En såndär Tisdag

| Postat i: Emis days
0
Hejheeeeeeeej! Idag vaknade jag upp väldigt irriterad eftersom jag lyckades försova mig. Men med lite kaffe och sällskap så blev det bättre haha! Efter skolan drog jag till stan & shoppade lite för pengarna jag fick igår! Sedan drog jag & jobbade! Kom hem väldigt sent och nu sitter A & smörjer in mina ben HAHA slav.

Hoppas ni haft en bra dag!!!! Ni får bilder på vad jag köpte imorgon! Pusspusspuuuussssss!!


TISDAGS-INSPO!

| Postat i: Emis Inspiration
0

 

 

 

Awesuuuuuuuuum!!!


Stil?

| Postat i: Emis thoughts
0
Hejsan hörrni! Jag tänkte börja dagen med att svara på en kommentar jag fck igår som fick mig att fundera! Jag vill inte alls vara negativ i bloggen, vill faktiskt bara uttrycka mig så ingen missförstår!

Det var någon feg, anonym liten jävel som skrev att jag snor någons ord & stil. Då undrar jag för det första: Vems stil? Och för det andra: Hur kan man sno ord..? Jag menar, ord är väl för att använda de? Och samma sak med ''stilen''. Kläder är till för att folk ska köpa de. Jag anser mig själv inte ha någon stil. Jag klär mig verkligen i allt möjligt. Jeans, hoods, cardigans, mjukisar, tights, denimskjortor, ah you name it. Jag har ingen stil utan jag kör bara på det jag är bekväm i & tycker är snyggt. Vill man kalla det en stil så varsågod. Men hur kan man ''sno'' någons stil? Man kan inspireras, ja. Man kan köpa likadana kläder, men sno? Om jag nu ''snor'' någon stil borde den personen ta det som en komplimang ellerhur? Tycker bara sånthär är sååååååå löjligt så det finns inte! Ni vet själva att jag inspireras av allt & matchar lite hejvilt med allt! Men något jag verkligen, verkligen gillar är denhär 80's/ghetto/vintage/hiphop looken. Svårt o se det framför sig kanske? Vet inte hur jag ska förklara men vaaaad spelar det för rooooollll? Så tycker dethär är så löjligt alltså. Aja, tack för mig! :D


Nothing can separate real friends

| Postat i: Emis days
0



A gift from my aunt

| Postat i: Emis days
0

Jag fullkomligt ÄLSKAR sånahär cute halsband! Speciellt när det är bakelser/drinkar osv. U get it? Adorable!


My b-day!

| Postat i: Emis friends&family
0
Hey hey heeeeeeeeeeey! Did u guys have a good day? Min dag var toppen! Alla i skolan var så himla söta och jag har fått fina fina saker! Jobbet gick också bra! Mötte upp mami i stan efteråt så handlade vi lite! Nu är jag hemma och ska sooooooovaaaaaaaaa! Sååååå trött! Men är såå glad att denna dag varit lika bra som på senaste tiden! Det enda negativa var väl kylan hähä! Ville gråta för att det var så kallt, hoho! Puss på er mina fina!!!

Jag, Linnea ( haha sööööööt!) , Sandra & Pernilla

 

Me & Hana


EMILIA 19 ÅR IDAG!

| Postat i: Emis days
4
Hejsan bloggen! Idag är det min 19 årsdag & jag fick denna fina morgonrock av mami som jag velat ha jättelänge nu! Glääääd! Fick även jeansen jag köpte häromdagen/veckan av henne. Gull! Hoppas ni får en finfin dag! Jag ska gå i skolan & sedan till jobbet! Puss puss & Kram kram!!! <3


Presenteeeer haha!

| Postat i: Emis shopping
0
Kom preciiis hem från SKHLM! Var där med Pandan & Wisam de bästa grabbarna eveeeeer. Gick runt lite, åt & sådär! Fick två fina saker, happy happy jag är! Mmmmhhhh satisfied haha! Nu ska jag hoppa in i duschen! Kram!

Mer turkos irl. Bodyliknande tröja! Sitter perfa!

Ett par ''lösa'' byxor i jätteskumt tyg haha! Men gillar dom, lite harem/baggy liknande! :)


My Love Confessions

| Postat i: Emi - get to know me
1



1. Jag älskar när den jag är tillsammans med/gillar kollar på mig & ler. Utan någon anledning. Det får mitt hjärta att göra volter!

2. Jag älskar när den jag är tillsammans med/gillar håller handen på min kind/hals (se bilden). Det pirrar i hela mig då, hähä!

3. Jag älskar när den jag är tillsammans med/gillar kan få mig att le när jag är ledsen. Det är fan magiskt!

4. Jag älskar när den jag är tillsammans med/gillar överraskar mig (kan vara vadsomhelst) för man vet aldrig vad det kan vara & oftast är det så sjukt gulliga grejer som man inte alls förväntat sig!

5. På killar älskar jag armar & läppar. På tjejer älskar jag ögon & tatueringar.

6. Jag har alltid försökt & va en romantisk tjej. Hur kul är det att vara tillsammans med en coldhearted bitch liksom? HAHA!

7. Jag HATAR när folk ska börja mysa mitt i en film man aldrig sett förr. Man ba hallå jag vill se slutet? HAHA :p

8. Det är så sjukt hur god killparfym är, jag själv vill använda det men skulle vara lite weird....

9. Tjejer/Killar som leker svåra. Bye bye. Aldrig hundat efter någon om den inte visat intresse. & det ska inte ni heller göra! Så OSEXIGT.

