en vecka sen

| Postat i: Emi pics
0

my secrets

| Postat i: Emis days
0
Denhär fick jag av mamma idag. Här ska jag skriva ner tankar, känslor, klistra in lite kul (typ biobiljetter osv) och ja, helt enkelt skriva av mig! Vsst jag har bloggen, men man vet aldrig hur länge jag fortsätter och ur den där boken kan mina barn få läsa när jag .. aa...ni vet..haha fan vad hemskt.. aja.. =)
 
 
 

dessa fuldagar

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hoppsan! Läget då? Här är det bara bra, förutom mina damputbrott på mitt ansikte. Måste verkligen skaffa p-piller, dessa jävla finnar, dom älskar min kropp märker jag. EJ OKEJ! Iallafall, idag orkade jag inte gå till skolan, försov mig och sen ba nääää vi skiter i det, phaha! Kom typ nyss hem från Heron där jag var med syrran och käkade, sen tog vi en chailatte på väg hem! Och ja, min förkylning håller i sig alltså! Äsch, jag överlever!
 
 
Dethär skrev en killkompis till mig, Eric, blev sjuuuukt glad! Så speciellt skrivet och väldigt personligt. Lätt den finaste presenten, hoho!

my birthday

| Postat i: Emis days
1
HEEEEJ! Åh, min födelsedag var så bra!
 
Efter tolv fick jag ett sms av min älskling Frida. Hon skickade en jättesöt grattis-video (haha!) och det gjorde även min älskade Jackie, blev sjukt glad, så speciellt liksom, hihi! I skolan var det helt chill! Satt på Design och chillade gaaaalet, och sen fick jag Daimtårta av mina finaste Linnea & Hana, ååååh vart så jäääkla glad, så överraskad också! Sjukt gulligt gjort, kan inte smälta det, hehe!
 
Efter skolan ruttnade jag hemma (därav videon haha) men senare mot kvällen åkte jag & hängde med Banne! Var ju ett tag sen vi sågs så, ja! När jag var där ringde syrran & sa att hon köpt kladdkaka, nommnomm, så jag drog hem för det HAHAHA tjockis som jag är! Men påväg hem blev det ändrade planer så jag träffade Isaac en stund! SEN när jag kom hem, vid typ elva, då sjöng mamma och syster för mig (sådär fett engagerat ni vet...pff, haha askul iallafall) och vi åt kladdkaketårtan, mwaaaaa vad god den var! Nu har jag tagit ett bad & ska lägga mig!
 
Tack till ALLA som tog sig tiden & gratulera mig och alla ni som skickade sådär super söta sms (Frida, Jackie, Cissi, Eric, Yvo och ja, säkert flera nu men minns inte!). Superglad är jag. TACK!
 
Idag fyller min fiina lillesyster Frida år och även min mormor. STORT grattis till er båda. Men Frida har redan fått ett gölligt sms så, hihi!
 
 
Hahahhaha kolla mitt jävla smile/garv. Helt sick, sååå glad var jag! Med finisen Linnea på andra bilden!

Birthday special

| Postat i: Emis days
0
 
Haha, en videoblogg som jag gjorde typ nyss. JÄVLAR vad längesen jag pratade för mig själv sådär, har typ glömt bort hur man gör haha!
 

one hour

| Postat i: Emis thoughts
0
Nu slår klockan snart tolv. Då är jag tjugo år gammal. 20. TJUGO. TWENTY. Fy satan vad sjukt.
Jag minns när jag var liten (haha typ 13) och ba '' undra hur jag kommer se ut när jag är 20''. Hmmm ingen skillnad känns det som paha! När jag var typ 9 så tänkte jag ''När jag är 21 ska jag vara gift''. HAHA, nej tack på den liksom! Vadfan tänkte jag med? HAHA!
 
Trots att jag nu inte längre kommer vara en tonåring kommer jag alltid känna mig som 15, och förmodligen kommer jag se ut som 15 ett tag, ingen tror på mig när jag säger att jag är 19. Haha, nåväl, får se det som en positiv grej! Att se ung ut är ju aldrig fel, hoho. Dock förstår jag inte hysterin med Systemet. Wow liksom..nää,det jag hypar för mest är väl de flesta konserterna som ibland har 20 års gräns! Jaja. Fan, känns som att jag inte gjort något under mitt liv. Alltså, visst jag har varit med om mycket, men vissa har ju rest så himla mycket, uppfyllt sina drömmar..och jag är inte ens halvvägs dit. Eller jo lite. Jag har ju iallafall drömmar, typ yrket och min framtid i New York. Men det känns som att det kommer ta en evighet att ens komma fram till mina drömmar...hmmm? Det bästa som hänt mig är att jag kom med i AQceS iallafall, under mina tonår. Eller ja, ni fattar. Kommer aldrig sluta vara tacksam, det har gett mig så mycket! Att få vara med folk som lever lika mycket för dansen och dancehallen som mig.
 
