Pretty little liars & Vampire Diaries

| Postat i: Emis days
0
Nu ska jag hämta some candy & lägga mig i sängen för att kolla på lite nya avsnitt! Blir helt galen, så spännande! :D

 

OCH VINNAREN ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR..En tjej som heter Tamara! Grattis! Du har fått ett mail av mig. Hoppas du är nöjd! Och ni andra, det kommer snart en tävling igen, don't worry!


Ny design!

| Postat i: Emis days
2

Här har vi den förra! Trots att jag bara använt paint så är jag jävligt nöjd med den nya för den är sååå mycket mer Emilia. Färger är det bästa jag vet. Blir glad!! :D Hiss/Diss?


Varför måste vi tjejer shoppa så jävla mycket?

| Postat i: Emis shopping
0

Neongul Bandeau från Gina Tricot

En tröja från Gina Tricot..vet inte varför jag köpte den, för att den var billig I guess, höh

 

Tadaaaa min baby! Från H&M

 

Öhh, ja, strumpor :)


Överlycklig tjej

| Postat i: Emis days
0
När jag vaknade imorse var jag så jävla aaaaaaaaaaaaaahhh, glaaaad! Kunde ha min vårjacka och har inte frysit ett dugg idag! Hade förövrigt en sjukt bra dag! Fick med mig lite fint hem hihi! Kom preciiis hem från stan och är helt schluuuut! Pömsig tjej! Vill sova nu nu nu, men I can't för ikväll kl 21 utser jag en vinnare i tävlingen! Så ska kolla min mail nu :D !


Godmåårgåååån!

| Postat i: Emi wants this&that
0
Hejsanhejsan bloggen min! Inatt satt jag uppe ganska länge & pillade på en ny bloggdesign! Inte säkert att jag använder den men ja vi får se! Det lär bli ganska färgglatt då iallafall tihihi! Tänkte bara kika in här innan jag drar & säga att jag ska shoppa med syrran efter jobbet så jag vet inte när vi hörs! Men jag önskar er alla en superduper dag!!

Ps. Kolla in denhär tjejen, hur snyggt matchar inte hon clothes då? Älskar! Har scrollat igenom hela hennes blogg & skrikit ''jag vill se meeeeeeeeeeeeer'' för mig själv, ha! Aja, puss kram! :D

AJUSTE, TÄVLINGEN AVSLUTAS IKVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLL! HAR FÅTT MÅNGA MAIL SÅ DET SKA BLI EXCITING & SE! :D



Rik - Watch me

| Postat i: Emis world of dance
0

Denhär videon hittade jag på youtube för ett par dagar sedan. Jag gillar inte när ryssar kör dancehall/ragga för dom slaktar dansen något rejält, gör det till sin egna stil typ. Men efter att ha kollat på denna 2-3 gånger älskade jag dansen! Big up fo dis one!


Mami!

| Postat i: Emis days
0
Mamma kom precis hem och har blivit smått sjuk så presenten passade henne perfekt! Hon fick en ögonkräm av mig, som de flesta vet är min mamma typ besatt av Body Lotions, krämer osv. Vi skulle kunna öppna en butik haha! Men den var till ett helt okej pris så why not? Ikväll ska vi till Heron & käka kinesiskt. Mnjaaammmm!


Älskar att slippa frysa! :D

| Postat i: Emis days
0
Hej mina fina! Haft en bra dag? Min har varit toppen! Fick sluta lite tidigare idag så jag gick & kollade om jackan fanns kvar i min storlek men näe, den var gone! Buhu! Så jag gick & solade! Var typ ett år sen sist & optimist som jag är tog jag 25 minuter. Kommer få en väldigt fin röd färg senare..lite synd att de inte hade sminkborttagnings-servetter. Det brukar de ha! Men aja får ha vitt face haha :D

Är hemma nu & ska käka sen vill jag åka till SKHLM och slösa lite mer av min lön hihihi!


Woowoowoo

| Postat i: Emi wants this&that
0
Wooooo idag får jag sovsällskap eftersom mamma sover hos syrran! Hatar att vara ensam hemma, vet inte varför men jag tycker att det är läskigt på något sätt hähä! Förresten, visst är denhär jackan/tröjan typ döööösnygg? Såg den idag och ba ''amajgad''. Imorrn blir den min!!! Om storleken finns kvar dvs, annars blir jag väldigt ledsen. HAHA!


I love to spend my money...tihi

| Postat i: Emis shopping
0

Ett linne i jääääääättefin rosa färg. Vet preciiiiis hur jag ska använda det i sommar! :D Från H&M.

Ännu en lila bandana! Den är lila, inte blå! Den andra jag kötpe är lite stel..hehe. Denna är från Weekday.