10. Till sist. Att få höra ett ''vad fin du är'' kan få mig att må bra i minst en vecka. Det är sant.


Goodmorning ladies

| Postat i: Emis days
0
Hejsan shosan! Här ligger jag i sängen med en kopp te & kollar massa tunga låtar på youtube tihi! Idag ska jag träffa Pandan, hade tänkt kolla litegrann i SKHLM. Finns en tröja jag vill ha så grovt! Eller det är nog mer en jacka men ja, vi får se om jag köper den! :) Imorgon är det my birthday! Nitton känns så värdelöst haha! Men jag hoppas iallafall att dagen blir problemfri osv vilket jag känner att den kommer bli. Feelz guuuud. Muack!


Födelsedagspresenter från min CIZ!

| Postat i: Emis friends&family
1

Asså...ROOOOOSA&LIIIIILAAAAA BANDANAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

SWAGASS KEDJA! Förstår ni min lycka? Har letat ihjäl mig och nu fick jag den perfekta kedjan.

 

Asså åh vad jag gillar denhär bruden. Ett fett jävla inlägg till henne här. Jag o Cissi har känt varann i 9 månader typ och hon vet precis vad jag gillar. Snacka om att va en perfekt kompis. HAHA aahhhh inte nog med att jag inte ens förväntade mig något (bara att hon kom ikväll) så fick jag TRE saker. Asså jag är bara så jävla glad för de här sakerna är så swag så jag flyger, typ. MUAAACKKK!!

Snipp snapp tuuuuut så var kvällen slut!

| Postat i: Emis friends&family
2
Hejhej bloggen! Tidig kväll, jag vet. Men kvällen blev iiiiiinte riktigt vad jag hade planerat så det slutade med att Cissi kom en stund & sedan satt jag på Hellströms med Felicia & Ida! Fellie drog vid tio så jag kände att jag inte hade något mer & göra där och åkte hem jag med! Lika bra det eftersom huvudvärken är & hälsar på! För övrigt så älskar jag Cecilia. Asså världens jävla bästaste tjej. Fick de bästa presenterna av henne, asså aahhhh vad glad jag blev!!! Ni får se snart!

Bestis festis




For the night

| Postat i: Emis outshits
2

 

Jag kommer att dra ner linnet & ta på mig kilklackar men dessa skor får också följa med ikväll! Synd att mina halsband knappt syns. Jag satt & pysslade inatt och gjorde om några av mina halsband tihi! Oj glömde örhängen på bilderna!

 

Jag vet, det är inget speciellt men jag tar något som är bekvämt istället för något som jag vet att jag inte kommer trivas i. Nu får de bli såhär! :)


Celebrate

| Postat i: Emis days
0
Hey peeps! Idag äre lördag vilket innebär ledigt från jobbet för att kunna dra ut med mina vänner! Vi hade tänkt fira mig (fyller ju år på måndag) på Hellströms & sedan dra vidare till Stereo eller nåt bra ställe! Woop! Kändes inte så bra att få alla sms imorse om att folk e sjuka, jobbar eller har annat för sig, men de som kommer tackar jag jättemycket! Vi får helt enkelt se vad som sker under kvällen! Nu ska jag ta ett bad & käka något! Puss&Kram!
Ps. VADFAN ska man ha på sig? Vill verkligen ha klänningen jag köpte, men jag känner att det blir jeans. Tråkig jag äääääääääääääääääääääär! Bu! Hohioho!

Tuuuuuunga bilder!

| Postat i: Emis Inspiration
0

Baby Freeze e så tuuungt!! Ahhhh spricker av inspiratiooooon! <3


HELT SLITEN CHEEEEEY

| Postat i: Emi pics
0
Nu ska jag fan sova! Haha näe men faaaan va trött jag är, gick inte upp så tidigt idag men det gåååår inte & hålla ögonen öppna! HAHA! Ska ligga & kolla på tv, ikväll är jag bosatt i soffan! SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!


Låga NIKE

| Postat i: Emis shoe-love
0

200:- på FootLocker! Jag älskar det ''silvirga''.


Shåpping!

| Postat i: Emis days
0
Hejhej bloggen!! All goood? Här äre fint! Idag har jag varit hos syrran för & hämta mina skor som jag lämnade kvar där förut. Hann umgås en stund innan hon skulle lägga Ossian & plugga! När jag kom hem åkte jag direkt till Skärholmen & gick runt. Gick in på FootLocker av en slump, för att bara kolla liksom. Så såg jag så fiiiina låga nike! Så jag fick nya kicks i present! Woo, tröttnar aldrig så det är iiiiingen idé att folk klagar (''du har för mycket skoooor'') ha! En billig halsduk följde också med mig hem! Wiipwiip!

Från Cubus


Godnatt folket

| Postat i: Emi pics
0
Jag vill säga tack till alla fina människor där ute för att ni gör mitt liv så mycket bättre. What would I do without u?


4 pics. 4 Ems

| Postat i: Emi pics
2


Marikaz vare jaaaa. Elleeeeer?

| Postat i: Emis days
1
Hejhopp! Nu är jag hemma från Marikas! Det var trevligt den korta stunden vi tjejer var där! HAHA Cissi dör säkert av garv nu! Tänker inte gå in på detaljer men ah! De har gjort det sååå snyggt där! Var helt chockade & ba uuuh,oooh,kolla, åååh. Haha saknar det sjukt mycket! Nästa vecka tjejer! ;)

 

Detta pryder väggarna vid entrén. NICE!!


