HA! Jag är inte en i mängden! ;D

| Postat i: Emis days
0
Somnade i soffan och orkar helt ärligt inte bry mig om att det är valborg haha! Så nu ska jag ta ett bad & kolla film! Yey!




Some new shit

| Postat i: Emis shopping
0

Dyed jeans, GinaTricot

The jacket of my dreams! From New Yorker

Sunglasses on sale! From JC


Övade på headtop igår

| Postat i: Emis world of dance
0
Man måste ju börja någonstans! Så änsålänge kör jag mot väggen! Dancehall är verkligen en skum dansstil, haha eller? Har dock så jäkla ont över hela huvudet idag haha smartoo0o!


30 april

| Postat i: Emis days
0
Godmorgooooooon! Har precis käkat fruuuulle, eller ja, om man ens kan kalla det för frukost haha! Idag är det alltså fjortisdagen, woo! Halva stockholm ska till Uppsala, själv var jag också där förut men det känns lite som en fjortisgrej numera? Jag har iallafall inga planer för idag! Ska antingen träffa Darian eller Pandan, ja vi får helt enkelt se hur det blir! Men först ska jag måla naglarna med mitt nya nagellack! :)


A little thing for my friends

| Postat i: Emis friends&family
1
Dethär är ett litet inlägg till mina vänner. Man måste ju ibland låta andra veta vad man uppskattar & sådär, ellerhur?

Jag älskar att det finns personer i mitt liv som stannr kvar oavsett vad. Som ringer, smsar, frågar hur jag mår, som tar lite utav sin tid för att kolla läget, stötta, finnas där, bry sig. Nuförtiden är det väldigt svårt att lita på folk. Många uttrycker sig med orden ''jag finns alltid här''. Men när det väl händer något finns det ursäkter. Så jag vill bara säga tack, till er som älskar mig för den jag är. Ni är underbara, jag ska verkligen göra allt för att hålla kvar er i mitt liv. Jag är lyckligt lottad som får ha så fina personer i mitt liv. Få, men äkta, underbara, guld värda.

Det gör mig så jäkla glad.



SMARTASS

| Postat i: Emis days
0
Ååååhhh så smart jag är.. jag kollade helt fel på schemat och missade dansen som var halv två idag, inte halv sju. Idioooooooot, åh vafan, haha. Öh iallafall...återkommer när jag lugat ner mig, haha.

New from Beenie man!!!

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

<3


Mat + bio

| Postat i: Emis days
0
Heeeej bloggen! Mår ni braaaa? Jag mår prima! Igår käkade jag & baby i Heron & sen såg vi Projekt X - hemmafest. Den var verkligen sjuuuuk, alltså haha ni måste se den! Man skrattade, hade panik, ja allt möjligt, gå & se den! Har precis duschat, ska bara chilla fram till ikväll då det blir dans med Nina! Ska bli så otroligt sköööönt! Det var längesen jag hade Amir också så det ska bli superfun!


I'm gonna puke a rainbow

| Postat i: Emis Inspiration
0


American Pancakes

| Postat i: Emis days
0
Hi everyone! So today I woke up feeling sooo American. I think it's because of a dream I had this night, hah! So I made some american pancakes and they were sooo delicious! The perfect brunch! Anyway, today I'm going to see a movie with my baby, before that, I think I'll just chill ;)


Sött

| Postat i: Emi wants this&that
0


Scorett

| Postat i: Emis shoe-love
2

GRYMT snygga klackar, provade bara för att. Men dog liksom direkt, haha! GRRR!


Frisk tjej!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina fina! I'm back now! Idag var jag i skolan & hämtade massa papper, häften, böcker & sådär! Mycket & göra nu! Trist bara att vara ledig nu när man väl blivit frisk & ville träffa alla som vanligt, haha! Efter skolan hämtade baby mig, så skjutsade han mig till kyrkogården där jag hälsade på Simon <3
Sen tog vi en varsin milkshake & nu är jag hemma! Måste veeeeeeeeerkligen städa mitt rum! Inte städat under hela den tiden jag varit sjuk så att, ja, ni kan ju tänka er hur äckligt det är hahaha! :D
Men först: Dinner!