New yorker ska jämt komma med så jäääkla roliga tshirts! Denna blir skitbra till träning!

 

Om man ser ett mobilskal för 40:- måste man ju köpa de...haha! Från IN&FINN


Så nöjd! :)

| Postat i: Emis days
0
Shuuuzääään! Emsan in di house brääää! Skitnöjd är jag idag! För efter jobbet skulle jag bara ''kolla lite i affärer'' & slutade med lite shopping! Älskar lön höhöhö! Köpte en fin liten present till mamma också. Hoppas hon blir glad! Nu är jag hemma, ska käka & ta en dusch hade jag tänkt & sen typ chilla..orkar man åka någonstans mer idag? Kanske fika? We'll seeeee! Hoppas ni haft en bra dag! Ps. har redan fått in någa fina idolbilder till tävlingen. Kul!


Vinn hörlurar

| Postat i: Emis days
8
Då kickar vi igång en tävling här i bloggen!

Det ni alltså kan tävla om är ett par röda Beats By Dre (hörlurar). Dessa hörlurar är siiickkkkens dyra så passa på & tävla i min lilla lilla blogg! Spriiiiid denna tävling så fler kan tävla! :D Det ni ska göra är:

1. Länka detta inlägg i er blogg så att fler har chansen att vinna
2.  Kommentera detta inlägg med texten ''Jag är med & tävlar!''
(Jag vill att ni skriver in er mail i mailrutan & chanserna ökar om ni har en blogg!)
3. Om ni INTE har blogg så får ni en utmaning! Försök göra en så snygg idolbild som möjligt, den snyggaste vinner! (Nej man behöver inte följa mig för att göra en bild, bara klippa ihop något!) Skickas till [email protected]




Tävlingen avslutas på onsdag 29/2! Come oooooooooon! :)


MIN blogg

| Postat i: Emis thoughts
0
Alltså gaaaaaah jag orkar seriöst inte med onödiga människor! Alla som läser min blogg vet att jag är en snäll person och hatar bråk. Men nu måste jag få vara en bitterfitta för vissa grejer irriterar mig så stört mycket! Jag tycker verkligen inte om personer som klagar på mitt bloggande. Alltså, det här är MIN blogg. Ena dagen har jag massa inlägg om det&det, andra dagen har jag bara bilder på mig själv & vissa gånger har jag bara dancehall upplagt. Alltså, VARFÖR läsa om man stör sig så mycket på innehållet? Ja, ni kanske är besvikna, det är inte med meningen, men ni måste förstå att jag lag lägger upp sånt som intresserar MIG och gillar ni det så klickar ni er in här, om inte, hitta någon annan rolig människa. Förlåt, menar verkligen det men det är inte okej alltså. Ja, min blogg heter Marley och det är för att jag är uppvuxen med reggae och för att folk kallar mig det (på skämt ja). Men alltså..ja..Det var väl typ det. Så nu vet ni! Annars till alla som skriver fina kommentarer & sådär, love to you guys. XOXO / Eran emsi!

Ps. Kika in här imorgon vid 12:00, en tääävliiiiing ;)


So beautiful

| Postat i: Emis Inspiration
0


Herån.

| Postat i: Emis days
0
Heeeey guys! Sååå min dag har typ sett ut såhär: Vakna, chilla, chilla, chilla, Heron med syrran & sen hängde jag en stund med Wisam&Pandan och träffade även Ida!! :D Nu blire..ännu mer chill hähä! Nu på lovet jobbar jag 12-16 måndag till fredag så det är niiiiice! Puss på er!


Såhär fettt co0o0l

| Postat i: Emi pics
0

På tal om något helt annat så tänkte jag länka två st bloggar jag brukar läsa!

Två danstjejer som driver en gemensam blogg & en till dansare.

Vill ni att jag länkar coola/roliga bloggar mer? Let me know!


Pizzzaaaaa & film!

| Postat i: Emis days
1
Godmorgon fina! Igår var det pizza + filmmys! Nu ligger vi här i sängen nyvakna och jag ska snart gå & ta en dusch! Har iiinga planer för idag så vi tar dagen som den kommer! Hoppas det blir goooooood :D


Skippar ögonbrynspennan idag, så modig ja ääääär ;D

| Postat i: Emi pics
1

Okey man ser typ inget, but still! ;D


Mnjaammmmi things!

| Postat i: Emi wants this&that
2


Always smiling

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Typ :)
Ligger här i sängen och ska snaaaaaart upp & äta frukost/lunch och sedan städa lite! Idag kommer Felicia hit, det blir mys och massa prat eftersom hon varit i Londooon! Wooo! Sen kommer baby hit! Ja det är väl så min lördag ser ut! Vi hörs lite senare för nu blir det food & cleaning! Slängkyss! <3

