r-e-v-o-l-u-t-i-o-n

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
 
 
 

livets pusselbitar

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Hej o håååååå.
 
Livets pusselbitar faller på plats detta år, känns det som, haha. Jag kan nu officiellt säga att jag gått över på heltid på hunddagiset och är SÅ lycklig! Jag ska även hålla dansklasser i Bredäng denna termin igen! Så alla danssugna 14-17 åringar, bredängsskolans aula fredagar 18:00 med start 4 mars! :)
 
På fritiden har jag pysslat med min nya målarbok (terapi hehehe) och glasburkar som jag dekorerat osv. Kul tidsfördriv och bra sätt att samla sig och sina tankar :)
 
För några dagar sen var Revolution på en videoshoot med Furiaproductions, ett litet projekt vi hållt på med sen december ungefär, ni får se när det är klart, åh är så förväntansfull för dethär kommer att bli så bra hihi :)
 
 
 
 
 
 
 
Revolutions årsmöten brukar se ut såhär... =)
 
 
 
 

Emoji Wine & Sunrise

| Postat i: Emis world of dance
1
Här kommer en ny video som släpptes på mn födelsedag! Den innehåller mina nya egna steg, check check!
 

january...no february

| Postat i: Emis days
0
Hejhejhej! Dagarna flyger iväg, tänkte blogga lite januari snack och så var det plötsligt februari haha! Så ad har hänt i mitt liv? Jo, jag fyllde år den 30 januari och var då hos min moster där släkten var och vi firade mig, min bebiskusin och min mormor samtidigt. Fick äta god mat, god dessert, fick sååå vackra amazonit-örhängen och ett halsband (home-made!), en blender som jag önskat mig, hahah lite mer ''vuxna'' presenter blir det nu :') Det var en skitbra dag som avslutades med massa kärlek och värme :)
 
Sen dess har jag blivit med 2 jobb, snart 3 heheh. Jobbar på ett hunddagis och I'm just saying, drömjobb! Trivs så bra och ser fram emot dethär året sååå mycket wiiiie.. :)