#zebra

| Postat i: Emis shopping
0
 
Så kär, så kär. Mina älsklingar. JÄVLIGT synd att sommaren/hösten är över nu, kommer frysa ihjäl i dom. Men det är så värt det I love you <3

jacket

| Postat i: Emi - get to know me, Emis friends&family
0
Igår träffade jag * en snabbis på kvällen och fick skjuts till min moster. Där väntade en finfin jacka! Blir så glad, hon och hennes man hade sett den och tänkt på mig så då köpte dom den, hur gulligt? Och att det är ett E på är bara så bäst, hihi!
 

mandy 18

| Postat i: Emis days
0
Igår fyllde Amanda 18 år! Så vi hade lite tårtamys under lektionen, wow, vår lärare anstränger sig så mycket för att vi ska gilla henne haha! Så imorgon blir det utgång! Jag, Amanda, Hana, Linnea, Ida (som gick i vår klass), Tyyyyyson och några killar till! Vet inte vart vi ska men lutar åt Amnesia just nu, LOL.
 
Idag var jag, Christoffer och Linnea på SACO mässan. BORING. Tog lite papper från beautyschool och sådär, vi var bara där i 30 minuter, astråkigt verkligen. Nu är jag hemma och här ska jag stanna ikväll har jag bestämt. Vi har haft snö i en dag och jag är redan trött på livet, höööööh.
 

mitt liv

| Postat i: Emis days
0
Såhär ser mitt liv ut just nu
 
- Plugg till prov i Engelska C på tisdag
- Plugg till Nationella i Sv (muntlig del) på måndag
- Göra butiksmappen i Design
- Träning idag
- Träning på lördag, utgång
- Träning på söndag
- Träning på onsdag, torsdag
- Lära mig Kevins koreografi (VIKTIGAST haha)
 
Japp, stenhårt nu då! Eller inte riktigt men mer än vanligt! Nu jävlar ska vi sätta alla danserna perfekt! Skärpning Emilia! Hade stenhård träning idag, Alexandra var hitler, men det är bra. Nu vet jag vad jag gör för fel, även om jag ville dö och gömma mig så måste jag kämpa! Hoppas ni mår bra. ♥
 

demarco 13 dec.

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
 
                   DEMARCO straight out of Jamaica uppträder den 13 december på Slakthuset. HYPE.
Och ja, ni ser rätt på bilden. AQceS Dancerz min älskade grupp, vårt första gig. Helt otroligt. Kan fortfarande inte förstå det. Meeeen vi hörs med mer info när det närmar sig. BE THERE.

sluta blogga?

| Postat i: Emis days
2
Nu är det såhär va, kollade igenom min blogg och tänkte ''varför klickar man sig in här?''. Den är så jäkla tråkig. Fem år för mycket, jag har verkligen ingen inspiration alls! Så om ni inte kommer med förslag på vad ni vill se mer utav eller så, så kommer jag förmodligen bara skriva här någon gång då & då (typ en,två gånger i månaden). När det händer något speciellt, om jag köpt något nytt eller har några tankar jag vill dela med mig av. Såå...ja..har väl inget mer att säga.. Puss på er!
 


my dream

| Postat i: Emis days
1
Hade en sån sjukt rolig dröm inatt hörrni! Jag bodde precis så som på bilden här nedan. Godisvärld. Alltså jag var astjock (looool) och asglad, älskade livet och åt från mitt egna hus hela tiden! HAHA! När man hade ätit från t.ex en stol så växte godiset tillbaka så det tog liksom aldrig slut! Alltså ALLT var av godis. Mobiler, sladdar, stekpannor. Fyfan va kul hahaha! Sen från ingenstans vart det typ krig för folk ville ha ha mer mediciner (som också var av godis) och det var asdyrt, ah skitskumt men haha så sjuk dröm! Fan att man inte kan spela in sina drömmar, skulle va så kul & kolla på dom hahah!
 

''dear'' monday, i dont like you.

| Postat i: Emi pics
0

Delprov a

| Postat i: Emis days
0
Godmorgon! Eller hej kanske jag ska säga haha! Sitter i skolan just nu, i datasalen. Askuul. Not, hehe. Nämen vi håller på & förbereder Delprov A i Svenska, Nationella. Muntliga delen. Asnajs! Elleeeeeer inte! Man ska prata i fem minuter (redovisa en text plus en bild) fyfaaan! Skrev ialalfall ut en liten början & min lärare sa att det var skitbra så jag är väl på rätt väg haha! Aja vi hörs sen pusspusspuss!

mine di dog bite yuh

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
OOOOOOOOOOMG vad stressigt allt är just nu! Har massa massa grejer att göra i Engelska, i Svenska och Design plus att vi gick igenom alla koreografier på träningen idag, la till en massa och det finns en jag inte kan som jag måste lära mig. Paaanik! Tro & hopp Emilia, lugn nu! Lite så känner jag haha! Kom precis ut ur duschen, körde styrka idag så svettades lite hahahah, duschen behövdes alltså!
 
