wonderful day

| Postat i: Emis days
0
Idag har jag haft en underbar (namns)dag! Min älskling överraskade mig imorse, vaknade upp av ett ''godmorgon baby'', finns inget bättre! Han gick iväg för att köpa pizza åt oss och det uppskattades till tusen! Sen myste vi med godis framför en film, bara gos!!! Han tog verkligen hand om mig idag min baby, jag har inte den lättaste veckan höh. Efter några timmar åkte han hem och jag fortsatte gosa här hemma bara! Nu ska jag lägga mig har jag tänkt, hur det går får vi se! Är alldeles varm och lycklig ♥

Tankar

| Postat i: Emis days
0
God kväll! Eller natt kanske det är. Åh vad jag har mycket tankar just nu! Först och främst så är det min namnsdag idag yaaaay! Imorgon är det en ny dag och ny vecka, ska undervisa i Alby och det ska även filmas till en dokumentär, yay! Jättekul! Har träning efter men jag vet inte om jag hinner, vi får se! Tänker mycket på Spanien och hur det börjar närma sig. 36 dagar kvar! Är otroligt nervös alltså..Tänker på min fina kille, som jag hör ihop med. Jag blir bara mer och mer kär i den människan. Att man kan vara så lycklig med någon, trots the struggle? Helt underbart. Jag är just nu fylld utav spänning, nervositet och glädje..det var typ det jag hade att säga theheh. Virrig som vanligt! Godnatt!
 
 
 
 
 
 

angelikas och davids bröllop

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Igår var det en perfekt dag. Allt var perfekt från början till slut. Jag och T vaknade runt tio och började fixa oss inför Angelikas (min barndomsbästis) bröllop! Vi fick skjuts ut till Grödinge och vigseln blev lite försenad men det blev bra ändå! Stunden då musiken började och brudtärnorna kom är obeskrivlig. Vi bara väntade och väntade på Angelika och såg hennes pappa stå där och vänta på henne. Helt stört hur fin hon var när hon kom ut. Hon såg verkligen ut som en prinsessa! Jag kämpade med att inte gråta, det var så mycket känslor, min älskade tjej liksom, SKA GIFTA SIG. Helt sjukt. Jag bara log och fylldes av värme och glädje. T höll om mig under hela vigseln, så fin. Det fotograferades mycket och de förklarades som man & hustru!  De åkte iväg och fotograferades så vi gäster fick dricka Sangria och blev bjudna på frukt. När de kom tillbaka var det så fint, de möttes utav ''hooooande'' gäster med champagne! Inne i själva fest salen hade de inrett SÅ fint. Vitt och champagne-färgat! Vi fick äta efter en stund och det var ALLT möjligt i buffen! Potatissallad, gratäng, grillat kött, paella, spanska grejer osv osv osv (hennes man är spansk). Vi blev otroligt mätta och belåtna och det var mycket fina tal samt roliga aktiviteter under hela kvällen. Tyvärr kunde vi inte stanna så mycket längre in mot natten då man har rätt svårt att komma därifrån där vi var, men jag är glad att jag var med på största delen utav dagen! Jag är så otroligt glad, de är verkligen varandras pusselbitar och jag gillar hennes man, han har fått henne att öppna upp sig, och det kommer jag alltid att tacka honom för. Än idag är jag alldeles harmonisk och har värmen och glädjen i mig. Man insåg så mycket, hur mycket hon betyder för mig, hur mycket detta betyder för mig, alltså att hon fick uppleva allt, bara massa bra grejer liksom. Som sagt, allt var perfekt och jag är otroligt lycklig idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, hon tog mig på röven (hon råkade haha) och då dog vi lite, as usual!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gånger två

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 

Cause I'm happyyyy!

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hey guys! Idag känner jag mig Happy! Och då tyckte jag det passade med halsbandet ja köpte igår, haha skitbra! Chillar här hemma, har lite konsert tack vare min lilla gris-högtalare jag fick av Hana haha! Helt stört hur högt det låter! I feel like Tina Turner! Lol okej nä, inte riktigt. Snart ska jag iväg till Tullinge, käka pizza, hänga osv, sen kommer baby hem från Spanien så tror jag ska med och hämta upp dom från flygplatsen! Yay! BY THE WAY, jag TROR att jag börjar gilla hur ljust mitt hår blivit! Hähä! Har tänkt på att göra det mörkare ett tag, jag trivs ju så bra i det. Men det är nog bäst att jag tänker lite till..iallafall tills jag kommer hem från Spanien! Ha en fin dag, kram!
 
