sum days

| Postat i: Emis days
0
Jag har fullt upp, verkligen inte hunnit blogga! Ska försöka göra en ordentlig update imorgon! Puss hoppas ni mår bra :)

19:00 - 04:00

| Postat i: Emi pics
0
 
 
Denna klänning köpte jag igår!
 
 
 
 
 
 

världens bezta fredag

| Postat i: Emis days, Emis shopping
0
Halloj alla läsare! Igår var det världens bästa fredag! Började min dag med att shoppa med Banne! Hittade allt jag behövde från min lista (haha!) och jag är SÅ nöjd med gårdagens köp. Otroligt, hoho! Efter shoppingen åkte jag hem och fixade mig osv, sen drog jag till Darian! Vi chillade hos honom, sen kom hans vänner och gjorde oss sällskap! Jag var där ett tag, sen mötte jag upp andra vänner och jag kom innanför dörren runt 4 imorse, haha! Längesen jag hade en så fartfylld fredag, men det var nice!
 
 
Brush-Cleaner och en behållare för t.ex handsprit från Sephora
 
 
Champion mjukisbyxor, ÄLSKAR champion
 
 
Alltså världens finaste, vill köpa en till i en annan färg, är helt kär! Från New Yorker (bästa butiken ever haha)
 
 
Favvisarna! Från SkoPunkten
 
Sen köpte jag en jacka, en klänning och lite smågrejer :)
 
 
 
 
 
 
 

efter-träning-selfies

| Postat i: Emis outshits
0
 
 
 
 

från mormor

| Postat i: Emis days
0
 
Fick en present av mormor när jag var småsjuk. Den tycker jag är värd att visa upp :)
 

så.himla.kallt

| Postat i: Emi - Creative, Emis days
0
Hellu my friends! Hade asbra träning i söndags, feels good! Igår var jag mest för mig själv, sysselsatte mig med en Face-chart och på kvällen mötte jag upp Matilda i gamla stan för en promenad & fika! Jättehärligt :) Idag hade vi ännu en bra träning och idag var lite tuffare! Angie stretchade sönder oss och ja, choreography-in-the-making-mode! Nu ska jag käka nåt och kolla lite tv :)
 
 
 
 
 

nostalgi

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0
 

helt plötsligt

| Postat i: Emis days
0
Helt plötsligt gick det en vecka! Oops! Har verkligen trott att jag bloggat men icke! Min vecka har gått otroligt fort! Jag blev lite sjuk men det gick över fort, skönt! Träningarna går braaa, Revolution's koreografier blir bara TYNGRE och TYNGRE! Känner mig helt harmonisk när jag tänker på dansen. Mums! Igår var jag hos Darian, vi hade sååå kul! Stormen som va kan jag inte säga detsamma om haha! Idag ska jag bara chilla hemma och ikväll är det träning! Woo :) Och vet ni vad det bästa är?! Att min Becca kommer till Stockholm very very sooooooon!!! =D
 
 
 
 

min fina mamma

| Postat i: Emis friends&family
0
Till er som FAKTISKT älskar era mammor, cut them some slack! De gör sitt bästa <3
 
 
 
 

sunday's practice outfit

| Postat i: Emis outshits
0
 
 
 
 
 

You'll always be my boo

| Postat i: Emis days
0
Hejsan hejsan! Jag har inte så mycket att skriva faktiskt..min hjärna är på paus-mode just nu. Jag har varit tvungen å ta lite jobbiga beslut så nu är jag ensam med allt. Det ska bli spännande att se hur jag utvecklas on my own. Skriver när jag mår liiiite bättre. Behöver sörja lite if you understand..kram! 