Slänger in en skön låt som en tjej sjunger. Woop!
 
 

writing in english #4

| Postat i: Emi writes in English, Emis days
1
Hey guys! I just woke up, well, a couple of minutes ago to be more exact! I'm going to have som breakfast/lunch right now and then head to my practice! Today it's in Solna which is great, I love that studio, it's so big! :) After that, I really have to study my stupid English things, it's soooo difficult! But I have homework so I have to, hehe.
 
Anyway, talk to you later. Beso!
 
 
(Friday)

eyeliner

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Hur kan man inte älska eyeliner? DÖR. Jag är verkligen beroende :/
 

practice

| Postat i: Emis days
0
Heeeey! Hemma nu! Eller ja, jag kom hem för typ en timme sen hehe :) Träningen gick bra, kan inte säga så mycket mer än, secret mihi! Blev donken med Fridisen efteråt, of cåååårse liksom! Sitter i sängen med syrran nu och ruttnar. Ska nog gå & lägga mig tidigt idag, eller ja, får se!
 
 
Jag och Linda innan alla andra kom :)

tick tock on the clock

| Postat i: Emi pics
0
 

at amnesia

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej på er! Igår hamnade vi somsagt på Amnesia! Blev inge Nivå för det hann vi inte med haha! Iallafall, Jonas levererade som vanligt meeeeen det var så proppfullt på dansgolvet (där uppe) så det gick inte att dansa. Fett tråkigt. Så jag stod lite med honom där i dj båset och snackade! Iallafall vi hade kul ändå! Sen blev det sjäääääälvklart en runda till donken! Kom innanför dörren strax efter halv fyra, hah long time ago! Och nuuuu har jag precis duschat, ska äta något & åka till träningen! Haha lördag kväll och AQceS tränar, inge party här inte. Loving it! Brrrap!
 
 
Lana, jag o Hana
 
 
As usual, aldrig seriösa. Wtf asså, haha!
 
 
DJ

jävla hår

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Idag hade jag Nationella somsagt och det gick helt okej. Jag vet att jag kan bättre, menmen nu är det bara att vänta tills jag får ''uppsatsen'' tillbaka! Nervöst, haha. Jag är en sån jäkla perfektioniskt när det gäller skrivning..blä! Efteråt satt jag inne på Design och gjorde klart lite grejer, ligger ju efter som fan för i tvåan pallade ingen arbeta på lekionerna haha!
 
Iallafall, ska snart börja fixa mig, blir utgång med Hana, Lana och Sima till Amnesia där Jonas spelar ikväll. När han spelar måste man nästan vara där. Innan tror jag det blir nivå, eller fan förresten, vi får se! Hih! Aja nu måste jag välja något att ha på mig. Har tyvrr inga bilder från idag ;/ Aja ha en fin kväll allihopa!
Pusspsspuss!

balkan dancehall

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
1
Två killar från Örebro. Deras låtar fastnar som fan. Speciellt denna! Fast denna är mer reggae än dancehall hehe :)
 
 

te amo

| Postat i: Emis shopping
0
 
YESSSS! Den är MIN nu. MIN BEBIS <3

deppmoooode

| Postat i: Emis days
0
Alå! Fyfan vilket deppmode när man kollade ut genom fönstret idag haha! Igår by the way stannade jag hemma & pluggade, duttiiiii. Idag började jag med ett läkarbesök, skola och sedan Skärholmen med mamma. Behövde olja för mitt hår. Fyfan vad det slits lätt, jag kan sköta det som fan men mina toppar delar sig i 23453 delar ändå och det blir så torrt & frissigt. Måste klippa innan nyår iallafall, topparna. Pyttepyttelite. Haha! Hoppas det bleks i gambia också, skulle va väldigt bra tycker jag!
 