Okej, fett virrigt inlägg. Hoppas ni inte blev alltför förvirrade haha!
Nu ska jag sova, när jag vaknar upp imorgon är jag tjugo. HERREGUD. HAHA!
 
 
gillar inte tårtor men denhär skulle jag smaka på tihi
 
 
 
 

#bad timing

| Postat i: Emis days
0
Känns ju sådär jättebra att bli sjuk när man har miljoner saker att göra i skolan. Försökte verkligen gå upp idag men jag har noll kraft i kroppen! Har inte feber men min hals dör och så har jag dendär sega känslan ni vet? När man känner att man kan svima eler spy närsomhelst. Känns ju bra att åka buss med den känslan, haha! Har dessutom aldrig varit sjuk på min födelsedag så hoppas jag blir liiiiiiite bättre tills dess haha. Stress då liksom!
 
Nu blir det typ tio filmer och te. Puss!

dööör

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 I-Octane får mig alltid att smälta. Hans röst är en gåva ifrån Gud!
 

#black top

| Postat i: Emis shopping
0
Denna fick jag med mig ifrån rean på Gina igår. Vet att jag är fett seg för alla har sånahär, MEN I don't care! :D
 

fan dig måndag

| Postat i: Emis days
0
Shohooo! Så är det måndag igen! Blä på den, gillar inte vårt schema på måndagar, ganska så onödigt! Håller på med projektarbetet nu men det går alldeles för segt. Herregud det ska in om några veckor! Känner mig småsjuk också, helt seg i skallen och illamåendeee, uscha! Slutar fem, då ska jag hem och skriva lite på ett arbete i Svenskan och sen blir det att bara chilla. Lägga mig tidigt, det ska jag försöka göra också! I need my sleep! Hoppasn i haft/får en bra dag =)

burk

| Postat i: Emis days
0
Ni har väl inte glömt att fixa en burk där ni lägger i små lappar md bra grejer som hänt er/ni gjort under 2013? Gör det, det är sjukt kul att läsa igenom på nyårsafton! Det kan vara smågrejer från ''jag gjorde min läxa'' eller ''jag skolkade inte'' till typ ''jag hjälpte en gammal tant idag'' eller så, do it do it! :)
 

dancehall

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
Kolla in denna! Den fastnar så håååååårt! I videon ser ni dansare ifrån bl.a Rebound och så ser ni härligaste Dj Mike Yangstar =D

new in

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
Dom mörkblåa & rosa är från H&M, resten ifrån New Yorker där jag även köpte en jäääättefin morgonrock på rea! Svart/rosa leopard, sååå jag!

nacken asså

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hejsan svejsan falleralleraaa! Allt bra? Jag vaknade upp idag med väärldens nackspärr, aj! Förövrigt så sov jag som en drottning haha! Nya fräscha lakan, love it! Vaknade vid tio idag & sen somnade jag om till tolv, hoho! Drog till Skärholmen & shoppade lite underkläder, asså alla mina string är helt slitna haha lol, ni får snart bild! Såååå fina! Har lite ont i halsen och känner mig väldigt seg också, kan det vara min kära syster som smittat mig? Hoppas inte, jag har inte tid att vara sjuk, jag har såååå mycket i skolan just nu! =)
 
 
igår i Hanas fina rum!

rockabilly baby

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
Gud vad jag älskar denna look blandat med swag/''tumblr'' looken, haha, svårt o förklara, men gud. Blir helt, aah har inte ens ord!
 
 
 

emsipemsi en lördag!

| Postat i: Emi pics
0

mys

| Postat i: Emis days
0
Heeej! Igår vart inte riktigt som jag tänkt mig så vi skippar den berättelsen! Idag chillade jag bara hemma & på kvällen åkte jag till Hana! Vi lagade wok (som inte vart som vi tänkt oss, men jättegod iallafall!) och åt godis & popcorn till filmen ''Ten years''! Den var helt okej, inte dålig och inte jättebra men ja! Sen hade vi såklart sjuka samtal som vanligt haha! Är hemma nu och ska sleepy sleep nu hade jag tänkt! :) Hoppas ni haft en bra helg! :)
 

fredaaaag

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hoppsan! ÄNTLIGEN Fredag! Har längtat som fan till helgen, även om jag inte har några planer tihi! Eller jo, efter skolan idag ska jag hem & duscha & fixa mig, senare ikväll ska jag träffa Linnea och vi ska käka pizza & öla! Yay! Vad som händer efter, ja det får vi se helt enkelt, blir nogbra i vilket fall som helst :)
 