Egentid!

| Postat i: Emis days
0
Idag har mamma varit hos syrran så jag har haft lite alonetime här hemma! Har pluggat, läst, lagat mat, målat naglarna, tränat magen och kollat på film! Sen blev det lite tråkigt så jag gick över till min söta mormor en stund! Nu ska jag fortsätta dega, vill ut och dansa med vänner, åhhh så längesen! Aja puss!!! <33


Oh my ...gaaaaaaaaaaaaaaaad

| Postat i: Emis shoe-love
0


My fazelook today!

| Postat i: Emi pics
0

 

Såhär feeeeeeeeeeeeett överlycklig för att vi slipper minusgrader! Är våren påväg? I really really hope sooooo!!! :D :D


Fredag 24/2

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina fina! Ber om ursäkt för igår, förlååååt! Saken är den att jag var i skolan & sen drog jag till min moster och det blev så sent att jag sov över där! Så hade inget tillfälle till att blogga! Men ni blir väl inte sura? Hihi. Nu är jag i skolan, slutar två eller tidigare eftersom jag har ett prov i Samhälle. Ska faaaanemej gå bra! :)
Senare idag..får vi se! Har inte hunnit planera något men efter idag är det Sportlov & då har jag myyycket att göra! Jobb och massa skoluppgifter! Help meeeee haha!

Hörs sen hörrni! Puss!

Vi tjejer e stööörda :)

| Postat i: Emis days
0
Är hemmmaa nuuuu! Satt på donken med bästa Nina i en timme o ba pratade, haha jag säger bara en sak: Vi tjejer e så stööörda hahahaha! That's all! Nu ska jag ta ett bad & fortsätta kolla på Pretty Little Liars ooohhh spännandeee!! :)

en fin bild ba ;)




Kiprich & Lisa Hype

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

 


Onöööödigt ja äääär :D

| Postat i: Emis days
0
Hejsanshusan! Så onödig ja är idag alltså, försov mig och drog till skolan ändå, till den sista lektionen som slutade tolv. Haha ''viktigt''! Ajaaaa, har pluggat litegrann och nu ska jag iväg & danzaaa! Wohooooo! Besitos!


Lycklig. ♥

| Postat i: Emis world of dance
0


Hi!

| Postat i: Emi pics
0


HOW MI LOOK!

| Postat i: Emis days
0
Heeeeeeeeeej! Jag säger bara BÄSTA träningen idag! Vilken kävla kick man får när man går all all all in. Alltså min lycka går inte att beskriva med ord, endast med dans. Majgad va jävla aahhhhh haha, inga ooord! Fick sällskap på tuben hem av bästa osman & Raul. Nu blire chillpill med dom!


Ledig på en tisdag!

| Postat i: Emis days
0
Shuhooooo! Är ganska så nyvaken och det känns gräjjjjjt! Har precis fått i mig lite flingor och ska bara chilla mig igenom dagen för senare blir det dans! Ska nog åka & byta ut den där ljuslyktan också! Behöver plugga men det skjuter jag upp på tills imorgon hähä buuusit!

Hur söt ?!!! :D


Hi! Icecream

| Postat i: Emis days
0
Vad tycker ni om mina nya örhängen? Har sjukt ont i fingrarna efter dethär, vilket arbete haha! Loooove them!
Pärlplattor <3


My princeeeessss!

| Postat i: Emis Inspiration
0

Cher Lloyd - Want u back


Curly gurl!

| Postat i: Emi pics
1


Oh ma laaaard!

| Postat i: Emis days
0
Hejsanhejsan mina finafina läsare! Fan va söta ni är, fick ett så jäääkla gulligt mail som gjorde mig helt varm! Åh! Idag försov jag mig till skolan tihi oopsi! Men det var askul, speciellt engelskan haha! Älskar att vara i skolan ibland alltså, garvar som mest där! ;D
När jag kom hem somnade jag diiiireeeeekt. Men det är okey för imorgon är jag ledig så då är det okej att sova ut hihi!
Ja, finns inte så mycket att göra jst nu, kanske drar ut md en vän lite senare, prata & stuff! Ska bli bra dä!

Jag o Hanaaaa :D


Måndäy mårning!

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon mina små ugglor! HAHA. Igårkväll kollade jag på BB, jaa alltså no comments. Vill inte skapa hat här haha! Idag är det skola som gäller, sen har jag lite mycket plugg.. Återstår att se va som skeeeer! Men sålänge får ni en bild på en present jag fick av A igår. Så cuuuute! Ingen annan kommer ha en sånhär i Sverige hihi!




