gosigooos och skratt

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej bloggen! Kom hem från Felicia för en stund sen och ligger i sängen med vovven Lady nu som är här på besök!
Jag och Felicia lagade en aaaasgod wok igår och kollade på Vänner-bloopers, haha fan vad vi skrattade! Sen fixade vi popcorn, godis och fortsatte kolla på ''eftersnack'' med skådespelarna, så sorgligt alltså, guud. Aa iallafall! Vi gick upp till hennes rum och hon har så sjukt gamla bilder på oss, från 2006 fram tills nu och massa videos. Vi skrattade så tårarna rann typ, och jag insåg hur mycket vi faktiskt upplevt tillsammans. Herre..kommer aldrig hitta en bättre vän än henne alltså. Punkt! =D
 
 
Åh gud, den första bilden är på bussen, klassresan 2006, sen är det 2007 & 2008. Dayyuuum så ful man kan va =D

tullinge jao

| Postat i: Emis days
0
Tjena alla pigga! Själv är jag inte så pigg, har typ dygnat kan man säga, haha! Igår kväll åkte jag hem till Shiggi my dear friend! Vi lagade mat och kollade på serie/film med hans mamma! Hehe! Sen gick vi ner till hans rum & fortsatte kolla på ''Barnhemmet'' herregud dendär filmen alltså, inte okej! Mindfuck hela grejen, haha! Iallafall, efter en massa jävla chillande så drog jag och träffade Tyson och hans vänner senare på natten, LOL! Vi var hemma hos hans vän och så var vi där till kl åtta typ då jag drog hem! Har inte direkt kunnat sova så mycket, men äsch! =D
 
Ikväll ska jag hem till bästis syster & ba snacka & mysa, as usual! Systermys liksom! Anyway, ska ta en dusch nu och försöka piggna till!
 
 
 
 

50's diner

| Postat i: Emi wants this&that
0
Ni aaaaaaaaaaaanar inte hur gärna jag vill besöka en 50's diner. Dör typ. Färgerna, miljön, hela grejen liksom. Amerikansk mat, smoothies, cupcakes, hamburgare, 50-tals musik, aaaah blir helt glad av tanken. Haha!
 
 

seg

| Postat i: Emis days
0
Hejsan svejsan falleralleraaa..eller nåt. Hoho. Hur mår ni? Jag är seg. SEG. Vet inte varför, humm. Har ont i benen så jag gjorde alltså bra ifrån mig på träningen igår, feels good som fan! Planerna för idag då? Tänkte åka till min moster Paulina men jag vaknade lite sent så får ta det en annan dag! Kanske drar till Tullinge ikväll om inget annat dyker upp! Borde ta & skriva lite till projektet också kom jag på nu..äääää lite senare kanske. Haha.
 
Jaja, ska inte tråka ut er. Puss!
 
 

25

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
Träningen idag var så jävla nice. ÄLSKAR koreografin! Harumi följde med också för hon ska också börja dansa för Enough nu! Yay! Efteråt drog vi till donken & så fick vi sällskap hem av Kristopher & Sebbe. Nu ligger jag i sängen och saknar min katt, idag har han varit i himlen i 4 månader.. =( min bebis..
 
Ska försöka & inte deppa helt nu, hehe, men han fattas här, som fan..
Här har ni en tung låt iallafall!
 
 

some sweet reggae muzic

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

plugg

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Jag är FETT duktig. Haha helt stolt. Det är sjukt fint väder ute och jag sitter och pluggar. Japp! Vill absolut inte ligga efter i skolan så jag håller på med vårt arbete om Antiken, SNART klar! Ska bara skriva om två konstnärer och sen ska vi redovisa! Ska bli skönt, jag är alltid så seg i skolan så bättre att göra det hemma! Har även kollat på Fresh prince in Bel-Air, haha så längesen, DÖR vad roligt alltså! Skrattade så tårarna rann, mamma ba ''öh?''. Aja, åh ska få träna ikväll, dans dans dans, ♥
 
Har ingen bild så ni får två bilder från i helgen!
 
 

bruden

| Postat i: Emi pics
0
Här är en bild på mig från igår då jag gick runt här hemma osminkad och glad! Vettefan varför jag har lackleggings på mig, provade lite olika plagg som jag inte haft på länge, haha. Big no no.
 