Ha en superbra Fredag! Ni får facelook/outfit eller något imorgon eller senare om jag hinner! Juste i helgen ska jag klippa ihop en video till er också hade jag tänkt, om inget annat dyker upp haha! Kramis! =)
 

min födelsedag

| Postat i: Emis thoughts
0
Jag har tänkt på en sak. Jag fyller ju år om några dagar..och jag har inte direkt tänkt på det så mycket. 20 år, big deal? Jaja, systemet tänker vissa, men för mig som inte direkt dricker sååå ofta så är det ingen stor grej. Det bästa med att fylla 20 är väl att vissa reggae/dancehall klubbar har 20 års gräns, haha! Det räcker för lilla mig!
 
MEN det jag skulle säga var att jag såg ett par skitsnygga hörlurar (WESC). Verkligen DOG för dom, men sen började jag tänka. Jag vill fan inte ha materiella ting som present. Jag vill ha pengar, in på kontot, så att jag kan börja spara inför USA. För om jag får något (t.ex. hörlurarna) ja visst jag blir glad, men USA är ändå en del av min framtid och en dröm, så varför inte börja spara eller så? Jag behöver ingenting egentligen. Jag har det bra. Visst det finns saker man vill ha men jag avstår hellre shoppingen och att liksom köpa massa onödiga grejer bara för att.
 
Så ni som läser som vill ge mig nånting (hohohoh) I just want money! Men om det finns någon därute som verkligen måste ge mig ''something that fits in a box'' (kanske en genomtänkt eller personlig present) så ska jag inte sätta stopp för det hihi =)
 

läkarbesök

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Idag var det en chilldag i skolan! Innan lunch åkte jag iväg för ett sista möte med en terapeut. Jag har hållt på med en basutredning sen november och idag fick jag mina diagnoser, inte en diagnos, fyra st för att vara helt ärlig och heeelt korrekt! Så det har varit blandade känslor idag, glad, ledsen, förvånad, sur, trött, ja, lite som en roller coaster! Nu är det bara att smälta detta och bestämma mig för hur jag vill ''ta itu med problemen''. Jag tänker by the way inte skriva ut mina diagnoser här, känns liiiite för privat!
 
 
Fina Linnea o jag idag!

melpo's nya

| Postat i: Emis world of dance
0
Jag dog nog dancehall-döden när jag såg Melpos nya koreografi/nya steg till en låt som jag älskar. WOW!
 
 
 

surpuppa

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Allt bra? Hoppas det! Jag sitter fortfarande i skolan, ska vara här till 18:00, har lite saker att göra klart från tvåan så att, ja! Har ändå inget att göra hemma så jag kan lika gärna vara här! Imorse vaknade jag upp med världens migrän och shit vad det inte gick att hålla ögonen öppna, sååå trött! Lite bitter har jag också varit, drömde så jäkla skumma drömmar så när jag vaknade var jag självklart tvungen att kolla upp vad de drömmarna betydde i en ''tyda-drömmar-bok'' och för det jag läste fick jag panik, haha vadfan, verkligen tror på allt jag läser, nåja! När jag kommer hem lär klockan vara runt sju så det blir väl att slappa om jag inte drar till min söta mormor, saknar henne lite, även om hon bor mittemot oss haha! Jaja, nu ska jag fortsätta här! Kramis! :)

tatueringar

| Postat i: Emi - get to know me, Emi wants this&that, Emis thoughts
0
Alltså, shit. Tatueringar är det enda jag tänker på nu om dagarna. För ca 7-8 månader sen började jag följa fler och fler personer på instagram för att de har as snygga och feta tatueringar. Jag har alltid gillat tatueringar men jag visste själv inte om att jag var så tattoogalen som jag tydligen är. Jag började redan då skriva upp vad jag ville ha och jag har letat inspo i ett halvår nu! Min kusin ska börja igen så jag offrar lätt min hud för honom att experimentera på ! Okej inte riktigt, men nästan så är det! Känns bara så jag, som att det är något på min kropp som fattas och nu vet jag ju vad det är, känner mig typ glad när jag tänker på tatueringar, haha!
 
Och ni bittra människor som säger att det kommer vara asfult när jag är gammal - who cares? Ska jag inte tatuera mig för att det inte kommer vara lika fint när jag är gammal? Vadå, kommer min hud vara finare när jag är gammal utan tatueringar? Knappast! Jag vet att om jag inte tatuerar mig så kommer jag ångra mig, for the rest of my life!
 