Nu ska jag äta något & sen gå igenom lite grejer inför imorgon = Nationellt prov i Svenska B, skriv-del. Skjut mig. Första gången jag är nervös inför nationella och i svenska också haha...Det är just för att artiklar inte är min grej alltså. KAN inte skriva sånt. Yuuuck!
 

viva la diva - eyeliner

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Köpte ny eyeliner idag, från Viva La Diva. Jag älskar det märket för de har alltid så fina/söta färger och man hittar alltid något man tycker om. Men väl hemma när jag testade eyelinern blev jag besviken. Tyvärr.
 
- Penseln är alldeles för hård (väldigt smal också)
- Det fastnar inte så mycket så man måste doppa penseln rätt många gånger
- Den är ganska rinnig så när jag fick i ögat sved det som f*n.
 
MEN nu kan jag inte göra så mycket åt saken, 60 kr men aja, får ha den tills jag hittar någon! Har alltid gillat Loreals men den är lite dyrare.
 

blu n pink

| Postat i: Emis days
0
Hejsan svejsan! Vaknade för inte så längesen, hade sjukt svårt att somna inatt pga mina höftsmärtor, somnade efter fem någon gång, usch! Vill verkligen till träningen idag men jag vill ändå inte skada mig mer, så ska bara ta det lugnt. Måste iväg & köpa eyeliner för min är slut (panik då alltså, det vet alla haha) och ja..! Här får ni se mina naglar. En bild jag la upp på instagram (emiliamarley), inget speciellt menmen! :D
 

#2

| Postat i: Emi pics, Emis friends&family
0
 
 
 
 
 
 
 
 

frensh squad danca

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
JacQuie från Enough tipsade om dessa. Jag DÖR. Real Dancehall spirit!!!!!!
 
 

julafton haha

| Postat i: Emis days
0
Fick av mamma. Yey nu kan jag dutta på med nagellack, hade slut på svampar hah!
 

damn you tuesday

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Fyfaaaan vilken dag alltså! Vaknade helt seg, ont i höfterna, ryggen och huvudet. Trodde verkligen att jag var förlamad alltså, vilka smärtor! Men pallrade mig iväg till skolan iallafall! Efter lunch blev allt värre, kände mig verkligen sjuk. Sen kom jag på att det kanske är biverkning av vaccinet? Åkte hem och somnade, vaknade upp nåååågot bättre men fortfarande inte bra! Vart ashungrig så drog till donken med min kusin Alex. Det vart en trevlig pratstund, som alltid. Deep shit haha!
 
Nu ska jag läsa en grej ur Engelskan och sen bara chilla! Fy vilka smärtor :(
 

gambia

| Postat i: Emis days
0
Om exakt en månad ligger jag här & solar (om det är soligt haha). ÅH. Jag ska ta med mig två engelska böcker och bara läsa, sola och bada och försöka bli BRUN. Verkligen koppla av. Det behöver jag! Det vet nog alla haha. Ska bli så skönt. Min första riktiga solsemester, fyfan vad härligt. Ni anar inte glädjen alltså!
 

begravd

| Postat i: Emis days
0
Begravd i plugg alltså. Engelska C (så jävla svårt, dör asså) och Svenska B. På fredag är det Nationella, tagga!!! Eller? Haha känner inte att det kommer gå bra, artiklar & sånt shit är inte min grej. MEN MEN. He-he.
 

stress

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hoppsan! Idag hade jag en såndär onödig skoldag. 14-17. Tjarrå. Riktig fuldag i facet hade jag också, ångeeeest hahaha. Nämen iallafall, blev donken med Hana, Chris & Amanda, yummy me like! Nu är jag hemma, har gått igenom några koreografier och lite sånt. Ska ta en dusch och kolla på Vampire Diaries, yay! Åååå finns det någon som ska jobba på fotomässan 23-25 nov förresten? Kom på att jag kanske ska jobba då! Asnice om ni ska dit/jobba där. Så slipper man vara så forever alone haha! Ajaaaa puss på er!

i have to do this

| Postat i: Emis days
0

igår så..

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Igår på kvällen drog jag till Harumi där vi var med Amira. Visade lite koreografier och lite sånt! Orkade inte vara hemma längre så drog så fort jag kunde! Iallafall, lite senare skulle jag träffa Oliviera/Basse så åkte till honom vid typ tio-elva. Asså människan är bäst på voguing, helt sjukt! Han kan stå på en klubb helt själv & dansa & folk ba tappar hakan. Grymgrym snubbe! Iallafall, vi kollade på Mr Bean- filmen (haha LOL) och vid två blev jag trött så jag ville hem & sova! Var hemma vid tre, somnade vid fyra, och vaknade för en timme sen. Oppa! Haha..
 