öppet hus

| Postat i: Emis days
0
Tjennaaaaa! Haha det har blivit lite min nya grej, säger ''Tjennnnaaaa'' och ''Nutteeee'' hela tiden. Väldigt irriterande, stör mig på mig själv liksom, lolzzzz. Igår var det öppet hus för Enough, det var galet haha! Sjukt mycket folk i en ganska liten sal, men koreografierna var asroliga o göra hihi! Hade jättekul och några ur AQceS var på plats också, suuuuperkul!!! Efteråt drog jag hem, käkade och sen träffade jag Banne! Nu ska jag upp, försöka göra något utav denna dag och ikväll är det dans!
 
En bild från Enough's instagram

vad ja köpte igår

| Postat i: Emis shopping
0
Klänningen är typ mörk fast laxrosa, på bilden ser den rätt mörk ut. Men ja det är iallafall en långklänning! Sen så ett par örhängen i magenta färg, har en thing för fjädrar just nu haha! Sen köpte jag gråa tights och lite underkläder. Yay. Cubus Outlet i Hallunda people!
 
 
 
 
 
 
 
 

standard

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
Richie, du gör mina dagar!
 
 

söndag

| Postat i: Emis days
0
Heeeeeeeeeeeeej! Gud vad tidigt jag gick upp idag (halv tio) med tanke på att jag somnade runt två inatt! Har precis tagit en dusch och sitter & kollar in lite dancehall klipp för lite taggmode inför idag! Enough (Dance crew) har öppet hus och ALLA får dansa gratis! Låter skoj va? Det ligger på Storgatan 17 i Solna och första klassen börjar 16:15! Ska bli skönt att träffa AQceS igen, bebizarna juuu! Hehe! Nämen det kommer bli flippat kanske man ska säga! Jackie ska med också och det lär bli cpkul bara! =D
 
 

inan och efter

| Postat i: Emi pics
0
Innan ''utgången'' och efter, haha sliten eller vad? Ska bli skönt med sömn! Okej Godnatt på er!
 
 
 

spontant sådär

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejhej från en lite lullig Emi! Drog spontant till Hellströms för att bara ta några cider och snacka med min fina Jackie! Som vanligt när vi ses snackar vi feeeettt mycket, så det var supertrevligt! Träffade på min granne Mihail, Kristopher&Sebbe, Cissi från Värmdötiderna (åhhh va kul!) och Ameli! Efter Hellströms drog vi till Burger King och tjockade oss, dör, mat asså <3
 
Nu ska jag sova för imorgon är det två timmars dans på schemat! Äntligen!!!!
 

nu har jag lov !

| Postat i: Emis days
0
Hejsan mina trogna läsare! Tycker det är skitgulligt av er att klicka er in här trots att jag slutade blogga ''bra'' för typ två år sen, haha! Då hade jag liksom 500+ läsare och nu har det sjunkit rejäääält, men ni besöker bloggen ändå! Alltså varje gång jag ska blogga så tar det stopp i hjärnan. Jag älskar att skriva, gud ja, men just när det gäller bloggen så tar det stopp eftersom jag gjort det så pass länge! Så ni får gärna komma med tips, får ju liksom ingen respons av er längre, blöö! :/
 
Iallafall! Igår hängde jag i Tullinge med gräbs! Det var supernice som vanligt! Idag lunchade jag med mamma & Ossian i Hallunda och efteråt gick vi in på Cubus outlet som jag älskar! Ni får bild på vad jag köpte imorgon, krävs dagsljus för att fota en av grejerna som har en jättefin färg! Har inga planer för idag, tar denna helg som den kommer, lite så typ, förutom en del av imorgon, då bär det av till Solna! :)
 
 
Haha lilla fatso
 
 

those damn butterflies

| Postat i: Emis days
0

min underbara tröja

| Postat i: Emi pics, Emis days
0
Hej people! Kom nyss hem från min supercoola skola som delar ut iPads till alla ettor&tvåor, orättviiiist! Hade Design hela dagen, helt okej liksom, inget märkvärdigt hände förutom lite irritationer på vissa och en massa skratt haha, mina tjejor, shit vad jag kommer sakna dom när vi går ut..vi har bara 7 veckor kvar tillsammans..sen är det praktik fram till studenten..usch.. =(
 