Just nu har jag kommit fram till 6 olika tatueringar jag vill göra. Som jag faktiskt tänkt på ett tag. FAKTISKT. Och ja, dom betyder något för mig. Alla utom en, den är bara så sjukt jävla sexig, haha! Nejmen, det är klart tatueringar ska betyda något, det gör ju det hela så jäkla bra!
 
 
 

jag och ossian

| Postat i: Emis friends&family
0
 

id kortet = process

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Tjo alla gärisar, haha! Vet inte om jag ska hata eller älska ordet gäri, gäris, gärisar..ajaa! Kom typ nyss hem! Åkte som sagt till stan med mamma efter skolan för att fixa id kortet. Det blev en jäkla process! Fick springa fram och tillbaka till banken och sen tog det ett tag för oss som är så tröga att hitta & ja! Ser ut som en blöt katt på bilden hahahaha, dog av garv! Fick välja bild men jag hade haft mössan på så inge volym här inte! ALLA vet nog att bara jag har en bra hår-dag så är jag nöjd, även om jag är osminkad, men så vart inte fallet! Aja, shit det är bara ett foto hoho! Efteråt käkade vi på Burger King och..ja det var väl det!
 
 
I skolan idag

dafuq

| Postat i: Emis days
0
Hah, var bara tvungen att lägga upp denna bild här. Hur FAN kan man vara lugn när man gör Dutty
Wine (ett steg inom dancehall som inte är så lugnt haha) ?! Tyckte det var liiiite kul faktiskt =)
 

snygg va?

| Postat i: Emis shopping
0
 
ÄLSKAAAAR!
 

skhlm hihi

| Postat i: Emis shopping
0
Efter skolan idag mötte jag upp mamma i Skärholmen för att köpa en ny mössa. Min syrra tar alltid min så behöver en reserv haha! Köpte en vit iallafall och kunde inte hålla mig för rean som var lite överallt hoho! Sen käkade vi hamburgare o pommes mihi gott! Köpte lite energidrickor och gott, sen åkte vi hem! Sitter och lyssnar på lite Damian Marley och ska kolla lite serieavsnitt och sedan sova!
 
Imorgon slutar jag runt tolv och ska iväg för att fixa ett id-kort!
 
 
Neongul t-shirt (lite genomskinlig haha) och matchande örhängen , Cubus
 
 
Fake töjningar eller vad det heter och en ascool ring/ascoola ringar, haha!
 
 
 

Dagens lilla jag

| Postat i: Emi pics
0

ginatricot..

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
..levererar!
 

gotlandsveckan

| Postat i: Emis days
0
Några vänner från Tullinge var på Gotland och spelade in en film, se trailern här! :D
 
 

dega dega degaa!

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina trogna läsare, höhö! Igår åkte jag iväg til Tullinge och lämnade min vän Sebbes tjocktröja som jag haft i typ två år, haha! Träffade Simon en stund också och sen drog jag hem, heeelt förbannad för att det var så kallt! Fy! Tog ett bad och kollade på filmen Ted innan jag däckade med 1234725243 kuddar i min säng, mysiiiigt!
 
Idag vaknade jag runt halv elva, men somnade om till halv ett, duktiig haha! Har raderat massa skit från datorn, vikt kläder och tagit en dusch! Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi iväg och köpa nå skräpmat till middag, thihi!
 

Plans

| Postat i: Emis days
0
Hej! Vaknade vid ett, haha hjälp, det börjar igen! Sitter kvar här i sängen, ska strax ta en dusch och äta något. Frukost halv tre på dagen, ja mannen! Iallafall! Som vanligt blir inte mina planer av så det blir ingen utgång ikväll. Får vänta tills mitt id kort är fixat. Aja. Så antingen åker jag till Tullinge + lämnar Sebbes tröja, eller så åker jag till södertälje och myser med Mikaela! Tihi, får se. Ska ta en sak i taget. Är så otroligt trött på folk just nu bara, jajaaaa bitterfittan är i farten igen! Juste, har bestämt mig för att ta p-piller igen, alltså det är inte okej hur min hy ser ut! Uscha!
 
 
I badet igår

ka-ka-kaallllt

| Postat i: Emis days
0
Heeej! Kom precis hem från Heron! Åkte dit med Harumi, vi väntade tills Pandan skulle sluta jobbet så vi fikade så länge! När Pandelis slutat satt vi kvar ett tag, sen käkade han, och ja! Bra kväll! Mycket snack och hemlisar tihihi! Ska läga mig i badet nu, aaaaaaaaaaaah vd jag älskar att ta bad. Kan seriöst ta typ tre bad på en dag, UNDERBART haha!
 