 
 
 

böcker

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis Inspiration
0
Alltså, jag kan sitta i timmar och kolla på bilder där folk gjort sina egna små läs-hörnor. Jag bara måste ha en läs-hörna i mitt framtida hem. Fatta hur nice att bara kunna stänga av mobilen, datorn, göra en kopp te och försvinna in i sin egna fantasi. ASNICE! Jag ska köpa en bok i månaden och göra mitt egna lilla bibliotek, hihi. Jag har älskat att läsa sen jag var liten. Nu är jag lite slarvigare men det börjar bli bättre! Jag brukade sitta på Biblioteket här i Vårby i flera timmar är jag var liten och sen hämtade mamma alltid mig. Det var liksom mitt paradis. Gick alltid därifrån väldigt nöjd haha! Läshörna på listan- Check!
 
 
 
 
 

glider bara

| Postat i: Emis days
2
Här glider jag runt mjukisklädd och städar, både i lägenheten och sopar på balkongen hehe. Grannarna ovanifrån slängde ner skräp, tack! Ska strax ta ett bad och sen bara deeeega! Puss!
 
 

lite grejor

| Postat i: Emis days, Emis shopping
1
 
Anteckningsbok från Lagerhaus, Örn-örhängen från Ur&Penn, Happy halsband från GinaTricot
 
 
New Yorker
 
 
GinaTricot
 
 
GinaTricot
 
 
Pink Room
 
Glömde fota bh:n jag köpte, men äsch den var inge märkvärdig. Köpte ett örngott till Hana också med en gullig text :)
 
 
 
 
 
 

shopping-time

| Postat i: Emis days
0
Halloj halloj! Hoppas allt är bra med er, här är det fint! Imorse vid 10:00 hade jag en intervju och ja, det känns som att den gick bra! Efteråt gick jag runt lite i stan och shoppade på rean, hittade massa fina saker men köpte inte allt självklart. Fick dock med mig en hel del hem! Från stan åkte jag mot förorten där jag mötte upp Hana och Enise! Vi käkade lunch i Skärholmen och shoppade lite till höhö! Nu känns det bra haha, jag har inte unnat mig något på väldigt länge och nu hade jag några lappar över som jag kände ''Näe, nu ska jag slösa, för att jag KAN och VILL just idag!''. Allt gick på ca 450 kr, bra va? :)
 
 
 
 

new camera

| Postat i: Emis days
1
Alltså, i flera dagar har jag SUKTAT och dreglat av tanken på chokladbrownies (haha man ska inte kolla We heart it när man är hungrig). Så idag tog jag tummen ur röven och köpte brownies hehe. Nu är jag mätt och belåten! Och hallå, hur gott är det inte med mjölk till?! Fotade denna bild med min nya kamera som jag fick i namnsdag-present! Jag har dock namnsdag den 30 men det fick bli en tidig present! Kan inte säga att kameran är särskilt bra dock, den tar ganska suddiga bilder och skärpan är kräsen, man måste ha OTROLIGT bra ljus. Men den får duga tills jag har råd att köpa en ny, får kriga lite extra när jag ska fota hehe. Vore dock trevligt med sjysta bilder från Spanien!
 
 
 
 

bakgrundsmusik

| Postat i: Emis days
3
Alltså herregud. Denna låt är så peaceful, bara underbar att ha på i bakgrunden, vad man än gör typ. Älskar!
 

lite inredning

| Postat i: Emi - Interior Design, Emis Inspiration
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sömntutan

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Alltså oj vad länge jag sov idag! Vaknade upp vid halv elva och sedan vid halv ett. Hah! Drömde MASSA olika konstigheter inatt, har inge minne av de längre men det var verkligen skruvade drömmar, hoho. Har precis käkat en sen frukost och fått ett samtal från pojken min som är i Barcelona med sin bror. Skönt! Då får man energi för dagen! Idag har jag inget planerat, dock tänkte jag kanske möblera om i mitt rum och sedan är det träning!
 
 
Typ såhär ser min vecka ut!

cute places

| Postat i: Emis Inspiration
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 

magic!

