New jeans

| Postat i: Emis days
0
Titta vad jag fick av mamma på min namnsdag! As-snygga jeans! Love 'em!
 

30 juni

| Postat i: Emis days
0
Shohoooo! Idag har jag namnsdaaag! Haha det är en big deal i Polen så! Har solat idag och chillat! Syrran kom hit också så vi gick ut och lekte med Ossian och köpte massa gott! Bada på balkongen har han också gjort, i en balja haha! Svalka sig lite liksom! Åh älska vädret! Nu blir det godistiiiime! :D

Häng med baby

| Postat i: Emis days
0
Ikväll är det häng med baby som gäller!

Different cause me nah fallaw

| Postat i: Emi pics
0

New

| Postat i: Emis days
0
Hittade en b-affär och shoppade loss haha! 15 kr för fransarna? Måste ba kolla om det var värt det eller om dom suger hööööh!

Ärenden

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Hejhej! Hoppas allt är bra! Jag kom precis hem från Hallunda där jag var med mamma & fixade lite ärenden & sådär! Hittade en Cubus outlet som vi inte sett förut och jag hittade världens finaste klänning. Åhh tyget är helt underbart! Vet inte när jag ska använda den men jag var bara tvungen att köpa den. Så beautifuuul! Sen käkade vi kebab mmhhh och nu är vi hemma igen!
 

Bilder från idag

| Postat i: Emi pics
0
 
Det går inte att centrera bildernaaaa? Anyway this was my look for the night. Peace!
 

Summerjam

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0

 
Åh., någon gång måste jag åka till Summerjam i Tyskland! I år är det FEEEEETA artister! Alla jag ringat in - come to swedeeeen!

min

| Postat i: Emis days
0

Doftljus

| Postat i: Emis days
0
Aloha bloggis! Jag kom precis hem från Skärholmen där jag var med A. Mamma kom lite senare så käkade vi också, kycklingspett med jordnötssås, mmhhhhh GGOOOOOTTTT! Nu ska jag städa lite, mitt rum är kaoz. Hoppas ni haft en bra dag hittills?
 
Dethär köpte jag idag!

Dans

| Postat i: Emis days
0
Har dansat sen kl fem idag! Det var en spontangrej men vi åkte in till Bluehill och körde på! Ragga, dancehall & African, mhmmmm! Benen kommer värka imorgoooon, haha! Yey! Nu ska jag duscha och sen kolla film med mamma! Helt schlluuuut tjej! Hoppas ni haft en bra dag!
 
 

Svar på frågorna

| Postat i: Emi answers, Emis days
0
Vem är din bästa vän? Har du och Felicia haft sex?
Svar: Min DATA! HAHA! Men herregud nej!
 
Ska du dansa för binta i höst? Är the voice streetdance school bra? Funderar på att börja där :)
Svar: Jag vet inte än, tror det blir Bluehill! Nja, om du bara vill dansa for fun är det en bra skola, inte om du vill satsa, de är inte så seriösa..
 
vf så fin?
Svar: Aw, varför så söt?
 
De e ingen fråga men lägg upp sminkning! :D
Svar: Haha jag skaaaaa....
 
Va ska du göra efter gymnasiet :) Och varför har du inte lagt upp bilder på ''A''? :)
Svar: Vila, jobba, åka till London & utbilda mig! Jag vet inte det har bara inte blivit så, i början ville han inte vara med på bloggen men nu är det lugnt
 
Hur orkar du blogga? Jag har alltid bloggtorka och vet inte vad jag ska skriva om eller lägga upp. Har du några tips?
Svar: Alltså jag har bloggat sen 2008 och visst har man dagar då man inte har några ideer alls. Men jag bloggar mest om sånt jag själv skulle vilja se & läsa om! ;)
 
Vf har felicia så mkt luft ?!!! O vf haru inte lagt upp foton på "A" ?:s
Svar: Öh? Se svar där uppe ;)
 
Hur atletisk är du näre gäller dans? Har sett att du kan spagat typ men kan du nåt mer? Läste på lite och i dancehall är de flesta tjejer jätteviga konstigt nog
Svar: Jag kan typ bara spagat & ta upp benet, övar hela tiden på att stå på huvudet också hehe. Ja dancehall är en skum dans egentligen, det är inte så vanligt att typ stå på huvudet och skaka rumpan haha!
 