Some dope nails

| Postat i: Emis Inspiration
0


Tired girl_93

| Postat i: Emis days
1
Hejsansvejsan falleralleraaaa! Jag har legat & bara degat idag, men snart ska jag ut & träffa A! Senare ikväll blir det Big Brother! Haha exciting! Att man faller för såna program? ;O  hehe ;D

Haha mamma köpte en swagass jacka igår så jag satte på henne lite av mina accessoarer & hon blev genast SWAG. HAHA söt :D


Marley painting

| Postat i: Emi - Interior Design
0
Min mosters man var nyss här & hängde upp min tavla de själva har gjort! Den har stått på golvet av någon konstig anledning men nu så! Är sååå glad, tröttnade lite på min flagga från mitt ex haha! Älskar att göra om i mitt rum! ;D


Black from BikBok

| Postat i: Emis shopping
0

129:-

Transparent, 99:-


Aouchie?

| Postat i: Emis days
0
Godmorgooooon! Vaknade preciiiis upp..med huvuvärk. Noooo! Men det hindrar mig inte, jag ska till Skärholmen! Haha jag har kvar ett presentkort på BikBok så ska kolla lite! Men nu blir det maaaaaaaaaaat!

igår njöt jag av friterad banan med glass, oh goooooood så gott!


Chronicle

| Postat i: Emis days
0
Tjuzän! Haft de good? Goodgood, me too! Vi såg en askonstig film, Chronicle heter den. Jag kan inte bestämma mig för om den var bra eller inte..den var..konstig! :p Tihi. Nu är jag hemma iallafall och ska soooooooovaaaaaaa! Mmmh ska bli gött! Såååå godnatt! :)


I'm outta here!

| Postat i: Emi pics
0
Ikväll ska jag träffa mina små troll Pandan & Wisam! Vi ska som vanligt till Heron! Hope you guys have a nice Saturday evening! Kisses!




Birthday gift(s)

| Postat i: Emi - Interior Design
5

Jag fick två likadana ljuslyktor i lite sen födelsedagspresent! Såååå fina! Det lyser typ lila, me lovelilove! Den andra var tyvärr lite trasig så jag ska åka & byta ut den imorgon! :)


Amajgad finally home!

| Postat i: Emis shopping
2
Aloooooha! Finally home! My feet is in so much pain from walking around in town! Handlade maaassssor med food och lite skitgrejer tähäh, fick en ny jacka och jeans. Pöörfect!

Såfort jag såg denna tänkte jag ''Cher Lloyd!'' och högg tag i den! HAHA, endast 99:- !!

Baggyliknande jeans på Cubus rea (barnavdelning hähä!) 79:- !!

 


Town!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Måste springa till bussen med mamma nu, ville bara kika in & önska er en fin dag! Vi ska storhandla fooood, tähä! Puss och Kram!! <3


Danslåtar

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Some songs som jag väääääldigt gärna skulle vilja dansa till. Kick!

Cham Ft.''O'' - Tun Up

Sean Paul Ft. Ester Dean - How deep is your love

Mavado - Final Destination

 


Min tiger.

| Postat i: Emis friends&family
0
Min prins. Gosigaste eveeeeer!


Keeebaaaaaaaab

| Postat i: Emis days
0
Hej mina små troll =)
Köpte en fet kebabtallrik & satte mig framför min älskade tecknade film Monsters Inc. Tihi älskar den! Tröttnar aldrig! ''Mike Wazowskiiii'' hahah döööör. Jag & Amanda håller på sådär hela tiden i skolan haha! Nu sitter jag & diskuterar lite med mamma. Lot of things to do! Ska lägga mig ''tidigt'' idag har jag bestämt för imorgon ska vi handla! Woopie.


Thank god it's Friday!

| Postat i: Emis days
0
Tjena people! Haha alltså den här dageeeeeeeen. På morgonen var jag ju på UM och där vart det kaoz. Jag vet själv inte vad jag vill längre, graaaah får damp på mig själv! :p Thaha! I skolan var det förjäääävla tråkigt. Usch så mycket vi har! Dags o koncentrera sig rejält! Väl hemma fick jag ett jätteroligt samtal så jag åkte iväg på audition för en dansvideo! Wie! Sen somnade jag ...ovaaanliiiiigt??? Näe!
Ikväll blir det antingen Heron eller fest. Eller ruttna hemma. Jag får seriöst dampanfall på mig själv haha, vafan äre me miiiig? ;D

Ouuh ouuha!

| Postat i: Emis days
0

Såhääääääääääär sliten är jag idag tähähähä! Imorgon blir det ungdomsmottagningen, skola & sen kaaaanske shopping! <3