Ska käka något nu och försööööka plugga (alldeles för trött) och sen får vi se vad som sker! And yes, det fick bli min lovely tröja idag igen. Herregud jag kommer använda den så mycket att den kommer se helt B ut när man tvättat den så många gånger, oops!
 

måndag

| Postat i: Emi pics
1
 
Här är en bild från i måndags! Hade min nya tröja på mig och den vill jag ha imorgon också, och alla dagar tills jag dör. Skönaste plagget jag någonsin ägt. MWAH!

chris martin

| Postat i: Emis days
0
Igår (eller förrigår, mitt minne asså shit haha) överraskade jag min fina bästavän med hennes 20 års present! Hon fyller inte år förrns den 6 april men vi ska gå & se Chris Martin & Anthony B den 4 april. Asså fatta, CHRISTOPHER MARTIN. Dör. Hans röst är en gåva från gud. Visst hans låtar är inte den typiska reggae'n som jag personligen gillar men dom fastnar ändå och texterna är bara wow. Så denhär kvällen kommer bli ett MINNE. Typ som första gången jag såg Gentleman, WOOOW, minns det som igår, det var i Uppsala och ah, ord kan inte beskriva det jag kände den kvällen. Kan säga redan nu att min röst kommer vara förstörd efter den 4 april. HIHI!
 

busy girl

| Postat i: Emis days
0
Hej folkeeeet! Glömde totalt bort att blogga igår! Jag var inte i skolan för jag försov mig höhö, sen på kvällen drog jag till Shiggi för att plugga o chilla! Vi kollade på The proposal och åt godis hoho tjockisar! Idag försov jag mig igen (iiinte duktig tjej) men jag åkte till skolan ändå! Hälsade på min praktikplats också och jag vill börja där nuuuu, dom var såå snälla! Efteråt hängde jag med Shiggi o hans vänner i stan & nu sitter vi alla här hemma hos honom & ba softar. Jaja, ska vara social nu!Vi hörs sen, puss!

aj aj ajjjjjjj ;)

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

kewl

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Alu! Idag i skolan gick det baaaara bra! Jag och Hana arbetade me vårt projekt och det går framåt. FETT stressigt men vi klarar dethär! Det är ju kul att jobba med det så vi borde hinna! Vi ska ses två dagar på lovet och arbeta med det också! Då hinner vi VERKLIGEN i tid! allafall! Jag kom hem från skolan vid 18, käkade, kollade tv och nu har jag precis duschat! Ska sätta mig i köket och skriva grejer till projektet och sen soooova!
 
Haha Hana och jag tjatar alltid att vi tar för lite bilder i gymnasiet, när vi väl tar är det bara sånahär bilder, dör av skratt varje gång. Vi måste kunna vara seriösa på bild, allvarligt! :p
 

så myyyys

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hejsan bloggisen miiin! Sitter i skolan just nu och väntar på Hana & Linnea, vi bestämde att vara här tidigare & jobba med vårt projektarbete men ingen av dom är här ännu. Typiskt haha! Igår käkade vi på donken, sen kom vi hem och chillade en stund innan vi tog ett bad! Vi låg i badet i säkert en timme och ba snackade, peelade our feet (haha) och boundade ännu mer kan man säga ^^ (ok låter helt fel, whatever)
 
Sen kollade vi på några vänner avsnitt & vid två somnade vi! Aja ska försöka jobba ltie nu hehe, slutar fem men det gör mig ingenting! :)
 
(Felicia har tävlat så det är därför hon är sådär läskigt brun, brun utan sol asså, hoho så har vi albino emilia där i också :D )
 

min andra halva

| Postat i: Emis days
0
Ikväll kommer min älskade bästis hit! Vi ska till donken & svulla, snacka om allt vi missat, ta ett bad precis som förr i tiden & sen lär ju vårat flumhumör besöka oss vid tolv eller nåt, as usual! Får försöka hålla oss för cp-skratt så vi inte väcker Ossian haha! Här har ni en bild från tävlingen i helgen där Felicia VANN! SÅ STOOOLT, min prinsessa!
 

lördagen

| Postat i: Emis days
0
Hej!! Hoppas allt är bra med er! Min helg har varit braa! Det här gjorde jag under lördagen: tog ett två timmar långt bad på natten. HAHA! Såg ut som ett russin, sådär härligt skrynklig hoho! Idag har jag chillat galet, Ossian kom hit också!
 
