vi kollade på nån askonstig film som gick på tv ''Land of the lost'' haha sjuk film! Sen när den tog slut så somnade vi! Naw, haha! Idag vaknade vi vid elva/halv tolv, gjorde våfflor (han gjorde, mannen ska ju härska i köket hoho) och sen kom hans vänner! Har bara varit där och hängt och nu är jag hemma!
 
Måste städa lite och sen läsa lite till nästa Religionprovet!
 

nagel dramaaa

| Postat i: Emis days
0
Heeej! Idag var det ingen skola så jag sov ut! Gick upp vid tolv, åt två mackor och åkte till Skärholmen med mamma, syrran och Ossian! Köpte ett mobilskal (som ändå sprack när jag tappade luren när jag kom hem) och ett aaaas gulligt lila nagellack. Hade tänkt göra nå roliga naglar men eftersom min nagel gick av så blev det bara den lila färgen, enkelt! Skulle fixa ost till mackorna och höll i osthyveln och var lite föööör hårdhänt haha, så den ba gick av. AJ. Sitter i köket just nu med hög musik och sjunger för mig själv haha, väntar på att mina pommes ska bli klara!
 
Sen ska jag klä på mig och åka till...Tullinge. Haha, måste jag ens säga det? Kind of obvious hihi.
 
 
 
 

snälla lyssna

| Postat i: Emis days
0
Den här låten. Alltså jag har inga ord. Jag råkade bara hitta den när jag klickade runt på youtube, den var med i ett klipp på Hanna och Caleb (Pretty little liars) och jag har lyssnat sönder den sen igår kväll. Tjejens röst, alltså känslan hon sjunger med. AAAAH blir galen, får gåshud! Så jävla DJUP! Fett deppmode,hahahah, men lyssna!
 
 

chill ba

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Nämen tjena! Glömde bort bloggen, oops! Efter skolan idag åkte jag till Tullinge för att fixa Kimberly's naglar!
Lärde henne lite tips och knep så nästa gång vi fixar hennes naglar är dom förmodligen lite längre och starkare, ska bli kul! :) Sen hängde jag kvar där ett tag, kom hem vid åtta och dansade lite med min söta lilla systerson, haha! Har precis kollat på film och ska sova. Puss puss!
 

danz and bullshit

| Postat i: Emis days
0
Hemma från dansen nu! Tagit en dusch och nu väntar jag på träningsvärken! Haha har inte tränat benen på ett bra tag och idag stod vi med böjda ben ''en stund'' och känslig som jag är ni vet så kommer jag ju känna av det imorgon haha! JÄVLIGT bra! MER sånt tack!
 
Iallafall, träningen med AQceS är nu avklarad och det är lövely! Plus en massa bullshit från folk, men, ja, what to do? Folk har inget liv helt enkelt! Phaha, ska sova nu hörrni! Vi hörs imorgon! Kramis!
 

prov och dans

| Postat i: Emis days
0
Tjeeeeeeeeeeena! Satt uppe till två inatt och bara läste och läste och läste till Religionsprovet. Gjorde det ''imorse'' och jag fick bara G. Förstår ni frustrationen? Som TUR får vi göra omprov nästa onsdag och får man högre betyg då så får man det som slutbetyg, något sånt sa han iallafall. Jag ska skriva meeeeeer på MVG frågorna och så
måste jag lära mig lite mer om alla gudar haha vad faaan. Fick hjärnsläpp, 70 kortsvarsfrågor är inte direkt lätt efter 30 st, då blir man lite snurrig i skallen!
 
Jaja, ska hem strax och käka, städa lite och ikväll är det träning med AQceS. YAAAAAY får träffa min gulleplutt Fridaaaaa!!! Fatta lyckan! Hihi! Vi hörs sen, puss!!!

1 + 1 = 2

| Postat i: Emis days
0

lite slarvigt gjorda naglar bah

| Postat i: Emi - Creative
0

världens längsta dag

| Postat i: Emis days
0
Känns som att denhär dagen aldrig kommer ta slut alltså. Fast den är ju på god väg att göra det märkte jag nu höhö! Redovisningen av projektarbetet gick åt helvete. HAHA. Seriöst, kan inget mer än att bara skratta åt det. Jag och Hana var bara så trötta på skiten så vi pratade i kanske tre minuter, that's it. Alla andra stod och redovisade i typ en kvart. Ajaaaa, får hoppas på ett G iallafall..
 
