ännu ett nytt beroende

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

black body, wide pants, necklace. classy for a day

| Postat i: Emi pics, Emis outshits
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 

christmas

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej! Och God juuuuul! Hoppas ni hade en fin julafton för det hade jag! I år var vi hos min moster i Nacka där även hennes man familj va en stund! Det var väldigt ovant att vara någon annanstans på julafton men även kul med nytt! Barnen fick go nuts med sina presenter och vi vuxna chillade mest med mat, vin, fika, you name it. Har nog aldrig varit så mätt som jag var igår haha, men det är så det ska vaaaa! Hade iallafall en jättebra jul, jag som är ganska anti-jul va för en gångs skull glad på julafton haha! När vi kände oss klara där så åkte jag hem med min kusin och vi spelade playstation hela kvällen, precis som när vi va små på julen, hoho. :) Idag har jag varit i alby och dansat samt kollat på studios osv. Nice nice!
 
 

music-video-shoot

| Postat i: Emis world of dance
0
Hey på er! Vilken härlig dag, solen skiner, uppskattas! Haft en bra helg? I fredags var jag i alby och snackade lite marknadsföring osv med Cesar. På kvällen var jag på bio med Subtopia gänget Cesar och Jonathan samt hans bror. Vi såg Dum & Dummare filmen, haha självklart var den lika störd som man förväntat sig! Otroligt bra kväll! Igår var jag och Angie i Solna där vi spelade in lite tagningar när vi dansade till Melpo's nya musikvideo till ''Wine up''. Videon kommer ut i Januari, woo! Det var jättekul men otroligt ovant, får hoppas på ett bra resultat ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

dans, dans, mera dans

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggeeeen! Proppad vecka! I måndags dansade jag själv i Subtopia från 10-15, SKÖNT! Igår hade jag och Angie träning i klackar (skitbra träning!) och vi påbörjade en akrobatik-koreografi som vi ska göra klart imorgon i Subtopia! Excited! Idag har jag mest vilat, ska strax möta upp Becca och vi ska gå runt i Skärholmen och titta lite! Nu verkar snön ha bestämt sig, får väl se hur länge de håller innan den smälter bort haha! December....
Jaja, vi hörs! :)
 
 

galang bad

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
För ett tag sedan så var jag, Angie och Matilda i Subtopia och dansade. Syftet var att göra en koreografi till en låt och filma, den videon/dansen kommer sedan att vara med i den officiella videon! Artisten heter Tiyarro och låten heter Galang Bad. Grym låt! Klicka hääääär så kan ni se en sneakpeak på videon :)
 
 

hejhejhej

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Tänkte kika in här och uppdatera medans jag har tid! Jag är hemma och har bakat lite pepparkakor! Tidigare idag var jag på kalas hos min lilla kusin Antonia som fyllt 1! Jättefint kalas med bra tema och mycket gott. Uppskattas till tusen! Efter kalaset hängde jag med min kusin Marcel tills det blev sent! Fråga EJ vad jag gör uppe nu, hade så mycket att göra här hemma så det blev lite sent..som vissa andra kvällar hehe. Vad händer då? Min homie Matilda har åkt till Bolivia i en månad nu, så Rev är lite splittrat men jag och Angie ska köra som vanligt på tisdag iallafall! Imorgon tänkte jag stiga upp runt 08:00 och åka till subtopia för att dansa lite :) Sen får man se vad dagen har att bjuda på! I veckan har jag lite möten, träning, fri dans-tid och yoga inplanerat samt träffa Becca!
 
 

ny video, kolla med hd kvalite!

| Postat i: Emis world of dance
0
 

kamera + trappuppgång

| Postat i: Emi pics
0
 

min drog just nu

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

rock video

| Postat i: Emis days, Emis friends&family, Emis world of dance
0
Hej! Vilket härligt väder idag, sooooool! Tänkte bara kika in här snabbt innan datorn dör igen! I lördags så var jag, Matilda och Angie på en inspelning för en rock-musikvideo. Det var utan tvekan en utav de galnaste grejerna jag varit med om, haha! Ska bli så kul att se resultatet! Här får ni lite bilder :) Efter det så drog jag och Matilda på fest, hade en sjukt bra kväll, så nöjd! I söndags var Rev hemma hos Angie och hade mys, uppskattas rejält! Hoppas ni mår bra, pusspuss!
 
 
 
 
 
 
 

torsdag

| Postat i: Emis days
0
Hej! Torsdag idag och för min del blev det en promenad till en kulle här i Vårby! Utsikten är så vacker. Sedan blev det 3 timmars dans för mig själv i Alby, så nice!!! Hade möte med albyfolket efter och det gick superbra! Är hemma nu och ska klippa ihop lite videos, äta och sen blir det att baka pepparkakor =D Helgen min är fullproppad! Ser fram emot att få träffa mina efterlängtade vänner :)
 
 

radioklippet

| Postat i: Emis world of dance
0
Här är det dock lite dåligt ljud då det inte är ljudet från själva mikfrofonerna utan kamerans ljud
 

ny vecka

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Denna vecka hade ett jobbigt slut! Jag ser faktiskt fram emot en ny vecka nu! Imorgon ska jag stiga upp tidigt, käka frukost och ta en promenad för att sedan köra 30-minuters-yoga hemma! Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på! I veckan ska jag dansa hiphop, lite modernt och sedan har jag ensam-tid i salen! Ska även kolla alla mina serier, herregud vad jag missat mycket!! :p
 
 
Bilder från i Fredags!