 
 
 

i love you so much!

| Postat i: Emis shopping
0
 
 
Världens skönaste träja i en hääärlig blågrön färg, love! Och västen, min bebis, mitt allt, haha! Jag är världens lyckligaste tjej, åh längtar tills det blir varmt & jag kan ha den. MIN MIN MIN!!!

heron

| Postat i: Emis days
0
Hejsan svejsan! Haha fett fult, aja! Ligger här i min säng och har precis ätit pommes, kyckling och bea sås + halloumi ost, yum! Kom hem från Skärholmen/Heron vid fem eller nåt! Jag och Pandan gick runt i skärholmen, gick in på BikBok också där jag fick med mig två finfiiiina grejer! Sen fikade vi i Heron innan han skulle jobba! Ska strax till mormor en snabbis och sen ve jag inte vad som händer ikväll! Skulle ut, men det verkar inte bli av, så kanske bara blir mys hemma eller någon sista minuten grej, heh!
 
 
Fick denhär som present av Bikbok tihi!

magic

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
2
Jag ber er, ta 3 minuter och lyssna på denhär. Hur underbar? Den fastnar DIREKT. Waaaaa. Ända sen låten ''To the Top'' har Chris Martin's röst fått mig att rysa varje gång jag hört någon utav hans låtar. Dör.
 
 
 
 

catch up!

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Hej på eeer! Var somsagt hos Shiggi igår & chillade med lite cider! Agnes kom förbi med sin kille också och vi pratade en massa, superkul! Gillar att människorna där lyssnade på reggae hihi blev fett glad! Iallafaaall, vid tre ungefär fick jag skjuts hem av Jimpa, och somnade inte så långt därefter :)
 
Nu sitter ja här & chillar, ska strax in till köket, fixa nå käk & sen in till SKHLM med min bästa Pandelis! Vi ses ju så sållan så vi ska kolla lite i affärer & fika! <3
 
 
Shiggi & jag igår, haha

praktik!

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Hoppas ni mår bra & sådär! Jag mår bra! Var er alla hjärtans dag bra? Jag tänker inte berätta om min för det var den värsta någonsin så vi skippar den storyn haha! Nu är det helg iallafall! Sitter på Svenskan och ska hem efter, fixa mig, käka & så och sen är det lite chillkrök eller vad man ska kalla det hos Shiggiiii! Ska bli kul!
 
Juste, öppnade ett mail och jag fick en praktikplats (efter påsklovet) på Makeup Studion, jaaaaaaaaa!! Ska praoa där i 4 veckor och 4 veckor på dansskolan tror jag! Helt överlycklig, så kul det ska bli!! :)
 
 

så bra

| Postat i: Emis days
0
 

linne

| Postat i: Emis days
0
Idag efter skolan drog jag till SKHLM för att kolla vad som fanns inne på Bikbok. Tänkte att jag kanske hittar något till helgen då jag kanske ska ut! Men det fanns seriöst ingenting, bara massa snygga långärmade tröjor med ascoola tryck på! Hmm..köpte en top eller vad det nu är, den är verkligen inte min stil så funderar på att lämna tillbaka den, ohh jag vet inte får lite ångest haha den är ju snygg men kanske inte riktigt så party-aktig som jag tänkt mig? Iallafall, somnade hemma och nu är jag superpigg, så nu kör vi tredje kvällen i rad: PLUGG! WOOP! Men först; ett bad!
 
 
denna köpte jag

im in love

| Postat i: Emi wants this&that
2
Jag är kär. Asså verkligen kär. Jag kan inte sluta tänka på ett plagg jag såg idag. Dör. Har letat efter en sån i jag vet inte hur länge nu, men självklart; när jag inte har råd, DÅ ska de finnas i butik. VARFÖÖÖÖR?! Jag dör, vet snyggaste jävla outfiten till denhär västen, erkänn, den är fet, den är magisk?! När jag får pengar är den min, om den inte finns kvar så dör jag. DÖR.
 

fack this

| Postat i: Emis days
0
Yep, nu sitter jag här igen! Var så seg på Svenskan idag så jag tar igen det nu. Jävla antiken, blöh! Tänkte att det kanske känns bättre efter att ha visat fingret åt datorn, haha. Hoppas ni mår braaaa! Imorgon är det skola & sen tänkte jag kolla vad som finns inne på BikBok eftersom jag har presentkort där, kanske hittar någon ''party'' top eller något. Äger ju inga festkläder! Jösseeeees! :)
 

antiken och sådär

| Postat i: Emis days
0
Tjänna! Sitter här i köket & försöker plugga lite. Vi håller på med egna arbeten i Svenskan och skulle välja en epok. Jag valde antiken vilket jag ångrar nu för det är såååå mycket. Haha! Måste skriva om tre författare just nu så att jag får närvaro för lektionen i fredags som jag missade då jag var tvungen att åka & hämta mitt id-kort. Allt i sista sekund I know! Så håll tummarna, ska sitta här ett tag!
 
