att spå med ljus

| Postat i: Emis days
0
Och så var det dags igen! En sak polacker gör den 30 november är att spå inför det nya året med att smälta ljus, hälla det i en skål med kallt vatten genom ett nyckelhål och sedan ta biten som stelnat och kolla skuggan. Vad den bildar för figur/figurer. De första två bilderna är mina skuggor. Jag ser en hund och en gorillas ansiktsform haha, den sista är mammas, så tydlig MAN! Sen vad dessa saker betyder återstår att se....:)
 
 
 
 
 
 

veckan som varit

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Hallu! Vilken lugn vecka jämfört med de tidigare två haha. Har ju tränat mina Dymondz till deras show i fredags (som gick jättebra förresten! Dom var sjukt nervösa och hypeade, är SÅ stolt över dom för att dom VÅGADE och KÖRDE! Dom har kämpat dessa veckor med hård träning och är så glad att se deras engagemang! Ortens energi alltså <3 ) och tränat själv också. Efter tjejernas show körde jag en soloshow på lite mindre än 2 minuter för att liksom visa ''Hej det är jag som lärt dom under året, jag som är dansläraren'' heh. Kan inte förklara känslan av att uppträda, det var ett tag sen, hade nästan glömt känslan. Kändes underbart och fick en lyckokick <3 Dagen efter spenderade jag min kväll med Elin på Pong/Imperiet, supermysig kväll med bruttan!
 
Jobbet går väl bra, bara dethär mörkret som suger ut ens energi och lusten till att vara människa haha så det går mycket segare med allt känns det som. Ge mig ständig sommar....
 
 
 
 Nervösa tjejer! Kunde inte låta bli att skratta för jag vet exakt hur dom kände sig. Ont i magen, torr i munnen, hjärtklappningar, dom visste ju inte hur en show känns, men jag försökte peppa dom så gott jag kunde ( med en lite sträng ''ni klarar det'' attityd) =)
 
 
Elins magiskt goda drinkar!