after the show

| Postat i: Emi pics, Emis friends&family, Emis world of dance
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new in

| Postat i: Emis shopping
0
 
Bäst är jag, hittade allt förutom den ljusgråa hoodien på rea. Så det fick bli två långärmade tröjor, en tshirt o en tunika, bästa! :)
 

25 nov 2014

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Allt bra? Jag mår bra, förutom att min kropp är ganska så förstörd just nu haha! Har precis varit i Alby där jag hade möte med Emma angående dansen med småtjejerna, det gick bra! Ska eventuellt ta en kurs nästa helg i ledarskap/produktion inför kommande grejer. Woop! Är hemma nu och tar det lugnt. Om någon timme ska jag iväg till yoga & sedan träning med Rev! Vi ska ha en liten show på fredag så det har varit myyyycket nu!
 
 
Bild från i Söndags då vi hade Nicole, Anya o Melina på besök :)
 

hej du vinter

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Okej, så, vad händer? Jag har varit såååå upptagen med dans alltså! Har även gått på workshop, jam, hängt med Matilda och även bokat tatueringstid (inom kort....hohooh) ja, mycket i danssalen har det blivit liksom! Vi har en minishow på g så vi övar till den nu! Måste dock vila lite, har ont typ överallt där jag inte kaaaan ha ont till showen. Buu! Idag var jag, Matilda och Angie på ett event med några vi startade förening hos (jättekomplicerat, skitsamma!) och det var en ok lördag! Vi fick fina tröjor utav dom, sjyst som fan :) Bra helg ändå! Igår tränade vi 19-01, idag 10-13 och så imorgon 18-23. Haha japp, dans dans dans! Nu ska jag sova, hohoho så nice. Puss!
 
 
 

detta ska jag göra

| Postat i: Emi - Creative
0
Hittade denna roliga bild på nätet. Blev otroligt sugen på att göra detta, man kan ha nästan allting i, det är ägg liksom, blir en lätt och god frukost/brunch/whatever. Speciellt asbra för t.ex sleepovers som frukost osv. Väldigt enkelt också!
 
 

Tisdag

| Postat i: Emis days
0
Hellu everybody! Idag chillade jag hos min mormor en stund, sen käkade jag på thairestaurang med min kusin, såå GOTT! ALDRIG varit så mätt haha, jag sprack nästan! Hoho. Sen direkt därifrån så hade jag träning, men de blev inte så mycket pga olika skäl. Är hemma nu och har spakväll hehe, skönt som fääään! Ska fixa naglarna med mina nya tools och sedan blir det film. Puss!
 
 
 
 

Slow down

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Detta är THE song, of 2014. Det bara är så.
 

Det flyter på

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan. Det flyter på här, yup! I fredags fikade jag och Matilda i Heron City och snackade osv. Vi drog hem till mig efter för att hämta grejer osv för vi tränade sen från 21 - 01 i danssalen, for fun! Hann fastna i en hiss också, haha alla skumma grejer händer oss tillsammans! Iallafall, vi körde bääästa korren ever, har TOTALT fastnat för den. Rysningar hela tiden nu hehe. Igår Lördag så softade jag hemma med mamma och Ossian! På kvällen åkte jag hem till Darian där det var lite folk, med Matilda. Vi stannade inte så länge men det var helt OK, funkade liksom. Glad att ja har Mati iaf! Träning idaaaag och tills dess - kolla serier, äta, sova, njuta, hähä!
 
 

thoughts at night

| Postat i: Emis days
0
Kan då iiiinte sova...tankarna som spökar! Både bra och dåliga, livet liksom. Så jag tänkte lägga ut en bild på mitt te, bara för att. För att jag kan. Thehe. Mer te åt folket, yup! Imorgon ska jag hänga med Revolution <3 Bästa! Men nu: TRY TO SLEEP! XOXO
 
 

my love for this...

| Postat i: Emis world of dance
0
 
 
 
..its freaking huge!
 

Hey!

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
Hey hey! Hoppas allt är bra med eeer! Jag har dansat varje dag sen i söndags, först med Rev, sedan med Matilda! SÅ SKÖNT! Idag gästade jag, Angie o Matilda Radio Botkyrka där vi pratade om dansgruppen och dancehall! Det var en jättekul upplevelse och vi gjorde nog ganska bra ifrån oss ändå, det flöt på! Dom filmade också, när klippet är ute lägger jag självklart upp det här :) Imorgon ska jag iväg och dansa i Alby från 12-15, först en modern klass och sedan för mig själv. Ska bli näjz!
 