Nu: sova, men först:

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
Innan jag går & lägger mig tänkte jag visa er en video där Sara kör till Hot wuk. Jag fullkomligt älskar att hon är så liten men kan så mycket, och jag älskar att hon gör varenda liten rörelse så ''överdriven''


She can't wait

| Postat i: Emi pics
0

 

Såhär glad är jag efter dagens danslektion! FYFAN vad kul det var. Ge mig tionde juni nuuuuuuu!! SHOWEN!

Låt: QQ - Whine your waist


VR

| Postat i: Emis days
0

Oooohhhh ska läsa hela nu :D


Danza likzom

| Postat i: Emis days
0
Hejheeeeej! Allting bra? Jag börjar må bättre, tror jag! Igår fick jag ny antibiotika, hostmedicin & nässpray så nu fan ska jag bli frisk! Dethär har varit den jobbigaste av alla sjukdomar jag haft tror jag, ni anar inte! Iallafall! Idag ska jag försöka pallra iväg min lilla röv till dansen, ska försöka att inte överanstränga mig, vem vet jag kanske svimmar någonstans på vägen? Närå, det ska gå bra!

November


Underrated

| Postat i: Emis days
0
Peopleeee, lyssna på denhär låten, it's hiphop actually! Jag har älskat den sedan dag ett då jag hörde den. Kanske för att min baby rappar som en gud, hihi :) Spriiiid! :)


Nu har jag varit sjuk i en hel vecka!

| Postat i: Emis days
1
Gomorron! Eller näe, inte riktigt men hej hej! Här ligger jag i sängen da, som jag gjort i en hel vecka! Börjar det bli tråkigt? Oh ja, men what to dooo? Imorgon ska jag boka ännu en läkartid för jag måste ju bli frisk hallåååå :)
Ska ta ett varv runt huset nu, need some fresh air! Puss!


ALBOROSIE

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

 


Remember all the things that u & I did first?

| Postat i: Emis Inspiration
1


Love being this happy

| Postat i: Emi pics
1

Oktober 2011, The voice Goodiebag Party


Skit antibiotika

| Postat i: Emis days
0
Hej o hå! Fan jag börjar bli riiiiktigt sur, antibiotikan jag tar hjälper inte ett piss! Jag blir typ bara värre & värre! Come OOON! Jag har sååå mycket kul på gång! På fredag är det genrep på grönan, på söndag börjar min klass för Amir, sen är det nationella som jag ska klara såååå braaaa & sen är det massa dans liksom! Lite senare är det Felicias studentskiva & allt såntdär kul. Jag vill bli friiiiiiiiiiiiiiiiiisk! Och btw, hata tidslinjen, dö. Hihi.

Jag lovar att när jag blir frisk så ska ni få MASSA uppdatering! När man är så sjuk som jag så har man ingen fantasi eller ork till en dator!

Yum!

| Postat i: Emis shopping
0

Det här fick jag av mamma idag, så söt!


Dänz dänz dänz

| Postat i: Emis days
0
Hejsan fina! Mår ni bra? Jag mår likadant, fan att det inte blir bättre?! Men iallafall, ska strax iväg ut på en kort promenad, har liksom suttit inne sen i söndags nu, måste få lite luft. Kanske ska sätta i en öronpropp i höger öra så det inte blåser för mycket? Haha! Ville egentligen bara visa er denna grymma video. Alltså jag typ ryser när jag ser den för det får mig & längta till Amirs klass nästa söndag, miiih :D


I'M ON THE TOP NOW

| Postat i: Emi pics
1


My hair!

| Postat i: Emis days
0
Okej jag har ett stoooort problem! Mitt hår är så sjukt slitet så det gör ONT att borsta det! Jag måste klippa det! MEN jag har inga pengar till det eftersom jag vill gå till någon bra frisör som har tålamod med mitt långa hår! Vad ska man göraaaaaaa? Här är några balla frisyrer! Uuuuuh gonna have to wait :(


Väfääään

| Postat i: Emis days
0
Hejsan på er! Faaaan vad trött jag är på & sitta hemma! Ni aaaanar inte, jag vill ut, till skolan, träffa foooolk, dansa! Ussschhhh vilken hemsk sjukdom jag åkt på denna gång! Men jag håller humöret uppe, för sen kommer jag nog vara piggare än piggast och då kan jag göra allt jag vill! Jaha, vad gör jag om dagarna då? Sover, kollar film, sover. Typ. Höhö. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör haha!