 
 

syster & jag igår

| Postat i: Emis friends&family
0

fick magrutor igår haha

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Igår var galet! Vi började föra lite hos Harley och kollade lite av mello, GRATTIS till Sean&co som gick vidare till finalen, yaaaay! Vid tio åkte vi till biljardpalatset, spelade biljard och drack, treevlans! Suger på biljard men äsch, hoho! Sen skulle vi till Ett ställe men vi kom inte in för plutten jag är bara 20, haha fan! Så vi kom in på Snaps och hängde där tills vi dog av hunger! Då satte vi oss på Burger King och där fick jag världens största fetaste skratt attack. HERREGUD. Har ALDRIG skrattat så mycket. ALDRIG! Vet inte vad jag skrattade åt, allt vara bara så kul och alla kollade på mig som om jag var dum i huvudet, haha det var nog dendär sista cidern som slog till!
 
Kom hem vid, oj, halv fyra? Nä, minns inte, men ja! Nu ligger jag i soffan och degar, så seeeeg! Felicia skulle komma hit sen men vi får se hur det blir! Idag blir det bara att svulla alltså, helt seg! Inte bakis, men seg, hehe..
 
 
 
Katrin (stavning?), jag o syrran

partäääy

| Postat i: Emis days
0
Hejsan bloggen! Har verkligen inte haft tid att skriva! Ikväll ska jag, syrran & hennes vänner dra ut & fira mig och så! Vi fixar oss just nu och ska till Harlet där förkrök nummer ett sker, sen blir det förkrök nummer två & seeen ut! Vet inte vart vi ska, men vi har skrivit upp oss på lite olika ställen! Väl ute kommer jag träffa massa andra vänner! :)
 
GLÖM inte att kolla på när Max, Aex och Jamalde dansar bakom Sean i melodifestivalen ikväll! Woopwoop, andra året i rad igen! Rösta guuuult! :D
 
Ha en superbra kväll hörrni så hörs vi imorgon <3

15 saker jag vil göra innan jag dör

| Postat i: Emi wants this&that, Emis Inspiration
0
Har faktiskt skrivit ner alla dessa i min dagbok, så coolt att jag hittade bilder på allt! Det enda som inte stod med var walk in closet, men det vill man ju också ha, och det där med drinkarna, haha, vill LÄTT göra det :')
 
 
 
 

friday bitchezzz

| Postat i: Emi pics
0
 
 

la escuela

| Postat i: Emis days, Emis music, reggae&dancehall
0
 Hejsan svejsan! Or something.. idag hade vi Design hela dagen men jag tyckte det var roligare att sitta utanför med Tyson haha! Nejdå, fick mycket gjort, typ! När jag kom hem vid halv fyra började jag plugga till mitt religion prov imorgon! Satt där vid köksbordet till klockan sex, duuuuuktig, lite stolt tihi! Har tagit ett bad & smörjt in mig med lite BuS, ska chilla med lite musik nu och sen ska jag förbereda/skriva mitt svar till en av MVG frågorna till provet!
Här har ni en låt som Tyson tipsade mig om. Jag äääälskar Chezidek!
 

innan dansen

| Postat i: Emi pics
0

dancing zombie

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Herregud. Har aldrig varit så trött som idag. Har typ sagt tre meningar under hela dagen. Blev fetttt jävla irriterad i skolan men aja..Kom hem vid fyra, käkade, bytte om och drog till The Voice! Körde en timme för Eve och vi gjorde samma koreografier som igår. Kändes sjukt sjukt bra, jag gick verkligen all in och aj vad ont jag kommer ha men såååå värt det. Hon är uuuuunderbar! Seriöst, vilken grym jäkla danslärare, gillar starkt! Min fina vän Jackie kom förbi the voice också och vi hann prata en heeel del på vägen hem, vi snackar alltid så jävla mycket hahaha tunnelbaneresorna blir föööör korta ju! Hjärtat mitt!
 