När jag kom hem vid tolv så deckade jag, när jag vaknade hade huvudvärken släppt (thank God). Började köra lite styrka och försöka twista lite olika steg. Gick väl sisådääääär! Sen så gjorde jag lite ''middag'' och tog en dusch. Seeeen har jag bara pluggat. Känns dock inte som att någonting jag utav det jag läst har fastnat. Men gud jag hoppas verkligen det går bra imorgon! Efter detta inlägg ska jag kolla serie och sen plugga tills jag somnar! Yep!
 
 

varför är måndagar så jobbiga?

| Postat i: Emis days
0
God morgon! Sitter i skolan just nu, ska redovisa projektarbetet om en halvtimme! Igår satt jag och Hana i skolan och jobbade med det skriftliga fram till fem. Vi trodde aldrig att vi skulle hinna men det gjorde vi, väldigt stressigt blev det men vi lyckades! Äntligeeeeeeen! Sen på kvällen så drog jag till dansen! Det gick sådär igår, fick kritik och jag brukar älska det men igår var jag sjukt stressad och trött så jag blev mest ledsen. Bitteeer, haha! Somnade vid halv tolv igår (jävligt tidigt för mig iallafall haha) och trodde att jag skulle vakna upp utvilad idag men jag är sjukt trött och mitt huvud gör så sjukt ont. På g att bli sjuk? Skulle inte vara så ovanligt!
 
Efter redovisningen ska jag hem, värma mig, sova en stund, dricka te och sen plugga innför världens fetaste prov i Religion imorgon! Hoppas ni mår bra trots snöovädret eller vad man ska kalla det. What the fuuuuuck liksom. Förra året vid denhär tiden gick jag runt i min baseballjacka. JA TACK. ?!?!

plugg

| Postat i: Emis days
0
Nu är det inte ens två veckor kvar i skolan. Herregud. Helt sjukt. Vill-inte-sluta-skolan! Gymnasiet är så jävla underbart! En så sköööön tid. Jag är helt ensam om att tycka så, jag vet, men det skiter jag i, haha! Hana kom hit idag, vi fick inte så mycket gjort då stackaren blivit sjuk! Men imorgon ska vi vara i skolan (på vår studiedag!!) från 9 tills vi blir klara (kanske runt fem, senast, hoppas jag!) så att, ja! När hon gick kollade jag ett avsnitt utav PLL och sen började jag skriva svar på MVG frågorna till vårt avgörande religionsprov vi har på onsdag! Min hand gör sjukt jävla ont nu men it's worth it! Jag SKA få mitt VG (Hoppas ju på MVG men jaaa, he-he-he)! Jaja, nu blir det ett avsnitt av Vampire diaries och sedan sova! Kram på er!

booom

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 
 

tbs och sådär

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Shosaaaan! Sitter hemma o chillar, har precis städat så nu är mitt rum fint och fräscht igen. Pjuh!
Igår hängde jag med Tyson & co en stund, sen så träffade jag Jesper, Simon & Shiggi, satt på TB's och tog en cider, snackade och sådär! Vid tolv drog jag tillbaka till Tyson och somnade där! Idag ska Hana komma hit (lite senare) så ska vi börja med det skriftliga till projektet. Håll tummarna för vi måste klara av att göra en hel mapp tills på tisdag morgon! Wish us luuuuck! :)
 
 
 

mitt andra hem

| Postat i: Emis days
0
Sho sho shooo! Hehe! Kom precis hem från mitt andra hem (Tullinge hahah) och ska alldeles strax färga mammas hår för jag har skjutit upp det alltför många gånger nu, stackars mamma! Igår var vi några stycken hos Johnny där vi lyssnade på musik, snackade, drack lite smått och bara hade det bra! Somnade runt halv fem imorse och sov sjuuuukt bra! Älska vädret idag, aaaaah glädje! Tror jag ska dit idag igen haha lär ju hänga där massor nu! Jaja nu ropar mamma, puss!
 