Te

| Postat i: Emis days
0
Köpte detta te igår på Indiska. Det luktar så otrooooligt gott så tänkte ta & testa nu! Kommer säkert vara supergott!
 

Trött tjej

| Postat i: Emis days
0
Halloj! Tyvärr blev det ingen tripp till landet! Ossian vaknade upp sjuk så vi valde att stanna i Sthlm istället! Nåväl, what to do? Sitter i min säng, har precis ätit en god sallad och kollat på tv! Har inga planer för idag eftersom vi skulle åkt men äsch! :)
Juste, igår var jag på apoteket och frågade vad man kan göra för att gå upp i vikt & då sa dom att jag ska äta B-vitaminer då man får ökad matlust. Såååå....katchiiiing! Vi får se om det stämmer! :)
 

Landet

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggis! Tänkte bara kika in här och säga godnatt! Ska packa lite nu & sen ta ett bad för imorgon drar jag med syrran och Ossian till landet! Men don't worry, jag är inte borta länge alls! Hoppas ni mår bra & njuter av SOMMAREN (HAHA). Jag ska koppla aaaaaav som fän! :)
 
Vi hörs på landet någon gång <3

Black. Awesome.

| Postat i: Emis shoe-love, Emis shopping
1
 
Äntligeeeeeen har jag ett par skor utan rosa eller lila på, haha! Domhär är så sexiga alltså, dör lite. Bara 300 kr på Footlocker!!!! MMHHHH <3

Oye mami

| Postat i: Emis shopping
1
Nu är jag hemmaaaaa! HELT slutkörd! Mina fötter säger aj som fan! Har knappt suttit idag, haaaa! Dansen gick galant, superkul, as usual! Blev mycket african & hips, me likey! Hade bekväma kläder så kunde verkligen överdriva med varenda lilla rörelse hihi! Innan dansen hittade jag ett par tights & ett par skor.
 
Tightsen är lite mainstream, känns som att alla går runt med såna men jag kunde inte motstå, jag får väl se ut som alla andra ett tag haha! :D
 
New Yorker 99:-

Myskveeeeell

| Postat i: Emis days
0
Tjohoooo! Allt bråå? Jag är helt döööd, haha igår var så mysig! Vi rökte vattenpipa, lyssnade på min mosters reggaelåtar, tog en promenad till donken och ja, ba mys! När Pandan dragit kollade jag & Fellie på film och snackade massor. Missed that! <3
 
Idag blir det dans för Sara Galan på Bluehill. Yep! Men innan det, SKHLM igen haha!
 

Im in love with denim

| Postat i: Emis shopping
0
Hola amigas! Que tal? Kom precis hem från Skärholmen där jag gått runt i två timmar, käkat en feeet hamburgare och hittat två finfina grejer! Helt in love, som jag har letat efter ''tröjan'' ni ser här nedan. Finalllyyyyyyy!!! MIIINE! Tihi. Idag kommer förmodligen Felicia & Pandan hit, får se vad vi hittar på! Vattenpipa? :)
 
 
 
 

jääääävla blogg.se

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Jag gillar inte att Blogg.se håller på & förändrar allt! Har inte kunnat logga in på bloggen men nu verkar det funka! Hej iallafall! Jag har varit i Farsta & Skärholmen idag, fick med mig två tröjor hem! Thshirten är från bebi! Sen var jag hos mormor & morfar & käkade en jättegod middag! YUM! Ska umgås med A nu, så hoppas ni haft en brabra dag!
 
Footlocker
 
 
New yorker
Ska köpa nå snyggt tyg & sy fast en ficka på bröstet, fett grrr!
 