 
<3

snälla ge mig vår

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Heeeeeeeeej! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ för kylan, helt seriöst, nu vill jag ha vår! När man känner hur solen värmer och allt är bara så underbaaaart! Ett tag kvar då, buuu! Iallafaaaall..kom nyss hem från skolan. Ensam hemma, ingen aning om vart alla är, syrran jobbar väl men mami vet jag inte, hmm..Ska iväg & fika med Carro och sen så kanske jag drar till Hellströms, eller så får det bli imorgon, får se! Folk är ju så sega med information, blir gaaalen! Vill dit i helgen för sen kommer jag inte ha legitimation på typ en månad, måste fix that!
 
 
Amanda, ja och Hana på svenskan idag. Duckface for the wörld! Fast jag tänker aldrig att det är duckface, jag tänker mer ''pussmun''..nåja!
 
 
Naw fick en pusssss tihi

goodnäjt

| Postat i: Emi pics
0
 
Sitter och pratar me lillesyrran just nu, ska strax lägga mig och försöka slappna av, denna jävla mensvärk gör mig gälen! Godnatt! :)

okej nu dog jag

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
 
Mina favoriter är de två svarta med vit text. DÖR.

aj som fan

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Idag gick jag inte på mässan, ville verkligen gå men fysatan vilken mensvärk. Har fortfarande ont! Har bara legat i soffan och kollat på Ellen show, Khloe&Lamar, Vänner, och ja, ätit choklad! Hoppas de går över snart, vill ta en promenad eller något, behöver frisk luft!
 

#igår

| Postat i: Emi pics
0
 
 

min iphooone

| Postat i: Emis days
0
Hejsaaan! Idag försov jag mi, inte bra thehe! Satt kvar efter skolan och jobbade med design iallafall, duktig jag äääär! Tjejerna drog men jag lyckades kämpa emot, iiinte falla för grupptrycket haha! Kom hem vid fyra och började uppdatera/återställa min mobil! Det gick bra, det enda som försvann var..*dundundun* MUSIKEN. Det viktigaste liksom, haha! Så har suttit här hela kvällen nu och laddat ner musik för att jag hade EN låt på datorn, haha! Nej nu får det räcka har as ont i handen!
 
La in massa gamla reggaelåtar, tänkte lägga in nytt, men fan, älskar att lyssna på gammalt & få flashbacks!
Iallafall! Imorgon är vi i klassen på Formex mässan i Älvsjö hela dagen! Blir att sno massa godis, tihi som vanligt när det är dags för mässa! Blir nog en bra dag, hoppas dom har helium ballonger! Tror det är sista mässan med min fina klass..blääää suger! Vi som har så kul ihop!
 
Jaja, ska fortsätta här nu! Liiiiite fler låtar orkar jag! Puss!

ryck

| Postat i: Emi pics
0
Fick något ryck och sminkade mig, med foundation dessutom, lääääängesen jag hade det, shit vad ansiktet känns typ stelt av det, haha! Så ja, här får ni en av bilderna jag tog höhö. Inget speciellt, bara min vardagssminkning (förut då alltså, nu har jag bara masara eller ingen mascara alls, stolt tjej!) höhö. Godnatt!
 

Dhk Lil gbb

| Postat i: Emis world of dance
0
Vad jag älskar denhär killleeeeeeen. Skitkul att han kör svenska dancehallsteg också! Ska lätt ta en klass för honom i Frankrike en vacker dag!
 
    

7 år <3

| Postat i: Emis friends&family
0

Snö snö snöööööö

| Postat i: Emis days
0
Heeeej! Lever ni? Inte drunknat i snön än? Hehe. Jag mår bara bra! Idag jobbade vi med projektarbetet i skolan, sex veckor kvar, herreee vad tiden flyger! När jag kom hem så somnade jag, oops! Sen gick jag till mormor för att skriva ut blanketter, måste fixa svenskt pass, nu äre fan dags haha! Har precis fixat till mitt nagellack som gått bort lite, ska äta något, duscha och kolla film med popcooorn! Alltså har ätit popcorn varje kväll flera dagar i rad nu, dör så gott, popcorn perioden! :D
 
 
Linnea & Hana på Design idag!

ta åt er !

| Postat i: Emis days
0
 

queenstyle

| Postat i: Emis world of dance
3
Har iiiinget & skriva såå jag lägger upp den här horiga videon på mig! Haha okej fett grov men det är vad många kommer tycka, I know that. MEN, det är ju en del utav dancehall queenstyle så, ja!
 