 
Duktiga grabbarna, fick dom att ta ut hunden idag, hihi!

woop woop

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Fredaaaaaaaaaaaaag! YES! Helt lycklig tjej, haha! Fick sluta tidigare idag också, superskönt! Sitter på min säng och lyssnar på lite ny reggae jag fixat fram, hihi. Har fixat naglarna IGEN (det är ju sjukt kul hallå?!) och ska ''strax'' börja klä på mig och sminka mig, ska förmodligen på chillkrök ikväll! Har bara tröttnat så otrooooligt mycket på alla mina kläder så jag lär ju stå vid min garderob och skrika lite senare hahah! Man har ju inte heller nån lust att sminka sig när ens hy är helt äcklig, blööööö vilka i-lands problem, men that's life sometimes! Jajaja, ska chilla vidare nu! Ha en suuuperbra kväll!
 

pandelis o jag

| Postat i: Emis friends&family
0
Ikväll har vi druckit teee, ätit gott, kollat Vänner och ba pratat! Väldigt mys! Nu ska jag sova! MWAH!
 

våra gudar

| Postat i: Emis days
0
 
När jag var typ tolv år gammal så visade jag Gentlemans musik för Felicia. Hon fastnade lika hårt som mig och han blev VÅR gud, VÅR hjälte. Haha låter helt löjligt men så är det! Han är en uberfin människa som förtjänar den uppmärksamheten han fått och i mitt hjärta iallafall så kommer han alltid ha den största platsen! På senaste (eller ja, typ ett år, haha) har Felicia lyssnat mer och mer på Chris Martin, och nu även jag! Så jag tror nog vi kan säga att vi båda har visat varandra våra två idoler, och det bästa är att det är samma personer. Jag och min bästis, ja, vi älskar ju förfan samma saker, typ allt! Hihi! Den fjärde april ska vi få se vår gud nummer två, dööör av längtan! Alltså både Chris Martin & Gentleman kör olika stilar, inte bara reggae och jag älskar älskar älskar det. De har även en låt tillsammans. Åh, gud, deras röster, budskap, texter, och att de inte är sånadär pundar- aktiga missbrukare av ganja är nog det bästa, dom visar sig liksom fräscha, glada och positiva. LUV IIIIIIIIIIIT! Tack Felicia för att ännu en man kunnat hjälpa mig när jag haft dåliga dagar. Tihi!
 
 

nails

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Såhär gjorde jag mina naglar igår! Lite slarvigt men äsch! Idag ser dom dock lite värre ut då jag fått massa lim på naglarna när vi hållt på med projektet haha! Ligger i sängen just nu & väntar på att min Pandelis ska bli klar, vi ska ses lite senare, yayyy! Sen måste jag plugga lite känner jag, om jag orkar, hoho!
 

you remember

| Postat i: GENTLEMAN <3
0
ÄLSKAR Gentlemans nya låt. Shit asså längtar tills hans nya album är ute! Han kör så många olika stilar nu, I LOVE IT!! Här är en video teaser på hans nyaste låt, I guess? Hehe :)
 
 
 

projektarbete. 50's diner

| Postat i: Emis days, Emis thoughts
0
Efter månader av arbete med projektet är det äntligen klart! Bara små små grejer som ska fixas, men ja, den är klaaaaaar! Jag, Hana och Linnea gjorde en miniatyr-modell av en egen 50's diner! Så stolt över oss hihi! Vi älskar 50 talet och diners, ni vet från alla filmer i Usa? Så vi kände ba ''vi MÅSTE göra dethär!'' Nu har vi bara det skriftliga kvar men det går på typ två dagar så ja, här har ni den! Vad tycks? Kommentera gärna eller nåt, haha!
 
