en förjävligt varm lördag

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hej hej!
 
Om jorden kunde prata skulle jag vilja fråga hur den mår. All denna värme i norden, allt regn i östeuropa samt snön i chile är ju ett ganska tydligt tecken på vad vi människor gör, hur mycket skada som sker. Jag blir verkligen ledsen av att veta att mina barn eller barnbarn kanske måste fly till en annan planet en vacker dag. Ni som tänker att det är långsökt - det är det inte. Just saying. Tänker på dethär jättemycket. Jag älskar värme men nu har det varit olidligt, onormalt för Sverige. 
 
Igår var nog den varmaste dagen på flera år (?). På jobbet gick vi i princip runt huset med hundarna då asfalten var så stekhet att deras trampdynor hade kunnat brännas. Vi sköljer av dom med en slang och försöker få i dom vatten. Efter jobbet var jag brutalt trött, hungrig och pmsig, on top of that så var det nåt som hade hänt på vägen så alla bussar åt mitt håll var avstängda. YAY. Väntade i nästan en timme på en taxi, tog mig 2,5 h att komma hem haha. Det var bara att duscha av sig,äta en avokadosallad och sen blev jag upphämtad av Mr I. Vi skulle åka och bada men ärthjärnan jag packade ner allt utom bikini hehe..så vi var hos honom, chillade på hans balkong och verkligen njöt av varandras sällskap. Bästa fredagskvällen på väldigt väldigt länge 
 
 
 
 
Första bilden är tagen efter promenader och städning, svettet ba sprutade hahahaha
Och andra är tagen innan jag gick hemifrån igår. Lite fräschare - hade aldrig pallat smink i denna värme. Ni som sminkar er med foundation osv, cred till er :')

småsaker

| Postat i: Emis shopping
0
Alltid när jag shoppar i Polen så kommer jag hem med massa smink och sånt. Denna gång blev det inte så mycket då jag knappt sminkar mig längre. Istället fick det bli lite nagellack och sånt. Sånt som jag vet att jag kommer använda!
 

Solpuder som ser ut och luktar som choklad! Samt min efterlängtade parfym. Jag gav upp hoppet om den för några år sen då den slitade säljas i butik, så hittade jag den i Polen på rea. Köpte två, hihi
 
 
Ansiktvatten, sol-olja och en adidas deo.  SAMT UNDERBARA lip-butters, borde köpt fler!
 
 
Ögonbrynsmascara och en genomskinlig mascara, jag kommer att använda båda till brynen, så dom håller sig på plats =)

back to work

| Postat i: Emis days
0
Hallåej :)
 
Idag var första jobbdagen efter semestern. Det var nog den lugnaste dagen nånsin på jobbet, det var typ knäpptyst och så gick vi inte så långt med hundarna pga värmen. Det lär bli så hela veckan. Skönt! Dock kände jag verkligen att jag behöver vila mer. Jag har ju inte sovit så bra när jag varit ledig så jag tänkte hela tiden ''nej men jag ska vara ledig mer'' fast jag mycket väl vet att jag inte ska det haha..Bara en sån känsla. Ska försöka ta en vecka i September ev i Januari också. Vill resa bort under min födelsedag, vill uppleva åtminstone en födelsedag i mitt liv utan att frysa :')
 
 
 
 

adidas - shopping

| Postat i: Emis shopping
0
Jag vet inte om jag kommer orka fota allt jag köpte haha.. men jag har iallafall fotat det jag köpte på den brutala adidasrean :)
 
 
 
 
 
 
Dessa fick jag på köpet haha
 
 
En likadan som jag har fast VINRÖD. De var inge snack om saken, jag skulle ha den
 
 
 
 
 
 

i'm back

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
 
Innan inlägget börjar vill jag tacka för kommentarerna på senaste inlägget ❤ Jag vet inte vem du är, men tack!
 
Jag har haft det bra! Det var typiskt sverige-väder i polen. Lite sol, lite regn, lite moln, lite åska. Men det var bra för hade det varit jättevarmt hade jag aldrig orkat springa runt i gallerior som jag gjorde. Jag shopppade verkligen för mitt liv haha, kändes väldigt bra md allt jag fick med mig hem! En dag var vi på djurparken, en dag hos min morfars bror och hans fru (mina favoriter hehe), en dag var det varmt så då passade jag på att ta det lugnt och solade och dansade i trädgården. Dagen innan vi skulle hem åkte vi till Krakow där vi hade hyrt en lägenhet. Vi fortsatte shoppingen där och sen tog vi flyget hem dagen efter. Så det var en mycket bra shoppingresa hehe :)
 
 
 
När vi landat i Krakow tog vi en buss till Wroclaw som tog 3 timmar. 
 
 
Första dagen! Perfekt väder för min nya klänning
 
 
Innan första shoppingrundan åt vi en jättegod frukost 
 
 
''Hala targowa'' Är en inomhus-marknad med mat, kläder, väskor, souvenirer, frukt, tyger, smink, typ lite allt möjligt! ÄLSKAR det stället 
 
 
Polska gallerior har även ''chill-rum'' som man kan sitta i när man blir trött i benen. HUUUUR lyxigt?
 