Ps. iiiinga bilder, är man sjuk är man riktigt sliten, så näääääe :D

Öronbarn

| Postat i: Emis days
0
Tjohoooo! Som de flesta (som känt mig ett tag) vet så har jag alltid varit ett öronbarn, problem hit & dit. Och idag visade det sig att ag har öroninflammation + en förkylning. NICE! HAHA! Nä men nu har jag antibiotika, så borde vara frisk till..helgen..? Vill btw tacka älskade Giannina (Nina) för ALLT du gjort för mig. En sann vän!

Här är förresten mina knasiga (och brutna haha, måste sköta dom bättre!) naglar!



My babybrother

| Postat i: Emis friends&family
0
Yepp, still sick! Ligger bara i sängen, it suuucks! MEN tänkte visa er lite bilder på min yngsta lillebror Filip. Ni aaaaaaaaaanar inte hur stolt jag är över honom, så duktig han är min lilla sötnos. Hans fräknar är det bästa jag vet, så gullig, skulle kunna äta upp honom! I sommar ska vi se honom spela i Götebooorg, Gothia cup!

ÄLSKADE UNGE!


Million stylez <3

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
En fin bild på Jackie & snygga Million Stylez ifrån Mavado konserten :)




SJUK SOM FÄEN

| Postat i: Emis days
0
Hejhejjjjj!! :D
Idag vaknade jag upp typ fem gånger värre än jag var igår! Näsan, halsen och ena örat gör så jääääkla ont! Måste kolla upp det hos läkaren, fast det får bli när jag har pengar, hah! Så idag blir det bara att ligga hemma & kolla på serier/filmer, dricka varma koppen och bara va! Det funkar också, ett stort minus är väl att jag är halvt döv men aja, hoh.




I love

| Postat i: Emis days
0
HAHA, jag älskar att jag e så dåååålig på & blogga! Vad ska man säga liksom? Har proppat i mig godis, har inte rökt idag (yey!) och är halvt sjuk igen typ, hmmmm? Nej men allvarligt, vad ska man skriva om? Panik liksom, hoh! Ajaaaa hörs när jag har något roligt & komma med. Pözzar!

Mineral powder

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0

Från Veckorevyn

I like it very much!


Fest

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen min! Hoppas ni mår bra! Jag mår helt OK, börjar bli sjuk igeeeen tror jag! Igår var vi på Samis födelsedagsfirande fast inte länge men det var trevligt iallafall! Idag blir det bara chill för imorgon börjar skolan igen! Känns trist hahaha, var ganska skönt med lite freedom hoho!

Osminkad emsi


O-M-G

| Postat i: Emis shoe-love
0


Music is what feelings sound like

| Postat i: Emis days
0


Strömavbrott

| Postat i: Emis days
0
Hejsan allihopa! Det har varit strömavbrott i hela Vårby så jag har inte kunnat blogga, haha! Nu verkar det fungera igen så! Idag ska jag, baby & syrran iväg & fira Sami (som vi var hos på nyår)! Ska bli kul! Dansa, träffa folk, dricka (inte mycket alls, in yo face!) och ja, hihi! Just nu sitter jag i sängen med Ossian & kollar på Pingu, haha nostalgi!

Hoppas ni mår bra!

MELPO

| Postat i: Emis world of dance
0
Filmade en liten snutt när Melpo dansade igår! Klicka på videon om ni är nyfikna på hur hon körde!


New

| Postat i: Emis days
0


Stan

| Postat i: Emis days
0
Hej fina! Kom precis hem från stan, syrran tvingade med mig för att hitta något fint & ha på sig till imorgon! Hon köpte en jättesöt klänning & rosa pumps! Cute! Halvligger nu i sängen, REHAB! HAHA! Ska verkligen inte gå ut mer idag, gråååtttt & tråkigt plus att mina fötter behöver vila! Hihi!


Puuullll uuuuuuup!

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0


Pics from Göta Källare, Mavado 12 april

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Jackie & me, taggadeeee!

Prrra prrrra prrrrrraaaa Bintaaa!

ReBouND

Jag och Melpo <3 <3 , min största inspiration!!!


GULLY GOD IN GÖTA KÄLLARE. Minneförlivet.