 
 
 
 
 

thoughts ruining my head

| Postat i: Emis thoughts
1
Jag har hamnat i en period där jag tänker. Alldeles för mycket. På allt. Hela tiden. Bokstavligt talat.
Jag har två veckor kvar i skolan. Två veckor kvar på gymnasiet. Mycket ska göras och man försöker umgås så mycket man kan med de i klassen. De sista stunderna liksom. U get me? Sen går vi ut på praktik, åtta långa veckor med främmande människor, fram till studenten. Dagen då man bara släpper allt och säger hejdå till alla och ''Vi ses snart'' till vissa. Jag älskar gymnasiet, tycker det varit en sjukt rolig tid med fina människor! Jag vill absolut inte ta studenten, jag är iiiinte redo för vuxenlivet med jobb & typ två veckors semester. Haha, blir helt nojjig bara jag tänker på det! Jag vill vara liten, utan ansvar och hela köret, hoho. Var kommer jag jobba efter sommaren? Kommer jag lyckas spara ihop pengar till studierna i USA? Kommer jag gilla det när jag väl ÄR där, den dagen liksom? Kommer jag verkligen vilja flytta dit, bara lämna allt och börja om? Ja, jag tror fan det. Men tanken, ja, it scares the shit out of me. Men ni vet, man säger ju ''If your dreams don't scare you, they are not big enough''. Well, mina är nog FÖR stora, kanske? Och min utbildning till MUA, när kommer den? Allt det där känns så långt borta nu, om ni fattar? Men drömmar har inget utgångsdatum, så det gäller att ha tålamod, bara ta allt som det kommer. För varje dag som går, är jag a little bit closer to my goals and dreams.
 
 
Sen har vi dansen. Tänker hela tiden på hur jag kan bli bättre, hur jag ska göra för att få bättre självförtroende och våga ''sticka ut'' så som jag gör när jag dansar hemma, framför spegeln. When I'm all alone. Min sista termin med AQceS & sen kommer det förmodligen vara audition och ni (de flesta iallafall) känner ju mig, jag kommer aldrig våga gå på en audition, speciellt inte för Enough, haha. Sen har vi alla småtankar, om vänner, den där personen man gillar, osv osv. Blablabla. Haha shit, alltså min hjärna känns som geggamoja. Kan verkligen inte koppla av, bara tänker heeeela tiden. Tycker synd om min ''dagbok'', den får lida som fan, pennan har dominerat haha! Någon som är som mig? Som bara tänker hur, när, varför? Jag kan ju fan inte ens koppla av, haha åååh vad jobbig jag är! :p
 
Jajaja, hoppas ni mår bra! Nu ska lilla jag sova! Puss!
 

soulja häng

| Postat i: Emis days
0
Jag har hängt med Harumi hela dagen! Vi drog till det hemliga stället & fick lite hemliga besked, haha hemligt värre. Sen har vi varit hos mig bara! Vi gjorde en koreografi som vi ska fortsätta på en annan dag & så har vi varit & köpt godis & läsk, hihi. Vet inte när vi lär somna men det märker vi! Hoppas ni haft en bra dag! Puss puss puss!
 

måndagen var ba blä

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina fina! Förlååååt för att jag varit helt off, men igår var typ den värsta dagen av 2013 hittills iallafall. En dag fylld av besvikelser, oro, tårar och ilska. Tyvärr, men det blir så ibland, det bara brister! Nyheter har jag också, min älskade syster ska flytta till Katrineholm. Fyfan, det är inte sååå långt bort men det kommer ju inte att vara lika lätt att bara dra dit någon kväll när man behöver henne. Min andra halva.. <3
 
På kvällen igår skulle jag iväg och dansa men jag glömde bort tiden och kollade på klockan när det var alldeles för sent för att åka dit, ångeeeest, behövde verkligen få dansa av mig! Aja, drog till tullinge och sov där, behövde komma bort, hemifrån liksom. Sitter i skolan just nu och kämpar vidare med projektet, nu har vi bara det skriftliga kvar! Efter skolan ska jag träffa Harumi & vi ska till ett hemligt ställe *hohoho*.
 
Kram!

lil emz today

| Postat i: Emi pics
0
 

åh guud

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Hade helt glömt bort denhär! SÅ TUNG! Och den under, waaaaaa!!!! Haha no words! Typ reggaeton/dancehall!
 