My new dress

| Postat i: Emis shopping
0
Checka in min nya klänning! Den är rätt simpel, kort & tight. Kanske lite vågad, är inte så van med såna kläder. Men den är så sjukt snygg på! Funderar på att ha den på lördag, men jag veeeet inte! Vad tycker ni tjejer som ska med? Messa mig!

JC,  50:- (!)


Thursdäääg

| Postat i: Emis days
0
Hej folket!! Fan vad det känns som fredag idag! Är jag den enda som känner så? Och förresten, tidslinjen på facebook är aaaaaasfuuuuuuul. Måste stoppa det på något sätt haha! Iallafall, vad händer idag? Typ iiiiingenting, eller jo , dans på Marikas (wooho) och sen träffa en vän till mig som inte vill va me på bloggen heh. Pussar!


SummerDrop!

| Postat i: Emis days
0

Åh vad jag vill till Summerdrop i sommar! Massa grymma dansare, especially Lyle Beniga! Mmmmhhhhh!


She thinks it's summer huh?

| Postat i: Emis outshits
2


Pulka!

| Postat i: Emis friends&family
1
Hey fellaz! Idag fick jag min fööööööörsta lön! WOOOO stor tjej! Med sorg i hjärtat måste jag säga att jag bara har 150 kr kvar eftersom allt går till dansen men jag är stolt över mig själv! Känns bra! Annars dåååå? Vi har åkt pulka med Ossian & varit allmänt trötta, både syrran & mamma OCH jag! Ossian har varit heeelt pigg haha! Skulle åka in & dansa på Marikas men det får bli imorgon istället! Woopie! Mormor & Morfar var här nyss också, trevlans! Nu ska jag hoppa in i badet. Mmmmhhhh mys!


Såhär ligger det till

| Postat i: Emis days
2
Hejsan bloggen! Idag har jag inte mått så bra så jag skippade att blogga! Har sovit typ hela dagen, och nu är man superpigg! Tyyyyypiskt! Ska nog kolla på Ps. I Love You. Sett den typ 15 gånger men jag behöver lite sånt just nu! Wie! Btw, vart försvann respekten från killar? Så sliskiga alla har blivit, rensat typ halva min facebooklista! Damn. Not good! Men hoppas ni mår bra! Goodinight snuffisar.. <3




It just wasn't worth the pain

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Okey peeps! Dags att ringa ett samtal & sedan sova! Long day tomorrow! Ska fanemej få MVG på Svenska - bokuppgiften. Annars blir jag aaaaarrrrrg, monster. Ha! Gonatt! KÄRLEK.

Vybz Kartel - Yuh love


Längtar ihjäl mig till lördag!!!!!!!!

| Postat i: Emi pics
0

Såhär glaaaaad chey! Lördag, kom nununuuuuuuu! Gonna get crayzie!


It's kinda swag

| Postat i: Emis shopping
0

10:-/del på JC (!). Överdelen som hänger ihop med trosan tog jag i strl L för att ha under linnen i sommar. Mer Bandeau likndande än bikini. Blir bra dä!

 

Vintage/Ghetto/Old - liknande koft-grej (haha!) JC 40:-


Så jävla ont!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Mår ni bra? Jag mår bra! Idag var jag hos tandläkaren & det gick primaaaa. Sen vare skola & fick MVG på en målerigrej, wohooo glader! På engelskan dock slog världens största migränattack till. FYFAN vad dåligt jag mådde. Så mormor kom & hämtade mig, gullis. Väl hemma somnade jag & vaknade upp superpigg och migränjäveln var borta! WOHO!! :D Nu ska jag käka sen middag med mamma! Pussar!


Kinda happy though

| Postat i: Emi pics
0


LAKRITS

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Tänkte börja dagen med ett tidsinställt inlägg! Höhö, bättre än inget ju! Am I right? Iallafall, tänkte visa vad mamma kom hem med igår. TRE paket med lakritsglass. Hon känner sin dotter jäääävligt bra. Jag DÖR för dessa smaker. Så överdrivet goda! MNJJJUUUUMMMMMMMM!!!


Skrattat som FAN

| Postat i: Emis friends&family
0
Helåååå! Jag har tillbringat kvällen på Heron City med Wisam, Pandan & Felicia! Fan vad kul vi hade! Har skrattat så mycket, ni aaaaanar inte! Vi käkade, spelade biljard & gick på bio! Vi såg New Years Eve, sjukt bra! Rolig som fan! HAHA alla filmer jag ser på bio är sjukt bra, förut var allt tråkigt. De e bra dä! Nu ska jag sova hörrni! Tandläkare, skola & jobb imorgon! Btw, hata snön. BUHU!


Every day & every night

| Postat i: Emis days
0
Godmorgooooooooon! Eller ah, nåt sånt! Steg upp för kanske en timme sen men jag & A fortsatte kolla på filmen vi somnade till igår! Nu har han dragit till jobbet och det är heeelt tomt här hemma, buhu. Ska duscha & städa lite nu hade jag tänkt! Så vi hörs! <3

Gillar mitt halsband, vill nästan sova med det hääh!




Smal kedja

| Postat i: Emis shopping
0
Titta vilken fin smal kedja jag fick av mamma igår! Den sitter sådär diskret & fint! Gillart!