 

rosa görls

| Postat i: Emis days
0
Igår hade vi det såå mysigt! Efter filmen käkade vi och satt och snackade till typ halv fyra på morgonen höhö. Gick upp vid halv elva idag & nu är jag i skolan lite tidigare! Blir en såndär skum dag idag då jag slutar fem, kommer hem runt sex & bara degar i soffan! Jajjeeemen! Puss!
 

dinör and mys

| Postat i: Emis days
0
Tjoho! Felicia kom hit vid sex, vi lagade fooood, hamburgare & pommes mohah! Hade finglas också, sådär lyxigt värre haha! Nu har vi precis kommit hem från affären, har köpt godis & snart blir det filmdags! Chernobyl diaries! Hörs imorgon peeps, pöss! :)

another sunday

| Postat i: Emis days
0
Ännu en söndag då! Helgen har gått snabbt, igår gjorde jag absolut ingenting och i Fredags dansade jag som sagt. Idag får jag se vad som sker, men senare ska jag ha sleepover med min andra halva iallafall! Skulle behöva städa lite, men vem orkar deeet liksom? Haha!
 
 
En bild på oss från Juli 2011

me and frida

| Postat i: Emis world of dance
0
 
 
I know, låten passar inte. Med tanke på vad han sjunger om, hahaha...Men från början var denna choreo till Mavado's låt Final Destination. Så bytte jag i sista sekund, jajaja whatever! :)

danzade!

| Postat i: Emis days
0
Tjoho alla gärisar o grabbisar, hehe. Hoppas ni mår bra! Jag är såååå trött, somnade vid tre inatt (satt och klippte ihop videos) och vaknade idag runt tolv. Vill sova meeeer, teheh! Igår vart det dans till sent på kvällen, underbart! Har inte dansat på en månad nu (shit vad tiden går snabbt) så japp, jag har träningsvärk, haha herregud! Ska ta ett bad nu och sen börja kolla vad som händer idag! :)
 

dem ah buss di fyah

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Här har ni Svensk reggae! Briz från Twang system alltså :) Rösten är helt underbaaar, godis för öronen! :)
 
 

danza

| Postat i: Emis days
0
Hejzan mina homiez! Fyfääään vilket väder. Det känns som tusen nålar i ansiktet ju, haha! La escuela gick bra idag I guess! Chillar hemma nu och vid åtta ska jag iväg & dansa! Ska filma min koreografi med Frida och sen ska jag nog dra så att hon & Nawel får tid till att träna på deras skolgrejer (dom båda går danslinjen). Om dom inte har något att öva på eller om det blir ändrade planer är vi nog i danslokalen fram till tolv, mihihih. Får se!
 
Hoppas ni får en fin kväll! Här är låten vi ska köra till:
 
 

melpo's låt

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Denna låt framförde Melpo när det var Dancehall/Lucia bash på Slakthuset! Hon hade tjejer från So Mad som dansade bakom & som ni kanske hör sjunger hon massa dancehall steg och dom följde texten. Det var superbra stämning och låten fastnar haha! Det är samma beat som Million Stylez senaste låt som jag la upp här! :)
Låten släpptes för några dagar sedan btw så it's a new tune!
 
 

gotta work on that confidence

| Postat i: Emi pics
0

design

| Postat i: Emis days
0
Helöw! Idag hade vi Design hela dagen och vi alla arbetade med sånt vi ligger efter i. Vi har två kurser som betygsätts idag & jag fick IG i båda för att jag varit FETT lat. Men jag ska tenta av en av dom så höll på med det idag, ska sitta kvar i skolan varje onsdag & fixa det! Nu fan har jag inte råd med fler IG:n haha! Kom hem vid fyra och käkade framför tvn (Alice i underlandet) med Ossian o familjen haha. Yea yea, ska ta en zigg nu & sen bygga på min koreografi, den ska ju filmas imorgon så! Puss!

writing in english #6

| Postat i: Emi writes in English
0
Hey guys! How are you? Hope you are fine! I'm okay I guess, just kind of tired!
 