 
 

nicki minaj - freaks

| Postat i: Emis days
0
Någon som hört den låten? Personligen tycker jag den är lite jobbig, haha, men tvingade mig själv att kolla hela videon ändå bara för att. Och vad ser/hör man? Jo man får ju se Nicki Minaj's bröst (asså wtf) haha och en massa...*dundundun* DANCEHALL! Japp! Hon säger även ''Some of them say them gully, some of them say them gaza''. Ajajaj. Där blev jag happy, haha. Dock är det den snuskiga versionen av Dancehall, but still!
 
 

=p

| Postat i: Emi pics
0
 
Igår

soft som fan

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Min helg har varit soft as usual! I fredags la jag mig tidigt för jag var helt trött och seg, igår myste jag med Ossian och lekte en massa under dagen! Sen på kvällen var jag hos Jimmie och kollade Mellofinalen! YAYYY Robin vann och det betyder att min dans-vän Mario också vann, såååå kul! Ska ut i solen med en kaffe & cigg nu, sen ska jag börja städa lite, det var ett tag sen, haha! Senare ska jag och Felicia förhoppningsvis iväg till Tullinge. Vi får se vad som skeeer! Puss puss puss på er!
 

uncle demon

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
YES, Tommy Lee kommer till Sverige. DÖÖÖR. Jag mååååste försöka gå alltså! Gaza man crazy, noooo we insaaaane! Haha helt hype alltså. Han är så TUNG!

emi idag!

| Postat i: Emi pics
0

welcome friday!

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Äntligen Fredaaaag! Tihi! Hur mår ni? Jag mår suuuper! Solen har strålat hela dagen och jag lämnade in min SV uppgift, nu hoppas jag på ett VG, men nöjer mig självklart med ett G. Iallafall! Dricker lite coffee just nu och ska strax börja kolla runt vad som sker ikväll! Har som vanligt planer men man ska inte hoppas för mycket, haha!
 
 
Jag och älskade Hana idag!

sad teens with happy faces

| Postat i: Emis thoughts
2
Jag och min lärare började prata idag, om varför tonåringar/tjejer mår så mycket sämre nuförtiden än för typ 20 år sedan. Vad tror ni är anledningen? Personligen måste jag säga att det nog beror på dagens ideal och krav.
 
Tjejer har så mycket mer ''jobb att sköta'' än killar. Folk förväntar sig att vi alltid ska vara glada, trevliga, kärleksfulla och älska livet. Men det är klart som fan att ingen är glad 24/7? ALLA har sina bittra dagar, många gillar att prata skit om andra (kan bero på osäkerhet på sig själv), många tjejer har även sjukt bra självförtroende och börjar se ner på andra. Väldigt dumt. Jag har superdåligt självförtroende och kan vara väldigt jävla olycklig vissa dagar men jag pekar inte på folk på stan och säger ''haha kolla vadfan hon har på sig''. Många utav mina vänner gör det och jag försöker att bara acceptera läget liksom, alla får tycka och tänka som de vill.
 
Alla sjuka tv-program fuckar upp våra hjärnor och vårt tankesätt också. Rejält. Man ska tydligen vara smal, solbränd året om, ha perfekt och glansigt långt hår, superfräsch hy och snygga naglar, nyaste kläderna/stilen och status. VEM har sagt att det är så tjejer ska vara? Det är bara fel alltså. Jag fixar aldrig naglarna i salonger, mitt hår är så äckligt slitet så jag själv äcklas, haha, jag glider runt i mjukisar och tights, har superdålig hy och är blek året om (nej vill inte förstöra mig själv med solarium). Ändå har jag vänner och är förmodligen älskad utav många. Så varför är man ''bättre och mer populär'' om man följer alla ''regler''?
 
Sen alla dessa hollywoodklichér. Hur mycket jag än älskar romantiska komedier så är allt detdär bullshit. Det finns inte killar som är sådär som i filmerna. Det finns killar som är i närheten, men inte mer än så. ALLA par har problem, killar är väldigt förvirrade, likaså tjejer. Så snälla brudar, försök att inte leva efter filmer och internet. Sluta förvänta er saker av killar och uppskatta det ni får! Tanken räknas alltid, vad killen gör för er. Eller? Man är inte lycklig om en kille kommer med 100 rosor eller överraskar dig med något du gillar. Nej, man är lycklig när man hittat någon man älskar som älskar en tillbaka. Enligt mig iallafall.
 