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Okej, hur musikalisk är inte han då? Rösten, bara jag som får gåshud? REFRÄNGEN = NJUT! :)
 

tjejmiddag!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan lilla bloggen! Hmm, funderar på att byta design MEN det tråkiga är att jag typ glömt hur man gör, haha så fail! Ligger i min säng och chillar, är otroligt trött, dethär vädret alltså..
Igår så åkte jag till Siba för att kolla en kamera (vill ha bra bilder i Spanien) men den var ju såklart slut, så jag åkte hem och fixade mig istället! Jag och Hana hade tjejmiddag med Linnea! Åh, en gymnasie-reunion haha! Det var suuuuper trevligt! Vi åt tacos i määängder och pratade om allt mellan himmel och jord, sånt som hänt under året vi inte träffat henne liksom. Det var verkligen superkul att ses igen och vi har redan planerat in nästa gång hehe yay!
 
Idag undervisade jag och det var askul! Vi körde akrobatik och mycket styrka, duktiga småtjejer jag har! *Stolt*
 
 
 
 
 

låten + tjejen + dansen

| Postat i: Emis world of dance
0
Ok, innan jag lägger mig vill jag bara visa denna video. Jag har lagt upp klipp med henne förut och jag har kanske lagt upp just detta klipp (can't remember) MEN det är värt att visas upp om och om igen. Hon är så fantastisk på det hon gör. Lyssna på låten när ni kollar på dansen, stegen, känslan. Hon har satt det så snyggt. Vilken musikalisk jäkla människa. Man bir ju svimfärdig.
 
 

1,2

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 

a cold but good day

| Postat i: Emis days
0
Hej! Idag hade jag en bra dag med positive vibes! Jag sov rätt mycket idag..men på eftermiddagen träffade jag min älskling Hana! Vi käkade på max, sedan så åkte vi till ett mysigt ställe vid mälarhöjden och satt där med en latte och pratade massor! Vi åkte vidare till henne där vi kollade resor till spanien (hon vill hälsa på mig i augusti!) och lyssnade på musik, hon rensade bland kläder som jag fick också, yaaay hehe. Hon sydde in ett par byxor till mig också, duktiga fanskap haha! Sen så åkte vi till Heron City med hennes syster och vi såg 22 Jump Street. HAHA. 2:or av filmer brukar inte vara bra men denna var nog bättre än ettan, OTROLIGT rolig! Rekommenderar den verkligen, aldrig upplevt så mycket skratt i en biosalong, mäktigt :)
 
 

''midsommar''

| Postat i: Emis days
0
Vilket skämt, sämsta midsommar ever, typ. Inte för att jag nånsin brytt mig om denna högtid eller högtider överhuvudtaget men ja, dagen började dåligt och slutet får vi väl se. Har varit ute med Hana och åkt lite, hon fick körkort för någon dag sen så vi var tvungna & ta en tur! Åkte lite vilse men äsch haha.
 
Och, ifall ni märker någon skillnad här så tänkte jag bara säga rakt på sak (typ bara vänner och familj som läser min blogg ändå, så de flesta kommer veta iallafall) att jag och min kille gått skilda vägar. Jag älskar honom så galet mycket, men tiden får avgöra..om vi hittar tillbaka till varandra eller ej. Två trasiga själar, tråkigt självklart och jättetufft, men somsagt, tid. Det är det vi behöver för oss själva.
 
Nu ska jag äta jordgubbar och kolla någon film. Puss!

2011

| Postat i: Emis days
0
 
Åh, 2011 var verkligen ett såntdär år där jag verkligen blev bra på alla bilder jag tog. Inte för att låta ego, haha. Men jag mådde verkligen bra. Jag hade så lätt för att släppa småsaker och bara njuta, av precis allt. Och det är mitt mål, att komma ihåg, var man än är i livet, att njuta. Som fan.
 

club sauna caliente in finland

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Hej! Här är lite bilder från vår show i Finland som fotografen tog. Alltså våra ansiktsuttryck är ju bäst, har skrattat i några minuter nu, så varsågoda och feel free to laugh ni också! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wise words

| Postat i: Emis days
0
 

vad händer?

| Postat i: Emis days
0
Hej! Alltså först och främst, kommer jag någonsin bli frisk? Jag blir bara värre, nu börjar öronen hålla på. Har lock hela tiden och det brusar och dunkar i huvudet. Hmmm. Försöker vila så mycket jag kan, men det blir så tråkigt efter så många dagar. Ja, det är det jag gjort - vilat. Blööööö. Uttråkad tjej! Vill iväg och dansa med tjejerna, vill vara ute i solen, vill ha picknicks, vill promenera, ååååh Gud ge mig syrka :)
 