 

New bag!

| Postat i: Emis days
0
Heeey bloggis! Inte gjort så mycket, vaknade för inte så längesen och har ätit & kollat på tv. Boring weather, åhh jag vill utomlands! Iallafall, idag kom mamma med en strandväska som jag velat ha ett tag nu, från Cubus! Love it, färgerna är så söta!
 

Jag har bloggtorka så vi kööör eeeen

| Postat i: Emis days
8
 

Brush

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0

yo yo peeps

| Postat i: Emis days
0
Yoooo, what's up? Jag vaknade typ nyss, haha  Nu har det börjat! När sommarn börjar, vänder jag alltid på dygnet så groooovt! Iallafaaaalll, ligger i sängen och gör ingenting! Skulle till Cissi idag men vi kör en annan dag istället! Så nu ska jag ba chilla tills det dyker upp något! Kram!
 
En bild ifrån Camrons lektion i måndags!

<3 <3 <3

| Postat i: Emi wants this&that
0

Lite ovanlig midsommar hohiho

| Postat i: Emis days
0
Tjääääna! Jag o baby åkte till Kista idag & kollade lite i affärer samt åt på donken tihihi. Sen kom jag hem och drog till stranden med mamma, syrran och Ossian där vi åt pizza och vi skulle grilla meeeen pallade inte, häh! Vart jävligt mycket mat idag men det e ju bara bra! Lite fett behövs ;D
 
Ps, tröttnade på min design och gjorde bara något snabbt, jag har verkligen tappat min ''talang'' till att göra nya designer haha! Får bli en finare när jag har ork...hoho!
 
 
 

Swagstyle from Asia

| Postat i: Emis days
1
Igår mötte jag upp Cissi i stan! Vi fikade och snackade massoooor! Sen var vi på donken en snabbis! Åh så längesen vi sågs, så skönt att få träffa en sån fin människa igen! Missed you honey!
 
Idag är det midsommar som jag då egentligen inte ''firar'' men jag ska väl försöka hitta något kul att göra bara för att! Hih, annars är jag ba med min bebi eller hemma med family!
 
Dessa grejer fick jag av Cissi, från Kina..eller Vietnam.. ah whatever.
HELT IN LOOOOOOOOOOOVE!!!!! <3 <3 <3
Update: Dom är från Tokyo HAH :D

Show

| Postat i: Emis days, Emis world of dance
2
Här får ni en video på den ena dansen ifrån showen! Jag sticker iväg & fikar med finaste Cecilia! Puss!
 

Igår liksåm

| Postat i: Emi pics, Emis days
1
 
Ps, finns det någon som vill göra en ny header till mig? Helst med svart bakgrund.. hör av er genom att kommentera! ;D

Popcaan 20 juni 2012

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!!! Wa gwaan? Jag gick upp för ett tag sen när Felicia drog iväg till jobbet, men jag känner att jag kan sova i miiiinst fyra timmar till hähä! Kvällen igår var MAAAAAD! Först var det lite förband och Enough dance crew. Sen var det dags för the big staaar. Popcaan är verkligen grym, tjejerna var som galna, drog i honom, tog på hans k*k, hahha insaaaane! Det var hiiimla kul, fick höra Clarks, Dream, Gal easy, och alla BRA låtar! Yey! Hade skitbra platser också, vi ställde oss på en högtalare och där hade vi även plats att dansa lite hohoho! Vi fick vänta på bussen i en timme så vi käkade cheeseburgare och blev smått attackerad utav måsar, haha dog av garv! Deckade vid halv fem och..ja, vad mer kan man säga? Hade en sååå lyckad kväll med sistah!
 
Idag ska jag chilla och sen ska jag träffa Cissi! Hon är äntligen hemma från Asien, åååhhh ska bli så kul <3
 
 

Dagens dans

| Postat i: Emis world of dance
0
Shooo katteeeer! Kom hem vid sex ifrån Solna där jag hade världens bästa dans! Aldrig varit så lycklig i hela mitt liv! Körde ääääkta Blackout koreografi, kändes så määäktigt, haaaa! Kan leva på dethär ett jääävla bra tag! Thanks Binta & Vendela! Mucho looooove!!!!
 