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Hej och godmorgon allihopa!!! Igår blev ett stort jävla minne för livet. Ni anar inte, tänker inte gå in på detaljer för att jag vill inte ''skryta'' men ah, fyfaaaaan!! Kvällen började med lite mingel bland danstjejerna b.la Melpo & Binta ooohhh va snälla tjejer! Sen var det massa förband osv och sen så dansade bääästa ReBouND! Grymma tjejer! Sen kom MAVADOOOOO!!! Jag & Jackie stod längst fram, fast inte så länge för det är sjuuuukt hur folk knuffades, men vi hann filma lite iallafall! Det var otroligt svårt att fota med min iphone men ja..aa iallafall sen minglade & dansade vi lite till för att dra på afterparty ;)

Kommer ALDRIG glömma igår. FYFAN vilket minne. <3

De enda bilderna jag lyckades ta på honom! Har mest videos!

Kommer snart upp fler bilder ifrån kvällen!


Tonight is the night!

| Postat i: Emis days
1
Okey peeeeps! Håller på & fixar mig lite smått nu! Kommer vara helsvart idag (Ingen klänning eller så, när det är Mavado måste man kunna dansa!) & köra på röda accessoarer plus en reggaesminkning! Om jag pallar hähä! Ska möta upp bästa Jackie kl nio, sen drar det igååååååååååång! Ikväll mår jag BRA!!!

Ha en bra kväll hörrni, vi hörs...när vi hörs! Ha! Puss!


Igååååååååååååårzzz

| Postat i: Emi pics
0

 


Gissa vart jag & Jackie ska gå idag?

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Jag fick ett samtal igår som jag hade hooooooppats på att få. Jag och en vän hade nämligen bestämt att gå på Mavado ooooch DET SKA VIIII!!! Alltså jag brann typ av glädje inombords ni anar inte! Har redan sett Mavado förut men då hade jag kanske hört 1-2 låtar, men nuuu aaahhhh kommer DÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! :D


Studentskiva!

| Postat i: Emis friends&family
0
Hej mina fina! Mår ni braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Jag mår TOPPEN! Alltså igår var en av de roligaste kvällarna/nätterna på vääääldigt länge! Jag & Isabelle stod & dansade i typ tre timmar utan paus. CRED TILL DJ'N som spelade ASMYCKET reggaeton & dancehall. Folket där var verkligen partypeople, inte många som satt ner. ALLA dansade haha! När det var dags att gå hem missade jag o Pandan tuben troooots att vi sprang som dårar! Så det blev att vänta på nattbussen i en timme med Isabelle & en vän till. Fyyyy vad mycket skratt, i en liten busskur. Ah sötisar jag har iiiinga ord för hur kul jag hade!

Checka min sexiga utväxt, haha. Jag & Felicia väntar på tubeeen. Hon fick sin present av mig, en Bob Marley tavla som jag själv gjort :)

Såååååånnnny som man så fint kan kalla honom, jag o Pandan. O sen så Wisam & jag!

Pandan & ja tar en paus från dansandet!

Bästaaa!


Diamonds are a girls best friend

| Postat i: Emis days
0


Besöksrekord på denna blogg!

| Postat i: Emis days
0
Idag när jag kollade statistiken här på bloggen blev jag otrooooligt chockad! Jag har inte haft såhär mycket läsare sen 2010, tresiffrigt! Loving it! Vart kom ni alla ifrån? :o


Riverside mothafuckaaaz

| Postat i: Emis days
0

Hejsaaaaan! Idag vaknade jag upp med feeet smärta i magen, men det hindrar mig inte! För idag ska vi på älskade Wisam & Erics studentskiva! Ska dit med min ääälskade Pandeeelis! Ska bli kuuul! Nu har jag precis duschat, ska föna håret & smörja in mig, leka med Ossian och så fixar jag mig seeeenare! :)

Today I'm thiiiis happy!


H&M fashion against aids

| Postat i: Emis Inspiration
0

 

Så vad tycker ni om H&M's nya kollektion? Jag som är färg och mönster älskare AVGUDAR den. MEN, fett tråkigt att alla kommer klä sig likadant. Sånahär plagg hittar man oftast i second-hand butiker eller så, nu kommer alla tjejer gå runt och tro att de är ''swag''. Hmmh..


Pandan & Harumi was heeere!

| Postat i: Emis friends&family
0
Haft en väääldigt mysig kväll med vääääldigt mysiga personer. Nu blir det ännu mer mys!