Ja..hoppas ni mår bra? Nu ska jag lägga mig igen, huvudet börjar säga emot ;)

beroendeframkallande reggae

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

50 days til Puerto Banus, Marbella (Malaga)

| Postat i: Emis thoughts
1
Okej, jag vet inte om jag gjort nåt inlägg om detta? Men jag gör det nu iallafall! Sitter här i min säng och lyssnar på alla dessa gamla sommar-fest-låtar och det bara pirrar i magen. Aldrig känt denna känsla! Men om 50 dagar flyttar jag till Spanieeeeeeen! Japp! I början var det tänkt att jag skulle plugga till Makeupartist i tre veckor, men jag vill stanna där och jobba ett tag efter, utforska lite liksom. Så..vi får se, men hursomhelst så åker jag den 5 Augusti och jag är SÅ nervös. På bilderna nedan ser ni området där jag kommer att bo (Dama de noche heter det) och även andra elever som utbildar sig till Dj's och Bartdender's också! Jag är SÅ taggad, dethär kommer att bli ett minne för livet! Nyss var det Januari och det kändes så långt bort och nu är det bara 50 dagar kvar? SHIT. Har inga ord, är bara så glad för detta.
 
 
 
 

musikvideo

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Idag var det tänkt att fyra av oss i Revolution skulle spela in en musikvideo med Ison & Fille, men det var så dålig info och byte av tider för många gånger så vi sket i det, haha. Jag har bara chillat idag och vid fyra tog jag och mamma en promenad till Max. Jättegott, är fortfarande mätt hehe. Den promenaden dock, herregud, räcker det inte att jag är mega-förkyld? Nej då ska jag få värsta pollen-allergi-attacker, haha så jobbigt! Ser riktigt groggy ut :p Jaja! Nu tänkte jag kolla lite tv och sedan lägga mig, supertrött! Puss!
 
 

kreativt

| Postat i: Emi - Creative
0
 
Jag vill verkligen prova detta, men jag tänkte ha passionsfrukt inuti och täcka igen hela bananen med choklad, så blandade smaker!
 
 
Sockerkick haha!
 
 
 
 
Alltså dethär..jag dör lite. MÅSTE prova! KAFFEMJÖLK <3 hihi!
 
Om ni provar något utav dessa innan mig så säg gärna till och kommentera vad ni tyckte :)
 
 
 
 
 
 
 
 

hot summer dayz

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Long time I know. I måndags vaknade jag upp supersjuk, ALLT gjorde ont verkligen. Har inte kunnat röra mig ur sängen..men i tisdags ville jag verkligen ut i det fina vädret så jag och mamma tog en långsam promenad ner till sjön och satt där och solade/pratade i kanske två timmar. Mådde absolut inte bra efter det haha. Nu börjar jag känna mig lite bättre tack och lov! Ikväll har jag inga planer, tror att jag vill vila lite till! :)
 
 
 
 

tröttis

| Postat i: Emis days
0
Idag är jag otroligt trött! Jag har sovit typ hela dagen och ska snart sova för natten! Imorgon ska jag in till stan och sedan tror jag att vi ska va med i en musikvideo. Hoppas ni mår bra, puss och godnatt!
 
 

revolution i turku, finland!

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Okeeeeeej. Så, båten i fredags gick 7:00. Vi käkade frukost på båten och när vi alla fick matkoma så la sig alla och sov. Vi vaknade runt tre och bara hängde på båten (Viking Line Grace som för övrigt är typ den bästa och finaste båten jag varit på). Vi var framme runt åtta på kvällen där vi möttes upp utav en tjej som heter Satu och hennes man. De körde oss direkt till klubben för soundcheck och vi fick känna på golvet lite. Efter soundcheck så bjöd dom på subway och det kan jag säga uppskattades! Vi var så hungriga haha. När vi ätit drog vi till hotellet som heter Holiday Inn, mysigt och bra läge! Vi började fixa oss och drog till klubben! Vi hade eget VIP-rum och öppen bar, hollaaaaa haha. Nä men vi drack inte så mycket faktiskt! Showen gick bra, eller ja, alltså ''scenen'' var liten, det var folk runtomkring oss och det var bara för lite space..jag kunde absolut gjort bättre ifrån mig, vet inte vad som hände faktiskt..är rätt besviken på det men jag ska inte klaga, för jag tappade inte bort mig eller något sånt. Vi fortsatte att festa och dansa till 4 på morgonen. När klubben stängde så fortsatte vi vår fest utanför hotellet och la oss runt 6:00 hoho..
 