Vardagsmat

| Postat i: Emis Inspiration
0


Tjejveckan

| Postat i: Emis days
0
Jamen hejsanhejsan! Här ligger jag i min säng och mår skiiiit, ja alltså.. magen gör så jööööökla ont! Fy usch blä, & så har A åkt till Barcelona. Och Felicia är i London. Jag vill också utomlands! Ajaaaaa nu ska jag göra te och mackor & kolla på Flashdance. ♥




Muzic is my medicine

| Postat i: Emis days
0


Pööörpööl

| Postat i: Emi pics
0


Sean Paul

| Postat i: Emis days
0
Nu är jag hemma efter en kväll på the voice! Korren idag va tuuuuung, dock hängde jag inte aaaalls med idag haha! Hängde med Max efteråt också, massa kramar som vanligt! My asian afro cutie! HAHA! Har precis käkat en feeeet kebabtallrik med mamma och nu ska jag chilla, halvkollar på efterlyst just nu!


No school todäyz

| Postat i: Emis days
0
Heeeeiiii! Idag vaknade jag upp helt död. Alltså dööööd tjej. Så jag stannade hemma, hade ändå bara tre lektioner så äsch, får ta igen de en annan gång! Har nu iallafall lyckats få i mig lite mat och bokat tid till ungdomsmottagningen, nu fan skare bli rätt haha! Annars då? Ska väl chilla igenom dagen, sen blir det daaaaaaans och maaaaat med mamma. Yammmmmmmm!

HAHA min kisse ser lite retarded ut.. what's up with the tongue?


Valentines day turned out to be a good day actually!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsaaaan! Fan vad lång dag jag haft, kändes som att den aldrig skulle ta slut haha! Dagen var bra som vanligt & avslutades helt perfekt när min baby kom oväntat med rosor & choklad. Palla vara sööööööööt. Ha! :D Kommer somna riktigt gott ikväll, är bara så sjukt glad så de finns inte!! :)


Ossian busungen ♥

| Postat i: Emis friends&family
0
Tänk att jag är moster till den här gulliga lilla saken. Han är riktigt jävla busig men fan så fin! Denna kärlek går inte att beskriva med ord. Försöker ignorera det faktum att han skriker varje gång jag pussar på honom, han älskar mig nog ändå..inbillar jag mig. HAHA.


This ''special day'' has arrived!

| Postat i: Emis days
0
Glad alla hjärtans dag på er! Idag händer inget speciellt sådär förutom skola och dans! Ska bli härligt att få work that ass! HAHA! Nämen egentligen så tycker jag inte att alla <3 dag är något sådär ''WOW!'' utan för mig är det en helt vanlig dag! Men för alla som har roliga planer vill jag säga have a goooood day and enjoy! Och till alla med brustna hjärtan vill jag säga don't worry, er dag kommer ♥



Yea, I like regular music too u know!

| Postat i: Emis days
0

The weeknd - High for this

The weeknd - Wicked games

Vinnie Paz - When you need me

Army of the pharaohs - Bloody Tears

 

När det inte är dancehall eller reggae är det oftast musik i denhär stilen. Ja, hiphop kallas det väl. Är dock väldigt kräsen när det gäller hiphop. Mest beatet jag faller för i början. Tihi.


Alltså?

| Postat i: Emis days
0
Alltzå hur trött kan man våååra? Mamma har gjort skiiitgod mat men jag är för trött för att äta så jag ska lägga mig i badet med en bok jag lånade idag! Fortsättningen på ''Gömda'' och ''Asyl'', damn vad jag älskar de böckerna. Så sorgliga! Nu ska jag fan inte slarva med att läsa, sist jag läste ut en bok var någon vecka sen, då började jag läsa boken innan sommaren HAHA seg tjej!! Snart kommer jag att lägga ut lite musik som inte är reggae eller dancehall. Så håll utkik!


Todayz

| Postat i: Emis outshits
3

Lediiig

| Postat i: Emi pics
0
Jag kom på att jag är ''ledig'' i två veckor nu & sen ska jag jobba hela sportlovet! Lika bra det eftersom jag har sjukt mycket plugg! Imorgon ska Svenskan redovisas, till torsdag ska ett Designhäfte läsas ut och till nästa vecka har vi ännu ett prov! Men med lite godis och mysig stämning blir pluggandet najs! :)


Måleri

| Postat i: Emis days
0
Tjuhu peeps! In school right now, kinda lame! Har måleri halva dagen & vi ska stänka färg (yey!) och börja med schabloner. Feeetttt kuuuuuul! :D Efter skolan är det tre timmars jobb. It's nice! Ha en finfin dag och njut av solen! Pussar! Emsi


Ska man göra en sån? Har ju en liknande hemma, ah ska leta vidare!