- my heart will always belong to you. 

dagarna flyger

| Postat i: Emis days
0
Japp, dagarna bara flyyyger iväg! I tisdags hade jag träning och då körde vi House med Maele! Det var sjuuukt svårt men självklart väldigt kul! Ska nog hålla mig till dancehall dock hehe. Igår fyllde mamma år, vi käkade med syrran och sen hade jag möte i Alby! Efteråt var jag i Skärholmen och vad såg jag? Att Claire's har öppnat! JAG DÖR! Jag DOG för den butiken i Spanien och alltså lyckan...dom har så SJUKT fina och kreativa grejer. Bra lösfransar, glitter, hår accessoarer, plånböcker, ryggsäckar, alltså allt ni kan tänka er. Typ som Glitter, fast MILJONER gånger bättre! Iallafall...imorgon öppnar jag på jobbet och efteråt blir det fredags-träning med Rev! Såååå nu har jag något att längta till :)
 
 
 
 

angry wilderness creature

| Postat i: Emi - Creative, Emis MakeUp obsession
0
 
 
 
Vad som skulle bli en sorts palm i pannan blev något helt annat. Jag kan inte rå för det, älskar att gå loss med penseln. I have a thing för lite slarviga, kvist-aktiga sminkningar, haha!
 
 

höst

| Postat i: Emis days
0
 
ÄLSKAR hösten, så ni vet!
 

ledighet <3

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
1
Hejhejhej! Min helg har varit otroooligt bra! I lördags var jag på Bak&Choklad-mässan med Paulina, det var även Hem&Villa mässa i den stora salen. Vilken dag! Vi började med chokladprovning vid 12 och där fick man lära sig om kakao hur dom gör osv. Det var skaparen av den fina chokladen Domori. Det var intressant och spännande att få smaka på de olika pralinerna osv. Jag gillar inte mörk choklad eller så mycket kakao, men när man tog små bitar kände man att det  var REAL stuff som SMÄLTE i munnen. YUM! Vi småkäkade lite överallt och det var så sjukt gott haha, dock blev det lite för mycket så det fick vara nog med småätandet ;)  Det coolaste var att se vad mycket kreativt man kan göra med choklad & bakelser osv! Vi var en stund på Hem&Villa mässan också, alltid spännande med inredning osv. Efter det åkte vi och käkade och hade en pratstund. Min moster, alltid som en syster <3 Sen åkte jag till killen och hade myskväll! Igår var det kalas för älsklingens systerdotter och på kvällen tränade jag. NICE! Idag har jag typ bara sovit och möblerat mitt rum (blev så rastlös lol). Nu ska jag äta, puss!
 
 
Skaparen av Domori!
 
 
GODASTE chokladen med päronsmak. Jag avlider nästan.
 
 
 
 
 
 
Coola figurer gjorda av bara choklad!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hippo's! Utav sten.
 
 
Oops, suddig bild, aja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

godnatt XOXO

| Postat i: Emi pics
0
 

FREDAG ! ! !

| Postat i: Emis days
0
Har nog aldrig varit såhär glad över att det är fredag HAHA! Igår träffade jag Hanaaaaa, äntligen! Vi käkade en jättegod pastarätt i Heron City, yummm! Och så idag dåå...jobbdagen gick otroligt snabbt och hade ett perfekt avslut! Åkte till SKHLM efter och köpte lite saker som behövdes! Plus ett gulligt linne *oops*. Nu ligger jag i min säng och NJUTER av tystnaden (ok jag lyssnar på reggae men det är min kind of silence haha). Ska alldeles strax sova för imorgon ska jag träffa min moster Paulina och vi ska till Älvsjömässan, ska försöka fota lite så bloggen livas upp thehe, är iallafall SUPERTAGGAD! WOO! Vi hörs mer när jag e lite ledig och kan chilla vid datorn!
 
 

gammal favvis

| Postat i: Emis music, reggae&dancehall
0

mysdagar plus jobb

| Postat i: Emis days, Emis friends&family
0
Å så e de höst i Sverige! Hej! Gud så fort tiden går, redan oktober! Jag var nyss i Spanien, buuuu! Jobbdagarna flyter på, nte så mycket kunder längre men det är soft ändå då man har jäkla bra kollegor! Jag har inte gjort så mycket annat, varit på bio med älsklingen, umgåtts med Paulina, hennes familj, killen å kusinen Marcel, fikat med Banne, och ja, typ det! Hade ett möte med Revolution igår också! Nu jobbar jag 2 dagar och ledig 3,
WOO!