Idag skule jag träna men Enough ställde in träningen tyväääääääääärr. Så blir bar chill, lite plugg om jag orkar också!
 

vi myser på

| Postat i: Emis days
0
 
Vi har dansat i vardagrummet, hoppat på sängen & soffan, han har jagat mig, skrattat så vi inte kunnat andas. HAHA! Supermys, nu kollar vi på tuff tuff tååååg :D

-chillhäng

| Postat i: Emis days
1
Hej! Igår kom jag hem vid typ tre, oops! Hängde med Ban Chun, Chris och några till. Vi tråkade som faaan men äsch hellre det än att vara hemma haha! Mina planer vart ju lite kraschade men vi gjorde de bästa av situationen! Åh, min fina Cecilia var & såg Tech N9ne igår, och gissa vad? Hon festade med honom! FATTA VA KUL!!!
 
Nu kunde jag inte hålla mig så jag lägger upp bilden här, Cissi säg till om jag ska ta bort haha.
 

grey

| Postat i: Emi pics
1
 
 

red sin

| Postat i: Emis days
0
Tack Mirre för att jag vann parfymen. Ja äger ju bara kopior så känns mer än bra att ha fått denna. Hihi!
 

ojdå

| Postat i: Emis days
0
Hej! Idag vaknade jag sjukt, sjukt sent. Men äsch det var skönt! Skönt med studiedag också hehe! Kom precis ut ur duschen & nu ska jag gå & hämta ut ett paket! Tror ni vet vad det är men jag kan visa när jag kommer hem! Excited haha! Ska bara chilla, senare ska jag träffa Ban Chun! Såååå vi hörs snart igen pusspuss!
 
 
 
Igårkväll

tung reggae

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Här har vi en tung gung låt! Man blir glad och vill ba ställa sig upp & gunga med i takterna hihi!
 
 

glitter och sådär

| Postat i: Emis days
0
Hej allihopa! Kom precis hem från skolan! Vi hade design hela dagen och jag gjorde ett skyltfönster till min lilla ''butiksmodell'', inte klart dock. En sko i lera FULL av glitter fick det också bli, helt fail men ja! Imorgon har jag studiedag så jag behöver inte lägga mig tidigt ikväll eller så. Får se om jag kanske drar ut med någon! :) Någon frivillig? Haha. Jaja nu blir det mat. Puss!
 

writing in english #3

| Postat i: Emi writes in English, Emis days
0
Hey you guys! How've you been? Today my mood has been like a rollercoaster. Up, down, up, down, down and then more down. I was just so sad and angry, I don't even know why. I guess that happens! I had school from 8-12.. then I got home, fell asleep and when I woke up I went to practice! Me and Frida were just watching today cuz my hip hurts so bad (my injury). Wow my crew is awesome I love them so much. They are really so inspiring! Today they did a choreography by using only swedish dancehall-steps. Awesome. Some of the AQceS members are going to One Love Cruise tomorrow to help Enough in their showcase. BAAAM! Show'em! <3
 
Anyway, I'm gooing to take a bath now and then continue watching the movie Hunger games. So far it's OK! Tomorrow = Design, all day. Buuuh, but it's good I have to finish my stuff!
 
 
My twinie Frida and me. We call each other twins cuz we have sooooo much in common, plus, her birthday is the day after mine is. Haha, my soulie!

hunger games

| Postat i: Emis days
0
Nu ska jag kolla på Hunger Games och sen sova! Tröttis är jag! Så godnatt! Tog bilden för någon dag sedan!
 

jag har ett mål..

| Postat i: Emi pics, Emis world of dance
0

#choreo

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Jag ska göra en koreografi till denna! En bit iallafall. Denna låt är så härlig! :)
 
:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

super fukkkkkin tired

| Postat i: Emis days
0
Hej guys! Så jäääääääääävla trött. Skulle kunna somna nu och vakna imorrn typ. Seriöst, varför är jag aldrig likadant trött när jag ska sova på kvällen som jag är efter skolan? Fatta vilken bra sömn man skulle få haha! Kom precis hem från skolan iallafall, eller ja, har ätit också men! Skulle träffa en vän men jag måste plugga..wish me luck!
 
 
Asgarvar i skolan. Bildern är från en video egentligen hehe.
 
 

psycho

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
ASSÅ Tommy Lees låt Psycho är så TUNG. Helt SJUK egentligen. Videon är GROV så kolla inte om ni är typ anti en massa grejer hahahah. Men FYFAN vilken TUNG/SJUK koreografi man kan göra till denna. DAAAAMN.
 