Chillar lite lätt nu efter en fet middag, ska brja fixa mig om ett tag. Ikväll ser jag och Felicia min wifey POPCAAN!!!!!! AAAHHHH!!!!
 

Blackout

| Postat i: Emis world of dance
0
God morgooon! Sovit gott? Jag sov helt okej, blev väckt vid halv tio idag pga att några snubbar började klippa gräs här på gården, irriterande som fääään! Meeeen whatever! Ska ta det lugnt i någon timme nu, senare blir det två timmars dans med Binta & Vendela & Mathilde. Ska bli superkul, kommer typ gråta medans jag dansar, av lycka alltså. HAHA! Längtar så otroligt mycket, Binta är min guuuuuud!
 
 

KISS KISS

| Postat i: Emi pics
0
¨
 

Stan!

| Postat i: Emis days
1
Heeej!! Har försökt blogga hela dagen men det har inte gått! Såg nu att hela Blogg.se är förändrat, iiiinte snyggt tyvärr! Lite förvirrande! Iaaaaaallaaafall! Var i stan idag med Felicia och fixade tickets! Sen åt vi hos min kusin och sen var vi på donken, höhöhö! Juste bebi var med också, häh! Har precis tränat magen lite, feels gooohoood!
 

wacky dip, wacky dip

| Postat i: Emis days
0
Shooooo katter! Är hemma nuuu! Ligger i sängen, har feeet matkoma! Åt kycklingfile med bearnaise o pommes, yummmm, kommer spricka snart hääh! Danslektionen idag var så jävla kul. Camron är verkligen GRYM, och det var inte bara en tråkig lektion där man står o gör steg utan vi gick igenom grundsteg, feeling, gjorde ringen, ah så kuuul! Big up!
Nu ska jag kolla några Joey avsnitt och sen blir det städa, dusch, sen kommer älsklingen hit!

Haha Ninaaaa, enda blondinen :D


blackout summercamp 2012

| Postat i: Emis world of dance
0
Goooood mornin! Idag börjar Blackout's summercamp! Och på schemat står det en lektion i Dancehall med...CAMRON ONE-SHOT! GAAHHH kill me, kommer spricka av lycka! Grymmaste mannen ever! Åhhh spännande! Ser ni att Steve också undervisar? Gulle! Vi hörs när jag kommer hem igen! Ha en brabra dag! PUSS!

 

Camron one-shot


The dictator

| Postat i: Emis days
0
Shuuzäään! Sååå, jag o Hana käkade dinner i Kungshallen, kungshallarna, hur man nu säger det haha! Sen blev det The dictator på bio, sjuuuk film! Skrattade så magen gjorde ont! Sixpack on its way! Anyway hade en jättemysig kväll, tack hoooniiii! Nu ska jag kolla lite Joey avsnitt sen blir det soooova! Kika in här imorrn tidigt, så får ni läsa lite om vart jag ska! WOO!!


Bio

| Postat i: Emis days
0
Ikväll ska jag på bio med Hana! Tror vi ska se filmen här nedanför, vi får se! Hoppas ni får en bra kväll! Kram!


Wa gwan popcaan

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

Popcaan den 20 juni döööör av längtan!!!


Crazy night!

| Postat i: Emis friends&family
0
Hola chicas! Mår ni bra? Jag vaknade upp halvt bakis, meeen det e över nu vaaa! Hade den bästa kvällen på länge igår tack vare mina fina bästisar hoho. Vi var på Hellströms hela kvällen och det brukar oftast vara ''chillkvällar'' där men igår var det skratt, flumm, pussar, kramar, allt ni kan tänka er! Hade så hiiiiimla kul! Love u guys.
Ps jag varnar er, fulla människor på fotona. Hah.


Sara Galan

| Postat i: Emis days
0
Dessa danser körde Sara på elevshowen och fysatan vad hon är braaaaaaaa!!! Jag älskar första videons låt, kiiiiick!