 
Wroclaws bästa iced coffee till mamma och en pink lemonade till mig
 
 
Mamma klippte håret, här väntade vi på mat
 
 
 
En glad mamma påväg till djurparken 
 
 
En glad Emi påväg till djurparken haha
 
 
Här står jag med mitt favvo-djur (efter hundar of course)
 
 
 
 
 ❤ ❤ ❤ 
Aldrig varit så nära zebror. Vilken enorm lycka jag kände av att bara titta på dom 
 
 
 
 
Här var vi påväg ut till stan för att promenera runt katedralen, kärleks-bron och för att se graffiti-tunneln!
 
 
''Ta bild på mig i denhär nya coola spårvagnen''
 
 
'' Åh ta en bild på mig med''
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha strosat runt i ca 1,5 timme ville mamma ha ice coffee och jag var sugen på en drink. MANGO daquiri - ish. FÖR god om jag ska vara ärlig hihi
 
 
Rynek (Gamla stan)
 
 
Rynek
 
 
Mamma på hennes favorit-bro i Wroclaw haha. Grunwaldzki bridge
 
 
 
Jag kände godislukt ute och följde lukten hahaha. Jag hamnde i världens mysigaste godisbutik
 
 
 
Här bodde vi. Mamma bodde där när hon var liten och sen tog hennes moster över det. Har så mycket minnen från det huset och den trädgården ❤ 
 
 
 
 
Mamma och hennes moster (ciocia (aunt)  Wanda) ❤ 
 
Det var nog alla bilder för denna gång. Jag hade för det mesta telefonen långt ner i väskan. Fokuserade på att vara i nuet och inte surfa/fota så mycket. Men lite bilder blev det ju ändå!
 
 
 
 
 

:(

| Postat i: Emis thoughts
1
Hej ❤
 
Idag vaknade jag upp ledsen. Allt kändes bara som ett stort svart, kallt hål. Jag tror inte det är så hälsosamt för en människa att vara utan vänner. Jag har liksom ingen att dela tankar och känslor med. Har ingen att dela mina nyheter med, min glädje och min sorg. Alla jag trodde var mina vänner har bara..försvunnit. Och dom som påstår sig vara mina vänner hör ALDRIG av sig eller tar initiativ till att ses. Dom som smsar mig är min mamma, min chef och mina kollegor. Okej fett ärligt inlägg just nu. Men ja e trött på att hålla saker inne. Ändå typ ingen som läser min blogg längre, så who cares. Jag tänker på dethär varje dag. Hur jag bara är med mig själv. Det har varit nyttigt, att vara själv, med mig. Men efter ett tag börjar det hända dåliga saker i psyket. Jag går och shoppar själv, solar själv, dansar själv, kollar film själv. Eller med mamma. Och don't get me wrong jag älskar henne men en människa behöver kompisar. Hur fan skaffar man vänner i denhär åldern? Eller är jag bara en så hemskt krävande människa att jag tar död på alla relationer i mitt liv? Allt jag kände att jag åstadkommit för 3 år sen är nu borta. Kompisar, dans, motivation. 
 
Dehär känns fett b..jag som var så ööööverlycklig över semester, resan, allt. Och nu har halva sommaren gått. Och vad har jag gjort? Jobbat, shoppat och sovit. Saknar alla dessa utekvällar, grillkvällar, bio kvällar, bar kvällar, danskvällar..det sociala livet liksom..

VACATION

| Postat i: Emis days
0
Hej vänner! Efter två jävligt trötta veckor har jag nu äntligen fått semester! Men det har ändå varit kul där på slutspurten. Jag kom med en idé om att skriva små rim som utmärker vovvarna, precis som man gör på studentskivor. Och slog ihop det med Carro's idé om sommarfoton. Såhär blev det, tog bild på några som exempel :)
 
 
 
Dethär var så kul men även utmattande att göra. 40 såna på 2-3 veckor haha!
Men hundägarna blev SÅ glada och rörda så det var det verkligen värt. 
Hela veckan har vi fått blommor, choklad och presentkort som tack för denhär ''terminen''. Gåvor som folk lagt ner tid och pengar på. Hur kan man INTE bli rörd?
 
 
Och i veckan fyllde även vår chef år så vi överraskade henne med presenter! En ryggmassage, en blomvas, blommor och ett kort. Hon blev jätteglad och rörd. Åh ❤
 
 
 
 

i did it again..year of slippers

| Postat i: Emis shopping
0
Alltså det råder toffel-mania i mitt liv just nu. Jag har aldrig köpt sommarskor eller sånahär tofflor pga mitt fot-tå-komplex. Men ju äldre jag blivit desto mer har jag börjat acceptera min kropp + mina komplex. I was born this way och så är det. Därför har jag gått LOSS på tofflor hahaha. Har 4 par nu, och kommer nog säkert köpa mer i Polen :')