boohoo i love yooou

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
 
 
 
 
 

snart snart snart

| Postat i: Emis days
0
Jag tror inte nååååågon förstår hur mycket jag inväntar min semester. Få SOVA UT. Inte stressa. Inge måsten, inge bråk, bara sol och fritidshäng. Häromdage promenerade jag med mamma och Bella till Masmo för att käka på Max. Så jag får motion utanför jobbet också haha..
 
 
Jag o Bella. Mamma suger på att fota, blir alltid suddigt hahaha.
Klänningen jag har på mig är från Boohoo. I nästa inlägg lägger jag upp det jag fick hem!
 

a d i d a s

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
Denna klänning råååååkade jag klicka hem. Jag har verkligen verkligen inte råd innan semestern men..den var ju på rea (((: Lite konstig nertill, kanske måste sys in, annars perfa! Inte jättetight men inte jättelös heller. LAGOM!
 
Ska faktiskt gå iväg nu och hämta ett paket från BOOHOO (ja jag råkade shoppa mer hehehe). Visar allt när jag fotat :)
 
 
 

2 veckor kvar

| Postat i: Emis days
0
Hej! Som rubriken lyder; 2 veckor kvar tills jag drar på 2 veckors semester! Jag ska till....Poleeeeen ❤ 
Jag ska SHOPPA, dansa med polska dancehalltjejer, umgås med familj, utforska, äta MAAAAT och gå till deras ZOO som jag alltid alltid alltid går till när jag är där (missat en gång haha). Nu har dom gjort om där så jag vill såklart se...men först ska jag direkt till zebrorna och fascineras lite. Hehe. 
 
Veckan med Bella har gått bra suveräääänt. Det gick bra med den andra hunden också, han var lite på men lyssnade när man sa till (me like). 
 
 
 
 

glans och glitterstenar

| Postat i: Emis shopping
0
 
I just couldn't help it..
Vita tofflorna är från Belle shoes, de andra från H&M och plånboks-väskan från New Yorker.
Längtar tills jag får hem det jag beställt online...hihih.
 

midsommar

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
✿  Hallååeeeeeej midsommar ✿ 
 
Hundvaktandet går bra, Bella är supermysig, speciellt på morgnarna. Älskar gooos med fluffiga saker hahaha. Idag ska jag träffa Mr I. Vi ska till stan och äta och sen hem till honom. It can't get any better :)
Jag fick hem blomkransen för nån dag sen förresten, den var inte så jättefin i verkligheten, blommorna var alldeles platta och den ser bara...fattig ut haha. Eller, liksom, tom. Borde varit lite fler blommor på. Såhär ser den ut och såhär ser jag ut idag!
 
 
 

tårta

| Postat i: Emis days
0
Idag kom vår chef till oss med världens maffigaste choklad-mousse tårta. HUR SÖTT? Man blir så glad när någon visar uppskattning för det man gör. Tårtan var god men lite för mäktig. Att ta en liten bit hade funkat mycket bättre :')
 
 

bella/busan

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hej bluggen! Fick nyss hem Bella. Vi har hunnit gå till stranden och checka läget, det tyckte hon inte alls om. Hon gillar inte vatten överhuvudtaget så det ska bli kul att försöka få ut henne i regnet hehehe..På söndag ska vi få hit en annan vovve som min mamma ska ha hand om. En labrador på 3 år..yay, blir nog massa lek o bus.
 
 
 
 

krans

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
 
Denhär kransen beställde jag igår. Fin va? Purple and everything. Sen kom jag på att jag är ledig på midsommarafton hahaha...hade tänkt ha den på jobbet under dagen eftersom jag inte ska ''fira'' ändå. Ska nämligen vara hundvakt åt Scoobis galpal Bella till den 1 juli så allt e ganska begränsat. Jag kan ju flörta med mamma lite iförsig så man kanske kan komma loss några timmar utan Bella. Hehehe... :)

H-E-L-G

| Postat i: Emis days
0
Häy häy. Hoppas allting e bra, eller åtminstone helt OK. Här är det okej! Visste ni att det idag är ETT ÅR SEN jag tävlade i DHQ? Vad tiden flyyyyger iväg..iallafall. I fredags på jobbet hände det en olycka, en konflikt mellan 2 av hundarna i ett bås. Det slutade med att 1 av dom fick åka in och sy.. För mig var det ganska traumatiskt och det sög all min kraft, så när jag kom hem orkade jag ingenting och somnade väldigt tidigt. Lördag morgon klev jag upp vid 07:30, fixade mig i lugn och ro, och åkte iväg till Täby för att jobba.
 
 
 
Senare på kvällen gick jag en mysig strandpromenad med Mr I. Istället för att gå hem igen så åkte jag till honom och sov där 
 
Idag vaknade vi nån tid (haha minns ej) och gosade och bara var osv för att sedan åka och äta sushi i Kungens Kurva. Nu chillar jag bara hemma, as usual. Kanske ska börja kolla på nån serie..distrahera mig från jobbiga tankar.
 
 
 
 

lancome

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
 
 
Dethär läppstiftet fick jag i present för några månader sen. Jag hade helt glömt bort det och nu längtar jag bara till ett tillfälle då jag kan få ha det på läpparna! fint!

scoobi doo

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hejheeeej. Häromdagen snodde jag med mig Scoobi hem. Behövde det goset kan jag säga..har haft en jobbig månad, tror verkligen att jag måste ha semester ASAP. Känner mig ständigt trött och irriterad, lätt triggad. I need sleeeeep. Och space. Inte lätt när man fortfarande bor hemma. SÅ avis på alla som lyckats komma hemifrån, känns som att jag kommer vara stuck här föralltid. :( Oh well..life can be a total bitch.
 
 
 

aldrig varit sjuk under sommaren

| Postat i: Emis days
0
 
Tjoho! Jag har åkt på en bihåleinflammation. HUR nice? Inte alls. Aldrig varit sjuk under sommarmånaderna, så orättvist haha.. Har varit borta från jobbet ca 2 dagar men antibiotikan börjar verka så på måndag ska jag tillbaka. SKÖNT för har saknat allihopa <3
 

2 juni 2018

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hellu blöggen! Idag är det lördag och jag har haft en relativt lugn dag. Började med att sola lite, städa och duscha. Åt brunch på balkongen i solen, maaaagiskt. Finns ingen som älskar solen mer än mig mohaha. Senare på kvällen så tvingade jag (haha ok nästan) min syrra Pati och Ossian att ses. Vi möttes upp i Rålis och köpte mat från foodtrucksen där. Sen käkade vi medans Ossian åkte sparkcykel på skatebanan. När vi var klara gick vi iväg till Smedsuddsbadet och Ossian badade. Väldigt skön kväll. Behövs mer sånt i mitt liv!
 
Men nu ska jag åka till Mr I. Vi hörs :) :)