 

vaccin

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Allt bra? Här är det fint! Hade skola idag från 14-17 men jag drog lite tidigare med pappa & småbröderna för att vaccinera oss inför resan till Gambia i vinter! Jag är inte rädd för sprutor men kan bli lite nervös/fnissig så jag såg typ asglad ut märkte jag haha. Pappa fotade också *bloggmaterial liksom* så om ni är känsliga, scrolla inte ner! Fast man ser knappt sprutan men ja! Nu ska jag läsa klart den där Engelska texten för jag gav ju upp sist. Fyfan. Wish me luck haha!
 

reggae reggae reggae

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Min moster Paulina som ÄR reggae (haha) bad mig lyssna på denhär. Shit hon kan verkligen vad jag gillar och inte gillar inom reggae. Me like! Dock är detta bara ''sneakpeak'' på en låt. Men iallafall! TUNGGGGGGG!
 
 

Igår såg jag ut såhär

| Postat i: Emi pics
1

fatty boom boom

| Postat i: Emis days
0
Hej! Hoppas allt är bra med er? Jag skulle åka & träna idag, men migränen tog över. Brukar skita i sånt men just idag fick jag säga stopp till det. Drömde massa mardrömmar inatt också så jag vaknade upp helt asledsen och förvirrad. Usch! Har precis kollat på film och lite serieavsnitt, blandat vänner & vampire diaries. Märkte att det alltid finns minst en låt i varje avsnitt av VD jag älskar. Dom är så djupa liksom, så har sparat massa låtar & så!
 
Snart blir det mat och sen ett långt bad!
 

#öööhhhh

| Postat i: Emis days
0
Jag vet ingenting längre. Vet inte hur jag ska göra det eller det, si eller så. Känner mig så stressad. Även om jag ligger i soffan & kollar på tv eller bara ligger i sängen & smsar med folk. Känner att jag har så mycket att göra men ändå skiter jag i allt. Skjuter upp allt och hoppas på att någon annan ska göra det åt mig typ. Gäller både skolan och dansen. Visst får jag tusen lyckorus under en danslektion men ändå har jag pressen att jag måste utvecklas mer. Visst blir jag glad när jag får bra betyg men jag orkar inte plugga mer. Jag trodde också att jag lärt mig hantera folk som ger mig kommentarer om att jag är för smal, för äcklig, kommer falla ihop som ett benrangel närsomhelst. Och jag hade byggt upp ett skydd, slutat bry mig. För jag har den kroppen jag har, hur mycket jag än vill gå upp i vikt så går det inte. Men bara att se att någon klagar på att jag är smal fick mig att bryta ihop och nu är jag på ruta ett igen. Stora kläder. Dölja min kropp. Visst, jag är inte anorektiker-smal, men det spelar ingen roll. Alltid varit smal och folk gillar verkligen att trycka ner mig. Känner mig typ full av problem. Inte bara mina utan mina vänners också. Några utav mina vänner mår sisådär just nu och jag gillar inte att se dom ledsna så jag kan seriöst sitta till klockan tre på natten och bara prata med dom, försöka få dom att må bättre. Vill inte se mina fina må dåligt. Men det är inte heller bra, glömmer bort mig själv.
 
Iallafall, mitt liv är verkligen en rollercoaster just nu. Ena dagen får jag tio lyckorus och andra dagen ligger jag och sover till klockan fem, för att vila ifrån omvärlden, iallafall i några timmar. Aja. I helgen har jag varit med Banne och sovit, typ. Kollat på typ 20 filmer har jag också gjort. Aja, ska hänga med mina riktiga VÄNNER nu. Serien alltså. Puss.
 
Natural Emi

Gentleman & MELPO

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, GENTLEMAN <3
0
Nu är videon med Gentlemans nyaste låt ute! Där ser ni även MELPO MELLZ. Jag DÖR. Två idoler i samma video. Kan inte bli bättre faktiskt. Och hur skön är inte låten? Väldigt old school reggae liksom, den ska man lyssna på om man grillar med vänner, spelar volleyboll på stranden eller bara sitter o röker vattenpipa, sommartider är bäst, det är då reggaemusiken blir ÄNNU bättre! UNDERBART!
 