 


Honey I'm hooooome!

| Postat i: Emis days
0
Honey I'm home! Sprang direeeeekt in i duschen haha ofräsch tjej_93 var det alltså! Jaha, jobbat då. Helt OK pass idag! Nu är jag hemma & väntar på A. Laddar ner movies & surfar runt litegraaannnaaaa! Åhhh imorgon ska jag få sova ut. Längtaaaaaaaaaaar!!! :D




I kissed a girl

| Postat i: Emis days
0
Bästa kvällen eveeeeeeer? Kom precis hem haha! Jobbade över tre timmar (haha catchiiiing) och sen kom bästis! Vi fikade, hälsade på Jonas, Max & Pato och lite sånt. Blev mycket skratt iallafall & det var såååå härligt att få catch up some time! Bäst vare! Nu har jag precis duschat och ska sova! Jobb 12-20 imorgon! Taggaaaaaaaa!!!!


I get happy when I look at those pics. COLOURS <3

| Postat i: Emis Inspiration
0


Jobbfredag

| Postat i: Emis friends&family
2
Halllåååå! Alltså jag har en liten liten sak att erkänna och det är att jag hatar att jag jobbar helger. Självklart kan man gå ut och sånt efter jobbet men fan man orkar ju inte. Haha! Helger är ju de dagarna då man får mest timmar på sig & jobba så jag tackade ja. Men hmmm...ah vet inte. Det får gå! Måste få det att fungera på något sätt haha! Ja, idag ska jag då alltså iväg & jobba till åtta. Efteråt ska jag fiiiika! Wii! Ha en fin fin dag!

En såndär whatever video med Cissi igår. Bäst. <3


Talking bout di good old days

| Postat i: Emi pics
0


Lookilooki!

| Postat i: Emi pics
0


DansCenter

| Postat i: Emis world of dance
0
SHOHO! Kom precis hem från DC, eller ja, jag träffade A efteråt tihi! Jag fullkomligt älskade hiphop klassen! Det var svårt men faaan så kul asså & lärarna där verkar helt awezååååm! Speciellt hiphoptjejen, så himla himla söt! Superkul & träffa min gulliga Cissi igen också!! Men nu ska jag ringa ett samtal..vi höres! <3


Alla behöver..

| Postat i: Emis Inspiration
0


It's purple, not pink!

| Postat i: Emis days
0
Färgen är typ mörk Magenta. SKITSNYGG men färgen är inte alls likadan på bild tyvärr!


Så jäkla cp tröööööööötttt!

| Postat i: Emis days
0
Shu peepz! Idag blev det ännu en dag på FACE, imorgon med! Nu är jag hemma & vilar, fick lite ont i huvudet av att gå alla ärenden haha! Senare ska jag möta upp bästaste Cissi och vi ska ...DANSA! YEEEEP! FINALLY! Det blir hiphop & balett I think. Ska bli awezome with a big A! Så vi hörs senare hörrni! Innan jag drar lägger jag upp något mer! :) PUSS&KRAM!

Can't wait for tomorrow!

| Postat i: Emis days
0
Nu ska jag kolla lite på tv & sen ska jag sleeeeeepa! Längtar som fan till imorgon, woaaaaahhhh!! :D Nightyyyyy! <3


My new PurPle SwAg. Nike Air zenyth

| Postat i: Emis shoe-love
0



New Jeans

| Postat i: Emis shopping
0
ÄLSKAR mitt par från GinaTricot men har aldrig råd med jeans och hittar aldrig några som sitter som de ska. Men idag fick jag dessa i samma modell fast mörkare och en storlek större (yeeeeeyyyyy har gått upp i vikt!!! :D ). Nu fattas det bara stentvättade & ett par nya baggy! Woop!


Hell yeah!

| Postat i: Emis friends&family
0
Hejsvejs! Sitter här i min säng & syrran kom nyss till oss Ossian har SWAG idag, HAHA stolt moster! Lite senare ska jag till Heron för & kolla i Nikebutiken om det finns något fint, har kvar lite pengar på ett presentkort därifrån nämligen! :)


Lite grejer jag (planerat) ser fram emot!!!!

| Postat i: Emis days
0

Saknar mina långa naglar!

| Postat i: Emis days
0
Jag fick något cp-ryck dagen innan nyårasfton & klippte av mina naglar buhuuuu. Men nu ångrar jag mig haha! Dock har dom vuxit jäääävligt snabbt så jag har näääästan lika fina som på bilderna! WOHO!


JAG ORKAR INTEEEEE <3

| Postat i: Emis shoe-love
0
FÅR ANFALL, VILL HAAAAAAAAAAAA!!! :D


I know this girl with big big hazel eyes

| Postat i: Emi pics
0


Shake di booty

| Postat i: Emis days
0
Heeeeeeey min fina blogg! Hoppas allt flyter på hos er! Jag har varit i skolan, på jobbet (helt själv & jag klarade det asbra!) och sen så har jag tränat! Feels good! Längtar dock inte till träningsvärken imorgon haaaa! Nu är jag hemma & planerar lite med mamma. Secret hihi!

Jag o Hana på engelskan idag hahaha :D


This is how I wine

| Postat i: Emis world of dance
4
Här har ni en video från någon kväll på the voice då jag & Cissi kände för o ba leka! Fun det var!


Every dancers dream

| Postat i: Emis shoe-love
1

Am I right?


