hejdå bajs år

| Postat i: Emis thoughts
0
Goddagens! Då har vi hamnat på den sista dagen av dethär jävla skit året. Ja, SKIT år är exakt vad det har varit. Dethär året har jag fått stå ut med så mycket KAOS. Utav 365 dagar har jag varit gråt-fri i kanske...50 dagar? Jag har fått stå ut med grov mobbing, stormiga relationer och brutaaala svek. Något jag än idag bearbetar. In och ut på kliniker, sjukhus, vårdcentralen, träffat kanske 15 psykologer och läkare osv. Jag fick min diagnos, började min behandling och började på riktigt att tänka på vad jag ska göra med mitt liv. Sen studenten för 4 år sen har jag verkligen bara irrat omkring och varit..vilse. Jag har aldrig isolerat mig så mycket som jag gjort dethär året. Aldrig. Har träffat vänner vid MAX 10 tillfällen, knappt gått ut. Bara hatat mig själv. Mitt snea osymmetriska jävla ansikte, min kropp, mina kläder, mina val, hur jag pratar, hur jag äter, ALLT. Såhär självkritisk har jag aldrig varit, men jag tror att jag vet vad det beror på. Dock vill jag inte skriva om det då personen/personerna kanske läser min blogg och det är liksom ingen ide att dra upp gammal skit längre.
 
Mycket som hindrat mig ifrån att kunna vara den jag vill vara, mycket jag lärt mig utav mitt mående, lärt mig ordet ACCEPTANS till min diagnos. Och nu är det JOBB som gäller. Jobba på mina känslor, jobba på relationer, jobba på självkänslan och självförtroendet, jobba på att ta varje dag som den kommer, jobba på att SLAPPNA AV. Jag har valt att ''kasta'' vissa personer ur mitt liv helt enkelt för att dom relationerna varit FETT ohälsosamma för mig och jag har känt bland många ''vänner'' att..jag är inte deras vän, egentligen. Det är bara jag som ser det så. Naivt tänkande. Jag har en tendens att ge ALLDELES för mycket fokus åt andra än MIG och MITT mående. Helt ärligt, jag ÄR hellre själv än att tvinga mig in i giftiga vänskaper, relationer, jobb, platser, etc. Jag hoppas verkligen att 2018 ger mig en bättre syn på livet, perspektiv. Jag är tacksam för alla prövningar ändå för dom har fått mig att inse att jag är så jävla stark. Att jag klarat mig igenom detta år med min diagnos och mina svårigheter utan att ta mitt liv..det har inte varit lätt. Men jag har inte gett upp. Jag duger. Jag tror att jag duger iallafall. Och jag lever än. 

e m i

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 
 
 
 

min jul

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
God Jul! Hoppas det varit en fin jul i år. Inge snö dock, men jag klagar inte thehe. Denhär julen har varit sååå mysig. På Julafton så var släkten hos oss för första gången. Vi brukar alltid vara hos mormor eller hos min moster men i år kände vi för att ändra lite! Dagen efter (igår) var vi dock hos min moster och åt,åt,åt. Vi firade också Mariola eftersom hon var sjuk när hon skulle firas. Verkligen jättebra stämning i år och barnen va pigga o glada, vi vuxna fick daltas med matkoman haha. Ja, det var min jul! Har varit lugnt och fridfullt.  Förutom mitt svängiga mående då. 
 
 
Polsk julmaaaat
 
 
 
 
Family
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kayah <3

my purple tree

| Postat i: Emis days
0
 
 
Visst ÄÄÄÄÄÄR den gullig? Önskar dock att den var vit, men lila funkar..något år till haha.
 

mini julafton

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Helluuu. Vilken tråkig dag det är da, alldeles grått och trist. Det är sånahär dagar man ska ligge inne o gooooosa järnet hehe. Får gosa me Scoobi snart igen <3
Iallafall, blev inget kalas för Mariola i söndags då hela familjen blev sjuka. Däremot har jag firat jul lite tidigt hos syrran med hennes killes föräldrar, Ossians, hans pappa & mormor & jag och mamma da. Det var min första ''jul med svensk mat'' EVER. Jag har aldrig hypeat det svenska julbordet då det i princip är saker man kan köpa varje dag och laga, inget ''avancerat'' haha men det har väl sin lilla charm. Dock håller jag mig till polsk julmat from now on. 
 
 
 
 
 
 
 
 

freeeeedag

| Postat i: Emis days
0
HEEEEEEEEEEEEJ FREDAG! Okej jag har haft asmycket fritid men jag får ändå fredagskänslan hehe. Denna vecka har varit så..blandad. Jag har iförsig inte mått så bra men jag har ändå lyckats hinna vara barnvakt, haft möte med psykologen, hängt hos kusinerna, hjälpt mamma och ja, jul-fixat! I tisdags var jag på ett ''kalas'' för min kusins dotter Mariola som fyllde 1! Vi ska fira henne ordentligt på söndag med alla, nu samlades vi bara och åt mat & tårta. Sååå många kalas med alla ''nya'' barn i släkten nu, jag dör haha.
 
Om 2 timmar har jag dansen i Bredäng, ska börja göra iordning en koreografi nu. Kram!
 
 
Lolaaaaaaa <3 (ja jag kommer att kalla henne Lola för det passar från Mariola hehe)

black

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 
 
 

söndag = kalas

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej o halloj. Sitter hemma och tar det lugnt. Har varit hos min moster med släkten idag för att fira vår Antonia som fyllt 4 år! Det var nog det trevlgaste barnkalaset jag varit på, det var samma ''rutiner'' eller va man nu ska säga som man har på kalas men energin var skönare på något sätt. Åt mig mätt och lekte med alla småttingar tills det var dags att åka hem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredagen i bredäng

| Postat i: Emis world of dance
0
Igår samlade jag Dymondz tjejerna på ungdomsgården där vi dansar. De fick se en Dancehall dokumentär för att helt enkelt lära sig mer om dansen, kulturen och förstå mer. För mig är det jätteviktigt att veta vad det är man dansar, hur det skapades och hur det utvecklats. Speciellt Dancehall'en. Efter det kollade vi lite battles och sen dansade vi till ca 23:30 haha =)
 
 

hundvakt & barnvakt

| Postat i: Emis days
0
Yo yo yo.
Hoppas det är nice hos er som läser. Jag mår bra, haft Scoobi från måndag till onsdag ❤
I torsdags fick jag passa min mosters två döttrar Rozalia och Otilia. Vi spelade spel, hade dansstopp, ritade och klädde ut oss haha. Efter det åkte vi och käkade på McDonalds för att sedan bums in i sängen! Vi vuxna satt kvar sen och pratade, tog ett glas vin och bara var. Jättemysigt 
 
 
 
 
 
Här satt tjejerna och kollade på en musikvideo jag är med i, haha så söta
 
 
 

lördag

| Postat i: Emis days
0
Hello lördaaaaaag.
Igår hade jag lite dans i bredäng och åkte bara hem efteråt och tog det lugnt. Idag skulle jag på Gamla stans julmarknad med Hana men hon hade råkat dubbelboka så det blev en tripp till Långholmens julmarknad med syrran, Ossian och mamma. Det var ganska litet och inget märkvärdigt så vi gick och käkade Gyros och promenerade! Jag hade ju förväntat mig lukten av brända mandlar, kanderade äpplen, julmusik etc. Fick inget av det haha =( Men nu vet man att man inte ska gå dit mer iallafall. Är nog bäst att hålla sig till TC/Gamla Stan.