Var er själva..snälla? Jag kan känna att jag inte riktigt passar in med mååånga utav mina tjejkompisar då alla är shoppinggalna, nätshoppar, fixar nailsen, klär sig superfint till skolan och ja, ni fattar? Men vadfan, bara för att mina vänner är så betyder det inte att jag måste vara sån? Jag vet att jag skiljer mig ifrån många tjejer samtidigt som jag känner att jag är precis som alla andra. Men, you know, man väljer inte sina vänner utifrån stil eller utseende. Klickar det så gör det, hur olika man än är. Så känner ni att någon ser ner på er för att ni inte är som era vänner, SKIT I DET. Ni är er själva, punkt!
 
Iallafall, nu kommer vi till skoltrött-heten. Aj säger jag bara. Efter nian kände jag bara ''jag kommer aldrig gå ut gymnasiet''. Och nu går jag i trean med helt okej betyg. Jag orkar inte ta mig upp på morgonen, koncentrera sig på lektioner är väldigt svårt med damp även det. Men jag gör det för att jag VET att jag kommer ångra mig senare i livet. Gymnasiet ÄR viktigt, man har själv valt det, så varför förstöra det för sig själv? Ja kämpar varje dag och även om jag tycker det är skitjobbigt så vill jag inte gå ut gymnasiet, för det är en sjukt rolig tid och man lär känna så många nya människor. FÖRSÖK orka, för ni kommer vara såååå stolta över er själva, jag lovar! Ta en sak i taget, stressa inte upp er, gör en plan för hur ni ska lösa saker och ting. One thing at a time.
 
Okej fett virrigt inlägg, var bara tvungen! :)
 

lång dag alltså

| Postat i: Emis days
0

hur swag?

| Postat i: Emis days
0
Hur swag är inte min outfit da? Grisar på byxorna och en döskalle. Hell yeah! Lol, iallafall, chillar här hemma bara just nu och ska strax måla nailsen. Kom hem för ett tag sen, hängde me grabbarna från orten (hahaha) och hälsade även på Agnes på hennes jobb där jag stötte på Jimmie & Simon. Trevlig dag! Ett plus är att vi snart är klara med vårt projekt också, yay! Imorgon är det träning med kära AQceS (tror jag?) så längtar lite, annars kör jag lite här hemma, har några koreos på gång! :)
 

pimpat

| Postat i: Emis days
0
Igår pimpade jag mina garderobsdörrar med lite nya bilder och postern från när vi uppträdde på Slakthuset! Memories :)
 
 

superglad

| Postat i: Emis days
0
Igår var jag så glad att jag inte kunde somna. Hela dagen var bara perfekt. På träningen fick jag beröm, då blev mitt självförtroende snäppet bättre, åh, så glad. Idag är jag dock supertrött, hih! Låg och tänkte och log för mig själv till halv tre och vaknade halv sju. Well well! Slutar strax Design och ska iväg och plugga hos T då. Ha en fin dag!
 
 
En sneakpeak på vårt projekt, långt ifrån klart men det går framåt nu! :)

bra dag fan

| Postat i: Emis days
0
Hej sunshines! Igår hängde vi bara i Tullinge, softade jaaao, haha. Idag gick jag upp vid tio & åkte till skolan tidigare! Sitter i datasalen helt ensam just nu och ska skriva klart en uppgift. Duktig tjeeeeej. Jag är för övrigt sjukt glad idag! Solen skiner, fina människor runt omkring mig och jag ska få dansa med souljagirl och Jackie senare, woop woop, nu ska benen få lida hihi! Jaa, har inte så mycket mer att säga än ''Be happy and smile'', hihi :)
 
Vet inte om jag hinner uppdatera något mer idag eftersom jag kommer hem från skolan vid sex, dansar till kvart över nio & lär vara hemma vid elva typ! Vi får se! Ha en suuuperbra dag! Puss puss puss!

