outfits/looks in spain

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 
Klänning från Boohoo
 
 
 
 
 
Top från Bershka
 
 
 
Shorts från Wish
 
 
 
Allt utom väskan från Bershka
 
 

guadalest. 2017.

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
0
En otroligt vacker bergsby med stark karaktär. Ett slott, en kyrka och musem fanns där. Dock ville utforskarna (vi) vara lite fria, hann inte med så mycket ändå haha! Men det var definitivt en upplevelse för livet. Vägarna upp till bergen, deras små shops med fina och unika föremål; fick med mig en jättefin askkopp i lila porslin som souvenir.
 
Ni ser den vackra sjön. Alltså bilder ger ingen rättvisa till färgen på vattnet eller hur vackra bergen var. Dock kunde man INTE bada där vilket var en fet disappointment för vi hade räknat med det. Vi hade kunnat gå ner och bada men då hade bussen åkt tillbaka utan oss haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

semestern i år

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej och halloj. Blir inte en sån glad hälsning för att livet plötsligt har vänt, igen.
 
Handlar om jobbet, dansen, allt egentligen just nu. Fan asså, kommer bli en tuff höst. Ska förklara mer i ett annat inlägg (om jag inte glömmer).
 
Så va händer? Är hemma nu från semestern i Spanien. ÄLSKAR DET LANDET: Vart där 4 gånger nu men vill typ meeer. Det är nåt speciellt med Spanien. En annan sorts hemma-kärlek. Men iallafall, är hemma nu i 2 veckor till på sjukskrivning (ja ni hör ju) sen får vi se hur min vardag ser ut. Men tills dess så har jag sällskap av Scoobi här till den 3/8. Tänkte iallafall lägga in lite bilder från Spanien. Vi gjorde inget speciellt än att hänga på stranden och gå ut på stan om kvällarna. Vilket var jävligt skönt, jag behöver lugnet hehe. En dag åkte vi upp till en by i bergen, Guadalest. Men den byn får ett eget inlägg efter dethär, med bilder osv :) Kan även berätta att en av mina drömmar uppfylldes! Jag är ju en riktig sucker för diners, speciellt 50 's diners. Och vad hittade vi en kväll i spanien, på jakt efter mat? JO EN 50's DINER. Alltså mitt hjärta. Blir fortfarade varm av tanken. Kändes som att jag klev in i mitt projektarbete från gymnasiet haha. Den var ju en aning moderniserad men ÄNDÅ, det var SÅ fint att jag nästan grät. Japp.
 
 
 
 
 
 
 
A dream came true
 
 
 
 
 
 
Pizza factory
 
 
Picknick på stranden
 
 
 
 
 
 
 
Min absoluta favoritsallad. Okej vad äre som är så speciellt med en cesarsallad tänker ni. Jag vet inte, kanske deras kryddor, eller att maten gjordes med kärlek/av nån väldigt snäll person. Haha okej en sallad alltså. Men den var god. Lovar.
 
 
 
 
Cola bebis