På lördag morgon runt 10 så käkade jag och Stina frukost på hotellet och herreguuuud vad mäktig buffe, helt stört! Vi checkade ut runt 12, planerade våra workshops och gick runt lite i stan innan Satus man hämtade oss och körde oss till danssalen. När vi kom fram dit så fick vi massa mat och frukt, jättegulligt! Vi hade två workshops och båda gick otroligt bra, alltså det var så KUUUUUL! De finska tjejerna var SJUKT duktiga, de tog in allt vi gjorde och klarade alla akrobatiska grejer, WOW! Vår båt gick direkt efter workshopen så det var stress, men vi hann :) Ja..det var väl det.. Vi har skrattat så otroligt mycket, dansat och bara njutit. Finland is great! Alla välkomnade oss och tog hand om oss. Underbart! Gillade denna resta starkt.. ;) Ska kolla med tjejerna när videon kommer upp, då lägger jag självklart in den här!
 
Photoshoot på sundeck haha
 
Man måste ju, jag och Amanda :)
 
 
Soundcheck
 
Efterlängtad maaaat
 
Matilda förstör med att inte vilja vara med på bild haha, tråååååååkig
 
 
Hotellets gulligaste detalj haha
 
 
 
 
När klubben stängde passade jag på
 
 
 
Jag, Matilda, Amanda och Franca gick runt i lite gallerior!
 
Här satt vi och chillade innan danslektionerna!
 
 
 
Här hjälper jag och Angiie till med headtop :)
 
 
 

tysons student

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Nu är jag hemma i Sverige igen! Tänkte berätta lite om Tysons student och nästa inlägg blir dett Finland-inlägg :)
 
Han sprang ut runt 11 på torsdagen och möttes utav ett helt gäng vänner & familj! Det togs massa bilder och typ alla grät av stolthet hehe. Vi åkte vidare hem till honom där mottagningen var och vi åt en fantastisk kycklingsallad med vitlöksbaguette, jättegott! Efter det åt vi kladdkaka och han öppnade presenter. Det var otroligt kul att se honom så lycklig, han fick allt han hade önskat sig och han sken som solen! När vi hängt hos honom ett tag så följde jag med grabbarna in till stan där dom drack osv osv..När jag var klar där så åkte jag till Hjulsta där jag sov hos Angiie med Matilda, eller ja okej vi dygnade, haha. Därifrån åkte vi till båten....och resten får ni läsa snart ;)
 
Det var iallafall en härlig dag, inte kallt, inte för varmt, precis perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
 

men jäkla huvudvärk

| Postat i: Emis days
0
Så tyyyypiskt. Alltid när det är något stort på gång så ska min hälsa strula. Har haft ont i huvudet i två dagar nu och inget hjälper. Försöker vila så mycket som möjligt för imorgon är det sista träningen innan showen, sedan tar killen studenten och fredag morgon åker vi! Tror inte att jag kommer hinna uppdatera innan Finland, men isånafall så hörs vi efter såklart. Ha massa fina dagar och en fin helg nu! PUSS!

ohoho

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Vår koreografi till denna låt är sååå hjärtahjärtahjärta <3 <3 <3. Älskar den, längtar tills vi har video på vår show :)
 

annorlunda headtop

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
1
Åh, vad jag blev glad idag när jag hoppade upp på huvudet med armarna så som ni ser på bilden. Jag blev glad för att jag annars brukar komma upp och falla ner igen men nu höll jag verkligen emot allt jag kunde och rörde på benen osv, kändes så otroligt braaaa! Synd bara att vår fina Vendela missade det haha, eller ja hon missar ju allt vi gör vilket känns tråkigt, men om 5 veckor kommer hon hem igen! Ja, ville bara visa upp hur duktig jag var idag, hihi.
 
 

my body..oh lord

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan, tjena tjena! Hoppas allt är bra med er! 1 JUNI IDAG! Vilket innebär ''Barnets dag'' precis som Mors dag och Fars dag. Vet inte om många visste om det men vi polacker har koll ;) Fick en sport-bh av mami vilket behövdes! Jag hinner knappt med dagarna som går, hehe. Idag hade vi intensiv träning då vi gav kritik, jämförde med hur andra gjorde danserna osv, det var jättenice att kunna rätta till sina fel osv..Kan säga att min sport-bh iiiiiinte var mysig haha = bra träning! Efter träningen drog jag och Anki och solade och pratade lite, blev hustlade av en Selecta-automat osv osv, haha. Nu har jag käkat och ska hoppa in i duschen. Verkligen HOPPA in då också. =p Ciao!
 
 
Hej från en svettig Emi!