Cold as ice

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina vackra! Idag har jag varit sjukt seeeg men jag lyckades ta en powerwalk iallafall! Nu är jag hemma & städar lite smått, ikväll ska min souljagirl komma hit! Det blir väl pärlplattor, dancehall & laughter! :)

Bilder får ni senare. Puss!

Tyresö

| Postat i: Emis days
0
Shooo peeps! Nu är jag hemma igen, hade några mysiga timmar hos pappa med småbröderna & farmor. Fikade & kollade gamla bilder, keewl! Nu har jag precis käkat middag med bra sällskap! Ikväll blir det pärlplattor, te och film! Om inte något annat dyker upp :)

Söta lilla Bella!


One in a billion

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Denhär låten visade min moster mig för många år sen, det är hennes kompis som sjunger och hans låtar är pure meditation! Njuteeeeer!


Girly

| Postat i: Emis Inspiration
0


Måndag den nionde april

| Postat i: Emi pics
0

Hejsan bloggeeeeeen! Igår var jag somsagt på fest & det var så jääääääääääävla kul! Folk var så jävla underbara, det är inte lätt & hitta äkta personer nowadays, folk är ens ''bästa'' vänner men fan vad jag märkte att folk är falska efter igår, haha konstigt sagt kanske, men FAAAAAAAAAAAAAN vad kul jag hade!!! ÅH! :D :D

Iallafall, jag gick upp för ett litet tag sen och ska käka något nu och sen åka till min pappa & påskfika med hans släkt! Så vet inte när vi hörs men jag kan ju tidsinställa något inlägg :D

YESTERDAY


Snabbt hej!

| Postat i: Emis days
0


Puss!

| Postat i: Emi pics
0


I want my body full of ink

| Postat i: Emi wants this&that
0


Trevlig familjestund

| Postat i: Emis days
0
Hallåååååw! Nu har släkten dragit, jag har nog aldrig varit såhär mätt, kommer spricka när som helst, ha! Blev massa gotti och även efterrätt, mnjammmm, nu har jag ätit för ett år haha! Ikväll har jag inga planer men ska inte vara uppe så länge/sent för imorgon har jag planerat in min dag!


Happy easter!

| Postat i: Emi pics
0
Hej och godmorgon eller nåt! :D Har varit uppe ett tag nu och snaaart kommer släkten hit för & äta massa god polsk påskmat, yum! Hoppas er dag blir toppen! Vi hörs lite senare om jag inte avlider, kommer vara så määäääääätt! Ha! Pussar!


Gentleman in my room

| Postat i: GENTLEMAN <3
0

8 års kärlek <3


Ni vet, påsken

| Postat i: Emis days
0

Jag vill börja denna dag med en ursäkt! Jag har haft det sååå stressigt i skolan med alla uppgifter som skulle göras och nu har det varit mycket städning & hjälp hemma för på Söndag kommer hela släkten hit och äter Påskfrukost med oss! Jag kommer att blogga normalt när allt har lagt sig lite, tro bara inte att jag dissar er nu hehe, har bara haft mycket & tänka på! Och angående bilder, hoho, jag har gått osminkad i några dagar nu så attteeeeee...ah ni fattar, man fastnar ju inte riktigt på photooow :)


Beach 12'

| Postat i: Emis days
0
Åh sommaren känns sååå långt bort nu när det snöar igen!

I år är jag sååå mycket mer FIT!



Oh friday

| Postat i: Emis days
0
Hejsan min bloggis! Igår blev det lite ändrade planer, jag drog till Osman för & umgås med honom och Raul. Vi lyssnade på musik, käkade, ah ba chill liksom! Very nice! Idag är jag sjuuukt sjuuukt seg, har ganska mycket att tänka på! Nu ska jag hjälpa mamma med städning & matlagning och ikväll blir det mys med A!

Osman in tha kitcheeeen


Torsdagsmys

| Postat i: Emis days
0
Idag har det varit och förblir torsdagshäng med la familia, alltså mamma, sis och Ossian! Imorrn fyller bästis år btw, hoppas hon blir glad över sin present!