Ok so if you haven't noticed my blogging is not really good. I just have nothing to write about, literally. Haha!
School is fine I guess, just a lot of things happening right now, also, a lot of new feelings and persons in my life. I guess it's a good thing, I don't know yet! I really have to pull myself together and be strong because there will be so many challenges and changes in my life for a while! Omg, I feel so empty without practice! Our teachers are on ''vacation'' in Jamaica so we don't have practice but I think I'm gonna dance with Frida this friday, yay! Anyway, just finished watching ''Raise your voice'', oh god I really LOVE Hilary Duff! She has something special, haha! Gonna make som tea and sandwiches right now, watch some episodes of Friends and then go to sleep! Nightynight! :)

jorå

| Postat i: Emis days
0
Det var ju sådär superlätt att komma till skolan imorse! Speciellt när någon dum jävel (haha förlåt) krockade eller något sånt på Botkyrkavägen så hela trafiken stod stilla. Dum som jag var tänkte jag inte på att jag kunde ta en buss från Skärholmen till skolan så jag satt där på den överfulla bussen i ungefär 40 minuter och seeeen tgog jag bussen från Skärholmen. Jorå. Haha, kom till skolan typ en timme innan vi slutade vår lektion, men jorååååå!
 
Snart kommer syrran och Ossian hit så då blir det mysistime!
And no, still no pictures. Fulperiod kallas det. Tjarrå! <3
 

goodnight

| Postat i: Emis days
0
Säger godnatt med dessa bilder på min prinsessa, tihi.
 

enough in jamaica

| Postat i: Emis world of dance
0
Just nu befinner sig Enough Dance crew på Jamaica. Dör, så avis är jag! Här kan ni se Jacqueline (längst till vänster) köra med Black Eagle, och i den andra videon ser ni henne och Johanna dansa & köra svenska dancehall steg. Woop woop! Update: Videon med Jacqueline och Johanna vill inte läggas in, gå in på youtubekanalen och se klippet där, ni som vill, hehe. Puss!
 
 
 
 

la escuela

| Postat i: Emis days
0
Hejsan finisar! Idag hade jag skola igen! Dock bara en halv lektion typ, haha! Väldigt onödigt, men äsch fick träffa Hana igen och prata massa! :D När jag kom hem la jag mig i soffan och sen dess har jag kollat på hundra avsnitt av Ghost whisperer med mamma, haha okej inte hundra men nästan! Kom precis ut ur duschen, ska ladda ner någon film som jag kan kolla på senare, läsa lite bloggar och ba chilla. Imorrn ska jag upp klockan sju, herre...haha!
 
Juste, kolla in min fina vän Nina's blogg! Hon gjorde ju en video om orrar som vart väldigt poppis! Hehe :)
 
 
 

älskar min säng

| Postat i: Emis days
0
Jag älskar min säng. Mamma har de senaste tre dagarna upprepat ''Du har ju fan klistrat fast dig i den'' för att jag bara sover hela tiden. Seriöst, jag skulle aldrig kunna bli vampyr (om det var möjligt haha) och ge upp sömn, att aldrig mer sova. Det går inte. Never ever ever. Sömn är min bästa vän. Utan tvekan. Haha patetisk tjej men det är sant. Iallafaaaaaall!
 
Imorgon börjar skolan igen, börjar dock två, fast vet inte hur jag ska komma upp klockan tolv. Hahahahaha asså dör, vad är det för fel på miiiiig? Men äsch det fixar sig! Ska bli skönt ändå att återgå till den vanliga vardagen! Har precis tagit en dusch, ska städa lite (inte städat mitt rum sen jag kom hem från Gambia, euw) och sen får vi se, kanske drar ut! :)

cupcakes

| Postat i: Emis days
0
Nu är jag hemma igen! Jag o Darian bakade cupcakes, vi köpte såndär kakmix på Ica (haha lata jävlar) och gjorde små söta cupcakes. Dom vart dock fett mjuka o gick sönder, men annars va dom goda haha! Vi skulle kolla på film men det tog sån jäävla tid att ladda ner den så vi satt mest och pratade med musik i bakgrunden! Åh va hans mamma o mormor är söta, känner mig alltid så välkommen där, ända sen jag va liten! :)
 
Nu ska jag ta ett bad, är sååå frusen! Puss på er!
 
 

herreeee..

| Postat i: Emis days
0
Hejsan! Shiiiiitt pommes vad jag vänt på dygnet, vaknade halv ett idag, åt frukost & la mig igen och vaknade klockan tre. HAHA inte bra! Hur fan lyckas jag varje loooov?! Aja! Ska snart börja fixa mig och dra iväg till min fina barndomsvän Darian! Blir väl chill hela kvällen! EJ okej att vi sågs i juli senast. Uscha! Ha en fin lördag allihopa!
 