 


Rainy days

| Postat i: Emis days
0
Hej bloggen! Idag fick jag sova lite längre, Ossian hördes inte så mycket imorse så haha :D
Har legat i sängen och kollat Joey - avsnitt i några timmar nu, dags att göra något annat maybeee? Fast jag känner inte riktigt för att gå ut i regnet hohiii! Igår var jag hos mormor, åt hennes mumsiga avokado-sallad och kollade match, hahaha söt, min mormor e värsta huliganen jö! Iallafall! Ikväll blir det Hellströms med Pandan och Fellie tror jag! Det var ett tag sen så why not? Hoppas bara att planerna ej kraschar! :)

Haha Pandan o jag för 1½ år sen! <3




This one

| Postat i: Emi pics
0

Ja, jag ler, för att jag vill och jag kan


Gulligaste!

| Postat i: Emis days
1
Såg nyss en kommentar jag fick av en läsare! Blev helt rörd, åh! Det är EXAKT det här jag vill, inspirera! Snälla, läs den! Helt underbar tjej! Tack så himla mycket, du anar inte hur glad jag blev! Kan leva på denna kommentar ett bra tag till! Åh. <3

'' Emilia! Jag har läst din blogg sen runt '10 då du hade aboutemsan bloggen. Idag är jag 14 år men då, en "liten" 12 åring som såg upp till dig. Du har inspirerat mig så otroligt mycket ska du veta.
När jag började läsa din blogg tänkte jag hela tiden "åh hon har perfekt liv för att
hon är så snygg, jag vill vara exakt som henne!" Japp det är sant.. Jag ser fortfarande
upp till dig men jag har förstått nu att ingen är perfekt. När du gjorde inlägget till din
mamma blev jag så otroligt glad och när du la upp bilder från kryssningen med din kärlek
blev jag så otroligt lycklig för din skull. Du är en fantastisk person! Du delar alltid med dig
av din lycka och energi som strålar omkring dig. När du skrev inlägget om din läggning blev
jag så inspirerad! Jag har själv insett att jag faktiskt är bi, vilket jag är stolt över. Och vet du vad?
Det var du som fick mig att inse det och få mod till mig och berättade för mina allra närmaste vänner.
Jag ska inte säga att jag var mobbad i min barndom men jag hade/har psykisk stress och depression,
känt mig sjukt ensam trots bra vänner, samt att jag skadat mig, och genom dina energi rika inlägg lite
då och då har såren läkt nästan helt.
Oj det blev en bibel hahaha! Jag ville bara säga TACK.
Tack för att du är du och står för det, det betyder mycket! <3
''

Jag och Ossian

| Postat i: Emis friends&family
0

KÄRLEK


Bitchäz

| Postat i: Emis days
0
Good morning bitches! Haha nä jag gick upp vid halv tio men jag har legat o kollat på film o halvsovit hohoho! Vad händer idag? Har ni roliga planer? Jag hade tänkt dansa idag faktiskt! Ska ba kolla om Nina är på! Nästa vecka är det dans med Binta & Vendela wohoooo dör typ! Nä nu ska jag gå & äta något! Vi hörs! :)

 


Tajörd Emsi

| Postat i: Emi pics
0

Emsi imorse!


Mållös

| Postat i: Emis world of dance
0

Jag ber er kolla på denna! Blev helt kär! Låten är så jävla, aahhh, påminner om Showen som fan! Och när personerna i videon dansar ute, då dör jag! SÅ GRYMMAA!!! :D


Linda Hallberg

| Postat i: Emis MakeUp obsession
0
Jag har sagt det förut och säger det en gång till; This woman is amazing! Her work is FANTASTIC! Hennes sätt att sminka är så olagligt snyggt! Alltid färger eller neutralt på ett SNYGGT sätt! Hon inspirerar mig som fan! Go Linda!

Lindas blogg hittar ni här


Hågelbyparken

| Postat i: Emis friends&family
0
Hejsan fina! Idag drog syrran upp mig klockan NIO (!) och ba nu ska vi till Hågelbyparken med Ossiaaaaan! Haha, så det är typ där & i Tumba jag spenderat dagen! Eller ja, jag deckade när vi kom hem, helt trött haha när fan går man upp så tidigt liksom? SOVA <3
Ikväll ska jag på bio med älskling, vi ska se Chernobyl Diaries och jag vet att den kommer vara sjukt bra! GAAAH spännande!