Varning: För trött för & visas på bild

| Postat i: Emi pics
0


Such a long day! Phju!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggeliloggen! Mår ni bråååå? Jag är så jäääääkla tröttis! Lyckades försova mig imorse & ville sen dra hem från skolan pga min migrän men duktig som jag är så stannade jag kvar hihihi! Efter skolan drog jag till work och det var så chill det bara kunde bli, skönt som fääääen! Nu ska jag lägga mig i badet, ska bli så sköööööööööööööööönt! AAAHHH!! :D

Började målerikursen idag! Det var väl...helt OK!




U gat di body gyal

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0



PUCKO

| Postat i: Emis days
0
Shuuuuzan! Jag vet, ingen uppdatering idag! Har ingen bra förklaring alls till varför det blev så, hähi. Hope u forgive me! Imorgon är det skola & schemaändring! Kill meeeeeeee! Haha inte riktigt men jag ser iiiinte fram emot att gå upp kl sex. Förövrigt har jag druckit fyra koppar te & pucko idag. Wtf eller?


Gos!

| Postat i: Emis days
0
Hej hej bloggen!! Allting bråååå? Här äre fint! Igår deckade jag direkt. Har nog aldrg varit så trött i hela mitt liv. HAHA! A drog nyss till jobbet, det gjorde mamma också, så jag är ensam här & ska städa lite i mitt rum & leta efter ett armband som försvunnit! Hörs seeeen! :)

Goooooodiiiinattiiii!

| Postat i: Emis days
0
Nu blire att se filmen In Time & sen sova. Nighty night!



So you think you can dance

| Postat i: Emis world of dance
0
Detta satt jag & kollade på igår. Upptäckte sedan att jag log för mig själv medan jag kollade på klippen. Det här är glädje.

Älskar tjejens energi på denna video!

 

Och här älskar jag deras Nuh Linga. Yeeeahhhhh!!!


Work, work, work, work

| Postat i: Emis friends&family
0
Heeeeeeeeeeellå! All good? Här är det bättre! Har varit ganska irriterad idag (haha mens påväg eller?) men det gick över när jag träffade Felicia&Elin efter jobbet en stund! Uppskattades, jag har ju blivit så isolerad ifrån omvärlden känns det som haha! Nu är jag iallafall hemma! Ska ta ett låååååååångt, varmt bad & sen kommer A hit. Puss&Kram!!!


Workie work

| Postat i: Emis days
0
Shuzan! Ligger här i sängen & kollar klipp på youtube & ler för mig själv. Jag kommer att visa er imorgon, vad det är jag tittat på alltså, höh! Ikväll har jag iallafall promenerat med en killkompis från skolan & chillat jäääärnet! Nu ska jag sova för imorgon är jag helt själv på jobbet (hjälp) och måste ha foooookus haha! PUSS PÅ ER!


My thoughts

| Postat i: Emis thoughts
3
Vet ni? Jag har en grej jag bara måste få dela med mig av. Alltså, jag förstår inte hur folk kan vara så svartsjuka på varandra nuförtiden. Jag menar, visst blir man glad när det går bra för ens bästa vän eller syster? Visst känner man glädje & stolthet? Ja, precis. Varför kan man då inte glädjas åt andras lycka & framgång även om man inte känner de? Det är heeeeeeeeelt sjukt hur elaka människor är. Det är inte sjukt förresten, det är HEMSKT, patetiskt, sorgligt. What's the point liksom? Människor måste sluta tänka så mycket som de gör, man lever bara en gång, varför inte göra sitt liv & sig själva till något BRA? Jag har lärt mig att man inte kommer någonstans i livet om man är elak, svartsjuk eller irriterad or whatever på andra. Jag försöker alltid att tänka positivt & göra det så bra som möjligt för personer i min omgivning. Varför kan inte andra det? Beror det kanske på taskig barndom? Eller? Jag vet inte, men jag tycker att alla ni som någonsin tyckt illa om personer som lyckats, ska ta & tänka om. Am I right or am I wrong?


I LOVE YOU, CHER LLOYD

| Postat i: Emis Inspiration
0

MY EMPRESS <3

 


Prao&Jobb!

| Postat i: Emis days
1
Shuuhuu bloggen! Ännu en såndär cp-bra-dag!! Hähä! På praktiken fick jag springa massa ärenden, gaaaah älskar min praktikplats, ni anar inte! Fick sluta tidigare & då drog jag direkt till jobbet. Väääääldigt segt idag men det gick bra iallafall! Felicia bästis kom förbi en snabbis också, gullan!

Nu hade jag tänkt ta ett efterlängtat bad & äta chips & kolla Pretty Little Liars! MYS på högsta grad! HOHOHOH! Fan vad det blåser ute, jag fick kriiiiiiiiiga mig upp för backen preciiiis utanför min port, kände mig som i en film. Snöstorm & backar, hahaha yeyeee vi hööres!! MUACK!


The king of Reggae

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0


Ännu fler tips!

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0

CHILLPILL

| Postat i: Emis days
1
Heeeey bloggen! Idag fick jag gå hem tidigare från praktiken hohiho! Så jag har hängt med pojkvännen! Nu ska jag hjälpa mamma att laga mat! Muack på er!!


DanJah

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0


I wantie wantie

| Postat i: Emi wants this&that
0


Pluppar till näsan

| Postat i: Emis shopping
0

Fick välja ut två idag när jag lunchade med en kompis. Snäll!


Präo!