Tänkte ta en dusch nu och sedan försöka plugga lite Svenska om jag inte somnar i soffan eller sittandes i köket, haha!
 
 
 
Mig ser ni där framme i zebra tights, tihi
 
 
 
 

JA OCH GIANNINA

| Postat i: Emis friends&family
0
 
Oj vad jag saknat Nina, aka Los orroz - bruden som hon numera kallas HAHA! Att få dansa med henne igen var suuuuper! Just like old times! <3

Dancehall med Eve

| Postat i: Emis days
0
Shohoooo! Nu är jag hemma, pjuh! Åkte in till the voice nya danslokaler (astungaaa!) och körde dancehall för Eve. Herreeeegud vad länge jag velat ta klass för henne, ni anar inte! Koreografierna var siiiick! MAD! Kändes så bra att vara tillbaka på dansgolvet! Fick lite cpryck på mig själv när mina ben och armar inte ville samarbeta men men haha! Dansade med Frida & älskade Nina, sen stannade jag kvar och hängde med Jonas, Mario och Alex! Asniiiice! Imorgon kör vi igen! WOOOOP!
 

A little perspective

| Postat i: Emi writes in English
0
Hey guys! Sitting in school right now. Actually today is not a regular school day but our class is here just catching up a lot of things. Especially in Design.
 
Today I'm unusually happy. Can't stop smiling and listening to this one song. It's so silly because I don't even like Taylor Swift but her song ''I knew you were trouble'' has its history now, hihi. I like being this happy, it feels like the old me and I have missed that girl. I just have to be careful, I know that. But whatever, it's not like it's dangerous to be a little happier than I am otherwise. Anyway, have a good day people! MWAH!

glädje

| Postat i: Emis days
0
Kommer aldrig kunna somna. Så glad. Har varit lite ledsen de senaste dagarna. Men det finns fan änglar som vakar över mig har jag märkt..Det lönar sig att försöka bli en bättre människa, man får så mycket tillbaka. Glad.
 

mys och skratt

| Postat i: Emis days
0
Nu är jag hemma från mormor igen! Hon hade gjort chinese food, YUMM!!!! Och efteråt fick vi polska ''bakelser'' och min moster Anna hade gjort en Tiramisu bakelse, nomm! Sen skålade vi med champagne och bara fortsatte ha det trevligt!
 
 
 
Lite utav presenterna jag fick. Smyckes-hand av mami plus två rosa nagellack och alla underkläder jag köpte, sen ska jag få pengar också tihi. Nagellacken och paletten av min moster Paulina (she knows what I love hihi) och så köpte hon också en liten grej till massage, Presentkort på Bik Bok av min moster Zuzanna, sen så har jag fått pengar för det är det jag önskat mig! Men nagellacken var jävligt bra för jag har tröttnat så mycket på alla mina! Haha!

couple dancing

| Postat i: Emis world of dance
0
CHECKA!!! HELT kär är jag, tror inte jag sett en sånhär ''par'' grej inom Dancehall ännu. ÄLSKAR!! Kolla från 1:45!
 
 

chill

| Postat i: Emis days
0
Hej på er! Min helg har varit så lugn som den kan bli! Var fortfarande förkyld så höll mig inne liksom! Men det är lugnt för nästa helg ska jag ut med syrran & några för & fira mig, tihi! Igår kollade jag film med mamma, Hachiko, såååå bra den är! Kollade snabbt på när Mario dansade i Melodifestivalen också, asså den människan, han strlar verkligen på scenen! Duktig grabb! Hihi! Senare på kvällen drog jag ut & träffade Isaac en stund, blev lite sent men äsch, helg är helg!
 
Sitter här & dricker kaffe just nu och lyssnar på lite Chris Martin blandat med Etana och Richie Spice, haha! Idag ska vi över till min gulliga lilla mormor, hon ska laga mat åt alla & vi ska fira mig och henne för hon fyllde ju år dagen efter mig! Ska bli jättemysigt att få träffa alla! Ska visa lite bilder från Gambia också till de som inte sett, åh, kommer bara sakna det så mycket, längtar efter Gambia varje daaaaag!