A lot of things goin on

| Postat i: Emis days
0
Det är lite mycket i mitt liv just nu & jag vet inte riktigt hur jag ska ta det. Jag har alltid sagt en sak i taget. Och det är precis så jag ska göra. Vända det negativa till positivt, göra mitt allra allra bästa & göra det så bra jag kan. Jag vet att jag kan, om jag vill. Och jag ska. Jag vet att jag kan.


Ladyloo

| Postat i: Emis days
0
Kom precis hem från en kylig men frisk promenad i vintersolen! Skönt dä! Lady la sig ner i snön & vägrade gå haha knäppis! Nu blir det & laga mat med mamsen! Kram!


Every sneakfreak wants a sneakpeak

| Postat i: Emis Inspiration
0


Oh happy day!

| Postat i: Emis days
0
Heeej fina! Sovit gott? Det har jag verkligen, mhmm! Helgen har varit goodgood, chill sådär! Woop! Dock får man ju säga Vila i frid Whitney Houston. Usch vad hemskt! Men ah iallafall, idag är det tänkt att jag ska plugga Svenska, en uppgift som vi ska redovisa muntligt! Haaaaah, kommer gå bra...elleeeeer? Ah vi får se om jag pallar asså.. :p




Heråååån zityyy

| Postat i: Emis days
0
Käkade,fikade,spelade! Love those guys! Nu blire film pusspusspusss!!!


Saturdag. Hey.

| Postat i: Emis days
0
Hey fellaz! Jag har fått sova så överdrivet mycket. Tog precis en dusch liksom, haha ni vill iinte veta när jag vaknade. Too late! Dagens plans är to träffa mina fina vänner at Heron City och have a good good time! Haha svengelska hära! Efteråt ska jag va med baby. Myzans! Vi höres! :D


Nån som gillar cupcakes? Inte? Njaaa tänkte väl ;)

| Postat i: Emi wants this&that
0

Okej faaaaan nu ska jag verkligen sova :D :D Nattiiiiiii!!! <3


Massa pussar till er!

| Postat i: Emi pics
0

Ps. Jag har världens bästa killkompisar som vet hur man gör mig glad närsomhelst! Mucho love to you!


Good day

| Postat i: Emis days
0
BRA dag. Har tyvärr inget mer & säga. Jo, jag är svintrött & ska sova. Fan vad skönt det ska bli dä!


Standard

| Postat i: Emis days
1


LAGOM trött tjej här!

| Postat i: Emis days
0
Hejsanhejsaaaaan! Idag har det vart en...konstig dag. HAHA. Nejmen för första gången fick jag lätta på mitt hjärta när det gäller någon i skolan. Ingen lärare någonsin har fått höra det, men idag sprang jag till skolsyster som är världens bästa, känner mig så trygg hos henne. Alltså hon är världens bästa vuxna människa (förutom de i min familj såklart). Och det kändes så skönt!!! Efter skolan vart de workie work och där var jag så trött att jag knappt fattade vad folk sa. HAHA knas! ''Äru trött eller?'' HAAAAAAAAAAAHA dog av garv. Nu är jag hemma. Dusch & sängen som gäller! Oooohhh min säääääng!!! :D


Cher-Lloyd

| Postat i: Emis Inspiration
0

Jag har bestämt att jag ska fråga chans på henne tihihih. För hon är ren perfektion. Kläderna, rösten, utseendet och personligheten. Yummy hela hon! ÄNGEL! Jag som är fetaste reggae&dancehall freaket gillar denhär bruden, aaaa och ?! :D :D


Speciell videoblogg. Folk på bussen..HAHA

| Postat i: Emis thoughts
4

HAHA alltså jag var bara tvungen & få ur detta. Håller ni inte med mig?


Känslan då min danslärare ger mig beröm ♥

| Postat i: Emis days
0
HEEEJJJHÅÅÅÅÅ! Hemma från träääningen nu! Hade FETT kul! Nina & jag var nog lika förvirrade men fan så kul det var idag! Kommer ha ont ont imorgon men det shiiiiter jag i för det var sååå värt det! Tihi! När jag kom hem väntade Tacos & Våfflor. Yummy in my tummy! Snart blir det ett bad, smörja in mig med BuS, Moroccanoil i håret, noppa ögonbrynen & plugga lite! Imorgon är det school&work! Gött däää!

Döööööödar med grädde...trots att jag vet att jag mår illa efter. Ha!