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggeeeeeeen! Idag efter praktiken somnade jag direkt när jag kom hem! Trött tjej haha! Sitter här med lilla busungen Ossian som stökat ner heeeeeela mitt rum, haha! Måste städa alltså höhöh & sen blir det dusch och ikväll funderar jag på att dra ut om inte x kommer hit :)


Sweet dreams

| Postat i: Emis days
2
Nu är det dags för lilla mig & sova! Ska bli skööööönt! Imorgon är det praktik på älskade FACE igen. Taggaaaaa! Hörs! LOVE <3

Idag på idrotten. NÄÄÄÄÄÄÄÄSTAN i splitt. Hähäääää ;D


Run the world

| Postat i: Emis world of dance
0

Ett ca 3 månader gammalt klipp, just so u know! ÄLSKAR denhär korren!


Inspireras av ALLT när det gäller livsstil, kläder, personlighet & tankar!

| Postat i: Emis Inspiration
0


Slut tjej!

| Postat i: Emis friends&family
0
Hejhej, slut tjej! Allting bråååå? I håpe sååå! Jag har haft en lååång dag! Skola, idrott, balett & jobb! Tog två timmars privatlektion och höften knasade som vanligt men det var skönt & köra igen! Saknat baletten något otroligt! Jobbade inte alls länge men alltid något! Yey nu är jag hemma, måste duscha & läsa ut det sista jag har i min bok, redovisning nästa vecka! Puss på er!!!! <3

Hana, jag & Amanda idag. Sexiga eller vad, haha speciellt Hana sötnooos!! :D




Vår egna butiksmodell i skolan. Sneakpeak! :D

| Postat i: Emi - Interior Design
0


So exhausted!

| Postat i: Emi pics
1
Hej my darlings! Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag, absolut! Vaknade upp helt överlycklig av en dröm jag hade hähä. Lycka! Skoldagen gick bra & likaså jobbet! Har försökt klämma in flera timmar om dagen typ varje dag till & jobba, tillochmed helger! Inte riktigt något jag skulle vilja göra för ett halvår sen, men nu jävlar!! :D Måste spara till dansen, helt själv! STOOOOLT! HA!


BEAUTY TIPS

| Postat i: Emis MakeUp obsession
2



In school

| Postat i: Emi pics
3
Godmorgon amigas!!! Sovit gott? Jag är i skolan just nu, chillar söööönder me tjejerna som jag saknat maassor! Wie! Idag slutar jag 16:30 & sen blir det att jobba i några timmar! Känns gött de! Så jag önskar er alla en riktigt fin fin dag! Kärleeeeeeeeeeek!


Sneakpics

| Postat i: Emis Inspiration
0

pure love


Myyyysdag ba!

| Postat i: Emis days
0
Tjuhuuu! Sitter här i min säng & chillar typ! Felicia drog för inte så längesen. Vi drack te & typ pratade massor. Min bästavän! Har gjort klart Svenska uppgiften, cheeeeeck! Woop! Imorgon börjar skolan igen & det känns braaaa! Har tyvärr inga bilder från idag höhö..hoppas det går bra iallafall! Puss på er!

Dagens lookilooki

| Postat i: Emi pics
0


Thank God it's sunday!

| Postat i: Emis days
0
Hej på er
Vaknade för någon timme sen & har städat här hemma, fick något ryck bara haha! Idag är det söndag vilket innebär chillpill-dag! Felicia ska kanske komma hit sen, vi ska väl bara ta det lugnt! Ye! Mamma är hos moster så vi blir ensamma! Myzpyz! Men nu mina vänner måste jag ta en dusch! By the way, jag älskar mina nya strumpor HAHA så jäääääääääääääääääävla sköna!

old pics


Badmind Cyah Stop We

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
Säger Godnaaaaaaaaatt med en låt som är så SKÖN att köra soft dancehall till. BIG LUV.


Cute socks

| Postat i: Emis shopping
0


Första ''svar på fråga'' i denna blogg!

| Postat i: Emi answers
0
Du nämnde förut att du verkligen vill satsa på dansen i år. Så hur mycket kommer du dansa nu? Hejar på dig. Kram!

Svar: Ja precis jag ville satsa stenhårt, dansa på olika dansskolor & för olika lärare + ta privatlektioner. Men nu har jag fått jobb och det känns som att jag måste prioritera skolan och jobbet eftersom det här är en bra chans att liksom äntligen kunna köpa grejer som jag förtjänar. Om ni fattar? Jag vet inte hur mycket jag kommer att dansa just nu, om det är en gång i veckan eller två. För jag hinner absolut inte mer än så, kanske drop in klasser någon gång. Men vi får helt enkelt se, bara jag dansar överhuvudtaget gör mig glad självklart


INSPIRATION #2

| Postat i: Emis Inspiration
1


Lång jobbdag!

| Postat i: Emi pics
0
Shuuuuuuuuuuuuuho! Allt bra? Jag kom preeciiiiiiiiis hem från jobbet! Idag var nog den roligaste jobbdagen, ville knappt gå därifrån, skrattade så hiiimla mycket! Underbart! Felicia, Agnes & Maria kom förbi också, trevlans! Nu ska jag käka & sen lägga mig i ett bad för jag är såååå frusen! Skulle egentligen ut idag meeeeeen jag tror jag skippar det hähä! Hoppas ni haft/får en bra lördag!! <3




Brända mandlar

| Postat i: Emis days
1
Mamma drog upp mig ur sängen & ville göra brända mandlar. Jag ba öh äre inte något man bara gör när julen närmar sig osv? Men det skiter hon i, hon kommer vilja äta det på sommaren också haha! Så vi sitter här & äter brända mandlar & kollar gamla bilder. Mys!


