My birthday

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hellu! Today is my birthdaaay! Fyller 22 barre, shit! Hehe hoppas ni mår bra, jag har stressat i princip hela dagen för att jag valde att sova för länge (hehe). Jag var i köket och förberedde för min lilla tjejmiddag/chillkrök och den blev otroligt lyckad! Tjejerna gillade den polska maten och den polska desserten saaamt alkoholen, haha blink blink. Fick sååå mycket skratt, kärlek och såå fina presenter, att man kan ha såna människor i sitt liv. Underbara tjejer. Är lyckligt lottad <3 Blev tyvärr inga bilder förutom selfies med hana o rebecca höhö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

special song, special choreo..by me

| Postat i: Emis world of dance
0
Checka in min koreografi till en väldigt speciell låt. Hade sjukt kul när jag och Jones filmade den, han är grym!!! Fler projekt i framtiden ooooja! Puss på er hoppas ni gillar den :)
 

fredagsmys

| Postat i: Emis days
0
Hallo bloggen! I fredags hade jag myskväll med Hana! Vi bakade nutellabrownies och satt i sängen och bara pratade, qualitytime på hög nivå! Vi båda kände oss lite krassliga så det vart lugnt! Blev dundersjuk efter det och ligger fortfarande hemma och vilar. Sjuk två gånger på en månad, braaa där Emi, haha! Idag fick vi förresten ny kyl, frys och spis, känns sjuuuukt bra, både jag och mamma går och öppnar kylen hela tiden haha. Att man kan vara glad för sånt, så jäkla niiiice! Nu ska jag kolla Vampire Diaries, den serien och Pretty Little Liars kommer fan aldrig ta slut :')
 
 
 
 
 
 

boom body

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
Hej! Lääääget? Jag mår bara bra, sjukt bra! Chillar hemma just nu, fixar naglarna, städar lite, ja ni vet hemma-grejer! Ska strax iväg till träning, ville bara slänga in denhär låten för den är en drog just nu hehe. Puss ha en fin dag!
 

dans

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
 
Tjejer mellan 13-17 år, kom kom kom! Sprid gärna. :)
 

frisk

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Jag är frisk, yay! Igår hade vi Revolution möte och efteråt blev det sen natt-dans i hornstull följt av käk! Nu jäääääklar drar veckan igång! Imorgon börjar mina klasser i Subtopia igen, sen har jag träning varje dag fram till nästa helg, lite möten osv. Det går braaaa nu! Otroligt glad och tacksam för mina vänner och dansen, high on life just nu, typ. När inte pmsbesvären kickar in :*)
 
 
Angie, jag och min nya gadd, Matilda
 

Hon som blir sjuk hela tiden

| Postat i: Emis days
0
Halloj världen! Haha..ligger hemma med halsfluss och det suuuuger. Hade sjukt mycket att göra denna vecka och det är mycket efter helgen också..håll alla tummar o tår så jag blir frisk snabbt! Vi hörs när jag är lite mer levande...puss! 

page 5

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
0
Hello readerzzzzzz! Redan 5 janauri, tiden flyger hehe. Vad har jag gjort i år då?! Jo, jag har varit på Subtopia med Jones och vi filmade min koreografi som nu ska klippas ihop till en liten video (yaaay). Jag har dansat, städat här hemma och rensat lite ur min byrå, behövdes, haha! Igår så träffade jag Hana, vart mkt prat och så, min fina vän. Kom hem vid två och idag har jag bara chillat. Nuuu ska jag piffa upp mitt CV och mitt Personliga Brev, sen ska jag på jobbjakt igen, every daaaay :D
 
 
 
 
 

page 1

| Postat i: Emis days
0
 
Hej hej! Första inlägget för 2015 woop woop! Igååår var det som en helt vanlig dag för mig haha. Jag var i skärholmen med Kimberly och hennes vänner och handlade lite. Sen var jag bara hemma resten utav kvällen! Lagade mat med mamma och sen kollade vi på film! Firade in det nya året med mig själv, en kopp te och en cigg. I år kände jag för att vara hemma, ta det LUGNT! Ingenting lockade mig faktiskt haha. Mamma hade gått och lagt sig men de luuugnt, jag mådde toppen! Vaknade upp pigg idag (yay!) och har redan hunnit städa lite och tvätta sminkborstar! Om en viss person svarar så ska jag iväg och dansa lite. Känner mig lite krasslig men vill liiiiiite iallafall..hehe. Nä nu ska jag på jobbjakt, hoppas ni firade in det nya året suverääääänt. Kramkram!