A month today..

| Postat i: Emis days
0
Såhär ser mina naglar ut by the wäääääy. Meeeeeen nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska in till the voice & ta två klasser med Nina&co ! Sen ska jag hem, finns inte mycet att göra! Ha en finfin kväll! Pössar!


Just like a princess

| Postat i: Emis shopping
2

Nytt navelsmycke. Totally adore it!


Mascaralös mjukistjej today

| Postat i: Emis days
0
Vår kortaste dag visades vara vår segaste dag. Lektion efter lektion utan raster. HAHA vad bortskämd vår klass är! Nu är jag hemma & ska börja leta lite material till en SV uppgift som jag SKAAAAAAA få VG/MVG på. MÅSTE! Nu ska ja sköta skolan! :)


This woman..

| Postat i: Emis Inspiration
0


FUNKY

| Postat i: Emi pics
0


Ragga experimental

| Postat i: Emis world of dance
0
Kom preciiis hem från dansen! DAAAAAAAMN vilken badass korre vi gjorde idag. Musiken var typ ragga/dubstep, helt MAD! Älskade det! Har nog aldrig ''gått in'' i en dans så som idag. Kändes förjävla bra! Nu har jag precis käkat och ska chilla gäääälet! Imorgon är det skola 8-12 & sedan chill & sedan däns! Muaaaa!


H&M

| Postat i: Emis shopping
0

 

Ps. Nu drar jag till dansskolan. Wiooooaaaahhhh!!! :D :D :D

Moroccan oil, parfym, ''plånboksgrejsimojs''


Västberga

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Idag hade vi friluftsdag och hängde på klättringsstället i Västberga! Jag klättrade inte eftersom det är så jööööökla tråkigt, jag var mest där för att få närvaro & värme haha! Men Linnea & höjdrädda Hana klättrade, dukti! Efter någon timme drog jag & Hana till Liljeholmen & kollade lite. Hittade lite små grejer på H&M!


A conversation

| Postat i: Emis days
0

Jag har precis haft ett samtal med min syster som fick mig att minnas grejer från min barndom som jag förträngt. Those things made me who I am. Ska alltid vara stark. Det jag fick se & höra har gjort mig bra, en bättre version än vem jag annars skulle ha varit. Älskar min syster över allt annat. Jag & hon.


Ett monsteeeeer!

| Postat i: Emi pics
3
Hejhejhej! Idag mådde jag bra fram till typ 4 o clock. Jag blev ett monster, alltså jag ville bara gråta & skrika, och jag visste själv inte ens varför! Bad timing var det också när jag hade en bra chans på & göra en grej. Sen kom jag på att jag glömt ta p-piller i två dagar nu. Whoops. Där har vi anledningen! Nu är jag hemma iallafall och ska in i badkaret, fryser ihjäääääääääääl! Ps. Thankful for all the opportunities people give me.

En gladglad Emilia sju imorse!


Happy birthday, Robert Nesta Marley!

| Postat i: Emis days
0

Jah må han leva :)


Lets start this day with some facts!

| Postat i: Emi - get to know me
0


Zådär chill

| Postat i: Emis days
0
Tjuzan! Jag vet jag sög på dethär med & blogga today! Men så blire ibland häh! Har bara tagit det lugnt, hjälpt mami med lite grejor och varit i Skäris! Imorgon är det ny vecka, inge mer praktik & ändrade jobbdagar + att dansen börjar igen! Woooooooooo säger man då!! Yä! Nu har jag precis tagit en dusch, ska föna håret & gå ut med Lady! Besitos!

Ni missade väl inte The voice danslärare Sean Banan i melodifestivalen igår? Min älskling Max var en av bakgrundsdansarna, gulle!! Låten fastnar måste jag lägga till, haha bästa!


Jag vill flytttaaaaaaaaaaaaaa!

| Postat i: Emi - Interior Design
0


Eu estou cansado

| Postat i: Emis days
0
Tjuuuuuu! All good? Sitter här och dricker te och myser med Lady som ska stanna här i två veckor! Åhh vad jag saknat henne! Admir drog precis, buuuuu. Idag har jag lite olika grejer & göra. Secret! Sedan ikväll så får vi se! Men nu ska jag lägga mig vid tvn, pusspusskram!


Hej jag älskar sommarn när den är full av reggae

| Postat i: Emis friends&family
0

Me & Felicia i somras på Ziggykonserten på Grönan. Me miss it a loooot! Sånt lyckorus man får när man står där!


