r i n g s

| Postat i: Emis shopping
0
 
Fyndade domhär fina på H&M för endast 70 kr. KAP. Alltid varit silver-tjej men på senaste har jag börjat gilla guld också/mer :)
 

i think i passed

| Postat i: Emis days
0
Haaaaaaaloooooooo  ❤
 
 
Hur mår ni? Njuter ni av solen? Det hoppas jag verkligen för allt annat vore dumt :)
I fredags hade jag somsagt mitt prov. Det var 20 frågor och jag skippade 3 då jag inte pluggat på just dom sakerna..sen gissade jag svar på 3, hahaha..Men resten kändes jättebra och jag hade chansen att utveckla mina svar. Jag hoppas iallafall att provet blir godkänt men det tror jag! Nyfiken på vad för betyg jag kommer få också hihi. Efter provet drog jag till ett solarium i Hornstull där jag typ alltid gått. Kände att ifall solen försvinner igen så vill jag ha kvar min grund från de senaste dagarna/senaste veckan. 
 
I helgen har jag bara degat faktiskt. Denhär veckan har varit så varm och..jobbig bara, pga plugget då alltså. Varit typ ständigt trött och inte haft kraft till nånting. Borde sovit mycket nu i helgen men varje gång jag lagt mig för en nap så har jag bara blivit rastlös haha. Så jag har vilat i solstolen och ätit frukt och svettats :')
 
 
 
 
 
 
 

PROV

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Heluuuu! Jag hade den bästaste helgen förra helgen. 
Denna vecka har ägnats åt jobb, sola på jobbet, promenera och plugg, plugg, plugg inför provet på fredag (imorgon). Ärthjärnan jag trodde att provet var den 26:e och tänkte äääh jag har all tid i världen att plugga, men icke. När jag skulle lämna in min sista uppgift så såg jag att det är prov och blev smått panikslagen. Men det känns ändå bra inför imorrn faktiskt, kunde varit värre! Känns bra att bli klar nu och ta en liten paus innan nästa kurs. Förresten, har jag berättat om hur käääär jag är i vår lilla valp Bonzo? Well jag är fan det, haha. Han och Scoobi, dom är bra speciella ❤ Har förresten Scoobi här med mig idag över natten, GOSTAJM! 
 
 
 
 
En bild som Alexandra tog. Jag och Carro solar på lunchen..snodde hundarnas bäddar och grejer hahahah. Äsch dom har så det blir över :)
 
 
 
 
 
 
När vi skulle ut nyss 
 
 
 

onsdags-shopping

| Postat i: Emis shopping
0
 
Ä L S K A R.
Från H&M
 

emi pics

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
Tröja från Boohoo, Byxor från Gina och skor från Pimkie
 

och så blev det maj

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Helluuuuuu. Emi mår bra för nu är det bort med alla vinterkläder :D
På valborg var jag i Visättra med min mosters man Daniel och deras kids, hängde där vid sportcentret och sen åkte vi på en roadtrip till Max och åt. Nommm. På jobbet har vi skaffat en liten pool så att hundarna kan svalka sig hehe, väldigt blandade åsikter bland vovvisarna. Vi däremot älskar den för vi kan doppa fötterna :')
 
 
Förra helgen var jag i tumba för att kolla på Divine Dancers final i en tävling och dom vann! Så nu ska dom tävla i sista sista finalen i Karlstad, wiee! Passade på att gratta Angiie och ge henne en födelsedagspresent också! Sen kunde jag inte stanna längre för att min syrra fyllde också år i lördags. Det var raka vägen in till stan då vi skulle äta på Thaibåten (som för övrigt är mitt nya favvoställe). Det var en såååå mysig och fin dag <3
 
 
Pati, Ossian, jag, mamma och Patis kille Harley