 
 

såhär glad vart pluggnörden! :D

| Postat i: Emi pics
0

fredag och sådär

| Postat i: Emis days
0
Shohoooo! Idag steg jag upp klockan sex och åkte till Huddinge gymnasiet där jag hade Engelska C. No comments haha! Efter det köpte jag frukost och skrev det sista till MVG frågan till religionsprovet! Provet gick stört bra, fick MVG och vart superglad. Vi har ett askonstigt system, vi får typ ha med oss anteckningar på de tre första proven och på det sista fjärde ska vi kunna allt, alltså alla kapitel vi hållt på med, utantill. Jag kollade dock bara mina anteckningar på två frågor så tyckte ändå jag var duktig :D yahooo :D
 
Kom hem, käkade, deckade och nu sitter jag här och väntar på att sega trögisen Banne ska svara för vi skulle ses idag men han är ju en snigel sååååå :o Aja hoppas ni får en fin kväll!!!!
 
 
I skolan idag Jag o Hana, Jag o Linnea. Haha !

arg brud

| Postat i: Emis days
1
Hej1 Fan, jag är så jävla arg! På mig själv mest kanske. Har som läxa till imorgon (Eng C) att läsa igenom en text och skriva upp alla svåra ord. Läste, skrve ner ord, läste, skrve ner ord, tillslut blev det TRE sidor med svåra ord och jag fattad fortfarande inte texten. Något om USA och krig, mer än så fattade jag inte. Så jävla arg på mig själv, jag vet att jag ändå är hyffsat bra på engelska, alltid varit det och nu ba sa hjärnan stopp. Tog pauser för att kunna koncentrera mig bättre men det GÅR INTE! Denna text är seriöst det svåraste jag läst under hela mitt liv, och jag har ändå läst många engelska böcker. VADFAN? Så jag ska ta ett bad och drunkna i min egna ilska! DAMPPPPPPPP!
 
Ska nog plugga på religion istället för har prov i det imorgon. Ha en fin kväll! / Arg tjej_93

#stressad tjej

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Hej hej allihopa! Jag är så sjukt stressad så hinner bara göra detta inlägg idag! Var i skolan & det var chill som vanligt, älskar min religionslärare till tusen, han är bäst verkligen! Efter skolan åkte jag hem, råkade somna och blev väckt av mamma för & käka! Sen drog jag till träningen som jag inte ens kan kommentera med ord, bara med ett stort leende! Vi fick öva på att batta mot varandra vilket var asbra för det behövs verkligen! Ooooch...
 
Jag fick visa upp min koreografi som sagt och jag trodde att alla skulle hata som fan haha men när jag sa ''jag är fan den enda som har tjejig'' så sa en i gruppen ''Äntligen!'' så ja, hah! Dom klappade och ''hoooade'' eller vad det heter ni vet när man skriker ''wooooo!'' haha jag suger på förklaringar men ja iallafall, det gick bra för mig & alla verkade gilla den! Efteråt fick jag kommentarerna; Bra känsla, skön feeling, kul att jag dansade lite till lyrics, dancehallqueen (tror Kevin sa det haha) och typ att jag log jättemycket så jag blev superglad och kände mig asnöjd efteråt verkligen!!
 
Nu har jag duschat & ätit och är redo för sängen där jag ska göra min Engelska läxa och sedan försöka sova! Hoppas ni mår bra. Kärlek till er!
 

writing in english #2

| Postat i: Emi writes in English, Emis days
0
Hey guys! Ok so I've been chilling today, I was so tired, couldn't keep my eyes open haha. But somehow I managed to do it! I've been watching the movie ''Girls interrupted'' with my sis for the past hour(s). Love that movie! And oh, I've been eating all day, kinda feel like a kid from fatcamp or something :O
 
Anyway, tomorrow I have school from 8-12, design and religion. Then I'm gonna study and later it's time for practice, finally! I'm going to show my incredibly boring choreography but eeey whatever! Have to go to bed now, I set the alarm on 6:00 ''yay''..not! So goodnight, sweet dreams! And oh, for the person who asked if I use google translate for words or grammar- no I actually don't.1. Because it's not always correct and 2. I need to practice so why cheat? :D
 
Ok really have to go to sleep now. XOXO!
 

i love pattern/jag älskar mönster

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
1

båring

| Postat i: Emis outshits
0

längsta bussresan någonsin

| Postat i: Emis days
0
Är äntligen hemma, yey. Har ätit middag som en elefant, all mat tog slut hahahah. Är supertrött just nu och lite smådeppig, vissa låtar får en verkligen att minnas massa! Men, nu ska jag faktiskt plugga Eng C. Puss!
 