 
Bild från 2010, när vi var i liljeholmen och lekte i parken haha!

from di million

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Checka in Million's nya låt! Den är riiiiktigt skön, man fastnar! Million är för övrigt en trevlig prick! Så checka, checka!
 

kimstore

| Postat i: Emis shopping
0
En skitbra butik på nätet är Kimstore. Dom har sjukt billiga saker, speciellt nu på rean! Tights för 99 kr, lösögonfransar för 5 kr, skynda skynda! Här är lite utav det som Kimstore har! Klicka här för att komma till Kimstore!
 
 
 
 

gillaaaaa

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Kom precis in från en promenad med hunden! Gud vilket skönt väder det är ute, soligt och inte allt för kallt! Gillaaaaaaaaaaa! Ska göra lite chai te och mackor nu och mysa ner oss framför en film! Senare ska jag åka & filma när Frida o hennes vän uppträder, kanske hänger med Fridisen innan/efter också! Har tyvärr no picture. Puss!

My hair

| Postat i: Emis days
0
En läsare ville att jag skulle lägga ut bild på mitt hår. Here you go! Mitt hår är så slitet, ni anar inte. Det delar på sig i typ fyra-fem delar (vissa hårstrån) och när man tar på det är det helt torrt och äckligt, även om jag använder oljor och skit. Jag har slutat färga det (därav alla tiotal färger i mitt hår) eftersom jag vill få tillbaka min naturliga hårfärg. Hur länge tror ni jag klarar mig? Senast på nyår sa jag ''Åh jag vill ha mörkt hår igen'' haha! Då menar jag mörkbrunt över hela håret. Just nu har jag som ni ser mörkast i mitten, på skallen blev det lite ljusare av solen i Gambia, likaså i topparna. Oh well! :p Tur att man kommer ha en mössa på studenten så slipper man se min fula utväxt hähä!
 

present

| Postat i: Emis days
1
Idag har jag mått skiiit, sovit hela dagen! Och är fortfarande trött haha! Slarvade med antibiotikan igår så kan vara därför..Har kollat på Once upon a time typ halva dagen, fattar inte den serien men man fastnar, hoho! Nu ska jag kolla på ännu mer serier! Eller får fan bli film sen ska jag sova ännu mer tihihi! Juste, ååååååh kolla vad jag fick av Roro idag! Världens bästa julklapp, taaaack I LOVE U! Haha, åh så glad jag blev!!!!
 

skärholmen broooor

| Postat i: Emis days
0
Hejsan på eeeeer! Läget rååå? Här är det bara bra! Idag vaknade jag halv två (kill me) och åkte till Skärholmen med mamma. Hittade en fin halsduk och lösögonfransar som man kan ha till uppträdande/shower eller roliga photoshoots! Sen kom jag hem, käkade, chillade och sådär, och sen ville syrran till skärholmen så då drog vi dit haha! Fick en tröja av henne, typ militärgrön, tight, utan tryck. Like! Efter det drog vi till Heron City och fikade med min efterlängtade Pandelis! Supermysigt och roligt! Handlade lite gott och nu ska vi snart kolla på film! Syrran vill se Justin Biebers film (hahaha vafaaan?) så blir den! Hoppas ni haft en bra dag, puss på er!
 
 
 
 

memories from gambia

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 
 
 
Underbara reggae låtar <3

more pics from new years eve

| Postat i: Emis friends&family
0
 
 
 
 
 
Ja, det var ju bara bilder på mig o Felcia typ haha, men de e bra de också :D

första inlägget för 2013

| Postat i: Emi pics, Emis days, Emis friends&family
0
Hej finisar! 2013, how weird is that? Att säga det alltså, låter för skumt! Låter så ''in i framtiden'' haha! Hade ni en fin kväll igår? Det hade jag! Mamma hade gjort potatisgratäng, stekt kött o gjort sallad, så vi alla satt och åt tills vi dog typ, haha! Sen fixade vi oss och kunde inte riktigt bestämma vart vi skulle så vi ba nämen fan vi stannar hemma! Sen så i sista sekunden så drog vi till dansskolan ändå haha! Kom dit precis innan tolv, träffade vänner och sådär! Vi var på festen i kanske en timme, helt sega tjejer alltså haha vi var nog dom enda som satt ner på festen, bååååring! Nä vi var helt enkelt inte fest sugna så vi drog til mig igen, tog en cigg med Kris och sen gick vi hem och åt..igen..haha! JAG tyckte ändå det var en bra kväll! Träffade på fina människor på dansskolan iaf, Max, Amir, Yvo etc.
 
Har tyvärr inga bilder (haha omg jag suuuger!) från själva festen men vi tog lite bilder när vi var här hos mig så nu slänger jag in dom här!
 
 
 
 
 
 
 
(Har fler bilder men dom slänger jag in här lite då&då, eller senare helt enkelt haha!)
Puss!!!