Robert Nesta Marley

| Postat i: Emis Inspiration
2


And it's fridaaaaay!

| Postat i: Emi pics
0
Tjuzan peopleeeeee! Jag hoppas att ni mår bra idag! Det gör iiiiiiiinte jag. Har haft så sjuuuukt ont i magen sen igår + migrän. Not nice! Så nu ska jag lägga mig i sängen igen & vila! PUSS!!!


Nya tillskott!

| Postat i: Emi - Interior Design
3

You like them? I DO!


BLÖÖÖÖÖ

| Postat i: Emis world of dance
1
Ligger här hemma med FET pms. HAHA det var ett braaaa tag sen jag hade sånahär utbrott. Måste nog sluta med mina p-piller haha! Nu ska jag & mamma dra till Ica för & köpa lite lösgodis hähäähh mnjam mnjam! Sen mååååååste jag städa......tihi. Slänger in en video som jag aldrig någonsin kommer att tröttna på. Denhär tjejen (i mitten) är så stört jävla bra.


Gå in på hennes youtube kanal & checka fler videos! Grymmaste brudeeeeeeeeeeeeeeen!! WOO!


Bara 5 månader kvar till sommaren!

| Postat i: Emi wants this&that
0


Pretty little liars

| Postat i: Emis days
1
Tjuzan! Idag blev det en kort jobbdag! Fredag & lördag kvar, på söndag är jag ledig & sen börjar skolan & praktiken igen. Woho! Nu blir det Pretty little liars - love it! Speciellt Emily i serien. Wonder why huh? Hon ska bli min fru! Oh yes! Och sen måste jag verkligen städa, har blivit lite lat på sistone hähä! Pussar!




<3 from 2011

| Postat i: Emis friends&family
1

Jag tänkte lägga in lite bilder från minnesvärda dagar från 2011. Älskar er (som är med på bilderna) mucho mucho!

 

My b-day. Lollo, Felicia, Sanna, Agnes och ja

 

Pandelis & jag

Max & jag!

Bästa vän & jag

Emma & jag

Jag & Hana i skolan

Jag, Olle och Emma innan dans showen

Kim & jag

Bästa vän & jag

Summercamp

Cissi, jag o Jonas

Klassen

Första danslektionen med Sean

Danslektion

 

 


I thought u guys should know..

| Postat i: Emis thoughts
3
Det finns tider då ALLA kan må dåligt. Jag vill säga till varenda en av er som klickar in sig här att allt ordnar sig. Tiden läker alla sår, trots att ärren består, så klarar man sig igenom varenda grej. För vissa tar det längre tid, för vissa går det direkt. Alla ni är lika mycket värda och glöm inte att behandla andra som ni själv vill bli behandlade för på det sättet sprider man glädje i samhället! Hjälp till att förändra en del av världen genom att vara er själva, och ta ingen skit. Folk som är elaka eller orättvisa har själva förmodligen ett trasigt hjärta. Jag menar, vem blir glad av att göra någon ledsen? Jag VET att det finns så fina människor därute, problemet är att man tar de för givet. Don't do that. Livet är kort och det låter jävligt dumt för att egentligen så är livet det längsta man kan få..men kom ihåg att alltid vara er själva & sträva efter era mål & drömmar, finnas för era älskade och leva så som ni vill. Det är ju trots allt ert liv och ingen annans. Virrig liten text, men jag hoppas ni tar åt er! Massa, massa kärlek. / Em'


Chinos

| Postat i: Emis outshits
1

This is my look today. Kinda chill!

 


Emilkywaaaaay häh!

| Postat i: Emi pics
2


I feel alive

| Postat i: Emis days
0
Shulululuuuuu! Pigga & glada? Jag har varit otroooligt trött idag, men ändå gick det sjukt bra på jobbet. Jag kände mig riktigt duktig idag, haha, om man får vara lite ego då alltså! Nämen det rullar pååååå vetni! Ye! Nu är jag hemma en stund men jag ska strax iväg & fika med min efterlängtade & underbart roliga killkompis Pandelis a.ka Pandan :D MYSIGT!
Cya later! xoxo



Goodnite peeps!

| Postat i: Emi pics
0

Sov gott & dröm söta drömmar!


My hero and heart

| Postat i: GENTLEMAN <3
0
Jag älskar att det finns en människa som jag inte ens känner som kan få mig att älska livet och uppskatta det lilla jag har. Jag behöver bara lyssna på hans betydelsefulla ord i hans låtar så är jag lyckligast i världen. Den här mannen, gud som han hjälpt mig med bara sin musik. Jag skulle kunna skriva en hel bok om min kärlek för honom och ändå skulle det inte riktigt gå att förklara hur mycket jag avgudar denna människa. Alltså hans texter, hans budskap, hans toner och hans hjärta. De gångerna jag sett honom live har varti de BÄSTA stunderna i mitt liv!
Säger bara två ord: Förebild. Hjälte.

 

 


En såndär DOPE outfit som jag MÅSTE ha i sommar!

| Postat i: Emi wants this&that
2


Visste ni att..

| Postat i: Emi - get to know me
0


Work & Coffee!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan svejsan tralleralleraaaaaaaaaa! Allt bra med er? Här är det fiiiint! Jobbade på idag, fick så mycket beröm, åh vad glad jag blev! Det känns helt jäkla underbaaaaaaart! Efter jobbet tog jag en snabb fika med min fina vän Josefine. Kul & ses hjärtis! Och snart börjar dansen igeeeeen! Längtar tills jag får flippa till some crazy dancehall muzic! Woah! Nu blir det godis, cola & några Pretty Little Liars- avsnitt! Yep! Muack!