ångest

| Postat i: Emis days
0
Hej! Sitter i skolan nu, i designsalen, helt ensam. Fyfan, får ångest, varje jäkla tisdag har jag håltimme från 12 - 14:30, lovar er det finns inget att göra. Självklart vill man skolka för att man inte pallar vänta men naej, engelska C är viktigt ju, valde det själv ändå! Åh haha imorse vid sju kom syrran in & tände lampan & ba gå upp nu. Så gick hon ut och låste dörren. Jag ställde mig upp & släckte lampan och la mig igen, hon hade väl glömt något för hon kom in igen så gick hon in i mitt rum igen & ba ''Meh!'' och tände igen. Sen terroriserade hon mig med ''Gå upp nu'' sms, HAHA verkligen trött tjej.
 
Ajaaaaaaaaaaaa helt ointressant inlägg, har så jävla trååååkiiiigttttt, dör. Vet inte vad jag ska göra efter skolan, kanske försöka plugga lite, får se vad jag orkar hoho. Puss!

a jar

| Postat i: Emis days
0
Sedan årsskiftet har jag gjort en speciell grej. Varje gång det hänt något bra har jag skrivit ner det, vikt ihop lappen och lagt den i denna burk. På nyårsafton ska jag kolla alla lappar och minnas de bra stunderna! Det behöver inte vara t.ex ''Jag var på konsert'' utan det kan även vara typ ''Jag gjorde mina läxor i tid'' ! Jättemånga gillade denna bild när jag la upp den på instagram (där heter jag emiliamarley) och ni får jättegärna börja göra detta! Efter nyår såklart! Denna burk är jätteliten, borde tagit en större för lapparna trycks ihop som fan just nu haha!
 

#sneakerfreak

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration, Emis shoe-love
0

so much for my happy ending

| Postat i: Emi pics
0

dark outside

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Sitter i skolan just nu har Entreprenörskap och det suuuuger. Haha! Slutar runt fem och ska hem & ha myskväll med syrran! Fixa naglar, färga ögonfransar (haha man ser ändå ingen skillnad på mig men äsch, för skojs skull!), ansiktsmask och lite sånt. Tacos blir det till middag också så denna dag verkar bli bra ändå haha! Man blir ju så depp av vädret -.-
 
Aja nu ska vi jobba! Puss på er!

choreo

| Postat i: Emis world of dance
3
 
Notera att vi var sjukt trötta för vi hade kört den ett par gånger, så vi tar inte ens i, i denna video..man ser tillochmed att jag inte pallar skaka på röven längre hahahha. Men tänkte att ni ändå kan få se, tanken liksom! Nu är det typ 1 sekund som blivit cp i låten så den matchar inte riiitikgt våra steg men äsch! :)
 

a mad gully god

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
 
En ganska ny låt av Mavado. Älskar dom små detaljerna i låten. Vi körde till denna idag. Åh, så bra den är. Mad mad. Ps. vet att det vart mycket dancehall på sistone i musik kategorin men eftersom jag satsar nu så blir det mycket sånt. Det kommer mer reggae, till er som bryr sig haha, I promise!

tröttis

| Postat i: Emis days
0
Träningen idag var awesöööööm. Både AQceS och Enough körde tillsammans, supärkul! Riktigt MAD koreografi som vissa fick flipp på, speciellt armarna hahaha. Man känner sig lite som ett retard ibland menmen! :D Nu ska jag in i badet, mmmmmh skönt! Puss!
 
 
Sötisarna Linda & Frida fotade med min mobil. Lite kass bild på mig & Karolina!

just a sunday

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Vaknade precis, super irriterad för jag är fortfarande tröööötttt men får inte sova för har ju skola imorrn..Dock börjar jag två men ja..hehe. Ska gå och äta något nu och chilla framför tvn sen ska jag iväg på träning med AQceS, yes sir! När jag kommer hem ska jag försööööka plugga lite, borde gjort det för längesen hoho.
 
 
i fredags

dear god.

| Postat i: Emis days
0
Okej nu har en och samma person spammat med samma frågor i olika inlägg så tänkte svara på dessa tre frågor innan jag får psykbryt! Svarar jag på de i ett inlägg kanske personen slutar spamma, för jag svarade i samma inlägg där personen kommenterade men icke sa nicke, spammandet fortsatte.
 
Varför var du inte på någon halloweenfest:
Föööör att jag inte var bjuden på någon jävla halloweenfest OKEJ?
 
Du ljuger du har lösnaglar.
Nej, jag har haft det TVÅ gånger i mitt liv, när jag var 12 & 17. Naturliga är finare OK?
 