Shit!

| Postat i: Emis days
2
'' Har ni någonsin känt att om jag inte var här så skulle ingen sakna mig? Har ni någon gång varit riktigt besvikna på era närmsta vänner? Har ni någon gång känt er äcklade pga att era närmsta inte märkt hur dåligt ni mått under det senaste året, att de inte märkt hur ni har tänkt på att försvinna ifrån denna jord? Det finns ingen återvändo, gjort är gjort, lost it all som dom säger. Det kommer bli bra, yea that's what you think. Men vet ni egentligen hur det är att bara sitta hemma, bli dissad av alla man hängt med, vet ni hur det är att gråta sig till sömns varje kväll för att man är instängd i sitt egna hem för att man inte har en enda själ att vara med? Vet ni hur det är att inte orka med en enda tårdroppe till? Vet ni egentligen hur lyckligt lottade ni är som ens har EN vän? Tänk på de som förlorat, tänk på de som sörjer, tänk på andra, inte bara er själva. Och ta ingen för givet. ''

IN LOVE!!

| Postat i: Emis shopping
0
Haft en supermysig dag! Nu är jag hemma och ska chilla gälet! Checka in mina nya tröjor, den gråa är SÅ UNDERBAR!!! Kommer ha den varje dag, jag skojar inte, jag är så sjukt kär i den, oooomggg kärleeek!!


Dessa har jag från SHOWEN

| Postat i: Emis world of dance
0





Haha kolla det är typ bara jag o Nina som ser glada ut hahahah


Im very zorry

| Postat i: Emis days
0
Hej fina blogg! Som ni kanske märkte var jag heeeelt förstörd igår, hohäää! Var ba hemma och hade rehab, hela kroppen va halvt trasig men nu funkar den igen! Kom precis hem från stan där jag o mamma hämtade Ossian! Nu ska jag iväg till Skärholmen med bebi! Jag lägger strax upp bilder från showen! WOOP WOOOOOP!!!!


Stillbilder hääääääh

| Postat i: Emis days
0
Eftersom jag inte har bilder från själva uppträdandet (eller jo min pappa tog några men jag har ej fått dom ännu och vet inte om dom blev bra) så får ni några stillbilder så länge hahaha! Jag har markerat med pilar var jag är någonstans, ba så ni vet...haha!

HAHA palla att jag gjorde pilar på varje bild utom den sista. AJAAAAAA :D

Dancehall fo di world




The voice on stage 2012

| Postat i: Emis world of dance
0
HEEJJJJ!!! HEMMA NU från showen!!!! Åh gud vilken dag! Vart ska jag börja liksom?

The voice var ganska slarviga, hade mycket förseningar och det var många klagomål på att showen var för lång, humm. Kan faktiskt hålla med haha! Men Jacob Öqvist var asrolig så man glömde bort allt! Annars var stämningen bra som fan, alla var glada och nervösa hehe! Jag tog i, svettades, skakade, ja allt ni kan tänka er! Jag var asnöjd men nu vet jag inte riktigt. Haha det är aaaaalltid så med mig själv! Vill tacka mina fina brudar i gruppen för att ni är sååå himla duktiga, vi va perfekt tillsammans liksom! Sån bra dag! Aja, nu säger vi hejdå till The voice och fortsätter vidare mot Blackout & Bluehill!

Jag är helt slut you guys, skulle på efterfest meeeen nej hhöhöhöh... ska sova när som helst!

Sean o jag

Backslick - check!

We're ready!!!!

 


Emi yesterday

| Postat i: Emi pics
0

Såhär såg jag ut igår innan Max mottagning! Brrraaap!


Check this out!

| Postat i: Emis friends&family
0
Ni måååååååste se denna video! Steve pratar Patois helt galet grym! Han rappar/sjunger lite, helt gullig haha!

