magi

| Postat i: Emis days
0
 
VARFÖR har jag inte köpt en donuts-box tidigare? 
 
Dunkin Donut's kan verkligen sin grej. Om jag ska välja EN favorit så blir det nog den med choklad/marshmallows eller den karameliserade..

S C ❤ ❤ B I

| Postat i: Emis days
0
Hellluuuuuuu. Hoppas allt e bra. Själv är man sjuk me nåt virus..yay.
I veckan var jag hundvakt åt Scoobi och vi promenerade runt stranden, vidare till McDonalds med C, och sen hem för att mysa i värmen! Vill gärna bli frisk nu, är så otålig när det gäller sånt. Skulle undervisa Dymondz igår men det kunde jag ju inte då hjärtat slår volter vid minsta ansträning. Buuuu. Får ba ta det som det är hehe.
 
Idag blir det nog en hemma dag eftersom jag inte har ork till annat. Ska pyssla lite för att fördriva tiden och ikväll börjar TALANG. Älskar, haha. Ha det fint :)
 
 
 
 

swedens first dancehall queen battle

| Postat i: Emis friends&family, Emis world of dance
0
I fredags var det Sveriges första DHQ-battle. Jag tog med Dymondz som ett studiebesök för inspiration och motivation till utveckling, och för skojs skull självklart också! Det var en FETT nice battle med de grymmaste av de grymmaste dancehalldansarna. Sverige har riktigt bra energi. Angiie var domare och Rev Amanda ställde upp i tävlingen. Hon var fucking BADASSSS och hamnade på en 2:a plats! Efter battlen åkte jag, Angiie och hennes vänner till Hornstull. Där hade Rev + Equality show innan Bay-C (basrösten) från T.O.K uppträdde. Deras Show var SÅ fin. Gåshudens mammaaaaa. Yes, det var en sjukt bra (men jävligt lång) Fredag 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emi och Bay-C