Time to sleep! XOXO

| Postat i: Emis days
0
Det är dags för lilla Emsi att sova! Upp & jobba imorgon! Ännu en såndär bra dag! Det rullar på nuuuuuu! Woo! För första gången på ett tag känner jag mig levande, att jag gör något bra för mig själv. Och det kanske låter helt ego men jag är så stolt över mig själv redan nu, hah! Känner mig såhär just nu! Helt över-happy haha! Godnatt mina fina! Oändlig kärlek!


New black eyedust

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0

Isn't it gorgeous?! Det är lite knepigt att sätta på men jag lär mig så småningom! GORGEOUS är ordet!

 


Danza kuduroooooooo!

| Postat i: Emis world of dance
0
Här har ni en video från en träning för typ två månader sedan! Nice ellerhur? Längtar tills vi börjar igen <3

 


Jobbdag nummer ett!

| Postat i: Emi pics
2
Hey peeps! Woah! I feel so alive! Jobbet idag gick asbra (thank god!) och jag ser faktiskt fram emot att få vara där hela lovet som är kvar & några månader framåt! När skolan börjar kommer jag självklart minska timmarna men nu fan ska jag tjäna pengar! Ha! Feelin gooooood! Hoppas ni haft en bra dag! Nu ska jag stretcha lite och göra en uppgift i Svenskan! Puss förfan! :D


Pura vida

| Postat i: Emis days
2
Blev ingen powernap haha! Min kusin kom förbi helt solbränd från sin semester på Costa Rica. I want toooo! Fick denna tisha av honom & nu blire att dega här hemma! Måste lägga mig i tid idag, imorgon börjar jag leva som en normal människa häääää, ska jobba nämligen! Yep ni hörde rätt. JAG ska börja jobba! Lataste tjejen på jorden haha! Har inga fasta tider eller så ännu, det kommer! Aaaaaah helt taggad!!!!


Powernap?

| Postat i: Emis MakeUp obsession
3
Ska man ta en powernap kanske? Är inte riiiiktigt återställd efter igår, hur kan man va så trött som jag är? Haha sick! Slänger in en bild på syrrans Makeup från igår! Tyckte jag gjorde det rätt bra, haha, inte för mycket och inte för lite! Hon blev nöjd & det är huvudsaken! :D


S-W-A-G

| Postat i: Emis Inspiration
1

Love these pics


My look from yesterday

| Postat i: Emi pics
1

Paljettlinne med pennkjol. Slarviga lockar & enkel sotning!


Nyårsafton 2011/2012

| Postat i: Emis friends&family
0
Okeeeej då kickar vi igång första ''riktiga'' inlägget här! Woop!

Min nyårsafton var såååå kul! Fixade mig hos syrran, fick sminka henne (yay!) och Mary fixade mitt hår, theeeenk you! Sen drog vi på partäy hos syrrans killkompis Sami. Det blev massa lekar, skratt och för mycket av det goda för vissa. Ha! Nejmen det var askul! Finns speciella människor därute..höh. Vi kom innanför dörren vid six o clock och somnade direkt. Vaknade vid tolv idag av att syrran gjort frukost. Gull! Nu är jag hemma & ska ta det lugnt. HAH! Juste faaaaaasen jag lovade mig själv förra året att ta mer bilder i år men detta (förutom egobilder) är det enda vi lyckades klicka! Anyway, hoppas ni hade en bra nyårsafton? Pusspuss!

Jag & syrran. Supertaggade med konstiga miner redan efter första drinken!



Inlägg nummer ett i min NYA blogg

| Postat i: Emi - get to know me
2
Okej peeps! Nu har jag en ny blogg, ny start, nya minnen! Låter good huh?! Okej jag vet att jag har ett fånigt bloggnamn, hohiho, men jag kom inte på något mer klockrent hähä! Folk kallar mig för Marley (mest i skolan) så why not?

För er nya läsare tänkte jag berätta lite kort om mig själv! (Ni kan ju också kika in på min gamla blogg www.emsan.tk eller www.aboutemsan.blogg.se =samma blogg,  för mer info osv om mig)

Jag heter Emilia och är en bisexuell tjej på snart 19 år & bor i Stockholm med min mamma. Jag har en syster & två halvbröder. Jag är polack..höh. Det bästa jag vet är att dansa, sminka, lyssna på reggae, skratta och vara med fina vänner! Jag har en stor kärlek för skor&örhängen. Har liksom en hel samling hemma! Det värsta jag vet är vinter, lögner & fördomar. Blä på sånt! We want peace! Jag är annars en glad & positiv tjej. Envis och lite lat är jag också, but hey, who is not?

Jag går i andra ring (gick på IV, därför går jag ett år efter) i Huddinge och studerar Design&Inredning, men det jag vill hålla på med i framtiden är dock Styling (MakeUp,Hår osv). Jag har många drömmar & mål här i livet men jag tar en sak i taget!

Personer i mitt liv ni kommer att få höra om: Patricia & Ossian (syrran o hennes son), Felicia (bästavän), Cissi, Hana,Linnea, Max, A, och många många fler!