ALLTSÅ KÄRLEK TILL DENNA MÄNNISKA! EN SANN VÄN !!!!! <3


Genrep mothafukkaazzzzz ! ! ! ! !

| Postat i: Emis world of dance
0
Yooooooo!! Kom nyss hem från genrepet! Det blev lite längre än det skulle varit meeeen äsch! Dagen bestod utav blod, svett och tårar. No literally. Skulle göra hål i en liten pappersgrej med örhänget och dumma jag satte fingret där bak så örhänget gick typ rätt igenom fingret, det spruuuuuutade blod och jag grät ihjäl mig för att inget gick som jag ville (blir så bitter när jag är hungrig hahaha) hahaha... men annars? Det gick sjukt bra, förutom Amirs grupp, haha alltsåååå jag vill inte vara negativ men fan vad jag kommer skämmaaaaas, eller va säger du Nina? Mellan danserna satt jag med bästaste Steve o Mario + Pato. Rappade, filmade, sjöng, skrattade, yea u know! Helt underbart!!
Imorgon gäller det, och jag ska ta åt mig utav Jonas råd, fyyyy vad jag ska GE!!! AAHHH längtar!!

Plåster haha...

Jag o Jonas

 

 


Honey im hooooome

| Postat i: Emis days
0
Nu är jag hemma! Frysit ihjäl litegrann men äsch! Vi satt ute i solen (som inte va såååå varm) och åt chips, prååååtade, drack vin & ba mööös som fäään liksom! När det blev superkallt drog både jag o Felicia, nu ska jag sova,

har liksom genrep hela dagen med danstjejerna imorgon! Kommer bli kul! Det slutar runt sju så vi hörs på kvällen om jag inte mobilbloggar! :)




Sommarlov

| Postat i: Emis days
0
Heeeey! Nu taggar vi inför det sista sommarlovet daaa! Behövs verkligen kan jag säga! Mina betyg var väl totally OK med tanke på hur jag skött skolan på sistone haha! Fyra VGn och ett MVG, resten G liksåm. Nämen, det kunde varit värre! Hoho!

Ska ''snart'' börja fixa mig, ikväll ska jag och Felicia till Max studentmottagning! Myspys! Nu har jag bara eeettt liiiiitet problem: What to wear?!

(kryssningen, HAHAHAHA)


haha alltså jag garvar bara

| Postat i: Emis days
0
Så jävla tråkigt. BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!


I adore denim vests

| Postat i: Emi wants this&that
0


Let me see your business wine

| Postat i: Emis outshits
0

Dagens!

Det är converse btw, inte strumpor, hoh!


Back from Silja!

| Postat i: Emis days
0
Tjooo katter! Mjau! Hah, nu är jag hemma från el kryssningen. Det var sjukt mysigt, älskar havet, utsikter och mys och bebiiii så allting var pörfekt!! Wo! Är helt död dock, inte lätt att bära på en tung väska, så liten som jag är, häh! Äsch jag ska inte babbla, lite bilder kan ni få se iställeeeee! Hoppas ni mår bra! :)

 

Haaah, både jag o baby började ta egobilder i trappan haha vilket paaaar ;D


Hatar folk som ljuger

| Postat i: Emis days
0
Tjeeeeeeeeeeena! Sitter i min säng och packar lite smått! Idag ska jag o min baby på kryssning på Silja Galaxy, åhh minnen från när jag var liten på Silja! Ska bli sjukt mysigt, slippa folk för några timmar eftersom man ej har täckning mohah :) Iallafall, hoppas er dag blir bäst (och imorgon också, är hemma på kvällen någongång)! Puss!


Mysdag!

| Postat i: Emis days
0
Heeey! Kom preciiis hem från min moster! Har haft en sjukt bra dag! Vi grillade, drack cider, snackade, skrattade, lekte med bebiskusinen och hann även med lite träning (hade en pilatesboll + massa övningar i en liten bok) hah! Nu är jag helt slut och ska sova! Imorgon händer det ruuuuliga grejer, hörs då! KYSS!