I think I just died.

| Postat i: Emi wants this&that
2

 

Ok, är jag sjuk i huvudet eller är dom här DÖLÄCKRA?! Maaaaaaaaaaajgad!! Vart finns dom att köpa ?!!! Mmmmhhhh! <3


Idag kör jag bara på tidsinställda inlägg!

| Postat i: Emis days
0
Okey peeps! Eftersom jag jobbar sent och kommer hem sent & ska ägna tid åt A så kommer jag absolut inte ha tid & blogga! Därför får ni tidsinställda inlägg! Bättre än inget ellerhur? Önskar er alla en toppendag iallafall! Kärlek!!!


B4 I say goodnight

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
I just wanna show you Elephantman's cover of Rihannas ''we found love''. It's doooope!


You got this swag you got this attitude

| Postat i: Emi wants this&that
0


Workie workie went goodie goodie

| Postat i: Emi pics
0
Hemma, helt slut! Nyduschad, smörjt in mig med strawberry lotion, mhhhhh vill äta upp, inte smörja in mig med den! Yum! Imorrn öppnar jag på jobbet & är där fram till 21:00 sedan ska jag möta upp pojkvän. Yep! From nästa vecka jobbar jag annorlunda & varannan lördag. Ska gå bra däääää! Woo!


That gyal made di rules

| Postat i: Emis Inspiration
1


Fredag = Work!

| Postat i: Emis days
4
Hallå där! Idag är det freeeeeeedag vilket (för mig) innebär prao&jobb! Ska bli riktigt chillpill! Har blivit så seg de senaste dagarna haha sömnsjukan eller något liknande! Nu ska jag fixa det sista på naglarna & sedan käka lunch/frulle! Wie, puss!

SNART KOMMER LÅTEN UUUUT!

| Postat i: GENTLEMAN <3
0

Jag kan inte sova, så jag satte mig vid youtube och letade runt lite. I found this!!!! Gaaaah can't wait!!!

<3


Marikazh

| Postat i: Emis days
0
Drog iväg till dansskolan en snabbis. Tog en klass för Camelia, mhhhhhh vilken kick! Körde till Mavado, gaaahhh gick verkligen igång! Likey likey! Nu ska jag ta ett bad och sova. Vill verkligen bara vakna upp glad imorgon. Pallar inte med onödiga människooooooooor. Tähävpeace!!


King of the Dancehall

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Beenie man ft Natasja Saad


Beenie man ft Bravo

Back it up


My new clåååthez

| Postat i: Emis outshits
0


You make me feel IRIE!

| Postat i: Emis days
0
Hejhejheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! Kom precis hem från FACE och stan, sprang in på H&M  och bytte ut den vita tröjan mot en bh. Fick med mig ett nytt navelsmycke också, catchiiiiing chi ching ching! Idag blir det att umgås med mamma & Ossian! Ska bli mysigt! Sen ikväll funderar jag på att åka in till Marikas & dansa lite? Vi får se how it turns out! Nu blir det maaaaaaaaaaaaaaat!


Gifts from A

| Postat i: Emis days
1

Jag DOG när jag såg denhär. Mitt hjärta stannade , seriöst alltså. RASTA!!!!!

Jag fick det lila av honom!!! Iiiihhhh så glad jag blev!! '

<33

Sen fick jag ett fjäderhalsband också men det låg i lådan när jag fotade så orkade inte fota efteråt. Men fan vad glad jag blev, att en person kan veta hur mycket man gillar olika saker. Lycka!


Just don't

| Postat i: Emis days
0


Shoppinggalen brud

| Postat i: Emis days
0
Tjuhu! Kom precis hem från apu & stan! Shoppade ännu mer för pengarna jag fick på H&M. Wohoooopaaaa! Det jag köpte kan ni se i dagens första inlägg, jag la in bilderna där istället ;) Är helt sugen på att shoppa hah men nu får det fan räcka!! :D Sitter här hemma & chillar galet, har lite ont i knät så jag försöker att inte gå så mycket hehe. Hoppas ni mår awesum? Schyrrreeeeee ;D


Igår & Idag shoppade jag dethäääääär!

| Postat i: Emis shopping
0
Hej mina fina!!! Ohhh vad jag är glad!!!! Så sjukt att så fina människor finns i mitt liv. Alltså kan iiiinte beskriva min lycka!! Men nu tänkte jag visa upp vad jag kom hem med igår & idag! Lite senare idag får ni se vad jag fick av A !!!! DÖÖÖÖÖR <3

H&M

Lila/Blå från GinaTricot

Bandana i en fin lila färg, Fd TopStreetwear/Stash house butiken

Fuuuunkyyyyyyy örhänge! Hade ångest, det fanns bara ett lila kvar men jag tog det blåa..haha

 

Minimascara från H&M & presentkortet fick jag av min kusin!


IDAG köpte jag allt ifrån H&M:

 

Perfekta ''baggy''. Inte för lösa, inte för tighta. Me love dem.