rosa i mitt hjärta hihi

| Postat i: Emi wants this&that, Emis shoe-love
0

coffee

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Mår ni bra? I'm fine! Sista dagen på lovet och den ska spenderas såhär: Sitter och dricker kaffe just nu, ska byta sängkläder efter, ta en dusch, noppa ögonbrynen, föna håret, käka något & dra iväg för & möta gräbzen! Imorgon är det skola och dans, yay! Skönt med rutiner faktiskt, jag är FÖR stressad för att ha lov, har BARA tänkt på skolan, haha freak. Har gett upp projektet nu, orkar inte engagera mig mer. Fuck it bara. Resten ska jag fixa innan vi går ut på praktik fo sho!
 
 
Sådär lagom trött tjej, hoho

did u know that

| Postat i: Emis days
0
visste ni..
att jag vill ha - SOMMAR
att min senaste riktiga kyss - var beyond perfect
att jag inte gillar - slasket och kylan vi får stå ut med just nu
att jag har - fett jävla slitet hår, haha
att min första kyss - var med en tjej
att jag avskyr när folk snackar - skit om andra och sen beter sig som att de är BFF's med de.
att kärlek är - det bästa & värsta som finns
att jag gillar att - känna på bakplåtspapper
att jag föredrar att - filma andra och sånt i skolan än att själv bli filmad
att jag alltid kommer att - vilja flytta från Sverige
att sist jag grät var - några dagar sedan
att min mobiltelefon är - så jävla beroendeframkallande, min bebis <3
att inatt - kommer jag sova så gott..
att när jag vaknar på morgonen - så är det FÖRSTA jag gör: kollar mobilen, insta, fb x)
att innan jag går och lägger mig - skriver jag dagbok :$
att idag har jag - hängt med min släkt & kollat på  Streetstar
att i kväll ska jag - okej det är natt nu så har bara planer på att sova!
att i morgon ska jag - Till Tullinge
att jag hoppas - på att Mars blir en bra månad (våren kommeeeer)
att nu ska jag - borsta tänderna & lägga mig
 
XOXO
Emi

vilken stämning

| Postat i: Emis world of dance
0
SHIT VILKEN STÄMNING !!!! Jag satt som ett nerv vrak när Dancehallen körde igång! SoMad var öppningsnnumret, sen tävlade Rebound, Enough, Bruckout och MVI (Melpo, Vendela & Imenella), tillslut fick Enough tävla mot MVI i finalen. Jag ville iallafall hejja på ett lag lite mer men guuud jag kunde inte välja! MELPOS lag vann och jag vill bara säga GRATTIS! Det förtjänar dom verkligen! :) Enough härskade som vanligt, räcker nog med de orden haha!

Nu blir det några fresh prince avsnitt och sedan sova!
 
 
 
 
 
 

streetstar

| Postat i: Emis world of dance
0
Kolla! Jacqueline, Viv och Micaela från Enough dansade på Streetstar, woop woop. SÅ GRYMMA!!!!
 
 

igår och idag

| Postat i: Emis days
0
Hej! Okej ska försöka göra ett kort inlägg för jag håller på & kollar Streetstar livesändning! Igår vann Jacqueline från Enough the runway thing, och massa dancehalltjejer jag & mina vänner känner tog sig vidare! YAYYY!!! Ska bli spännande o kolla hela kvällen nu! Skulle egentligen iväg & tävla Miss Carribean men jag hade inget förberett så sket i det haha!
 
Igår var jag med Tyson + hans vänner i Tullinge! Vi hittade ingen fest men vi hade kul hemma hos honom & sen drog vi till en pizzeria, sen hem till honom igen! SUPER rolig kväll verkligen, ubersköna människor! Dock skallade Tyson mig OCH armbågade så jag är lite öm idag HAHA men det var bara kul, störd situation! =P
 
Kom hem vid tolv idag, käkade och chillade och sen drog vi till min moster Anna för att fira min kusin Simon som fyllde år för någon dag sen! Det var mysigt att träffa hela släkten, men jag drog hem för jag vill verkligen kolla på Streetstar nu, haha! Frida uppdaterade mig om allt igår för hon var där. Helt avis! Jaaaaja, ha en bra kväll hörrni! Pussssss!!
 