Såg dig på DAAM vf såg du så bitchig ut för stackars kille du var med?
Jag var lite småirriterad, kanske därför, måste jag alltid gå runt och le? Nej dåså! Och vadå stackars kille? Det var Banne och han hade sina vänner där vadå stackars? Alla kan ha dåliga stunder.
 
Förlåt för ilskan men fan det räcker om man ställer en fråga EN gång och denna person är inte trevlig heller så då får man helt enkelt utbrott. Hoppas du är nöjd nu. Ska lägga mig är svintrött och mår inte bra just nu..usch. Puss!

jag idag,idag jag

| Postat i: Emi pics
0

barnkalas

| Postat i: Emis days
0
Idag har jag varit hos min moster Paulina för hennes dotter Rozalia har fyllt 1 år! Så det vart barnkalas med hela familjen. Alla vuxna went crazy med heliumet till ballongerna, haha superkul. Är helt slut så ska bara vila ikväll. Lovet har varit ganska fartfyllt med dans och fix så att ja, idag blir det bara CHILL.
 
 
The cake

fazelooki

| Postat i: Emi pics
1
 

rond 2

| Postat i: Emis world of dance
0
Här ser ni Frida och Kevin battla i ROND TVÅÅÅÅÅÅ! Rond ett skiter vi i för klippet vart lite skakigt :/
AQceS börjar vid 2:10
 
 

one knock event 2012

| Postat i: Emis world of dance
1
VAR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄST. Alltid så jävla bra stämning på dancehall events, jag fick hundra rysningar genom dagen/kvällen, så underbart! Helt sjukt va duktiga människor ääääär! Sjukaste ikväll var nog Rebound's showcase, MAD. De var utklädda till exorcister och massa annat läskigt, HAHA! Kevin & Frida (AQceS) var så duktiga, blir så stolt tihi! Efteråt drog vi till donken, sen skulle vi till Bagarmossen meeeen vi var för trötta för det så nej! :)
 
 

no life

| Postat i: Emis days
0
Tog en paus ifrån dansandet idag och gjorde detta...hahaha
 
 
 
Och nej Frida är inte rasist. Hon menade killarna som kom in & störde, sliskiga som faaaaaaaan. Men iaf, nolifers som sagt haha!
 

male/female choreo

| Postat i: Emis days
1
Hej finisar! Nu är jag hemma från träningen! Det gick superbra! Danssalen var aaasmysig verkligen, liten och bra för oss! Vi gjorde en assnabb tjej korre & en ''manlig/neutral'' korre. Övade på freestyle och övade på att winea, lite allt möjligt! Filmade också men venne om jag ska lägga ut? Hehe! Imorgon är det dags, battle people! Är livrädd och vill backa ur men toooo late haha!
 
Förövrigt så har denna dag varit skum när det gäller känslor. Varit ledsen,oroad,glad, hypad. Ja..
Menmen nu måste jag äta, in i duschen och sen bara slappa, tyvärr har jag vänt på mitt dygn men ska försöka somna hyfffffsat tidigt!
 
 
 
 
 
 
 
 

fix fix & dance dance

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
0
Nu ska jag packa ner dansskorna, fixa mitt face (haha) och dra till Kista! Vi hörs ikväll. Ha en bra dag! Pussar!
 

Red sin

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen! Börjar dagen med att berätta en rolig grej. För några dagar sedan klickade jag mig in på Marias blogg (hon är makeup artist) och såg att hon hade en tävling om Christina Aguileras parfym. Så jag kommenterade och deltog i tävlingen. Idag fick jag meddelande om att jag vann!!!! Yey, fett glad haha jag verkar få tur i sånt här nu! *knack knack* Nejmen det är askul för jag äger bara kopior utav parfymer, så nu kommer jag åtminstone ha en äkta, mohahaha!
 
Tack tack tack!
 
 
 

fresh n clean

| Postat i: Emis days
1
Nu har jag tagit ett bad & är fräääääsch. Yey! Imorgon är det dags för träning med Frida inför battlen och så ska vi försöka spela in en korre också!
 
Fyfan, salen vi skulle ha imorrn i Tyresö vart bokad så vi fick panik. Jag ringde till FEM olika fritidsgårdar för & kolla ifall man fick låna en sal men alla var så dryga & ba ''nej det har vi inte *klick*''. Typ så var det! Så efter det fick jag flipp och ringde en fritidsgård i Kista där vi tränar annars och dom var suuuupersnälla och ba ja ni är så välkomna så! Åh, kände mig så jävla bäst haha! Så det blir två (eller mer om det går) timmars träning, superhappy!
 
 
En bild från igår