Shine

| Postat i: Emi pics
0


PÅSKLOOOOOV !!!

| Postat i: Emis days
1

Heeeeeeeejjj på er!!! Äntligen är det lov, behöver det känner jag hihooo, nu blir det att slappa som aldrig förr! Mmmmh! Idag i skolan har vi skrattat som faaan, asskönt! Fick skjuts hem av A och nu sitter ja o kollar lite youtube klipp med syrran och dör lite av garv hähä!


Tack Cissi, jag kan inte sluta kolla på denna och skratta så tårarna sprutar!


What do u wanna read about?

| Postat i: Emis days
3


Designa ditt rum

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Hittade en rolig hemsida där man kan designa sitt eget rum! Ungefär såhär skulle mitt vardagsrum se ut, inte riktigt så ''lyxigt'' kanske men liknande! Aaaaaaskul var detta! :D


The queen of fucking everything

| Postat i: Emis Inspiration
0

<3


Lazy wednesday

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen! Jag hinner tyvärr inte skriva så mycket, jag har pluggat idag, woho bara en uppgift kvar i Svenskan! Och nu ska jag iväg & dansa! Yey! Ska försöka ta lite bilder ifall det inte blir för stressigt på dansen hehe, kyss!

Känner mig så naaaaaken utan eyeliner! Haha, buuuuu!


Guys dancing DANCEHALL

| Postat i: Emis world of dance
0
Alltså det är faaan inte ofta man ser killar dansa Dancehall (I sverige iallafall) så jag letade runt lite på youtube & fann dessa amazing killar. Killen till vänster, ouuffff vilken känsla, eller ja, ni kommer fatta om ni jämför me de andra. LOVE IT!


After the breakout comes the party

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Helt taggaaaaaad va grymt de ska bliiii!


Party up in here

| Postat i: Emis days
0
Tjoo guzzaaaaar, o grabbaaaar. Or something you knöw. Kom precis hem från dansen, feeettt svettigt det blev jaaaaao. Men de känns skönt! Satt kvar ett tag & planerade lite med Göthberg. Woooooooop säger jag ba! Nu blire ett låååååååååångt bad, eller ja, först 100 situps sen baaad o sen pluuuuugg. Mmmmhhh va duktig ja är!


Schooltime!

| Postat i: Emis days
0

Hej mina fina! Idag mår jag lite bättre så jag drog till skolan för & göra ett prov i engelska, gick tyvärr inte så bra som jag hade velat men det kommer fler chanser! I hope, hihi! Slutar snart svenskan & då ska jag hem, käka snabbt & iväg till the voice, woopieee! Vi hörs lite senare mina små grodor hihohi.


Nytt örhänge, cupcake. Yumm!


Taggad tjej.

| Postat i: Emis thoughts
0
Nu är det såhär va. Jag är fett taggad på mina framtidsplaner och jag hoppas av hela mitt hjärta att de blir av. Jag ska nå toppen med min fina Giannina, fortfarande ett hemligt projekt! Och efter studenten drar jag till London fo sho! Jag känner att jag kan börja planera, jag har alltid varit rädd för sånthär, men gör man inget så händer inget! Visst kan man tveka på att något inte kommer gå som det ska, det är normalt. Men ju mer man hoppas & tänker positivt, desto mer kommer man våga & vilja! Jag vill, jag kan, jag SKA!


Not today

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen, tänkte bara säga att jag inte mår bra idag så jag kommer nog inte blogga mer! Ni får ha en bra dag! Kyss, kram, kärlek!


One more time

| Postat i: Emis Inspiration
0

 


Italian pizza

| Postat i: Emis friends&family
0
Nu är jag hemma! Mätt som en..jag vet inte vad! Gott vare iaf! Lekte med Polly också, så mysig dag! Dock är min förkylning kvar och den verkar bara bli värre uuuschhh! Aja happy times nu! Snart blir det Big Brother & måla naglarna råååå!


Sweet little kitty

| Postat i: Emis days
0
Alltså min mormors katt har fött ännu en liten kattunge. Denhär är en riktig tjockis, så sööööt! Vill ta hem den men vår kära Tiger är en hater så det skulle aldrig gå, haha! Sitter just nu & chillar medans degen jäser, mmmhhhh va gott de ska bli! Blir nog kvar här hela dagen så ja.. :)


Frukost

| Postat i: Emis days
0
Heeeeej! Nu har jag precis käkat frukost & nu ska vi till min moster! Vi hörs sen, pusspusspuss på er alla!