 
 

är ni lyckliga?

| Postat i: Emis days
4
 
Undrar verkligen om någon kommer kommentera detta, men kommentera gärna JA eller NEJ, anonymt om ni vill. Tänk efter en stund, är ni lyckliga? Jag är lycklig, hoppas jag kan inspirera vissa utav er till att också vara det!
 

barnkalas o träning

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Satan vad jag mår bra fast jag är förkyld hehe! Kom tyyyp nyss hem från träning och chillstund med Matilda! Innan var jag på barnkalas som var hur bra som helst! Paulina hade gjort en Nemo-pinata, de hade Nemo-tårta och Rozi var supernöjd! Hade jätteroligt och avslutade kvällen med Rev-gäris, awesum söndag. WÄHÅ :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

link up!

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall, Emis world of dance
0
I somras var en tysk dancehall-dansare på besök i Stockholm! Amanda och Matilda från Revolution fick äran att dansa och umgås med henne. Checka deras superfina video! Alltså, DANCEHALL <3
 
 

oldie

| Postat i: Emis world of dance
0
Kommer ni ihåg? Längesen nu, kul att se hur man utvecklas! :)
 

yang riddim mix

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

lite mycket

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Halloj! Seg uppdatering, börjat bli lite så det senaste året haha, jaja! Jag har undervisat, tagit en klass i modern dans (askul!!!) shoppat lite på rea, lunchat med Becca och Hana, dampatpå min telefon som gått sönder (mitt liv är över haha) och ja, bara varit! Halloween helgen va kul, hände mycket kul! Imorgon skulle jag gå på Jah Cure konsert men det kommer nog inte bli av då jag är lite förkyld, tror inte jag pallar trycket! Tänkte visa er vad jag beställde för år och dagar sen (paketet var VÄLDIGT sent, ej okej!) hehe är sjukt glad! Beställde lite mer stenar och tillbehör till naglar, det är ju så sjukt billigt där jag nätshoppar! Allt detta gick på 98 kr!
 
 
En stipplebrush och en vanlig, bra att ha reserver, vissa foundations går ju för fasiken inte att tvätta bort :(
 
 
48 flaskor med glitter/stenar/kaviar-grejsimojs hehe. Funkar till naglar och sminkningar!
 
WOO!
 
 

selfies of the weekend

| Postat i: Emi pics
0
 
 
 

st botvids

| Postat i: Emis days
0
Hejhej! Idag sov jag rätt länge, but it's cooool! Åkte till kyrkogården med mormor och mamma och tände lite ljus bland alla barn där. Sen gick jag över till Simon, oj vad det inte går att INTE fälla några tårar. En så sjukt fin människa. Efter det handlade vi lite och sen har jag degat sönder hemma! Ska dega liiiite till för sen är det dags för träning!
 
 

middag

| Postat i: Emis friends&family
0
 
 
 

31/10

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan! Igår Fredag så var jag, Hana och Amanda hos Linnea, gymnasiereunion! ASKUL! Vi köpte pizza och sen drack vi lite vin och snackade massor! (Nej jag vet jag dricker inte men igår kände jag fan för det haha) Vid 22 åkte vi in till söder och försökte hitta nåt ställe med bra musik då vi ville dansa! Dock hittade vi inget och alla skildes åt. Jag mötte upp Spanien-tjejerna i stan, vilken lyckaaaaa!! Slängde ner Becca på marken av misstag hahahha (mina kramar kanske man ska akta sig för) men det vart bra iallafall! Vi Var på Amba och det var väl OK, inte den bästa musiken, menmen! Mötte upp Megas och Banne där, fick skjuts hem vid 5 och sen dess har jag bara chillat i sängen! Hade iallafall en sjuuukt rolig kväll!
 
Idag åkte jag in till stan för en middag med tjejerna, så otroligt fina människor. Tacksammast i världen för att dom finns! Vi käkade iallafall tapas och det var gott! Dock var inte restaurangen den bästa, sega, dålig service, ja, finns mycket att klaga på men jag kan iallafall avsluta detta inlägg med att säga att jag hade det mysigt iallafall! :)