Moster-time!

| Postat i: Emis days
0
Hey peeps! Hoppasn ni mår bra idag! Tänkte bara säga hej och så innan jag drar för idag ska jag hem till min moster Paulina och umgås! Ska bli såå kul & mysigt! Listen to reggae, eat, talk, ba mys! Så vi hörs när jag kommer hem. Kram på er!


Jag dör av lycka. Lyckorus gånger tusen.

| Postat i: Emis days
0

 

Allt detta händer nu i Juni. SHOOT ME, kommer DÖ, AVLIDA AV LYCKA !!!!!!!


Just a little bit of me today

| Postat i: Emi pics
3

Hallå Pandan, här seru förbättringar, no duckface! ;D


Rysningar

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0


HEY!

| Postat i: Emis days
0
Hey bloggeeeen! Kom precis hem från stan där jag var med twinie och övade sönder på danserna! Fast usch vad vi kommer skämma ut oss när det är dags för Amirs grupp HAHA guuuuuuuud...ajaaaa får bli en funny story! Hoppas ni mår braaaaaaa! Jag ska tvätta av mig sminket nu och kolla massa serie avsnitt jag missat, yeey!


Ceciliaaaa!!

| Postat i: Emis days
1
Åh vad jag saknar min fina Cissi! Hon är i Asien just nu och har varit där i några veckor och hon kommer ''snart'' hem igen! För er som är intresserade har hon massa bilder och text om länderna/städerna hon besökt! Så COOOLT!!

Cissis blogg hittar ni här


SEGIS

| Postat i: Emis shopping
0
SEGIS, japp det är mitt smeknamn idag! Höll på att somna både på tunnelbanan, i solariumet och på dansen, HAHA da fuuuuck? Äntligen hemma, ska lägga mig i ett bad (försöka att inte somna också) och sen mat och sen BB- finalen! Omg vad seg ja äääääär höhö :D

REA på Ur&Penn, woooo


Sista danslektionen

| Postat i: Emis days
0
Tjooo guzzaaar haha, nämen hej på er! Sitter här i min säng och tar det lugnt! Ska strax iväg till dansskolan för den sista danslektionen innan showen! Eller ja vi har ju genrep och så but still! Och ja, här i Stockholm har vi fortfarande regn, iiiinte så kul! Efter dansen ska jag sola, äta och sen ba chill med twinie! PÖSS!


Sky

| Postat i: Emis days
0

Ja tog denna bild igår, så vackert! Tänk att den är helt oredigerad också!


Cali swag, cali love

| Postat i: Emi wants this&that
0


Big NO NO!

| Postat i: Emis days
0
Heeey alla! Jag kom precis hem från Liljeholmen/Hornstull där jag var med baby & ''shoppade'' samt besökte en tatueringsstudio, hihi! Nu är jag hemma och här tänker jag stanna resten av dagen, det var såå kallt ute att jag ville gråta hahaha, uuuuuschhh! Jag brukar älska regn men inte när det blåser och känns som vinter, nää, blä på de!


Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand

| Postat i: Emi pics
0

Före utspringet:

Före mottagningen:

Btw, hade läppstift idag för första gången på mååååååååååååååånga år. Har ALDRIG något förutom lipbalm på läpparna, tyckte det var dags för något nytt! :)


För bästis har tagit studenteeeeeen!

| Postat i: Emis friends&family
0
Heyaaaah peeps! Hoppas er dag har varit bra trots det URTRÅKIGA vädret! Usch tyckte så synd om alla i HGY som sprang ut i regnet och åkte flak, brrrr. Iallafall! Jag åkte för att se Felicias utspring och stannade kvar ett litet tag efteråt! Sen åkte jag hem, bytte om, fixade om håret & sådär (helt i onödan för regnet gjorde så det la sig igen) och begav mig till Felicias mottagning! Där var alla hennes nära o kära, b.la Patooooo och Pandan! Jag åt världens godaste kladdkaka, ni anar inte, jag dog typ. YUMMMM! Sen efteråt så träffade jag baaaby och käkade på donken hoho! Nu är jag hemma, helt slut! Sängen ropaaaar! :)

My best friends. I love you.