! ! !

| Postat i: Emis world of dance
0
 

pyjamasparty + musikvideo + workshops

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
I lördags var jag hemma och var helt död, trött och seg helt enkelt! Vid midnatt kom Franca hit och vi hade pyjamasparty hehe. Vi åt gott och kollade på Norbit! När vi vaknade på söndagen så gjorde vi oss i ordning och gav oss iväg till Norsborg där inspelningen utav Aki's och Amanda Serra's nya video höll på. Stina och Decent tjejerna dansade och det var jättekul att få se och stötta! Håll utkik för låten, den är lite different, inte direkt Aki-låt men den är skön :) Efter ett tag drog jag o Franca hem till henne för att äta, sedan tillbaka för att hämta Stina och vidare till workshop i Hornstull! Det var workshop för Tuggz från NYC och Cosmic från Jamaica. Det var såååå kul, trots att jag inte tagit koreografi (med massa nya steg dessutom) på länge så gick det helt okej, I had fun! :)
 
 
Hon lät mig inte sova och somnade själv, hahahah
 
 
 
 
 

kattvakt

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
För några dagar sen tog vi hem en kisse vid namnet Smila som ska vara här i 2 veckor då ägarna är på semester. Hon är sååå söt och busig som f*n. Saknar att ha djur hemma, det är så stor skillnad. På tal om något helt annat, jag gjorde blåbärs-is och oh my god vad gott när isen smält och man känner lite eftersmak. Testa :)
 
 
 
 
 

red inna mi head

| Postat i: Emi pics
0
För er som missat det så har jag typ blivit rödhårig nu bara för att och vet ni? Jag trivs!
 
 
 
 
 
 
 
 

typ en månad

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Heej! Shit vad längesen jag skrev hehe. Vi har haft fel på internet efter typ 10 strömavbrott på en dag så det har verkligen inte funkat och vårt bolag har gått mig på nerverna som f*n. NU fungerar det i alla fall, thank god. Sååå hur har min sommar varit? KEFF! Haha nej, vädermässigt keff ja, har iförsig inte gjort så mycket speciellt heller så den har ju inte varit världsbäst heller. Har varit med mina närmsta helt enkelt! Spenderat jagvetintehurmånga timmar i danssalen, chillat me Revgärisarna, vi hälsade även på vår fina Anki och hennes bebis Aliyah! Harmoniska stunder som dessa <3 Har hängt med alex, grillat, åkt båt, hängt med Dennis, min granne, you name it, haha. Har försökt ''hänga'' så mycket som möjligt för sen kommer det inte riktigt att gå! Franca har även kommit hem från NYC och jag e såååå glad! Hon kidnappade mig efter en träning då alla va skitsega o vi umgicks ute till 03, mysigt, älskar reunions!
 
 
 
 
 
 
 
 
Roadtrip me Alex o Marcus ut på landet hehe
 

Det var en sjukt bra dag, varmt o soligt, mitt nya röda hår fick invigas på bästa sätt hehe
 
 
 
 
 

Franca <3
  
 
 
 
 

igår,idag,igår

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 
 
 

sommar, sol, bad, dans, häääng

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Juni var en kaosmånad. Psykisk och fysiskt. Nu hoppas jag att det går åt ett bättre håll faktiiiskt..Hej förresteeeen.
 
Jag har haft en jättebra vecka! Hunnit med grillkväll hos Stina & Sebrin, hängt i parken med familj och barn och hund osv, tränat, badat, hängt uppe på berg i Zinkensdamm med Hana, ramlat från berget (hahaha), och idag så var jag på stranden med mamma, brände sönder mig (glömde solskyddsfaktorn hemma, ångest..) och mådde dåligt men sen åkte jag iväg med Alex & co till ett hus i nacka där vi åkte båt och softade :) Nu ska jag kolla serier och lägga en blöt handduk på min röda jä*la rygg haha..kram!