 
Helt random haha men titta vilken fin himmel det var idag!

fredag och sådär

| Postat i: Emis days
0
Idag är det Freeeeedag! OCH Linnea fyller 21 år idag! Woop woop! Så vi är ett gäng nu som letar fekke, haha vad fult. Men hon har tappat sitt leg (smartaaaass) så de blir inge klubb iallafall. Anyway, ska fixa mig nu och börja röra mig mot Tullinge så får vi se hur kvällen slutar, blir nog bra i vilket fall som helst! Ha en superbra Fredag hörrni! Puss!

vänner

| Postat i: Emi answers, Emis friends&family
2
Kan du inte berätta lite om dina närmsta vänner dvs, hur dem är, vad som gör dem så bra för dig som vänner osv.? Menar tex närmsta vänner i privatlivet och i skolan mm. Bloggen är grym btw! :)
 
Felicia: Det som är bäst med Felicia är att hon är som jag, hahaha fett ego det låter, men att vi är så lika liksom. Vi är samma person men i två olika kroppar. Hon förstår mig vad det än handlar om och stöttar mig i ALLT, verkligen ALLT. Vi gillar samma saker (dans, reggae, dancehall, naglar, hundar, med meraaa) och vi funkar bäst tillsammans. Hon är min bästa vän och syster, min familj/släkt räknar alltid in henne i grejer så hon är verkligen en familjemedlem.
 
Pandelis: Pandan är min bästa killkompis. Vi har ALLTID fett kul tillsammans. Han fanns fär mig när jag gick igenom ett helvete för ett tag sedan. Han gör mig alltid glad och kan alltid få mig på bra humör. En känslig kille med humor, charm och ett STORT hjärta. Han är helt enkelt bäst!
 
Dom två är mina NÄRMSTA, som jag ser som familj.
Sen har vi Hana&Linnea från skolan, vad skulle jag göra utan dom?
Dom förgyller mina dagar, så jävla fina tjejer. Så tacksam för att jag fick lära känna dom,
helt sick att det finns så fina personer som de!
 
Jackie, Frida (AQceS), Harumi: Tre tjejer som jag inte umgås med såååå mycket, men vi alla är dancehall tjejer. Jackie har jag ett sjukt förflutet med men den tjejen är STARK, så underbar människa som jag aldrig någonsin vill släppa! Samma med Frida, hon är världens GULLIGASTE tjej, min lillasyster verkligen! Hon förtjänar allt det bästa här i livet! Harumi och jag, jaa vart ska man börja? Vi började som ovänner och är nu souljagirls. Hon finns alltid där. Verkligen alltid. En riktigt jävla bra och vacker vän och nu har vi börjat dansa tillsammans och jag ser fram emot den tiden vi har framöver!
 
Sen så har vi Max, Cissi och Shiggi. Max och Cissi träffar jag väldigt sällan men de personerna älskar jag såååå starkt. Helt awesome personer, utan tvekan! Shiggi återfick jag kontakten med för ett tag sen & he is a keeper! :)

the look

| Postat i: Emi pics
0
 
 
Här har ni dagens look! Körde på en lila ögonskugga som man dock knappt ser att jag har (juste bilderna är ju svartvita också, smart Emilia!) och ja..bjuder på mina hamsterkinder tihi!

skärpning

| Postat i: Emis days
2
Måste skärpa mig nu alltså! Det enda man ser i min blogg är ju typ vad jag gör om dagarna & massa text, haha fyfan vad lame! Förlåt alltså men shoppar inte direkt, gör inget speciellt så har typ inget att visa er. My life is booooring right now, lol. Kom precis hem från Huddinge där jag var med Tyson, Ludde & Mäler. Innan träffade jag Linnea en snabbis också!
 
Annars har jag chillat hemma med hunden & så tog vi en lång promenad! Dock la hon sig i snön precis utanför huset och vägrade gå, haha knäppa hund! :) Åh, ville verkligen befinna mig på Streetstar idag, verkade FETT. Enough dansade också, bläääoäää på att vara fattig ibland! Så inte okej!!!